Dodaj do ulubionych

Komorowski zamroził dopalacze

06.10.10, 13:31
"Sojusz Lewicy Demokratycznej jest oburzony tym, że jego projekt ustawy regulującej kwestię tak zwanych dopalaczy był przetrzymywany przez marszałka sejmu Bronisława Komorowskiego od marca ubiegłego roku. Mówił o tym Jerzy Wenderlich. - Półtora roku temu był projekt i wtedy można było zwalczać te problemy w zarodku - dodał Marek Balicki. "

I niech mi ktoś powie że "Żyrandol" nie mroził wszystkiego co nie miało na swoim projekcie znaczka PO. A teraz będzie bohatera zgrywał i szybko podpisze nową ustawę antydopalaczową.
Abstrahując od samego idiotycznego pomysłu z ta ustawą, to takiej obłudy jaką ma PO to chyba pozostałe 3 partie sejmowe razem wzięte nie mają
Obserwuj wątek
    • obraza.uczuc.religijnych Re: Komorowski zamroził dopalacze 06.10.10, 13:36
      Tym postem udowadniasz że jesteś pisowcem.
      • jas123456789 Re: Komorowski zamroził dopalacze 06.10.10, 13:38
        obraza.uczuc.religijnych napisał:

> Tym postem udowadniasz że jesteś pisowcem.
        A ty ze jestes platfusem :)))))))))))
        • obraza.uczuc.religijnych Re: Komorowski zamroził dopalacze 06.10.10, 13:49
          A po czym sądzisz?
      • kontestatorbg Re: Komorowski zamroził dopalacze 06.10.10, 13:46

Żeby wreszcie udowodnić Twoją tezę że jestem PiSowcem, dla Twojego spokoju psychicznego, zrobię zwój comming out. Tak jestem PiSowcem a nad łóżkiem mam plakat Jarosława, Zbigniewa i kota Alika.

Bosze co za ludzie na tym forum siedzą, jak ktoś nie kocha PO od razu jest PiSowcem
        • obraza.uczuc.religijnych Re: Komorowski zamroził dopalacze 06.10.10, 13:49
          Na tym, forum siedzą ludzie, którzy twierdzą że jeśli ktoś w radiu nabija się z PiS to to radio automatycznie popiera PO. Zgadnij, kto tak twierdzi.
          • kontestatorbg Re: Komorowski zamroził dopalacze 06.10.10, 13:57

> Na tym, forum siedzą ludzie, którzy twierdzą że jeśli ktoś w radiu nabija się z
            > PiS to to radio automatycznie popiera PO. Zgadnij, kto tak twierdzi.

Ja choć nie wprost to tak twierdzę. I wcale się tego nie wstydzę. Ale żeby pewne rzeczy zrozumieć to trzeba włożyć trochę wysiłku intelektualnego w to.
            • obraza.uczuc.religijnych Re: Komorowski zamroził dopalacze 06.10.10, 14:21
              To czemu narzekasz że na podobnej zasadzie ktoś ciebie szufladkuje jako pisowca? Nie potrafisz zrozumieć że stosujesz podwójne standardy?
              • kontestatorbg Re: Komorowski zamroził dopalacze 06.10.10, 14:22
                Zdecyduj się w którym wątku się spieramy bo na dwa nie wyrabiam
                • obraza.uczuc.religijnych Re: Komorowski zamroził dopalacze 06.10.10, 14:38
                  A ja wyrabiam.
                  • kontestatorbg Re: Komorowski zamroził dopalacze 06.10.10, 14:41
                    To gratuluje,ale w dwóch watkach nie chce mi się pisać dwa razy tego samego
                    • obraza.uczuc.religijnych Re: Komorowski zamroził dopalacze 06.10.10, 14:47
                      To nie mój problem.
      • jola.iza1 Re: Komorowski zamroził dopalacze 06.10.10, 14:07
        A bycie forumowym pisowcem, z założenia idiota??
        Idąc tym tropem, forumowy zwolennik PO, to??
        Wiem, wiem, zwolennik PO jest najmądrzejszy- aksjomat.
        Mnie nawet pasi ta nowa religia:)
        • obraza.uczuc.religijnych Re: Komorowski zamroził dopalacze 06.10.10, 14:23
          Nie wiesz o co chodzi więc się lepiej nie wcinaj.
          • jola.iza1 Re: Komorowski zamroził dopalacze 06.10.10, 14:36
            >...więc się lepiej nie wcinaj.
            :))))
            No nie wiem, z założenia nie wiem??
            Lepiej dla kogo??
            Uwielbiam to kręcenie ogonem kota.
            Wyższa rasa się tworzy, /tak, tak, celowo napisałam rasa/
            Jak ktoś krytykuje PO, rzucamy inwektywę: pisowiec, to jest chore:(
            • obraza.uczuc.religijnych Re: Komorowski zamroził dopalacze 06.10.10, 14:50
              nadal nie rozumiesz.
              • jola.iza1 Re: Komorowski zamroził dopalacze 06.10.10, 15:07
                Wyjaśnij, proszę, używasz argumentu, bo ktoś inny użył?? Na dodatek takiego, którego nie pochwalasz, ale tylko u innych??
                • obraza.uczuc.religijnych Re: Komorowski zamroził dopalacze 06.10.10, 15:11
                  Tak, używam argumentu którym rzekomo autor wątku się brzydzi gdy dotyczy jego samego, ale nie przeszkadza mu to aby argument ów stosować względem innych osób.
                  • jola.iza1 Re: Komorowski zamroził dopalacze 06.10.10, 15:21
                    Względem forumowiczów używa?? No to używaj, skoro jemu tylko " rzekomo", używaj z
                    " prawdziwym" obrzydzeniem, wracając do meritum ?? Znowu ogon obracany??
                    • obraza.uczuc.religijnych Re: Komorowski zamroził dopalacze 06.10.10, 15:28
                      Nie, względem ludzi. W twoim nieskomplikowanym świecie są tylko forumowicze? Naprawdę jeśli nie rozmuiesz o co chodzi to zrezygnuj z pisania na ten temat.
                      • kontestatorbg Re: Komorowski zamroził dopalacze 06.10.10, 15:32
                        Wyjasniłem Ci w innym wątku szeroką interpretację tego o co mi chodzi i już nie zająłeś stanowiska więc uznaje że się ze mną zgadzasz.
                        A co do łatki PiSowca jaką mi przypiąłes to już w życiu gorsze mi doszywano i żyje więc i z ta sobie poradzę
                      • jola.iza1 Re: Komorowski zamroził dopalacze 06.10.10, 15:44
                        Znasz mój świat?
                        Założę się, o każde pieniądz, że wiesz tyle o moim, nieskomplikowanym świecie, co o widelcu, znaczy nic.
      • remez2 Re: Komorowski zamroził dopalacze 06.10.10, 14:26

A u was Murzynów mordują. ;-)
        • obraza.uczuc.religijnych Re: Komorowski zamroził dopalacze 06.10.10, 14:39
          Ty też nie wiesz w czym rzecz.
          • remez2 Re: Komorowski zamroził dopalacze 06.10.10, 14:43

> Ty też nie wiesz w czym rzecz.
            Nie o "zamrażarkę"?
            • obraza.uczuc.religijnych Re: Komorowski zamroził dopalacze 06.10.10, 14:48
              Nie.
            • jola.iza1 Re: Komorowski zamroził dopalacze 06.10.10, 14:51
              Widelec
              Zamrażarka w tle, należy rzucić hasło : pisowiec, działa, do czasu:)
              • obraza.uczuc.religijnych Re: Komorowski zamroził dopalacze 06.10.10, 15:13
                Myślalem że coś do ciebie zaczyna docierać ale myliłem się.
                • jola.iza1 Re: Komorowski zamroził dopalacze 06.10.10, 15:27
                  No popatrz, takaM betonowa. I proszę nie zapominać, że forum kraj to polska scena polityczna,
                  niekoniecznie przepychanki w stylu, kto ogonem bardziej??

PS jak ktoś pisze do mnie, że myślał, na dodatek, że zaczyna docierac do mnie, to nie mam nic do dodania.
      • remez2 Re: Komorowski zamroził dopalacze 06.10.10, 14:33

A u was Murzynów mordują.
    • zoil44elwer Re: Komorowski zamroził dopalacze 06.10.10, 13:40
      Od jesieni 2009 nastąpił "bujny"wzrost liczby sklepów z dopalaczami.Przypadek czy jest tak jak za PRL:Najpierw problemy stwarzamy a potem je bohatersko zwalczamy.
    • mike.recz To prawda, projekt był lecz opowieści 06.10.10, 13:53
      Balickiego o "zwalczeniu tego problemu w zarodku" są już mijaniem się z faktami.
      Obecnie trwa debata w sejmie na ten temat.
    • mondrala_z_po żyrandol kupiłem . świeci oczami. 06.10.10, 14:19

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka