Dodaj do ulubionych

Słowa podziwu dla Anity Błochowiak

IP: *.biaman.pl / *.biaman.pl 05.04.04, 20:23
Nie każdy mógłby tysiącom ludzi powiedzieć prosto i z uśmiechem na
ustach: "Mam was w dupie, a rację ma ten, kto ma władzę. A ja jestem (dość)
młoda i dla władzy zrobię wszystko, nawet szmatę z siebie samej".
Nie każdy by tak potrafił.
Obserwuj wątek
    • Gość: m - Moderator Ale ty potrafisz być prościuchem ... IP: 5.5.* / 80.58.44.* 05.04.04, 20:29
      musi ci mocno dopiekać kolka wątrobowa - łyknij se chamku Kurvitolu.
      • iza.bella.iza Re: Ale ty potrafisz być prościuchem ... 05.04.04, 20:34
        Gość portalu: IP 5.5*/80.58.44*

> musi ci mocno dopiekać kolka wątrobowa - łyknij se chamku Kurvitolu.

Odpocznij, tchózrliwy gnoju, złodzieju nicków. Jesteś sam i nawet Anita ma cię
        w dupie.
        • Gość: Anita Błochowiak Re: Ale ty potrafisz być prościuchem ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 20:38
          iza.bella.iza napisała:

> Gość portalu: IP 5.5*/80.58.44*
          >
          > > musi ci mocno dopiekać kolka wątrobowa - łyknij se chamku Kurvitolu.
          >
          > Odpocznij, tchózrliwy gnoju, złodzieju nicków. Jesteś sam i nawet Anita ma
          cię
          > w dupie.

No właśnie, nie rozumiem dlaczego ten pinczerek się tak miota i obszczekuje,
          takich jak on mam rzeczywiście w dupie, śmieję się z niego w kułak bo on mi
          chyba naprawdę uwierzył, debil nieziemski :)
        • Gość: hello chello Twoja wścieklizna moją radochą! IP: 5.5.* / 80.58.44.* 05.04.04, 20:43
          O dzięki Ci Anito za wykołowanie tylu durni - może to ludzkie badziewie
          pozdycha z wnurwienia. Dałby dobry Bóg!
          • Gość: Anita Błochowiak Re: Twoja wścieklizna moją radochą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 20:46
            Gość portalu: hello chello napisał(a):

> O dzięki Ci Anito za wykołowanie tylu durni - może to ludzkie badziewie
            > pozdycha z wnurwienia. Dałby dobry Bóg!

Nie ma za co. Ze wszystkich durni, których dziś wykołowałam ty jesteś
            najśmieszniejszy. Mamy z Rydzoniem, Szteligą i Lepperem niezły ubaw z ciebie.
          • iza.bella.iza IP 5.5*/80.58.44* 05.04.04, 20:47
            Gość portalu: IP 5.5*/80.58.44* napisał(a):

> O dzięki Ci Anito za wykołowanie tylu durni - może to ludzkie badziewie
            > pozdycha z wnurwienia. Dałby dobry Bóg!

IP 5.5*/80.58.44* - to ja - marny nadbałtycki gnojek, który kopie swojego psa i
            marzy o randce z WC Kaczką napisałem.

• Gość: Piast Re: Ale ty potrafisz być prościuchem ... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.04, 20:37
        > po "sztylu" Moderatora poznać, że to sympatyk wieśniactwa, które schowało
        głowę w piasek podczas głosowania w komisji. Oni tylko dają d....
        • iza.bella.iza Re: Ale ty potrafisz być prościuchem ... 05.04.04, 20:44
          Gość portalu: Piast napisał(a):

> > po "sztylu" Moderatora poznać, że to sympatyk wieśniactwa, które schowało
          > głowę w piasek podczas głosowania w komisji. Oni tylko dają d....

On nie jest Moderatorem. Ukradł nicka komuś innemu, bo swojego nie ma.
    • Gość: dagooo Re: Słowa podziwu dla Anity Błochowiak IP: *.acn.pl 05.04.04, 20:39
      Lepiej nie mógłbym napisać. BRAWO!
    • douglasmclloyd Re: Słowa podziwu dla Anity Błochowiak 05.04.04, 20:43
      Gość portalu: bratek napisał(a):

> Nie każdy mógłby tysiącom ludzi powiedzieć prosto i z uśmiechem na
      > ustach: "Mam was w dupie, a rację ma ten, kto ma władzę. A ja jestem (dość)
      > młoda i dla władzy zrobię wszystko, nawet szmatę z siebie samej".
      > Nie każdy by tak potrafił.

Grupa trzymająca władzę przechytrzyła wszystkich.
      • Gość: m Pani B. zrobiła z was fiuty !!! IP: 5.5.* / 80.58.44.* 05.04.04, 20:47
        • Gość: Anita Błochowiak Re: Pani B. zrobiła z was fiuty !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 20:49
          IP: 5.5.* / 80.58.44.* ja zrobiłam fiuta z ciebie, oni mi nie uwierzyli, a ty
          tak. To ciebie udało mi się zrobić w balona, baranie.
      • Gość: b Re: Słowa podziwu dla Anity Błochowiak IP: *.biaman.pl / *.biaman.pl 05.04.04, 20:52

...Grupa trzymająca władzę przechytrzyła wszystkich.

Chciałeś powiedzieć: dupa trzymająca z władzą
        • douglasmclloyd Re: Słowa podziwu dla Anity Błochowiak 05.04.04, 21:03
          Gość portalu: b napisał(a):

>
          > ...Grupa trzymająca władzę przechytrzyła wszystkich.
          >
          > Chciałeś powiedzieć: dupa trzymająca z władzą

Raczej grupa trzymająca z dupą.
    • Gość: Tomson A co niby takiego złego zrobiła tysiącom ludzi IP: *.ds.pg.gda.pl 05.04.04, 20:47
      pani Anita Błochowiak??
      Czep się bandziorów którzy obrabowali Polaków z ponad 3mln miejsc pracy. W tym
      tego trojga imiom łysola, uzurpującym się na ostatniego sprawiedliwego
      hipokryty, który zbił majtek polityczny na tym durnym cyrku Rywina, tak by
      ludzie zapomnieli iż to on brał udział w najbardziej bandyckich rządach od 1956
      roku (AWS 1997-2001).
      • iza.bella.iza Re: A co niby takiego złego zrobiła tysiącom ludz 05.04.04, 20:52
        Gość portalu: Tomson napisał(a):

> pani Anita Błochowiak??
        > Czep się bandziorów którzy obrabowali Polaków z ponad 3mln miejsc pracy. W
        tym
        > tego trojga imiom łysola, uzurpującym się na ostatniego sprawiedliwego
        > hipokryty, który zbił majtek polityczny na tym durnym cyrku Rywina, tak by
        > ludzie zapomnieli iż to on brał udział w najbardziej bandyckich rządach od
        1956
        >
        > roku (AWS 1997-2001).

Coś Gdynia obrodziła w fanów Anity! Najpierw gość z domeny IP 5.5*/80.58.44*,
        który kradnie nicki, a teraz ty palancie! Może się spotkacie i fanclub
        założycie. We dwóch łatwiej będzie "chuć zmóc".

• Gość: Bodzio Niedoceniali to i przegrali :-) IP: *.ustron.sdi.tpnet.pl 05.04.04, 21:01
          Jednak co by nie pisać Anita potrafi do parteru
          sprowaddzić nie tylko flejtuchów w rodziaju Nałęcza
          ale i dziennikarzy.
          W Polsatowskim programie "Pies czy Kot"
          Skowroński w sobie wławściwy złośliwie-czuły sposób
          wypomniał Błochowiakowej czerwone skarpetki.
          Odpowiedź Błochowiak była najwyższej klasy -
          "Przeprosiłam wszystkich zainteresowanych, jeżeli
          i pan się czuje urażony to też przepraszam"
          Tak więc wolę wesołą Anitę niż niezdartą płytę
          Źobro czy człowieka o najniższym IQ w komisji
          kilkorga imion Rokitę.
          • kataryna.kataryna Re: Niedoceniali to i przegrali :-) 05.04.04, 21:03
            Gość portalu: Bodzio napisał(a):

> Jednak co by nie pisać Anita potrafi do parteru
            > sprowaddzić nie tylko flejtuchów w rodziaju Nałęcza
            > ale i dziennikarzy.
            > W Polsatowskim programie "Pies czy Kot"
            > Skowroński w sobie wławściwy złośliwie-czuły sposób
            > wypomniał Błochowiakowej czerwone skarpetki.
            > Odpowiedź Błochowiak była najwyższej klasy -
            > "Przeprosiłam wszystkich zainteresowanych, jeżeli
            > i pan się czuje urażony to też przepraszam"

To było najwyższej klasy??? To było żenujące odcinanie kuponu od własnej
            kompromitacji, trzeba być kretynką, żeby tak ciągnąć własną wpadkę.

> Tak więc wolę wesołą Anitę niż niezdartą płytę
            > Źobro czy człowieka o najniższym IQ w komisji
            > kilkorga imion Rokitę.

Rokita ma najniższe IQ w komisji??? Chyba go mylisz z Rydzoniem.
        • Gość: traian Uprzedzam: Tomson to najwiekszy kretyn IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.04, 21:16
          na forum
          wielbiciel komunizmu sowieckiego i Leppera
        • leszek.sopot Re: A co niby takiego złego zrobiła tysiącom ludz 05.04.04, 22:01
          Ja po niku poznaję, ze to jest dom studencki Politechniki Gdańskiej
          • Gość: wikul Dała sygnał że łapówkarstwo jest bezkarne IP: *.acn.waw.pl 06.04.04, 00:41
            leszek.sopot napisał:

> Ja po niku poznaję, ze to jest dom studencki Politechniki Gdańskiej

Zapewne, ale nie sądzę aby był studentem . Takich głupich studentów chyba nie
            ma . To raczej cieć z portierni , teskniący za PRL-em .
        • Gość: Tomson Gdynia ma skrót GDY, GDA to jest Gdańsk. IP: *.ds.pg.gda.pl 05.04.04, 22:23
          > Coś Gdynia obrodziła w fanów Anity! Najpierw gość z domeny IP 5.5*/80.58.44*,
          > który kradnie nicki, a teraz ty palancie! Może się spotkacie i fanclub
          > założycie. We dwóch łatwiej będzie "chuć zmóc".
          DO GARÓW!! Bo z takimi odzywkami tylko tam się nadajesz.
      • Gość: b wytężyć wyobraźnię, zamknąć oczy IP: *.biaman.pl / *.biaman.pl 05.04.04, 20:54
        E tam, dlaczego tylko od 1956? Jak poszukasz wytrwalej w czeluściach swej
        mózgownicy, to dojdziesz do wniosku, że i za Bieruta, a nawet i Hitlera było
        lepiej.
        • Gość: Tomson Ty masz naćpane chory debilu??? IP: *.ds.pg.gda.pl 05.04.04, 22:26
          > to dojdziesz do wniosku, że i za Bieruta, a nawet i Hitlera było lepiej.
          Lecz się psycholu, robienie sobie takich skurwysyńskich żartów z bestialstwa
          okupacji nazistowskiej i bezprawnego okrócieństwa staliniznu, stawia twój
          poziom intelektu na samym dnie.
      • Gość: Dagooo Re: A co niby takiego złego zrobiła tysiącom ludz IP: *.acn.pl 05.04.04, 21:10
        To właśnie przez takich bezmózgowców jak Ty
        Polska się stacza po równi pochyłej.
        A teraz wykład: Anita Błochowiak jest
        tylko bezkrytycznyn człowiekiem do specjalnych
        poruczeń. Rządzi układ moskiewski z Millerem na czele.
        Pomyśl tylko trochę i będziesz wiedział.
        Ale zdaje się, że myślenie nie jest Twoją
        najnocniejszą stroną.
        Pozdr. Dagooo
        • Gość: Tomson Taaaa?? Więc wytłumacz mi łaskawie czemu to ja IP: *.ds.pg.gda.pl 05.04.04, 22:32
          jestem bezmógowcem, tak jak ja wytłumaczyłem czemu należy zrobić porządek z
          takimi gnojami jak ty. A potem dlaczego to tacy jak ja, przeciwni niszczeniu
          polskich zakładów pracy i korupcji u solidaruszej władzy odpowiadają za te
          nieszczęścia.
          Bo ten zlepek totalnych, niczym nieuzasadnionych bzdur robi z ciebie niestety
          człowieka obłąkanego...

A z tym układem moskiewskim...
          Doprawdy nie wiem czy się śmiać, bo to przecież przekomicznie w swej
          zidiociałej postaci :o)
          Czy płakać, bo przecież nie wypada się cieszyć z twojej niepełnosprawności
          umysłowej :o(
          • iza.bella.iza Re: Taaaa?? Więc wytłumacz mi łaskawie czemu to j 05.04.04, 22:35
            Nerwy ci puściły studenciku? Może ty jesteś kumplem tego, co z siekierą
            poleciał na wykładowcę? U was, w PG fajne chłopaki studiują.
            • Gość: Tomson MI puściły nerwy??? Naucz się czytać :o) IP: *.ds.pg.gda.pl 05.04.04, 22:49
              No cóż u blond-lolitki wtórny analfabetyzm jeszcze ujdzie... :oD
              • iza.bella.iza Re: MI puściły nerwy??? Naucz się czytać :o) 06.04.04, 00:31
                > MI puściły nerwy???

Tia, malutki

> Naucz się czytać :o)

Dobra rada dla ciebie. Jak kuż się nauczysz, to przeczytaj to, co poniżej:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=11814127&a=11819371
    • Gość: m - Moderator ...śmiecie denne - przed wami noce bezsenne... IP: 5.5.* / 80.58.44.* 05.04.04, 21:02
      i parę zawałków też się wam zdarzy, co konstatuję z uśmiechem na twarzy!
      • iza.bella.iza Re: ...śmiecie denne - przed wami noce bezsenne.. 05.04.04, 21:07
        Gość portalu: IP 5.5*/80.58.44* napisał(a):

> i parę zawałków też się wam zdarzy, co konstatuję z uśmiechem na twarzy!

Pierwszy padnie Miller. Ledwo dziś dyszał jak oświadczał, że nie przyjmuje
        dymisji zapłakanego Cimoszewicza. Raport Anity już wam nic nie pomoże. Bójcie
        się, ścierwa czerwone i 1 Maja nie wychodźcie na pochód, bo z niego już nie
        wrócicie.

• Gość: Walter Re: ...śmiecie denne - przed wami noce bezsenne.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 21:22
          1 Maja nie wychodźcie na pochód, bo z niego już nie
          > wrócicie.

Taka pannica odważna? Co zrobisz? Zagazujesz? Wrzucisz do więzienia bez wyroku?
          Właśnie ludzie o takiej rokitowsko-ziobrowskiej mentalności są drugim (zaraz po
          Lepperze) zagrożeniem dla tego kraju.
          • iza.bella.iza Re: ...śmiecie denne - przed wami noce bezsenne.. 05.04.04, 21:29
            Skończyły się czasy pokoju między wami oszustami i zdarajcami a narodem. I
            nawet patron SB - Walter wam nie pomoże.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=11806907
            • Gość: Walter Re: ...śmiecie denne - przed wami noce bezsenne.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 21:40
              > nawet patron SB - Walter wam nie pomoże.

Twoja lustratorska przenikliwość jest po prostu niesamowita. :)))

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=11806907

Bardzo ładnie rymujesz :) Polecam wizytę w szpitalu psychiatrycznym, bo stopień
              Twojego oszołomstwa może być niebezpieczny dla otoczenia, skoro takie brednie
              wypisujesz. Mam, mimo wszystko, nadzieję, iż jest to spowodowane anonimowością,
              którą daje internet i gdy przyjdzie co do czego to jednak wieszać nikogo nie
              będziesz.
              • Gość: twoja władza czujny i gotowy IP: *.biaman.pl / *.biaman.pl 05.04.04, 21:47
                Słusznie, nie wolno bezkarnie wieszać Grupy Trzymającej Władzę. Bardzo ładnie,
                że się przejmujesz wstrętnymi pogróżkami. Mamy nadzieję, że w razie potrzeby
                będziesz do dyspozycji.
              • iza.bella.iza Re: ...śmiecie denne - przed wami noce bezsenne.. 05.04.04, 21:56
                Gość portalu: Walter napisał(a):

> Bardzo ładnie rymujesz :) Polecam wizytę w szpitalu psychiatrycznym, bo
                >jestem tam taki samotny. Nikt mi nie chce wierzyć, że generał Walter to ja i
                >że to nie prawda, że mnie koledzy z PPR -u zabili.
                • Gość: Walter Re: ...śmiecie denne - przed wami noce bezsenne.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 22:06
                  Nietrudno zauważyć, że wypominasz rzekomą samotność każdemu rozmówcy, z którym
                  się w jakiś sposób nie zgadzasz. O co z tym chodzi? Jakoś strasznie mało
                  wiarygodnie brzmi to od osoby, która co chwila coś wypisuje na tym forum i
                  układa śmieszne wierszyki. Czyżbyś swoich problemów szukała u innych?
                  Pozdrawiam, mając nadzieję, że coś się niedługo w tej kwestii zmieni.
                  • iza.bella.iza Re: ...śmiecie denne - przed wami noce bezsenne.. 05.04.04, 22:28
                    Nie jestem taka samotna. Pod artykułem o dzisiejszym głosowaniu w KŚ jest
                    mnóstwo wpisów, w których ludzie mówią podobnie jak ja, a jest ich już blisko
                    600. W innych wątkach też takich głosów nie brakuje, np:
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=521&w=11813331&a=11814378
                    A was, śmierdzących komuchów doliczyłam się raptem kilku. Poparcie macie już
                    zerowe, a śmiejecie się narodowi w nos. Myślicie, że jak się wreszcie uleje, to
                    będzie u nas tak miło jak w Gruzji? To tylko od was, tchórze zależy. Jak się
                    tak poddacie jak Szewardnadze, to się skończy na więzieniach, a jak się będzie
                    stawiać, to może być bardziej dramatycznie.
            • clarence Re: ...śmiecie denne - przed wami noce bezsenne.. 05.04.04, 22:05
              iza.bella.iza napisała:

> Skończyły się czasy pokoju między wami oszustami i zdarajcami a narodem. I
              > nawet patron SB - Walter wam nie pomoże.
              >
              > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=11806907
              Brawo !!!
              Na wcorajsej lekcji Pani Nauczycielka,poucała wsystkich,jak nie powinno się
              rozmawiać.
              Gratulacje za odważne ukazanie swojej prawdziwej bużki.
              • iza.bella.iza Re: ...śmiecie denne - przed wami noce bezsenne.. 05.04.04, 22:12
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=11814127&a=11814971
                To Ci bardziej podoba Clarence, agencie borówek? I nie bierz się więcej za
                obronę UW, bo śmierdzisz prowokatorem na odległość. Trzymaj ze swoimi.

• clarence Re: ...śmiecie denne - przed wami noce bezsenne.. 05.04.04, 22:35
                  iza.bella.iza napisała:

> forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=11814127&a=11814971
                  > To Ci bardziej podoba Clarence, agencie borówek? I nie bierz się więcej za
                  > obronę UW, bo śmierdzisz prowokatorem na odległość. Trzymaj ze swoimi.
                  Nie podoba mi się!
                  Ale to Ty pouczasz innych.
                  Skąd w Tobie tyle nienawiści???
                  Ja też niekiedy bluzgam i jest mi potem przykro.
                  Ale nie mam szans dorównać ,takiej mistrzyni jak Ty.
                  pozdrowienia od śmierdzącego prowokatora.
                  • iza.bella.iza Re: ...śmiecie denne - przed wami noce bezsenne.. 05.04.04, 22:41
                    clarence napisał:

> iza.bella.iza napisała:
                    >
                    > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=11814127&a=11814971
                    > > To Ci bardziej podoba Clarence, agencie borówek? I nie bierz się więcej za
                    >
                    > > obronę UW, bo śmierdzisz prowokatorem na odległość. Trzymaj ze swoimi.
                    > Nie podoba mi się!

Naprawdę?

> Ale to Ty pouczasz innych.

Mam Ci tu wkleić cytaty Twoich pouczeń?

> Skąd w Tobie tyle nienawiści???

Uzbierało mi się przez lata życia w PRL i III RP. Zupełnie bez powodu, bo to
                    przciez fajne kraiki są i tacy mili, mądrzy ludzie nimi rządzili i rządzą.

> Ja też niekiedy bluzgam i jest mi potem przykro.

Doprawdy?

> Ale nie mam szans dorównać ,takiej mistrzyni jak Ty.

Mało ćwiczysz.

> pozdrowienia od śmierdzącego prowokatora.

Nie przyjmuję i nie odzwajmniam.
                    • clarence Re: ...śmiecie denne - przed wami noce bezsenne.. 05.04.04, 23:16
                      iza.bella.iza napisała:

> clarence napisał:
                      >
                      > > iza.bella.iza napisała:
                      > >
                      > > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=11814127&a=11814971
                      > > > To Ci bardziej podoba Clarence, agencie borówek? I nie bierz się więc
                      > ej za
                      > >
                      > > > obronę UW, bo śmierdzisz prowokatorem na odległość. Trzymaj ze swoimi
                      > .
                      > > Nie podoba mi się!
                      >
                      > Naprawdę?
                      >
                      > > Ale to Ty pouczasz innych.
                      >
                      > Mam Ci tu wkleić cytaty Twoich pouczeń?
                      >
                      > > Skąd w Tobie tyle nienawiści???
                      >
                      > Uzbierało mi się przez lata życia w PRL i III RP. Zupełnie bez powodu, bo to
                      > przciez fajne kraiki są i tacy mili, mądrzy ludzie nimi rządzili i rządzą.
                      >
                      > > Ja też niekiedy bluzgam i jest mi potem przykro.
                      >
                      > Doprawdy?
                      >
                      > > Ale nie mam szans dorównać ,takiej mistrzyni jak Ty.
                      >
                      > Mało ćwiczysz.
                      >
                      > > pozdrowienia od śmierdzącego prowokatora.
                      >
                      > Nie przyjmuję i nie odzwajmniam.
                      Och ale mi dowaliłaś!!!
                      Nie umiem się pozbierać.
                      Cierpię straszliwe katusze.
                      Mistrzyni chamstwa,obnażyła wszystkie moje braki w uchamieniu!
                      POzwolisz Szanowna ,ża dalej będę czerpał z Twoich nieprzebranych pokładów
                      barbarzyńskich umiejętności?
                      A nawet jesli nie wyrazisz zgody ,to i tak bedę czerpał.
                      Moze z czasem ,uczeń dorówna Mistrzyni?
                      buziaczki Kochanieńka.
        • Gość: jack Re: ...śmiecie denne - przed wami noce bezsenne.. IP: *.proxy.aol.com 05.04.04, 22:04
          Czy Wy nie widzicie, ze ta banda caly odgrywa swoje przedatawienie dla
          przyglupow?
          Rzekoma dymisja (jaka blyskawiczna?), to chwyt propagandowy ORGANIZACJI,
          zaplanowany z czolowka bandytow z takim wlasnie efektem.
          Nie doceniacie mafii, ona ma wiele wariantow, podwariantow i asow w rekawie.

• Gość: iza.jak.bela Cześć... pacjenci wariatkowa! IP: 5.5.* / 80.58.44.* 05.04.04, 22:26
      Już moja w tym głowa,
      iżby o czym była rozmowa...
      i na początek, zanim was wsadzą w kaftany -
      jedno wam powiem: MY są wasze Pany!
      • iza.bella.iza IP: 5.5.* / 80.58.44.* 05.04.04, 22:30
        Gość portalu: IP: 5.5.* / 80.58.44.* napisał(a):

> Już moja w tym głowa,
        > iżby o czym była
        rozmowa...
        > i na początek, zanim was wsadzą w kaftany -
        > jedno wam powiem: MY są wasze Pany!
        • clarence Re: IP: 5.5.* / 80.58.44.* 05.04.04, 22:40
          iza.bella.iza napisała:

> Gość portalu: IP: 5.5.* / 80.58.44.* napisał(a):
          >
          > > Już moja w tym głowa,
          >
          > > iżby o czym była
          > rozmowa...
          > > i na początek, zanim was wsadzą w kaftany -
          >
          > > jedno wam powiem: MY są wasze Pany!

Czy Ty na pewno nie potrzebujesz lekarza???
        • Gość: Sedler IP:*.ds.pg.gda.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 00:26
          Być może za pseudo Thmoson (IP:*.ds.pg.gda.pl - dom studencki Politechniki
          Gdańskiej) kryje się sympatyk lub członek rodziny kandydata Samoobrony do
          parlamentu UE Bogdana Sedlera (pracownik Politechniki Gdańskiej). Sedler był
          już doradcą "Solidarności" i SLD, niedawno wstąpił do Samoobrony.
    • Gość: enzio Anita Błochowiak symbol naszych czsasów IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.04.04, 22:40
      Prawo, prawem a sprawiedliwosć musi być po baszej stronie
      + zalacznik - granat obronny.

To z filmu "Sami swoi" - nawet tytuł pasuje jak ulał do anity i jej kumpli.
      • Gość: Bodzio Z Nałęczem i Rokitą wygrać to mały sukces. IP: *.ustron.sdi.tpnet.pl 06.04.04, 00:01
        Obejrzałem dzisiaj w TVN i TVP Rokitę, Nałęcza i Błochowiak.
        Szanowni to nie mogło się inaczej skończyć.
        Nałęcz flejtuchowaty narcyz jeszcze nie potrafi
        zrozumieć że to on stworzył te rozstrzygnięcia.
        Rokita tak prowadzi swoje przedsięwzięcia że
        przynoszą zysk przeciwnikom, komisja i słynna
        inicjatywa 3/4 to najlepsze przykłady.
        Błochowiak w porównaniu z tymi panami to wyższa klasa
        przynajmniej wie jak gdzie i kiedy prawidłowo się zachować.
        • Gość: wartburg damski Frankenstein z Wiejskiej IP: *.b.dial.de.ignite.net 06.04.04, 00:11

> Obejrzałem dzisiaj w TVN i TVP Rokitę, Nałęcza i Błochowiak.
          > Szanowni to nie mogło się inaczej skończyć.
          > Nałęcz flejtuchowaty narcyz jeszcze nie potrafi
          > zrozumieć że to on stworzył te rozstrzygnięcia.
          > Rokita tak prowadzi swoje przedsięwzięcia że
          > przynoszą zysk przeciwnikom, komisja i słynna
          > inicjatywa 3/4 to najlepsze przykłady.
          > Błochowiak w porównaniu z tymi panami to wyższa klasa
          > przynajmniej wie jak gdzie i kiedy prawidłowo się zachować.

A może wyjaśnisz, na czym polega ta wyższa klasa Anity? Może na tym, że pod
          koniec każdego zdania zaczyna warczeć i szczekać? Nadawałaby się na strażnika
          więziennego albo body guarda, czyli goryla. Poza tym uważam, mogłaby spróbować
          szczęścia w Hollywood i zagrać damskiego homunculusa, czyli nowe wcielenie
          Frankensteina.
        • Gość: katarsis Re: Z Nałęczem i Rokitą wygrać to mały sukces. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.04, 00:11

> Błochowiak w porównaniu z tymi panami to wyższa klasa
          > przynajmniej wie jak gdzie i kiedy prawidłowo się zachować.

Tak, w przypadku ustawy o grach losowych też dobrze wiedziała jak się zachować
          i remontu ulicy w Pabianicach, i interesami spółki żyjącej z pieniędzy WFOŚ z
          Łodzi, i gazety lokalnej która odezwała się do niej nie tak jak trzeba. Posiada
          niezbędne cechy każdego cenionego polityka sojuszu lewizny demoralizacyjnej.
          Wyższa klasa,ale czego i w czym?
          • Gość: Bodzio Re: Z Nałęczem i Rokitą wygrać to mały sukces. IP: *.ustron.sdi.tpnet.pl 06.04.04, 00:43
            Gość portalu: katarsis napisał(a):
            > Tak, w przypadku ustawy o grach losowych też dobrze wiedziała jak się
            > zachować i remontu ulicy w Pabianicach, i interesami spółki żyjącej z
            > pieniędzy WFOŚ z Łodzi, i gazety lokalnej która odezwała się do niej
            > nie tak jak trzeba.

No tak ja wiem że u nas biją murzynów ale nie o tym dyskutujemy.
            Żeby pokonać przeciwnika trzeba być mądrzejszym albo mieć szczęście.
            Upieram się że Nałęcz z Rokitą mądrzejsi nie są a szczęścia nie mają
            tak jak ten chłop do którego Pan się zwraca "sam nie wiem dlaczego
            tak ciebie nie lubię". :-)
            • Gość: katarsis Re: Z Nałęczem i Rokitą wygrać to mały sukces. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.04, 00:48
              No tak ja wiem że u nas biją murzynów ale nie o tym dyskutujemy.
              > Żeby pokonać przeciwnika trzeba być mądrzejszym albo mieć szczęście.
              > Upieram się że Nałęcz z Rokitą mądrzejsi nie są a szczęścia nie mają
              > tak jak ten chłop do którego Pan się zwraca "sam nie wiem dlaczego
              > tak ciebie nie lubię". :-)

A Tobie chodzi, ze wykiwała ich taktycznie tzn. ograła i tak dalej?
              Zobaczymy jeszcze bowiem jak stare ludowe przysłowie mówi: "Ten się śmieje, kto
              się śmieje ostatni". Dorobek komisji nie przedkłada się jedynie na raport, ale
              także na dokumenty oraz zaufanie ludzi do poszczególnych postaci, które sie
              przed nią i w niej obnażyły.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka