czan-dra 13.10.10, 21:03 Czy kiedy Kaczyński wywoła, a wywoła, wojnę domową, to zostaniecie partyzantami, ale teraz na jesień, nie na wiosnę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donek_z_bagien Re: Pytanie do PiSowców... 13.10.10, 21:10 czan-dra napisał: > Czy kiedy Kaczyński wywoła, a wywoła, wojnę domową, to zostaniecie partyzantami > , ale teraz na jesień, nie na wiosnę... Jesień czy zima ? Wszystko jedno. Dwa dni i PO was.:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
donek_z_bagien Re: Pytanie do PiSowców... 13.10.10, 21:16 czan-dra napisał: > To zostaniesz, czy nie? Durny jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Pytanie do PiSowców... 13.10.10, 21:24 Durny, durny..to z Ciebie taki posłuszny wyznawca Kaczyńskiego, że nawet, jak sam piszesz, dwa dni nie chcesz być partyzantem walczącym o Prawdziwą Polskę, i tego chciałem się dowiedzieć, Wy wcale nie chcecie, żeby Kaczyński wygrał wybory, czy wojnę, jak zwał tak zwał, bo do kogo będziecie się modlili, a jeszcze ten syndrom oblężonej wieży i poczucie koleżeństwa, którego Wam brakuje w realu... Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Pytanie do PiSowców... 13.10.10, 21:27 i po pticach. zdemaskowałeś nas spryciarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Pytanie do PiSowców... 13.10.10, 21:13 mamy pochodnie. a wiadomo- tak rodzi sie faszyzm :D Odpowiedz Link Zgłoś
donek_z_bagien ja mam pytanie do ciebie 13.10.10, 21:20 czan-dra napisał: > Czy kiedy Kaczyński wywoła, a wywoła, wojnę domową, to zostaniecie partyzantami > , ale teraz na jesień, nie na wiosnę... Gdzie byś spier..... , do Irlandii czy do Anglii ? Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: ja mam pytanie do ciebie 13.10.10, 23:11 a co ty człowieku!!!! donaldu juz 3 laata temu mowil ze mlodzi polacy wróca do polski od tych angoli. i wrócili bo u nas jest traz lepiej niz w anglii. kto by był tak głupi aby tam jechac? Odpowiedz Link Zgłoś
luna1964 Re: Pytanie do PiSowców... 13.10.10, 21:20 Mam nadzieje ze rzad sie obudzi i wypowiedzi J.Kaczynskiego - potraktuje jako zamach stanu.W DEMOKRATYCZNYM panstwie PRAWO jedno dla WSZYSTKICH ! Ale ostatnio mysle ...ze sie myle.... Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Pytanie do PiSowców... 13.10.10, 23:21 tez mysle ze kaczynski powinien bys spenalizowany ze uzyje tego slowa Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Pytanie do PiSowców... 13.10.10, 21:22 a jesli wywoła na wiosnę, to jak mam teraz jesienią, zostać partyzantem- tfu wróc- partyzantką? z gildii kosmicznej jesteś i naginasz czasoprzestrzeń? Dondon zlikwidował ostatnio stoiska z przyprawą :D Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Pytanie do PiSowców... 13.10.10, 21:27 WIOSNĘ PRZYSZŁEGO ROKU, teraz dobrze? Komu zlikwidował temu zlikwidował...:) Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: Pytanie do PiSowców... 13.10.10, 21:31 czyli mam być partyzantką na zaś. to falstart jest. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Pytanie do PiSowców... 13.10.10, 21:24 Powstaniem pokieruje mamuśka Jarkacza,ona już brała udział w powstaniu 1944 :-)),oczywiscie nie w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol naród jest zadowolony z tuska 13.10.10, 21:26 ktory jest królem madrym, dobrym, szerym i szczodrym i kocha swój lud a lud kocha jego. wiekszośc przeciez jest zadwolona. tak mówią sondaże ja im wierzę ty chyba tez? wojny więc nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: naród jest zadowolony z tuska 13.10.10, 21:32 Ale to Kaczyński chce wywołać wojnę, weź posłuchaj jego przemówień, czy jak to u tego fuhrerka się nazywa... A co mnie Tusk obchodzi, ja chciałbym poznać Prawdziwego Partyzanta, a tu doopa, takowego nie ma, a to mama nie puści na wojnę, a to po chleb musi lecieć, a to kotu kuwetę wyczyścić, i tak Wasza partyzantka poszła w PiSdu... Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: naród jest zadowolony z tuska 13.10.10, 21:38 POzwól ze raz jeszcze ci wytłumacze. wiekszośc jest z tuska zadowolona i wielce sobie go chwali.sledze pilnie sondaże w tvn czy gazecie wyborczej i wszystkie to samo mowia mamy miec w przyszłym roku jeden z wiekszych wzrostów ekonomicznych w europie tak mówi rostowski a jemu trzeba wierzyc czyli ludziom sie jeszcze polepszy i bedzie wiecej zadowolonych. dlaczego zas zadowoleni maja wystepowac przeciw swemu dobrodziejowi? frustraci z pisu i radia maryja to stale malejąca grupa. więc nie martw sie Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: naród jest zadowolony z tuska 13.10.10, 21:46 A ty znów o Tusku, mi chodzi o Prawdziwych Partyzantów Polaków Katolików Obrońców Krzyża, Tego Krzyża, znasz takowych? Ciekawym jak przetrwali by zimę, wśród wrogiego narodu, bo jak sama piszesz większość jest zadowolona z rządu, i czym by się żywili... Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: naród jest zadowolony z tuska 13.10.10, 21:49 to nieliczna grupka frustratów, prawie cały naród uwaza inaczej. grupka moze zrobic burdę uliczna ale nie wojnę wiec bądz sPOkojny i nie spekuluj bo to nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
tadzap Re: Pytanie do POlszewii.... 13.10.10, 21:28 Jak WSI rękami rudego,wywoła wojnę domową z połową społeczeństwa,to w Majdanku i Oświęcimiu piece zapłoną? Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Pytanie do POlszewii.... 13.10.10, 21:35 Gdybym napisał, że jesteś głupi, to mocno byś się z takiej nobilitacji ucieszył? A skąd weźmiesz połowę społeczeństwa? Liczyć też nie potrafisz? Jesteś wszechstronny... Odpowiedz Link Zgłoś
tadzap Re: Pytanie do POlszewii.... 13.10.10, 21:42 A stąd. www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100705/WYBORY_PREZYDENCKIE_2010/99785789 Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Pytanie do POlszewii.... 13.10.10, 21:49 Choćbyś stanął na łbie, to i tak nie jest połowa... A jednak, jesteś wszechstronny... Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Pytanie do POlszewii.... 13.10.10, 22:01 to jest mniejszośc na dodatek stale malejąca. sa zwolennicy platformy, psl jest tez za paltformą,palikot i sld mimo róznic takze. prawie wszystkim jest dobrze, kler traci na znaczeniu, bezrobocie spadnie , a vat wzrosnie bardzo niewiele i to tylko przejsciowo. mamy wreszcie dobre stosunki z nowoczesna europą a i z rosjanami.sluchacze radia maryja wkrótce wymra czym sie martwisz? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Pytanie do POlszewii.... 13.10.10, 21:35 A co to takiego to WSI ? Kiedyś obiło mi sie o uszy,że niejaki Macierewicz zlikwidował skutecznie cos takiego.Przynajmniej tak twierdził,ale z twojej wypowiedzi wynika,że nie można wierzyc idiocie. Odpowiedz Link Zgłoś
1tomasz1 Re: Pytanie do POlszewii.... 13.10.10, 21:35 Kontrolujesz chociaż trochę, to co wypisujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
facta_non_verba Re: Pytanie do PiSowców... 13.10.10, 23:03 zostaną, ale to będzie partyzantka miejska więc głownie u mamuski pod pierzyną - a przewodzić im będzie Macierewicz siedząc na sedesie we własnej łazience czan-dra napisał: > Czy kiedy Kaczyński wywoła, a wywoła, wojnę domową, to zostaniecie partyzantami > , ale teraz na jesień, nie na wiosnę... Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Pytanie do PiSowców... 13.10.10, 23:08 hohoho hahaha swietne spuentowanie całej kwestii. ale dałes czadu tym pisowcom. Odpowiedz Link Zgłoś