Dodaj do ulubionych

Lepper dziękuje Rokicie

• Gość: pawel czas wyjeżdżać IP: *.echostar.pl 08.04.04, 10:52
      Nie ma już na co czekać. 1 maja się zbliża-trzeba wyjeżdżać. Jak po wyborach
      będzię rządzić samoobrona to w ciągu pół roku będzie głód jak w Somalii, a wtedy
      troche atosfera się "oczyści" i można będzie wrócić. I zacznie się odbudowa od
      zera. Starty będą większe niż po wojnie.
      ;)
    • Gość: nn ROKITA DOŁUJE PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.04, 10:54
      tak
    • Gość: Krokodyl Re: Lepper dziękuje Rokicie IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.04, 11:11
      A ja wĘród swoich znajomych i znajomych znajomych nie znam nikogo kto odda?by
      g?os na parti´ Leppera. Gdzie ci ludzie sŕ?
    • Gość: EDI Ja to mam taką nadzieję IP: 193.111.145.* 08.04.04, 11:18
      że w tych sondażach to ludzie robią sobie jaja i mówią, że popierają
      samoobronę, żeby zmotywować innych do pójścia do urn i głosowania przeciw temu
      debilowi Lepperowi.
      • Gość: miki Re: Porzuć tę nadzieję IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.04, 11:29
        Lepper to nie debil tylko (niestety) polityk, który potrafił wykorzystać bliski
        zeru potencjał własny w 99 procentach. A inni wykorzystują go w 1 procencie. I
        choćby ci inni byli 10, 20, 30 ... razy lepsi od Leppera to i tak on jest górą.
        Polacy czują, że ich kraj jest chory. Żaden specjalista-lekarz nie pomógł, czas
        na znachora. Doktorze Lepper, przybywaj!
    • Gość: Zośka Re: Lepper dziękuje Rokicie IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 08.04.04, 11:27
      cóż Leppera, jak każdego "drobnego cwaniaczka" wykończą księgowi... i trzeba
      bedzie prosić o azyl polityczny na Białorusi. A poważnie: przed ostatnimi
      wyborami widziałem dwóch facetów jak w najgłębszej konspirze rozlepiali plakaty
      samoobrony, jakby mieli wylądować na 48 h na komisariacie MO. Przekonało mnie
      to, że oni mają przekonanie najwyższego powołania i misji, ale co gorsza, mimo
      masowego zdaje się poparcia, ciągle nakręcają atmosferę prześladowań. Jeszcze
      dwa miesiące a wiekszość będzie przśladowana przez mniejszość (obym się mylił).
      28%, więc w każdej rodzinie ktoś popiera Leppera. Proponuję pracę u podstaw;)
    • Gość: oki Re: Lepper dziękuje Rokicie IP: *.otvk.olawa.pl 08.04.04, 11:31
      samoobrona bankruci polityczni i kicha
    • Gość: nieskorumpowany Re: Lepper dziękuje Rokicie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.04, 11:36
      Czy wy wielkie inteligenty z PO,nie widzicie,że już Naród nie chce was ani
      widzieć ani słuchać.Tak ,my chcemy przewrotu,inaczej nie dopadniemy złodzieji i
      oszustów,którzy kradli i oszukiwali nas przez 14 lat.Mamy taczki przygotowane
      dla wszelkiej maści burmistrzów,prezydentów miast i innych urzędników.
      To wyście złodzieje z PO wykreowali Samoobronę!!!!!
    • Gość: maxik hanibal lepper IP: *.man.poznan.pl 08.04.04, 11:37
      lepper to wiejski kutas ktoremu siano sterczy z butow. jezeli ktos na niego
      glosuje to napewno musi miec rozum wielkosci jego duzego palca od stopy.
      prymitywom:nie
    • Gość: bialasova LUDZIE, CZYSCIE NA LEB UPADLI?! IP: 194.18.163.* 08.04.04, 11:47
      LUDY, CO Z WAMI!? DYKTATORA CHCECIE?
    • Gość: Zośka Azyl polityczny na Białorusi IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 08.04.04, 11:50
      cóż Leppera, jak każdego "drobnego cwaniaczka" wykończą księgowi... i trzeba
      bedzie prosić o azyl polityczny na Białorusi. A poważnie: przed ostatnimi
      wyborami widziałem dwóch facetów jak w najgłębszej konspirze rozlepiali plakaty
      samoobrony, jakby mieli wylądować na 48 h na komisariacie MO. Przekonało mnie
      to, że oni mają przekonanie najwyższego powołania i misji, ale co gorsza, mimo
      masowego zdaje się poparcia, ciągle nakręcają atmosferę prześladowań. Jeszcze
      dwa miesiące a wiekszość będzie przśladowana przez mniejszość (obym się mylił).
      28%, więc w każdej rodzinie ktoś popiera Leppera. Proponuję pracę u podstaw;)
      • Gość: Jóźwa Amoże byśmy takNajmilsza wpadli na dzień do Mińska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 12:30
        Zośka, A może byśmy tak Najmilsza wpadli na dzień do Mińska <nutki> :-))))
        • Gość: Matylda Re: Amoże byśmy takNajmilsza wpadli na dzień do M IP: *.dip.t-dialin.net 08.04.04, 13:02
          Gość portalu: Jóźwa napisał(a):

> Zośka, A może byśmy tak Najmilsza wpadli na dzień do Mińska <nutki> :-)
          > )))

Jóźwa, a może byśmy tak najmilszy wpadli na dzień do Zielnowa koło Darłowa na
          filiżankę kawy zbożowej podanej przez chłopskie lepperowskie dłonie i obejrzeli
          te maszyny rolne, które do dzisiaj nie są spałcone... po czym udali się na
          beggerowskie gospodarstwo rolne po kilo owsa z kurwikami. Mam nadzieję, że
          chamy i buraki podzielą się z Tobą swoimi milionami w czasie dożynek i upieką
          na dodatek smaczny chleb dla znękanych miasteczek i wsi w biało-czerwone paski.
          SamiSwooi = Najbiednieszy klub parlamentarny w sejmie III RP = Obrońcy
          usiśnionych! Witz roku.
          • Gość: Jóźwa Re: Amoże byśmy takNajmilsza wpadli na dzień do M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 13:08
            Mogę tam wpaść Zosiu:-)
            A Ty będziesz?
            Piszesz o detalach więc możliwe, że Ty masz akurat rację.
            • Gość: Zośka Re: Amoże byśmy takNajmilsza wpadli na dzień do M IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 08.04.04, 13:45
              Dzięki, ale Zośka to okupacyjny pseudonim... trzeba się przecież przygotować do
              rządów elppeera. nota bene sprzętu rolniczgo. problem w tym, że u nas każdy,
              nawet ten co na 20 arów, chce mieć kombajn. nie ma jest sfrustrowany. ja go
              rozumiem, też chciałbym mieć kombajn.
    • Gość: artu2004 Re: Lepper dziękuje Rokicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 11:53
      Jak widać mądralizm polityków PO wepchnie Polskę w rzady ciemnogrodu ale nie
      głupiego jak widać. Politycy PO pamietajcie o tym i rachunku jaki wystawia wam
      wyborcyjak przegracie> wasze zadufanie i pewność siebie jest porażająca> Lepper
      z dziecinna łatwością zniszczy was jesli nie przyjmiecie krytyki i nie
      zmoenicie taktyki, nastawienia i sposobu traktowania wyborców jak idiotów. Ja w
      kazdym razie pakuje walizki i bediecie mieli kilku wyborców mniej. Obserwacja
      z oddali na tgo co sie dzieje w Polsce bdyie mniej bolesna.
    • Gość: strider SZAMBOOBRONA jest mocna w deklaracjach i nic IP: *.pl.ibm.com / *.de.ibm.com 08.04.04, 11:54
      więcej. Pozyjemy, zobaczymy, posmiejemy się również być nie daj Boże może i
      ŻĄDU leppera. Oby skończył w lepszym stylu niż miller.
      • Gość: Rosomak Re: Tak, tak pożyjemy zobaczymy. IP: 157.25.139.* 08.04.04, 12:15
        Tak, tak pożyjemy zobaczymy. Tylko ciekawi mnie czy będziecie się śmiali
        również jeżeli Lepperowi uda się małe co nieco zrobić, a chociażby wytępić
        łapowników i złodziei, bo rozwalić już niema co, poprzednicy prawi i lewi
        rozwalili wszystko. Osobiście jestem zdania że trzeba zacząć od nałożenia kar
        konfiskaty dla oszustów i złodziei bez prawa przedawnienia. To i dziura budżetu
        szybko się zapełni. I jeszcze przejdzie parę Ekip innej generacji,
        niewychowanej na starym systemie, aby się poprawiło, a ta już osiąga
        pełnoletniość. Obecnie to jest Anarchia wielmoży i obok demokracji to nawet
        jeszcze nie stanęła.
    • Gość: ehhh... Re: Lepper dziękuje Rokicie IP: 81.21.197.* 08.04.04, 12:09
      żarcik, tak? ;-)
    • Gość: Jerzy Re: Lepper dziękuje Rokicie IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 08.04.04, 12:09
      Lepper dziękuje Rokicie i Tuskowi ponieważ obu panów zaślepia nienawiść do SLD,
      a nie widzą tego co dzieje się naprawdę w kraju
    • Gość: Zapobiegliwy Re: Lepper dziękuje Rokicie IP: 213.181.196.* 08.04.04, 12:12
      Plan jest taki: wymieniam złotówki na dolary i wyp....m gdzie pieprz rośnie.
    • Gość: Metiu Re: Lepper dziękuje Rokicie IP: *.direcpceu.com 08.04.04, 12:14
      PO! normalnie pewno bym was nie popieral w wyborach ale widze ze teraz nie mam
      wyboru, zreszta jak na was zaglosuje nie bede mial jakiegos moralnego kaca, to
      nie jest kwestia waszego zlego programu tylko uwazam czolowke Platformy za
      karierowiczow.
      Natomiast blagam was, zrobcie cos zeby ten psychopata lepper nie doszedl do
      wladzy!!! Moj glos szanowna platformo macie jak w banku!!!
      • Gość: x Re: Banki z reguły oszukują IP: 157.25.139.* 08.04.04, 12:18
    • Gość: Marek Re: Lepper dziękuje Rokicie IP: *.bracz.edu.pl 08.04.04, 12:15
      PO płaci za popieranie żydowskiej wojny w Iraku.
    • Gość: kangaroo Re: Lepper dziękuje Rokicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 12:18
      Gość portalu: Plakus napisał(a):

> Proponuje PO jak najszybciej dogadac sie z UW to moze uda powstrzymac Leppera

A kto to jest UW ???
      • Gość: x Re: Lepper dziękuje Rokicie IP: 157.25.139.* 08.04.04, 12:20
        Uliczni Wasale
    • Gość: F16 Re: Lepper dziękuje Rokicie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.04.04, 12:22
      Nie wyobrazam sobie aby ten kretyn (Lepper) moglby zostac premierem a jego
      swita zlozona z tumanow i kryminalistow -ministrami!!!!!!
      Wolne zarty !Proponuje ludziom w Polsce otworzyc oczy i zastanowic sie nad tym
      do czego to wszystko zdaza.Odpowiedzialnosc za losy kraju i jego mieszkancow to
      nie mistrzostwa gminy w hokeju na trawie !!!!
    • Gość: Student Re: Lepper dziękuje Rokicie IP: *.wne.uw.edu.pl 08.04.04, 12:25
      Przejęcie władzy przez Samoobronę będzie najgorszym koszmarem jaki może się nam
      przydażyć. Jego popularność wynika z nieczhęci ludzi do dotychczasowego stylu
      rządzenia. Jednak pomimo tego, każdy chociaż trochę myślący człowiec wie, że
      Lepper NIC nie zrobi, bo to jest tempy człowiek, który nie ma pojęcia o
      gospodarce.
      • Gość: Rosomak Re: Lepper dziękuje Rokicie IP: 157.25.139.* 08.04.04, 12:39
        Być studentem nie znaczy być mądrym. Ostatnio pisałem za pieniądze pracę i taki
        tępak z tytułem będzie miał mgr na przedzie nazwiska.
        Inne prace, które przepisywałem to taka woda że ledwo co nie zalało mi
        klawiatury.
        Proste wypowiedzi również nie świadczą o inteligencji kogoś. W jednym się z
        Tobą zgadzam system rządzenia jest do bani, ludzie mają tego dosyć. Wybraliby
        nawet diabła, aby zmienić jedne i te same gęby oszustów na inne łudząc się że
        na lepsze. Rok temu gdy o tym wspomniałem w dyskusji to mnie nawyzywano, nie
        przyjmując do wiadomości tego stanu jaki jest obecnie.
    • Gość: Przemo jest smiesznie,bedzie jeszcze smieszniej IP: 195.205.44.* 08.04.04, 12:28
      Bardzo ciekawie sie robi.Oto cham i prostak,jakim niewatpliwie jest A.Lepper,
      wypowiada sie o rzekomym chamstwie Jana Rokity.To jakis zart w stylu Monty
      Pythona?! Wzrost notowan Samoobrony jest dowodem na to,ze ludzie absolutnie nie
      potrafia zrozumiec tresci debat.Rokita ewidentnie zapedzil Leppera w kozi rog
      podczas rozmowy w Radiu Zet,bo byl to pojedynek na argumenty i Lepper nie mogl
      ciagle odpowiadac w swoim stylu ("wyscie kradli,wyscie rzadzili,zniszczone
      PGRy,Balcerowicz - najwiekszy szkodnik" itd.) . Ale do przecietnego Kowalskiego
      tresc takich debat jest nieczytelna. Statystyczny Kowalski widzi,ze Lepper sie
      usmiecha,a oponent sie denerwuje po wysluchaniu steku bzdur.Lepper uzywa bardzo
      prostego jezyka (przyklady przytoczylem powyzej) i ludzie to 'kupuja'.Fenomen
      Samoobrony jest zjawiskiem bardzo zlozonym, ale IMHO wzrost notowan tego
      ugrupowania jest przede wszystkim efektem slabego wyksztalcenia i wysokiego
      stopnia wtornego analfabetyzmu polskiego spoleczenstwa. Tak czy inaczej,
      Wesolych Swiat zycze! (wesolych tzn. spedzonych bez A.Leppera)
    • Gość: max Przecież Samoobrona nie ma tylu osób do obsadzenia IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 08.04.04, 12:28
      stanowiska , czyzby praca w administracji państwowej z łapanki
      • Gość: Kolejkowicz Max-kojeka już stoi przed gabinetem Andro L.:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 12:31
        Max-kojeka już stoi przed gabinetem Andro L.:-)
    • Gość: bulba Re: Lepper dziękuje Rokicie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.04.04, 12:32
      Do wszystkich, którzy piszą, że część społeczeństwa jest tak zdesperowana i
      wściekła na obecne układy polityczno-społeczne,że zagłosuje na Lepera.
      Jest takie powiedzenie "Na złość tacie zrobię w gacie". Tylko co dalej?
      • Gość: Rosomak Re: Większego smrodu nie będzie niż jest obecnie. IP: 157.25.139.* 08.04.04, 12:41
    • krakowiak16 Re: Lepper dziękuje Rokicie 08.04.04, 12:41
      Leppera nie powinno sie pokazywac publicznie! I to powinno byc zapistane w
      konstytucji!!!! Bede to powtarzac dopuki tego nie zrobia!
      • Gość: Pikuś Dopóki pisze się ó - zapisz w to w konstytucji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 13:05
        Dopóki pisze się ó - zapisz w to w konstytucji.
    • Gość: TreneR Co to k....wa jest, co to jest?!!! IP: *.austriamicrosystems.com 08.04.04, 12:54
      Do policji strzelaja?!

Nie no rece mi opadaja; czy ludzie w Polsce doznali ostatnio gwaltownego
      kontaktu glowa z betonem?! Nie rozumiem tego.... doslownie mnie zatkalo i nie
      wiem co napisac.... to moze Endrju Golote na premiera wybrac zamiast Endrju
      Lepieja; ten wyraznie pare razy w glowe juz dostal ale napewno mniejsze szkody
      w panstwie poczyni, a w boksie jest troche lepszy no i za to jak pieknie
      uciekac umie!!!!

TreneR

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka