Dodaj do ulubionych

Pamiętacie jak Donald Tusk odwiedził Chile i Maczu

13.10.10, 12:39
Piqczu?

To tylko taka reflexja mi sie nasuwa. Jego POstawa w czasie POwodzi się przypomniała mi

gdy patrzę na te wspaniało akcje ratunkowo w Chile. Bravo, Donald, bravo!
Obserwuj wątek
    • 2alfa.alfa Re: Pamiętacie jak Donald Tusk odwiedził Chile i 13.10.10, 12:56
      >
      > To tylko taka reflexja mi sie nasuwa. Jego POstawa w czasie POwodzi się przypom
      > niała mi
      >
      > gdy patrzę na te wspaniało akcje ratunkowo w Chile. Bravo, Donald, bravo!

Podejście władz do katastrof określił Komoruski

Woda ma to do siebie że spływa do Bałtyku
      • veglie Re: Pamiętacie jak Donald Tusk odwiedził Chile i 13.10.10, 12:59
        Tej twarzowej czapki nigdy nie zapomnę.
        • pan_kultura Re: Pamiętacie jak Donald Tusk odwiedził Chile i 13.10.10, 13:25
          veglie napisał:

> Tej twarzowej czapki nigdy nie zapomnę

jak czepek pływacki, to aby mu się w uszy nie nalało

... to jaki zapobiegliwy i zaradny przewidujący wydarzenia
          • volupte01 Re: Pamiętacie jak Donald Tusk odwiedził Chile i 13.10.10, 13:38
            Czapeczka miała od zimna chronic, bo miasto na wysokosci ponad 2000m. Twoj moherowy berecik jest znacznie smieszniejszy:-)
            • albwu to było w Peu 13.10.10, 13:44
              Machu Picchu jest w Peru, a nie w Chile. Zresztą to tam nasz premier dostał order Słońca Peru.
              • volupte01 Re: to było w Peu 13.10.10, 13:46
                To pokemon jest przekonany ze Chile to prowincja Peru:-)
              • gringo68 Słońce Peru 13.10.10, 14:00
                to najwyższe odznaczenie peruwiańskie, odpowiednik naszego Orderu Orła Białego albo brytyjskiego Ordery Podwiązki

rozumiem, że naśmiewajacy się z tego, za zabawne także uznają, że gdzieś w obcych krajach smieją sie z Białego Ptaka
                • jacekm22 Re: Słońce Peru 13.10.10, 14:06
                  A czego sie spodziewales po pisowskich debilach styl : pokemon , saygon plujacych na tym forum ....
              • zoil44elwer Re: to było w Peu 13.10.10, 14:11
                W czasie tej wycieczki życia był też w Chile tylko że już schorowany(przeziębiony).Chwalił się że załatwił korzystne kontrakty handlowe w przemyśle miedziowym.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka