pokemon4 13.10.10, 12:39 Piqczu? To tylko taka reflexja mi sie nasuwa. Jego POstawa w czasie POwodzi się przypomniała mi gdy patrzę na te wspaniało akcje ratunkowo w Chile. Bravo, Donald, bravo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2alfa.alfa Re: Pamiętacie jak Donald Tusk odwiedził Chile i 13.10.10, 12:56 > > To tylko taka reflexja mi sie nasuwa. Jego POstawa w czasie POwodzi się przypom > niała mi > > gdy patrzę na te wspaniało akcje ratunkowo w Chile. Bravo, Donald, bravo! Podejście władz do katastrof określił Komoruski Woda ma to do siebie że spływa do Bałtyku Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Pamiętacie jak Donald Tusk odwiedził Chile i 13.10.10, 12:59 Tej twarzowej czapki nigdy nie zapomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_kultura Re: Pamiętacie jak Donald Tusk odwiedził Chile i 13.10.10, 13:25 veglie napisał: > Tej twarzowej czapki nigdy nie zapomnę jak czepek pływacki, to aby mu się w uszy nie nalało ... to jaki zapobiegliwy i zaradny przewidujący wydarzenia Odpowiedz Link Zgłoś
volupte01 Re: Pamiętacie jak Donald Tusk odwiedził Chile i 13.10.10, 13:38 Czapeczka miała od zimna chronic, bo miasto na wysokosci ponad 2000m. Twoj moherowy berecik jest znacznie smieszniejszy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
albwu to było w Peu 13.10.10, 13:44 Machu Picchu jest w Peru, a nie w Chile. Zresztą to tam nasz premier dostał order Słońca Peru. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte01 Re: to było w Peu 13.10.10, 13:46 To pokemon jest przekonany ze Chile to prowincja Peru:-) Odpowiedz Link Zgłoś
gringo68 Słońce Peru 13.10.10, 14:00 to najwyższe odznaczenie peruwiańskie, odpowiednik naszego Orderu Orła Białego albo brytyjskiego Ordery Podwiązki rozumiem, że naśmiewajacy się z tego, za zabawne także uznają, że gdzieś w obcych krajach smieją sie z Białego Ptaka Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Słońce Peru 13.10.10, 14:06 A czego sie spodziewales po pisowskich debilach styl : pokemon , saygon plujacych na tym forum .... Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: to było w Peu 13.10.10, 14:11 W czasie tej wycieczki życia był też w Chile tylko że już schorowany(przeziębiony).Chwalił się że załatwił korzystne kontrakty handlowe w przemyśle miedziowym. Odpowiedz Link Zgłoś