Dodaj do ulubionych

"Prawdziwi Polacy"

11.10.10, 17:41
Kto się pisze?

(hasło wymyślone przez Dmowskiego, rozpropagowane przez Giertychów, u Jarosława Kaczyńskiego osiągnęło apogeum).

właśnie terlikowski się odżegnał, nawet on w sensie pisowskiej histerii nie jest "prawdziwym polakiem"
Obserwuj wątek
    • razara Re: "Prawdziwi Polacy" 11.10.10, 17:43
      oczywiscie służę linkami
      • mr.sajgon Jestes klamczucha 11.10.10, 19:38
        razara napisała:

> oczywiscie służę linkami

czekam na linki
        • ave.duce Oto link > 11.10.10, 19:41
          forum.gazeta.pl/forum/w,28,117443210,117445384,Fronda_klamie_.html
          • mr.sajgon W linku ci napisalem ze Fronda klamie 11.10.10, 19:47
            ave.duce napisała:

> forum.gazeta.pl/forum/w,28,117443210,117445384,Fronda_klamie_.html

W TVP1 pokazali ta wypowiedz i takie slowa tam nie padly.

A jak lubisz linki to prosze

Czy Kaczyński mówił o prawdziwych Polakach? Pokażcie dowód, bo na razie dowodów brak!
            • ave.duce Re: W linku ci napisalem ze Fronda klamie 11.10.10, 19:55
              Porównaj sobie "czas" postów.
          • 4_oddech_kaczuchy Re: I o co tyle krzyku?? 11.10.10, 19:51
            "Nadejdą jeszcze takie czasy, że prawdziwi Polacy dojdą do władzy. Nie chcemy rządów złych ludzi – zakończył Kaczyński."

#
            I o co tyle krzyku i definiowania "prawdziwych Polaków", skoro z powyższego zdania wynika wprost, kogo Kaczyński miał na myśli.
            Prawdziwi Polacy <=> dobrzy ludzie
            • mr.sajgon Re: I o co tyle krzyku?? 11.10.10, 19:53
              4_oddech_kaczuchy napisał:

> "Nadejdą jeszcze takie czasy, że prawdziwi Polacy dojdą do władzy. Nie chcemy r
              > ządów złych ludzi – zakończył Kaczyński."
              >
              > #
              > I o co tyle krzyku i definiowania "prawdziwych Polaków", skoro z powyższego zda
              > nia wynika wprost, kogo Kaczyński miał na myśli.
              > Prawdziwi Polacy <=> dobrzy ludzie
              Dla mnie Kaczor moze mowic co chce, on mowi i za to odpowida. natomiast nie do przyjecia jest manipuilacja jego wypowiedzi. Jesli ktos to robi musi miec w tym jakis cel i musi poniesc za to konsekwencje jak kazdy klamca.
              • rozum-ny Re: I o co tyle krzyku?? 13.10.10, 16:11
                mr.sajgon napisał:
                > Dla mnie Kaczor moze mowic co chce, on mowi i za to odpowida. natomiast nie do przyjecia jest manipuilacja jego wypowiedzi.

A jeśli on manipuluje wypowiedziami innych to jest dla Ciebie do przyjęcia?

• ave.duce Re: I o co tyle krzyku?? 11.10.10, 19:54
              Czy ja gdzieś krzyczę? Podałam link. Kropka.
            • razara Re: I o co tyle krzyku?? 11.10.10, 20:55
              4_oddech_kaczuchy napisał:

> "Nadejdą jeszcze takie czasy, że prawdziwi Polacy dojdą do władzy. Nie chcemy r
              > ządów złych ludzi – zakończył Kaczyński."
              >
              Ba cale szczeście już więcej nie nadejdą. I to jest doskonała wiadomość.
          • razara Dzięki Ave nt 11.10.10, 20:51
        • razara Re: Jestes klamczucha 11.10.10, 21:01
          mr.sajgon napisał:

> razara napisała:
          >
          > > oczywiscie służę linkami
          >
          > czekam na linki
          >
          >

Komuś fajniejszemu chętnie podeślę. Tobie mi się nie chce.
          >
        • popedale [...] 13.10.10, 20:21
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • mietowe_loczki Re: "Prawdziwi Polacy" 11.10.10, 17:43
      Patrz: moja sygnaturka. Więc koniec dyskusji. Przykro mi.
      • razara Re: "Prawdziwi Polacy" 11.10.10, 21:00

mietowe_loczki napisała:

> Patrz: moja sygnaturka. Więc koniec dyskusji. Przykro mi.
        >

No to faktycznie pozamiatane...
    • przewodniczacy_po Re: "Prawdziwi Polacy" 11.10.10, 17:46
      Moesz napisać bliżej, o co chodzi z tymi prawdziwymi Polakami? Jakoś mi chyba umksnęło.
      • przewodniczacy_po Wyjasni mi ktoś, o co chodzi 11.10.10, 17:55
        Czy znowu się okaże, że GWno coś zmyśliło?
        • 4_oddech_kaczuchy Re: Wyjasni mi ktoś, o co chodzi 11.10.10, 18:01
          To jest taka moda na wątki bez zadania kluczowego pytania lub postawienia problemu.
          A jak spytasz o co biega, to się dowiesz żeś głupi.
          • razara Re: Wyjasni mi ktoś, o co chodzi 11.10.10, 21:12
            boś głupi jak widać.

ale się nie martw, jest was od cholery.
            • 4_oddech_kaczuchy Re: Wyjasni mi ktoś, o co chodzi 12.10.10, 21:44
              razara napisała:

> boś głupi jak widać.
              >
              > ale się nie martw, jest was od cholery.

I kto wyszedł na skończonego, załganego, napalonego durnia i plotkarza?

Tu jest źródło całej twojej wiedzy
    • czat_elnik Re: "Prawdziwi Polacy" 11.10.10, 17:48
      Ja już wolę "prawdziwych Polaków" od złodziei.
      • ave.duce "Prawdziwi Polacy Zlodzieje" 11.10.10, 17:50
      • tw_wielgus Re: "Prawdziwi Polacy" 11.10.10, 18:01
        A kim są "prawdziwi Polacy". Znamy ich z imienia i nazwiska?
      • razara Re: "Prawdziwi Polacy" 11.10.10, 21:04
        czat_elnik napisał:

> Ja już wolę "prawdziwych Polaków" od złodziei.

Zapomniałeś dodać , ze prawdziwym Polakiem jesteś ty, a prawdziwym złodziejem jest Michnik.
    • 4_oddech_kaczuchy Re: "Prawdziwi Polacy" 11.10.10, 17:54
      Są przynajmniej dwie drogi do celu.
      Tak, jak proponujesz, czyli przez wskazanie "Prawdziwego Polaka".
      Możesz zawęzić obszar poszukiwań przez wyeliminowanie Polactwa (opracowana przez Sherlocka Holmesa metoda eliminacji niemożliwego, daje jedyne możliwe rozwiązanie).
      • razara jedyne co proponuje to zdrowy rozsądek 11.10.10, 17:57
    • przewodniczacy_po Bujda na resorach 11.10.10, 18:02
      Nie wierzę, że Kaczyński tak powiedział. Nie uwierzę, dopóki nie zobaczę dowodu.
      • piotr7777 Re: Bujda na resorach 11.10.10, 18:03
        > Nie wierzę, że Kaczyński tak powiedział. Nie uwierzę, dopóki nie zobaczę dowodu

Dokładnie tak. Proszę o dowód rzeczowy (najlepiej film).
        • ave.duce Fronda kłamie? 11.10.10, 18:48
          ... - Nadejdą jeszcze takie czasy, że prawdziwi Polacy dojdą do władzy ...
          • mr.sajgon Fronda klamie 11.10.10, 19:40
            ave.duce napisała:

Kaczor mowil o wolnych Polakach a nie prawdziwych.
            • ave.duce Re: Fronda klamie? 11.10.10, 19:58
              Serio > guzik mnie obchodzi, co bulgotał Pi$prezes.
              A z pretensjami to do "Frondy" i Pani Marty B.
          • damakier1 Re: Fronda kłamie? 11.10.10, 19:44
            " Nadejdą jeszcze takie czasy, że prawdziwi Polacy dojdą do władzy. Nie chcemy rządów złych ludzi – zakończył Kaczyński." - obejrzałam i usłyszałam to wyraźnie w "Faktach", a chwilę później w "Wiadomościach" dziennikarz Pyza oświadczył, że słowa o "prawdziwych Polakach" w ogóle nie padły. Może te były dwa różne wiece i działy się w rzeczywistościach równoległych?
            • mr.sajgon Re: Fronda kłamie? 11.10.10, 19:50
              damakier1 napisała:

> " Nadejdą jeszcze takie czasy, że prawdziwi Polacy dojdą do władzy. Nie chcemy
              > rządów złych ludzi – zakończył Kaczyński." - obejrzałam i usłyszałam to w
              > yraźnie w "Faktach", a chwilę później w "Wiadomościach" dziennikarz Pyza oświad
              > czył, że słowa o "prawdziwych Polakach" w ogóle nie padły. Może te były dwa ró
              > żne wiece i działy się w rzeczywistościach równoległych?

Ogladalem Wiadomosci i wiem ze takie slowa nie padly, teraz nalezy oczekowac wyjasnienia ze strony TVN.
            • razara Dzięki Damo Kier 11.10.10, 21:06
              ukłony.
            • don.kichote Re: Fronda kłamie? 11.10.10, 21:25
              damakier1 napisała:

> " Nadejdą jeszcze takie czasy, że prawdziwi Polacy dojdą do władzy. Nie chcemy
              > rządów złych ludzi – zakończył Kaczyński." - obejrzałam i usłyszałam to w
              > yraźnie w "Faktach"

Damo! Bez urazy, ale w "Faktach" nie mogłaś usłyszeć, jak Kaczyński wypowiada te słowa - bo tego tam nie było.
              Słyszałaś te słowa z ust Kolendy-Zaleskiej, komentującej zdarzenia pod pałacem.
              Wnioski wyciągnij sama.

Pod tym odnośnikiem, od 5:50 minuty, możesz to sprawdzić.
              • mr.sajgon Okazuje sie ze nie tylko Fronda klamie n/t 11.10.10, 21:42
                don.kichote napisał:

> damakier1 napisała:
                >
                > > " Nadejdą jeszcze takie czasy, że prawdziwi Polacy dojdą do władzy. Nie c
                > hcemy
                > > rządów złych ludzi – zakończył Kaczyński." - obejrzałam i usłyszała
                > m to w
                > > yraźnie w "Faktach"
                >
                > Damo! Bez urazy, ale w "Faktach" nie mogłaś usłyszeć, jak Kaczyński wypowiada t
                > e słowa - bo tego tam nie było.
                > Słyszałaś te słowa z ust Kolendy-Zaleskiej, komentującej zdarzenia pod pałacem.
                >
                > Wnioski wyciągnij sama.
                >
                > Pod tym odnośnikiem, od 5:50 minuty, możesz
                > to sprawdzić.
              • damakier1 Re: Fronda kłamie? 11.10.10, 22:23
                don.kichote napisał:

> Damo! Bez urazy, ale w "Faktach" nie mogłaś usłyszeć, jak Kaczyński wypowiada t
                > e słowa - bo tego tam nie było.

W wielką mnie wprawiłeś konfuzję i zakłopotanie, bo z jednej strony faktycznie - wsłuchałam sie dokładnie w zalinkowany fragment i rzeczywiście, słowa o prawdziwych Polakach wypowiada jedynie Kolenda-Zaleska. I nie chodzi o to, że można przypuszczać, iż słów tych pani Kolenda nie wymyśliła sama, tylko powtórzyła za Kaczyńskim. Problem w tym, że ja absolutnie pewna jestem, że słyszałam samego prezesa. Możliwe jest, że wypowiedź ta prezesowa była nie w "Faktach", a w "Faktach po Faktach" - tak mi podpowiada mój mąż, który "Wiadomości" i "Fakty po Faktach" ogląda w niezwykle irytujący sposób naprzemiennie pstrykając pilotem. Mogłam to w ten sposób własnie usłyszeć. Niestety, z dzisiejszego wydania "Faktów po Faktach" żadnego filmu nie potrafię znaleźć. Może ukaże sie później.
                W każdym razie będę sprawę drążyć i wyjasniać, bo samej mi to spokoju nie daje.
                • don.kichote Re: Fronda kłamie? 11.10.10, 22:46
                  damakier1 napisała:

> Problem w tym, że ja absolutnie pewna jestem, że słyszałam samego
                  > prezesa.

Miałem dokładnie tak samo. Dlatego wielkim zaskoczeniem dla mnie było "silne" dementi w wiadomościach TVP-1 i zamieszanie wokół tematu tu, na FK. Skłoniło mnie - a wręcz zmusiło - do poszukiwań i... jw.

Chyba oboje padliśmy ofiarą sugestii czy socjotechniki a może obu razem.

Ponadto; gdyby te słowa Kaczyński wypowiedział, na pewno od dawna byłyby do obejrzenia/usłyszenia na wielu portalach, z TVN24 na czele.

I na koniec - w kontekście tego co Kaczyński powiedział pod pałacem, wojna o to czy padły, czy też nie padły słowa o "prawdziwych Polakach" , dla mnie jest bez sensu.
                  I bez tych słów, powiedział dostatecznie dużo i dostatecznie wrednie!
    • czan-dra Re: "Prawdziwi Polacy" 11.10.10, 18:15
      Czy masz na myśli Prawdziwego Polaka Patriotę Katolika, czy zwykłego Prawdziwego Polaka, bo to różnica zasadnicza, Terlikowski był zwyczajnym Prawdziwym Polakiem, a PiS i WÓDZ to Prawdziwi Polacy Patrioci Katolicy, i do tego Obrońcy Krzyża, TEGO Krzyża, to najnowsze odznaczenie w PiSie jak na razie ma je tylko WÓDZ, reszta jeszcze nie zasłużyła...
      • razara Re: "Prawdziwi Polacy" 11.10.10, 21:09
        czan-dra napisał:

> Czy masz na myśli Prawdziwego Polaka Patriotę Katolika, czy zwykłego Prawdziweg
        > o Polaka, bo to różnica zasadnicza, Terlikowski był zwyczajnym Prawdziwym Polak
        > iem, a PiS i WÓDZ to Prawdziwi Polacy Patrioci Katolicy, i do tego Obrońcy Krzy
        > ża, TEGO Krzyża, to najnowsze odznaczenie w PiSie jak na razie ma je tylko WÓDZ
        > , reszta jeszcze nie zasłużyła...

Ja mam tylko i wyłącznie na myśli to co uszłyszałam w TOK FM. Terlikowski powiedział, że on się do tych pisowskich prawdziwych Polaków,którzy robia zadymy na Krakowskim nie zapisuje, chociaż za Prawdziwego Polaka się uważa,
    • zapijaczony_ryj Patriotycznie wychowani przez czerwonych soM! 11.10.10, 18:51
      www.youtube.com/watch?v=pxvx0g5gmAA
    • razara Adres PanaTerlikowskiego 11.10.10, 19:16
      to przez prawdziwych Polaków powinien być znać na pamięć.

Czego sie mnie czepiają?
    • szalll "Prawdziwi Polacy"??? 11.10.10, 19:57
      - nie powiedział, kolejne kłamstwo tych , co to czują się lepsi i tzw.
      moherami gardzą, od Tuska POcząwszy!
      Czy Tusk (Polska to nienormalność) albo Kutz, czyli Kuc żądający autonomiii Śląska to prawdziwi POlacy????
      • czan-dra Re: "Prawdziwi Polacy"??? 11.10.10, 20:13
        Ja jako Kaszuba, też żądam autonomii Kaszub, co nie przeszkadza mi być Polakiem, ale komu ja to tłumaczę, komoda mojej babci jest rozumniejsza od PiSowca...
        • razara Re: "Prawdziwi Polacy"??? 11.10.10, 21:18
          czan-dra napisał:

> Ja jako Kaszuba, też żądam autonomii Kaszub, co nie przeszkadza mi być Polakiem
          > , ale komu ja to tłumaczę, komoda mojej babci jest rozumniejsza od PiSowca...

Michał z Wejherowa?:-)
    • razara Pan Małgorzata Szmajdzińska 11.10.10, 21:17
      też pewnie źle zrozumiała Prezesa.

• donek_z_bagien Re: Pan Małgorzata Szmajdzińska 11.10.10, 21:48
        razara napisała:

> też pewnie źle zrozumiała Prezesa.
        >
        Pani Małgorzata powiedziała to co usłyszała w rządowym TVN.

www.wpolityce.pl/view/2677/Czy_Kaczynski_mowil_o__prawdziwych_Polakach___Pokazcie_dowod__bo_na_razie_dowodow_brak__.html
    • qqazz Teraz obowiazuje definicja Jarosława 11.10.10, 22:28
      Zgodnie z którą Polacy dziela się na prawdziwych i tych którzy stoja tam gdzie stało ZOMO.

pozdrawiam
      • blind_as_a_bat Re: Teraz obowiazuje definicja Jarosława 11.10.10, 23:49
        Karol Marks => Hegel powiada gdzieś, że wszystkie historyczne fakty i postacie powtarzają się, rzec można, dwukrotnie. Zapomniał dodać: za pierwszym razem jako tragedia*, za drugim jako farsa**.

* rządy PiS
        ** kampania prezydencka i obłęd Jarosława Kaczyńskiego, Prezesa.
    • przewodniczacy_po Prziecież Kaczyński miał rację 11.10.10, 23:07
      Prawdziwy Polak nie dałby się tak uścisnąć. A nawet jakby się już dostał w macki, to przynajmniej nie miałby wyrazu błogiej szczęśliwości na twarzy.
    • przewodniczacy_po Tak więc łżesz, kolego razara 11.10.10, 23:32
      Kaczor nic takiego nie powiedział: www.youtube.com/watch?v=6XDT9fM31Jw&feature=player_embedded
      • przewodniczacy_po Re: Tak więc łżesz, kolego razara 12.10.10, 17:26
        A w zasadzie koleżanko razara.
    • honeyr ...co okazało się nieprawdą 12.10.10, 17:18
      Bo niczego takiego nie powiedział (co nie znaczy, że mówił z sensem).
      Idiotka-dziennikarka "źle usłyszała", idioci-dziennikarze jakoś uwierzyli, komentatorzy skomentowali, Julia Pipiera nabuczała... ciekawe, ile jeszcze tego typu faktów powstaje każdego dnia? Łatwo manipulować tłumem w Polsce, szczególnie przy marnym poziomie mediów.
      • kubala11 Re: ...co okazało się nieprawdą 12.10.10, 17:23
        honeyr napisał:

> szczególnie
        > przy marnym poziomie mediów.

I tłumu też. Co doskonale widać we wpisach tam wyżej.:)
        • ave.duce Re: ...co okazało się nieprawdą 12.10.10, 17:28
          Kubala11 > samotny prawy i sprawiedliwy na FK ;)
          • kubala11 Re: ...co okazało się nieprawdą 12.10.10, 17:31
            Ani ze mnie prawy (grzesznik ze mnie), ani sprawiedliwy (na głupków cięty jestem).:)
            • ave.duce Re: ...co okazało się nieprawdą 12.10.10, 18:02
              Jeśli tak jest, to < Jeśli tak jest, to media8.mojageneracja.pl/oiprpuwire/mediumjy1l2z5647e2aefb69a5430255.jpg
        • honeyr Re: ...co okazało się nieprawdą 12.10.10, 17:42
          > > szczególnie
          > > przy marnym poziomie mediów.
          >
          >
          > I tłumu też. Co doskonale widać we wpisach tam wyżej.:)

Tłum ma z definicji marną jakość. Dlatego tłum głosuje na PO i PiS.
        • opinia.nie.publiczna Re: ...co okazało się nieprawdą 12.10.10, 22:02
          kubala11 napisał:

> I tłumu też. Co doskonale widać we wpisach tam wyżej.:)

Mnie z tego tłumu wyłącz.
          • joannabarska Re: ...co okazało się nieprawdą 13.10.10, 13:57
            Pozdrawiam wszelkie fałszywki "prawdziwych Polaków"!
    • goldenwomen666 raczej pełniący obowiązki Polaków! 12.10.10, 17:57
    • szalll [...] 13.10.10, 01:00
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • ave.duce Re: Fronda klamie? 13.10.10, 14:42
      kiczkis napisał:

> - Lecz gdyby tyczyło to strony przeciwnej, zaplułbyś się i zagulgotał na śmierć
      > z oburzenia i zgrozy - żądając śledztw. uwięzienia i unicestwienia wręcz "winn
      > ych"..

Sama to wymyśliłaś? Pewnie tak.
      Zechciej udowodnić swoje insynuacje.
      • kiczkis "Czytaj.. - bo zaraz go wytną!!"... 13.10.10, 20:09
        ave.duce napisała:

> kiczkis napisał:
        >
        > > - Lecz gdyby tyczyło to strony przeciwnej, zaplułbyś się i zagulgotał na śmierć
        > > z oburzenia i zgrozy - żądając śledztw. uwięzienia i unicestwienia wręcz
        > > "winnych"..
        >
        > Sama to wymyśliłaś? Pewnie tak.
        > Zechciej udowodnić swoje insynuacje.
        ===================================================

Nie "sama" - drogie dziecko.. - Do "odtylcowych" nie należę, a płci jestem męskiej..

Zaś moje słowa SAMI ciągle "udowadniacie"..

Około 90% postów jest praktycznie monotematyczna i ukierunkowana (uwarunkowana) pod jedno: - "Bij wszystko co zagraża zasadzie "fay ce que vouldras" (znanej tez bardziej jako "laissez faire" (leseferyzm) a co jest identyczne z "owsikowym" "Róbtacochceta")" - czyli ukierunkowana głównie na PiS i kościół katolicki - jako główne zagrożenia dla was.. odmóżdżonych ćwierćmózgowców sprowadzających życie do 3 głównych elementów: - a/ "pełna micha".. - b/ "pełna kicha".. - i c/ - "nieustające igrzyska" - czyli do poziomu huby.. czy jemioły..

Od huby.. jemioły i taboreta różni was punkt "c" - wy potrzebujecie "nieustających igrzysk" i macie te "igrzyska" zapewniane..
        - Wasze "igrzyska" to TERAZ możliwość atakowania głównie Pis.. żyjącego "Kaczora" i kościół katolicki..
        - A ja?? - Co mam tobie dziecko udowadniać? - Wystarczy was poczytać pod niemal każdym wątkiem - i po jakimś czasie wystarczy spojrzeć na autora wpisu by nie czytając wiedzieć CO napisał...

I to tacy jak ja są niebezpieczni.. - Wy możecie ujadać ile chcecie i pluć bezpiecznie...
        Wy jesteście niegroźni.. - Ot.. zwykle kundle..

- I dlatego to MOJE wpisy są skwapliwie usuwane czy to przez "Giwi" czy innego "rotwejlera" - nie wasze..

- Już kilka lat wstecz niektórzy pisali pod moimi tekstami: - "Czytajcie "kiczkisa" (kiedyś "lanceta" -dop.moj) bo zaraz go wytną"..

- I to JA jestem dumny że jestem tak groźny w tym co mówie, że trzeba mnie natychmiast kasować (- podobnie jak to było ze mną za PRL-u)..
        - Was nikt nie ruszy.. Wy jesteście pożyteczni.. Klasyczni, leninowscy "użyteczni idioci"..

- A pisałem w innym miejscu ledwie kilka dni temu:

(...).."Obsesje maniakalne wśród plebsu i gawiedzi są zjawiskiem niemalże naturalnym, a z pewnością zjawiskiem powszechnym, gdyż plebs kocha być zaprogramowanym.. - uwarunkowanym jak pies Pawłowa.

- Jak wiemy, "uwarunkowanego" na bodźce, można uwarunkować wtórnie, a właściwie "przewarunkowywać" dowolną ilość razy - w zależności od sytuacji.. potrzeb.. czy (w przypadku motłochu) od wymogów aktualnej koniunktury..
        (...)
        A przecież to dokładnie ten sam plebs (najczęściej rodowodem z prymitywnego i głupawego Onetu i Wirtualnej Polski) i tymi samymi metodami i w ten sam sposób atakował poprzednio i LPR.. i Samoobronę i Busha i USA.. - kościół katolicki i kler.. - i Rosję za Czecznie.. i Serbie i Milosewicza - etc.itd.. - Za każdym razem atakując sforą - i tak zajadle jakby to chodziło o ich własne życie - atakując tych, których im wskazano palcem, wydając jak sobace polecenie: - "Bierz!"

- I "brali".. i "biorą".. - Bo tak byli i są uwarunkowani..
        (...)
        Atakować kościół czy PiS - itp. można absolutnie bezkarnie (vide Wojewódzki czy Paligłup..), a ci towarzysze "pancerni" nawet skromnego "bąka" z siebie nie wypuszczą nt islamskiej religii, prawosławnej.. czy żydowskiej.. - Przypadek?? - Aha! - Jedzie mi czołg w oku???

Dlatego typowe i kolejne "obsikanie" Kaczora i PiSu jest zaledwie nudne i degustujące.. Bo też tego właśnie od uwarunkowanego motłochu należy oczekiwać i na to właśnie liczyć.."..
        ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Skłamałem? - Oczywiście że nie.. I dlatego masz 90% pewności że mogą mnie zaraz wyciąć..

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka