Dodaj do ulubionych

Pytanie do PiSowców...

13.10.10, 21:03
Czy kiedy Kaczyński wywoła, a wywoła, wojnę domową, to zostaniecie partyzantami, ale teraz na jesień, nie na wiosnę...
Obserwuj wątek
    • donek_z_bagien Re: Pytanie do PiSowców... 13.10.10, 21:10
      czan-dra napisał:

> Czy kiedy Kaczyński wywoła, a wywoła, wojnę domową, to zostaniecie partyzantami
      > , ale teraz na jesień, nie na wiosnę...

Jesień czy zima ? Wszystko jedno. Dwa dni i PO was.:)))))))))
      • czan-dra Re: Pytanie do PiSowców... 13.10.10, 21:13
        To zostaniesz, czy nie?
        • donek_z_bagien Re: Pytanie do PiSowców... 13.10.10, 21:16
          czan-dra napisał:

> To zostaniesz, czy nie?

Durny jesteś.
          • czan-dra Re: Pytanie do PiSowców... 13.10.10, 21:24
            Durny, durny..to z Ciebie taki posłuszny wyznawca Kaczyńskiego, że nawet, jak sam piszesz, dwa dni nie chcesz być partyzantem walczącym o Prawdziwą Polskę, i tego chciałem się dowiedzieć, Wy wcale nie chcecie, żeby Kaczyński wygrał wybory, czy wojnę, jak zwał tak zwał, bo do kogo będziecie się modlili, a jeszcze ten syndrom oblężonej wieży i poczucie koleżeństwa, którego Wam brakuje w realu...
            • purchawkapuknieta Re: Pytanie do PiSowców... 13.10.10, 21:27
              i po pticach. zdemaskowałeś nas spryciarzu.
      • purchawkapuknieta Re: Pytanie do PiSowców... 13.10.10, 21:13
        mamy pochodnie. a wiadomo- tak rodzi sie faszyzm :D
    • donek_z_bagien ja mam pytanie do ciebie 13.10.10, 21:20
      czan-dra napisał:

> Czy kiedy Kaczyński wywoła, a wywoła, wojnę domową, to zostaniecie partyzantami

Gdzie byś spier..... , do Irlandii czy do Anglii ?
      • hordol Re: ja mam pytanie do ciebie 13.10.10, 23:11
        a co ty człowieku!!!! donaldu juz 3 laata temu mowil ze mlodzi polacy wróca do polski od tych angoli. i wrócili bo u nas jest traz lepiej niz w anglii.
        kto by był tak głupi aby tam jechac?
    • luna1964 Re: Pytanie do PiSowców... 13.10.10, 21:20
      Mam nadzieje ze rzad sie obudzi i wypowiedzi J.Kaczynskiego - potraktuje jako zamach stanu.W DEMOKRATYCZNYM panstwie PRAWO jedno dla WSZYSTKICH ! Ale ostatnio mysle ...ze sie myle....
      • hordol Re: Pytanie do PiSowców... 13.10.10, 23:21
        tez mysle ze kaczynski powinien bys spenalizowany ze uzyje tego slowa
    • purchawkapuknieta Re: Pytanie do PiSowców... 13.10.10, 21:22
      a jesli wywoła na wiosnę, to jak mam teraz jesienią, zostać partyzantem- tfu wróc- partyzantką? z gildii kosmicznej jesteś i naginasz czasoprzestrzeń? Dondon zlikwidował ostatnio stoiska z przyprawą :D
      • czan-dra Re: Pytanie do PiSowców... 13.10.10, 21:27
        WIOSNĘ PRZYSZŁEGO ROKU, teraz dobrze?
        Komu zlikwidował temu zlikwidował...:)
        • purchawkapuknieta Re: Pytanie do PiSowców... 13.10.10, 21:31
          czyli mam być partyzantką na zaś. to falstart jest.
    • alistair-p Re: Pytanie do PiSowców... 13.10.10, 21:24
      Powstaniem pokieruje mamuśka Jarkacza,ona już brała udział w powstaniu 1944 :-)),oczywiscie nie w Warszawie.
    • hordol naród jest zadowolony z tuska 13.10.10, 21:26
      ktory jest królem madrym, dobrym, szerym i szczodrym i kocha swój lud a lud kocha jego.
      wiekszośc przeciez jest zadwolona. tak mówią sondaże ja im wierzę ty chyba tez?

wojny więc nie bedzie
      • czan-dra Re: naród jest zadowolony z tuska 13.10.10, 21:32
        Ale to Kaczyński chce wywołać wojnę, weź posłuchaj jego przemówień, czy jak to u tego fuhrerka się nazywa...

A co mnie Tusk obchodzi, ja chciałbym poznać Prawdziwego Partyzanta, a tu doopa, takowego nie ma, a to mama nie puści na wojnę, a to po chleb musi lecieć, a to kotu kuwetę wyczyścić, i tak Wasza partyzantka poszła w PiSdu...
        • hordol Re: naród jest zadowolony z tuska 13.10.10, 21:38
          POzwól ze raz jeszcze ci wytłumacze. wiekszośc jest z tuska zadowolona i wielce sobie go chwali.sledze pilnie sondaże w tvn czy gazecie wyborczej i wszystkie to samo mowia
          mamy miec w przyszłym roku jeden z wiekszych wzrostów ekonomicznych w europie tak mówi rostowski a jemu trzeba wierzyc czyli ludziom sie jeszcze polepszy i bedzie wiecej zadowolonych. dlaczego zas zadowoleni maja wystepowac przeciw swemu dobrodziejowi?
          frustraci z pisu i radia maryja to stale malejąca grupa.
          więc nie martw sie
          • czan-dra Re: naród jest zadowolony z tuska 13.10.10, 21:46
            A ty znów o Tusku, mi chodzi o Prawdziwych Partyzantów Polaków Katolików Obrońców Krzyża, Tego Krzyża, znasz takowych?

Ciekawym jak przetrwali by zimę, wśród wrogiego narodu, bo jak sama piszesz większość jest zadowolona z rządu, i czym by się żywili...
            • hordol Re: naród jest zadowolony z tuska 13.10.10, 21:49
              to nieliczna grupka frustratów, prawie cały naród uwaza inaczej. grupka moze zrobic burdę uliczna ale nie wojnę wiec bądz sPOkojny i nie spekuluj bo to nie ma sensu.
    • tadzap Re: Pytanie do POlszewii.... 13.10.10, 21:28
      Jak WSI rękami rudego,wywoła wojnę domową z połową społeczeństwa,to w Majdanku i Oświęcimiu piece zapłoną?
      • czan-dra Re: Pytanie do POlszewii.... 13.10.10, 21:35
        Gdybym napisał, że jesteś głupi, to mocno byś się z takiej nobilitacji ucieszył?

A skąd weźmiesz połowę społeczeństwa? Liczyć też nie potrafisz? Jesteś wszechstronny...
        • tadzap Re: Pytanie do POlszewii.... 13.10.10, 21:42
          A stąd.
          www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100705/WYBORY_PREZYDENCKIE_2010/99785789
          • czan-dra Re: Pytanie do POlszewii.... 13.10.10, 21:49
            Choćbyś stanął na łbie, to i tak nie jest połowa...
            A jednak, jesteś wszechstronny...
            • hordol Re: Pytanie do POlszewii.... 13.10.10, 22:01
              to jest mniejszośc na dodatek stale malejąca. sa zwolennicy platformy, psl jest tez za paltformą,palikot i sld mimo róznic takze. prawie wszystkim jest dobrze, kler traci na znaczeniu, bezrobocie spadnie , a vat wzrosnie bardzo niewiele i to tylko przejsciowo. mamy wreszcie dobre stosunki z nowoczesna europą a i z rosjanami.sluchacze radia maryja wkrótce wymra
              czym sie martwisz?
            • tadzap Re: Pytanie do POlszewii.... 13.10.10, 23:10
              Czyli co?Do pieca?
      • alistair-p Re: Pytanie do POlszewii.... 13.10.10, 21:35
        A co to takiego to WSI ? Kiedyś obiło mi sie o uszy,że niejaki Macierewicz zlikwidował skutecznie cos takiego.Przynajmniej tak twierdził,ale z twojej wypowiedzi wynika,że nie można wierzyc idiocie.
      • 1tomasz1 Re: Pytanie do POlszewii.... 13.10.10, 21:35
        Kontrolujesz chociaż trochę, to co wypisujesz?
    • facta_non_verba Re: Pytanie do PiSowców... 13.10.10, 23:03
      zostaną, ale to będzie partyzantka miejska więc
      głownie u mamuski pod pierzyną - a przewodzić im będzie Macierewicz
      siedząc na sedesie we własnej łazience

czan-dra napisał:

• hordol Re: Pytanie do PiSowców... 13.10.10, 23:08
        hohoho hahaha swietne spuentowanie całej kwestii.
        ale dałes czadu tym pisowcom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka