Dodaj do ulubionych

Policjanci w niebieskich bolidach

15.10.10, 18:52
Wczoraj TVP pokazała reportaż o policjantach notorycznie przekraczających prędkość o 40, 50, nawet 70 km. Przepisy przekraczali wszyscy policjanci, których nagrali dziennikarze. Potem odbyła się duskusja, w której wzięli udział dwaj policjanci: jeden były i drugi obecny. Obydwaj bronili kolesi przekraczających prędkość. Obecny policjant sugerował, że może spieszyli się, żeby złapać przestępcę, a były policjant sugerował, że musieli zdać radiowóz następnej zmianie. Zastanawiam się, czy ja na pewno żyję w cywilizowanym kraju. Przecież to jest chore!

Tu można obejrzeć: www.tvp.pl/publicystyka/tematyka-spoleczna/punkt-widzenia/wideo/14102010-2240/2782551
Obserwuj wątek
    • marta.von.zpalacu Re: Policjanci w niebieskich bolidach 15.10.10, 18:57
      Aby obejrzeć ten program należy wnieść
      opłatę techniczną
      :))
      Co do tematu to zgadzam sie z toba.
      • donald_mam_plan_ale_go_nie_mam Re: Policjanci w niebieskich bolidach 15.10.10, 19:08
        Tzn. że ci się nie otwiera? Trzeba sobie ściągnąć odpowiednią wtyczkę, sa za darmo w necie:)
        • marta.von.zpalacu Re: Policjanci w niebieskich bolidach 15.10.10, 19:46
          donald_mam_plan_ale_go_nie_mam napisał:

> Tzn. że ci się nie otwiera? Trzeba sobie ściągnąć odpowiednią wtyczkę, sa za da
          > rmo w necie:)

Dziekuje. TVP tak jak TV Rydzyk nie trawie. :p
          • donald_mam_plan_ale_go_nie_mam Re: Policjanci w niebieskich bolidach 15.10.10, 20:07
            > Dziekuje. TVP tak jak TV Rydzyk nie trawie. :p

Ale przecież oni sa już prawie odbici...

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8519048,Czystka_w_TVP___Misja_specjalna__i_program_Wildsteina.html
    • krystian10 Re: Policjanci w niebieskich bolidach 15.10.10, 18:59
      To tak samo jak księża gwałcą dzieci a powinni dawać przykład.
      • donald_mam_plan_ale_go_nie_mam Re: Policjanci w niebieskich bolidach 15.10.10, 20:11
        Nie chcę żyć w takim kraju, gdzie policjanci bronią łamania prawa, a forumowicze na post o łamaniu prawa przez policjantów odpowiadają pisanie o pedofilii wśród księży. Ja się nie zmienię, więc albo wy się zmienicie, albo ja stąd wyjeżdżam do CYWILIZACJI.
    • chateau Re: Policjanci w niebieskich bolidach 15.10.10, 23:00
      Sam widzisz, jak dałeś się zmanipulować. Prosta technika, nawet Janek Pospieszalski umiał ją zastosować.

Puszcza się tylko tych, którzy przekroczyli prędkość. Nagrania tych, co jeżdżą zgodnie z przepisami to żaden news.
      A tłumaczenia policjantów w studio to bełkot i żenada.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka