Dodaj do ulubionych

Co nowego w polityce

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 20:20
Cała Polska żyje wydarzeniami z pod Pałacu Prezydenckiego,a co u Pana
Prezydenta słychać,u Pana Premiera, co rząd robi-wie ktoś bo jakoś tak cicho.
Obserwuj wątek
    • czuk1 Re: Co nowego w polityce 12.08.10, 22:56
      Dziś Premier był w Sejmie a Prezydent urzędował w Belwederze i oglądał akcję
      swojego Ministra prowadzoną za jego przyzwoleniem. Akcja
      to była techniczna. Tablica jest wypełnieniem luki informacyjnej o historii (
      wielkich zgromadzeniach modlitewnych )która rozgrywała się po katastrofie
      smoleńskiej w pierwszych miesiącach żałoby narodowej.
      Kiedy krzyż zostanie przeniesiony będzie jedyną pamiątką tych wydarzeń przed
      Pałacem.
    • Gość: Sofi Re: Co nowego w polityce IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.10, 11:10
      www.bibula.com/?p=25577
      warto zerknąć...
      • Gość: M Re: Co nowego w polityce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 13:08
        Czyli dalej nic nikt nie wie:)
        • Gość: szary_myszek Re: Co nowego w polityce IP: 81.219.255.* 13.08.10, 16:06
          Nareszcie jest projekt wybrany przez obrońców krzyża przed pałacem

https://haneczka1950.blox.pl/resource/pomnik_na_Krakowskim_P..jpg
          • Gość: Sofi Re: Co nowego w polityce IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.10, 19:04
            "Oto Ten przeznaczony jest na upadek i na powstanie wielu w Izraelu, i na
            znak, któremu sprzeciwiać się będą"
            to smutne, że krzyż - znak zbawienia jest coraz bardziej znienawidzony...
            • Gość: M Re: Co nowego w polityce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 19:28
              Dalej nic:)
              • czuk1 Re: Co nowego w polityce 15.08.10, 18:54

Na święcie narodowym - Wojska Polskiego mamy zapowiedzi Prezydenta o jego
                działaniach dla umocnienia Wojska Polskiego.
                • Gość: Kot Re: Co nowego w polityce IP: *.bstnma.east.verizon.net 30.08.10, 02:27
                  Serce wali mi jak młot, moja rozmówczyni sama poruszyła w temat, o który miałem
                  zapytać za chwilę. Pora na decydujące pytanie: - Pani Henryko, czy w grupie tych
                  młodzików, co to nosili chleb Zydom, a potem ich wydali, czy w tej grupie był
                  Marian Palikot? Serce tłucze mi się w piersi jak oszalałe. Na twarzy starszej
                  pani maluje się zaskoczenie i zdziwienie. - A skąd pan wie takie rzeczy? To pan
                  już musiał na ten temat już z kimś rozmawiać... . Tak, Marian Palikot też z nimi
                  biegał do lasu. Wie pan, ja go tak dobrze nie znałam, ale podobała mu się moja
                  bardzo dobra koleżanka, chwalił się jej, ile to na tych Żydach zarobił...
                  Pokazywała mi nawet taki duży, złoty pierścionek, jaki od Mariana dostała...
                  Czytaj dalej --
    • Gość: M Re: Co nowego w polityce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.10, 09:59
      niezalezna.pl/article/show/id/38770
      • czuk1 Re: Co nowego w polityce 11.09.10, 19:10

Jaka tu niezależność na tej "niezależnej".
        Nie jest to (M) dobry adres dla maluczkich.
        • Gość: M Re: Co nowego w polityce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.10, 19:29
          Tęskniłam za Tobą i Twoimi opiniami...co jest w tym tekście manipulacją?
          • czuk1 Re: Co nowego w polityce 12.09.10, 19:34

Nie chodziło mi o konkretny art. , bo ten jest o tylko sygnałem o działaniach przyszłych.
            Miałem na myśli stronę (portal) NIEZALEŻNĄ która ma moją opinię inną, taką - jest od kogoś zależna, bo jest tendencyjna.
    • Gość: jolka Re: Co nowego w polityce IP: *.tvgawex.pl 14.09.10, 12:34
      wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/130762,albo-ustawa-albo-do-gry-wejdzie-komornik.html artykuł z 2008 roku sprawa aktualna na dziś , jak to było przed wyborami , może mi ktoś przypomni te zapewnienia rządu premiera i komoruskiego!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka