Dodaj do ulubionych

A jak ty udowodnisz, że nie jesteś faszystą?

11.11.10, 20:49
A jak wy udowodnicie, że nie jesteście faszystami, kiedy bojówki Blumsztajna i za was się wezmą?

Bo i na was przyjdzie czas, ten system już tak działa. Gułagi powstały na długo przed obozami koncentracyjnymi.

Gazeta usiłuje stygmatyzować przeciwników jak czynił to niegdyś Der Stürmer.

Z tym, że niegdyś to Goering decydował o tym, kto jest Żydem.

Dziś to Blumsztajn decyduje o tym, kto jest faszystą.

Tymczasem to miłujący pokój "antyfaszyści" inspirowani przez GW pobili dziś w pociągu ludzi jadących na pokojową i legalną demonstrację patriotyczną.

Co będzie w przyszłym roku, gdy uda im się zdobyć pełnię władzy i wyeliminowanie demokratycznej opozycji?

Kiedy padnie hasło: Faszyści do gazu???
Obserwuj wątek
    • mietowe_loczki Re: A jak ty udowodnisz, że nie jesteś faszystą? 11.11.10, 20:52
      No proszę... Co za mobilizacja. Michta też tu dziś wpadnie?
      • ab_extra Re: A jak ty udowodnisz, że nie jesteś faszystą? 11.11.10, 20:56
        Podejrzewam, że pod nikiem mietowe_loczki ukrywa się gajowy Komorowski. Ten sam styl. On także odzywa się zwłaszcza wtedy, gdy nie ma nic do powiedzenia. A i to przekręci.
        • kontestatorbg Re: A jak ty udowodnisz, że nie jesteś faszystą? 11.11.10, 21:00
          ab_extra napisał:

> Podejrzewam, że pod nikiem mietowe_loczki ukrywa się gajowy Komorowski.

Pod nickiem mietowe_loczki ukrywa sie aktywistka młodzieżówki PO
          • ab_extra Re: A jak ty udowodnisz, że nie jesteś faszystą? 11.11.10, 21:05
            A w czym to się wyklucza? Pierdołowatość Bronka może w ten sposób uzewnętrzniać jego drugie, kobiece Ja

kontestatorbg napisał:

> ab_extra napisał:
            >
            > > Podejrzewam, że pod nikiem mietowe_loczki ukrywa się gajowy Komorowski.
            >
            > Pod nickiem mietowe_loczki ukrywa sie aktywistka młodzieżówki PO
            • 4_oddech_kaczuchy Re: A jak ty udowodnisz, że nie jesteś faszystą? 11.11.10, 21:16
              ab_extra napisał:

> A w czym to się wyklucza? Pierdołowatość Bronka może w ten sposób uzewnętrzniać
              > jego drugie, kobiece Ja
              #
              A toś mnie natchnął.
              Te różowe policzki i zalotne spojrzenie ....
              Może to hemafrodyta?
          • mietowe_loczki Re: A jak ty udowodnisz, że nie jesteś faszystą? 11.11.10, 23:52
            Powinnam cię poprosić, żebyś to udowodnił, ale sądzę po twoich wpisach, że nie można się po tobie spodziewać niczego konkretnego.
        • mietowe_loczki Re: A jak ty udowodnisz, że nie jesteś faszystą? 11.11.10, 21:03
          ab_extra napisał:

> Podejrzewam, że pod nikiem mietowe_loczki ukrywa się gajowy Komorowski. Ten sam
          > styl. On także odzywa się zwłaszcza wtedy, gdy nie ma nic do powiedzenia.

No popatrz. Prawie tak samo jak ty.
          • ab_extra Re: A jak ty udowodnisz, że nie jesteś faszystą? 11.11.10, 21:07
            Jak wiadomo, "prawie" czyni różnicę.

mietowe_loczki napisała:

> No popatrz. Prawie tak samo jak ty.
            >
            • mietowe_loczki Re: A jak ty udowodnisz, że nie jesteś faszystą? 11.11.10, 21:10
              Obawiam się, że nie w tym przypadku.
    • etta2 Re: A jak ty udowodnisz, że nie jesteś faszystą? 11.11.10, 20:54
      Skończyłeś swoje faszystowskie harce i usiłujesz tu zdobyć publikę? WON! Spadaj ze swoimi chorymi ideami.
      • kontestatorbg Re: A jak ty udowodnisz, że nie jesteś faszystą? 11.11.10, 20:57
        Patrzac na dzisiejsze harce "antyfaszystów" zakładam ze faszystą jest kazdy kto dzis zamiast tęczowej flagi wywiesił biało-czerwoną
      • ab_extra Re: A jak ty udowodnisz, że nie jesteś faszystą? 11.11.10, 20:58
        Mam spadać do gazu, czy starczy na Madagaskar, demokratko?

etta2 napisała:

> Skończyłeś swoje faszystowskie harce i usiłujesz tu zdobyć publikę? WON! Spadaj
        > ze swoimi chorymi ideami.
      • kubala11 [...] 11.11.10, 22:35
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • woda_woda Ja? 11.11.10, 20:57
      A kto mi to zarzuca?
      • wkkr Blumsztajn n/t 11.11.10, 20:58
      • ab_extra [...] 11.11.10, 21:00
    • hordol zrobilem sobie tęczowy colage na scianie w kuchni 11.11.10, 21:00
      mam nadzieje ze to mnie uratuje
      • ab_extra [...] 11.11.10, 21:02
        • hordol ok ok ok 11.11.10, 21:09
          ok. założę jeszcze skarpetki w róznych kolorach. lewa inna niz prawa
    • tornson Jakoś nie słyszy się by antyfaszyści zaatakowali 11.11.10, 21:03
      kogokolwiek niewinnego. Przedział był pełen (5 ludzi + 3 faszystów), a po ryjach oberwało się tylko faszolom, ludziom włos z głowy nie spadł.
      • wkkr [...] 11.11.10, 21:07
      • ab_extra Re: Jakoś nie słyszy się by antyfaszyści zaatakow 11.11.10, 21:12
        Acha. Lewicowi bojówkarze wymierzyli ludową sprawiedliwość ludziom winnych temu, że do czegoś należą, lub nie należą, lub tylko mają jakieś poglądy.

Potem będą strzelać w tył głowy.
        • tornson Re: Jakoś nie słyszy się by antyfaszyści zaatakow 11.11.10, 21:19
          ab_extra napisał:

> Acha. Lewicowi bojówkarze wymierzyli ludową sprawiedliwość ludziom winnych temu
          > , że do czegoś należą, lub nie należą, lub tylko mają jakieś poglądy.
          >
          > Potem będą strzelać w tył głowy.
          Jeśli faszystowskie bandy zaczną mordować ludzi to tak trzeba ich będzie potraktować. Póki co obicie faszystowskiego ryja wystarczy.
    • ponte_aronte a skąd wiesz, że to antyfaszyści 11.11.10, 21:07
      dali łomot naziolom? zlapali ich, już wiadomo, kto to?
      • ab_extra [...] 11.11.10, 21:19
        • ponte_aronte dokąd wrócili? przyznali się? /nt 11.11.10, 21:20
          • ab_extra Ależ oczywiscie, 11.11.10, 21:23
            jutro okaże się, że oni chcieli pobić Blumsztajna, tylko go nie zastali w pociągu.
            • ponte_aronte to wasze prawackie ezopowe gadanie 11.11.10, 21:25
              nuuuuuuuda
    • mietowe_loczki Re: A jak ty udowodnisz, że nie jesteś faszystą? 11.11.10, 21:08
      > Tymczasem to miłujący pokój "antyfaszyści" inspirowani przez GW pobili dziś w
      > pociągu ludzi jadących na pokojową i legalną demonstrację patriotyczną.

Udowodnij, że a) zostali pobici za swoje poglądy, b) że sprawcy byli inspirowani przez GW.
      • ab_extra Re: A jak ty udowodnisz, że nie jesteś faszystą? 11.11.10, 21:33
        a) tym pociągiem jechała moja żona
        b)Gazeta Wyborcza oficjalnie wzywała do "zatrzymania faszystów" w dniu 11 Listopada. Pobici jechali do Warszawy, by wziąć udział w Marszu niepodległości.
        • woda_woda extra, extra! 11.11.10, 21:38
          ab_extra napisał:

> a) tym pociągiem jechała moja żona

Tym pociągiem jechałam ja sama i twierdzę, że to były wewnątrzfaszystowskie obrachunki!
          Poszło o to, kto zamawiał więcej piw...
          • ab_extra Re: extra, extra! 11.11.10, 21:44
            Złożysz zeznania? Sama zawiadomisz policję, że byłaś świadkiem pobicia? Czy ci pomóc?

woda_woda napisała:

> ab_extra napisał:
            >
            > > a) tym pociągiem jechała moja żona
            >
            >
            > Tym pociągiem jechałam ja sama i twierdzę, że to były wewnątrzfaszystowskie obr
            > achunki!
            > Poszło o to, kto zamawiał więcej piw...
            • woda_woda Re: extra, extra! 11.11.10, 21:47
              ab_extra napisał:

> Czy ci
              > pomóc?
              >

Najpierw pomóż sam sobie, może przestaniesz zakładac durne wątki.
              • kubala11 Re: extra, extra! 11.11.10, 22:38
                Oj, Wodzia wymieka....;)
            • razara1 uuuu,,,zaczęły się groźby widzę 11.11.10, 21:48
              siedzisz we flyersie przed kompem, zeby sobie dodać odwagi ?

Sama widzisz wodo, ze nie warto sobie takimi głowę zawracać. Albo na ciebie doniosą, albo psami poszczują.
        • mietowe_loczki Re: A jak ty udowodnisz, że nie jesteś faszystą? 11.11.10, 21:45
          ab_extra napisał:

> a) tym pociągiem jechała moja żona

A matka siedziała z tyłu?

> b)Gazeta Wyborcza oficjalnie wzywała do "zatrzymania faszystów" w dniu 11 Listo
          > pada. Pobici jechali do Warszawy, by wziąć udział w Marszu niepodległości.

Nie kompromituj się, człowieku...

Więc jesteś w stanie udowodnić to, co napisałeś, czy będzie tak, jak myślałam?
    • ponte_aronte i dlaczego miałbym komukolwiek 11.11.10, 21:09
      cokolwiek udowadniać?
      • ab_extra [...] 11.11.10, 21:16
        • ponte_aronte dostałem od łysoli kilka lat temu 11.11.10, 21:24
          nie udało im się mnie zatłuc, ale mało brakowało
          • ab_extra Re: dostałem od łysoli kilka lat temu 11.11.10, 21:26
            I teraz masz prawo bić każdego, kogo będziesz podejrzewał o faszyzm? Przy czym sam zdecydujesz, kto jest faszystą a kto nie?
            • ponte_aronte kolejna prawacka cecha, świadcząca o znacznym 11.11.10, 21:30
              niedostatku oleju pod łysiną
              skłonnośc do nadinterpretacji i projekcji
              ja nikogo nie biję i doskonale wiem, kto jest fasztystą
              • mietowe_loczki Re: kolejna prawacka cecha, świadcząca o znacznym 11.11.10, 21:33
                Nawet się nie zająknął na temat twojego pobicia. Oto, z kim rozmawiasz.
                • woda_woda Re: kolejna prawacka cecha, świadcząca o znacznym 11.11.10, 21:36
                  mietowe_loczki napisała:

> Nawet się nie zająknął na temat twojego pobicia. Oto, z kim rozmawiasz.
                  >

Pewnie z tym, co go pobił :)
                  • ab_extra [...] 11.11.10, 21:41
                    • woda_woda [...] 11.11.10, 21:42
                      • ab_extra [...] 11.11.10, 21:48
                      • mietowe_loczki Re: Przed tobą, 11.11.10, 21:49
                        Panu puszczają nerwy, więc jak zwykle słoma z butów :)
                    • kubala11 [...] 11.11.10, 22:43
                      • ab_extra [...] 12.11.10, 00:00
                • ab_extra Re: kolejna prawacka cecha, świadcząca o znacznym 11.11.10, 21:38
                  Sprawcy powinni być osądzeni i skazani.
      • kaszebe12 Re: i dlaczego miałbym komukolwiek 11.11.10, 21:23
        Nie zauwazyles ,ze Polska jest w UE ? -Polska musi sie "unormalizowac" wedlug unijnych standartow "moralnych".-Takie sa wymogi narzucane, przez posiadajace Jewrope, lobby.-Juz pisalem,do jakich paroksyzmow poprawnosci politycznej dochodzi ,n.p.,we Francji.-Nie ma tygodnia ,by jakas znana postac nie znalazla sie pod pregiezem "prawa" za faszyzm,antysemityzm , badz rasizm...-Jak myslisz ?-Dlaczego rzadzace lobby wmawia nam ,ze milosc Ojczyzny jest objawem szowinizmu,ze patriotyzm jest objawem ksenofobii i rasizmu ?
        Oskarzanie o "faszyzm" jest moda przybyla z zachodu,a kundle uzywajace tego slowa nic o faszyzmie,nawet,nie wiedza...
    • wkkr faszystowska świnia???? 11.11.10, 21:09
      chyba mu o to chodzi.... no chyba że udowodniż że jednak nie....
      Ale ja się na tym nie znam.....
      • woda_woda ab_extra 11.11.10, 21:23
        Możliwe, nie znam gościa :)
    • mike.recz Ja nie przyjdę na EuroPride w koszulce z napisem 11.11.10, 21:14
      "pedały do gazu".

warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34889,8151084,Manifestacje_przeciwko_EuroPride__ONR_chwycil_za_jaja.html
      Jak gość na pierwszym filmiku. Ale Ty możesz, nie zabraniam.

• tornson Po mordzie dostają tylko ci którzy ze swoimi 11.11.10, 21:21
      faszystowskimi poglądami się nie kryją.
      • ab_extra O, lewicowy demokrata od Blumsztajna 11.11.10, 21:24
        Miło poznać
        • tornson Zbyt tępy jesteś by pojąć czym jest demokracja, 11.11.10, 21:27
          więc nie będę tłumaczył. Powiem tylko że to gó... zza Oceanu które rakietami i zubożonym uranem próbuje narzucać demokrację (w swoim chorym jej rozumieniu) innym z demokracją nie ma nic wspólnego, a ty chłystku zapewne po tym chorym kraju definiujesz demokrację.
          • ab_extra [...] 11.11.10, 21:29
      • kaszebe12 Tornson,ty sie lepiej ukryj... 11.11.10, 21:26
        -ze znikomosci twego miedzyusznia (u ludzi normalnych nazywa sie to mozgiem) dymi sie....
      • qqazz Re: Po mordzie dostają tylko ci którzy ze swoimi 11.11.10, 21:29
        to często musisz obrywać ;)

pozdrawiam
      • piq [...] 11.11.10, 22:45
    • etta2 Re: A jak ty udowodnisz, że nie jesteś faszystą? 11.11.10, 22:57
      Jeszcze trochę, a trzeba będzie udowadniać, że nie jest się kaczystą, hahahaha. Bo to jest tożsame......
      • kubala11 [...] 11.11.10, 23:01
    • tornson Re: A jak ty udowodnisz, że nie jesteś faszystą? 11.11.10, 22:58
      ab_extra napisał:

> Bo i na was przyjdzie czas, ten system już tak działa. Gułagi powstały na długo
      > przed obozami koncentracyjnymi.
      Gułagi to były obozy pracy, a obozy prac świat znał już od setek lat. Pierwsze obozy koncentracyjne budowali Brytyjczycy dla tych którzy nie uznawali ich kolonialnego zwierzchnictwa, to i wszystkie elementy swojej ideologii Hitler brał z Zachodu a nie z Wschodu.
      • kubala11 Re: A jak ty udowodnisz, że nie jesteś faszystą? 11.11.10, 23:03
        Tak tornson, powysilaj sie jeszcze troche to może jakis debil uwierzy ci, że komunizm to samo dobro...:)
        • tornson Re: A jak ty udowodnisz, że nie jesteś faszystą? 11.11.10, 23:20
          kubala11 napisał:

> Tak tornson, powysilaj sie jeszcze troche to może jakis debil uwierzy ci, że ko
          > munizm to samo dobro...:)
          Komunizm to ideologia jak każda inna, na pewno nie bardziej zbrodniczy niż kato-fundamentalizm, dziki kapitalizm, liberalizm (Robespierre), konserwatyzm (feudalizm). Wszystkie ideologie mają na swoim koncie różne wypaczenia. Faszyzm jest wyjątkiem, on sam w sobie jest jednym wielkim wypaczeniem, faszystowskie poglądy to czyste zło, w tym co głoszą faszyści nie ma niczego pozytywnego i jako jedyna ideologia namawiają wprost do zbrodni.
          • ab_extra Zapytaj Blumsztajna 11.11.10, 23:56
            dlaczego jego lewicowi ideowi pobratymcy, żeby znaleźć pretekst do przestrzelenia czaszki lub zagłodzenia milionów ludzi, oskarżali ich o faszyzm. Albo o syjonizm. Zresztą, bolszewikom zawsze było wszystko jedno kogo mordują.
            • tornson Lecz się. 12.11.10, 00:54
    • bard333 hmmm... 11.11.10, 23:43
      jeden Dziadek był Ułanem we Lwowie i w 1920 gonił te śmieci z powrotem do Azji, w 39 był ciężko ranny, po wojnie nigdy już Lwowa, swojego miasta nie oglądał, zresztą ja też...

Drugi Dziadek mieszkał w powiecie Sarny na Wołyniu zresztą od wielu pokoleń, Rodzina miała wiele nadan, jeszcze z 16 wieku i gdy zaczęło się rezanie Lachiw, przychodzili Ukraincy i ostrzegali mego Dziadka by wyjechal, bo mimo że był ich przyjacielem (bez znaczenia narodowosci) będą musieli jego, jego trzech małych synów i moją Babcie w ciąży z moim Starym uriezatz...

Nie wyjechaliśmy, bo po prostu nie było dokąd... postarali sie o to niemcy, protoplaści naszego z Bożej łaski panującego sepleniaka... najpierw uzbrajali bojówki ukrainskie, a gdy te wystarczająco Polaków ubili, resztke wywiezli do obozow w głąb niemiec.

w tej całej ukrainskiej ruchawce, moja rodzina miala dużo szczęscia, ubito tylko Ojca mego Dziadka, jego Matkę, Siostrze Ciotecznej wyciągnięto płód, ale zorganizowana Samoobrona (nie mylić z tym niedawnym gownem) pozwoliła przeży wieli ludziom

Mieliśmy co prawda, jakąs taka mała sytuację, że brata mojego Dziadka wywieźli na Sybir (w 39, gdy nasi czerwoni bracia na wyzwalali...;) i zresztą po denuncjacji sąsiada, który bardzo zaangażowany był w budowę bram powitalnych dla armii czerwonej) ale i tak miał dobrze, raptem po dwóch latach mógł zaciągnąc się do armii Andersa, szlag bojowy skończył w stopniu pułkownika, a po wojnie ożenił się z Niemką,, hrabiną, należał do klubu oficerskiego i jego najbliższym przyjacielem został pułkownik wermachtu, przeciw któremu Brat Dziadka walczył na wale pomorskim...;)))

ot schicksal...;)

mógłbym długo opowiadac... o Virtuti Militari i o trzecim Bracie, który nie wrócił z Ostaszkowa, o tym jak Dziadek zawsze mówił, że co prawda zginęło połowę Rodziny, ale nikogo nie zastrzelił Niemiec... itd..

i tak pewnie większośc nie zrozumie czemu to pisze... większość niech mnie uważa za takiego pobitego faszyste... choć mocno wątpie, by to lewackie ścierwo wyszło całe z mojego przedziału...
      • mietowe_loczki Re: hmmm... 12.11.10, 00:01
        Chwalisz się swoją świetlaną przeszłością, ale przecież z buraka i tak prędzej czy później wyjdzie burak.
        • bard333 tja.... 12.11.10, 00:15
          moją...? Jeszcze nawet nie zacząłem...

a, że jestem burakiem, to co dzień uświadamia mnie o tym moja Ulubiona, Jedyna, Piękna, Mądra i w tym momencie Wytęskniona (nie żeby znała mojego nicka...;) niestety teraz daleka.... K..:)

Nie wiem jak to jest, im starszy jestem tym mniej staram sie to zrozumieć, ale Kobiety uwielbiajOM buraków...;)))
      • bard333 Re: hmmm... 12.11.10, 00:24
        i nie Andersa< tylko im. Kościuszki...:)) za dużo świętowania...

a Virtuti Militari dostał za to, że ostrzelał moździerzami przeprawiających sie Niemców po zamarznietym jeziorze gdzieś na wale pomorskim, lód puścił, zatonęło większość brygady, a wódz który przeżył po 20 latach został jego frendem...

ot faszysta...;)))

dobranoc
      • tornson To nie forum o rodzinnych pogaduchach, 12.11.10, 00:56
        ani o wątpliwej wiarygodności przechwałkach. Po jaką cholerę trollujesz niezgodnie z tematyką i konwencją tego forum!
    • ab_extra [...] 12.11.10, 00:05
    • de_oakville Faszyzm to "przezytek" z lat 30-tych ub. wieku 12.11.10, 01:04
      Faszysta kojarzy sie wiekszosci ludzi z kims z odleglej przeszlosci. Z "zacofancem" umyslowym z 1-szej polowy XX wieku. Z "dinozaurem" z lat 30-tych. Faszyzm byl modny w czasach, kiedy w rolnictwie (przynajmniej w Polsce, ale nie tylko) dominowaly konne furmanki i konmi (a nieraz i wolami) orano pola. Dominowaly drewniane wychodki w podworkach ("slawojki") a nawet w krajach bardzo "cywilizowanych" (jak Niemcy) w robotniczych czynszowkach byly wspolne wychodki na polpietrze. Wyglad faszysty kojarzy sie z tepym sadysta o zawzietej gebie trzymajacym w reku palke lub bykowiec i palajacy zadza jak najczestszego uzywania ich do bicia swych ofiar. Coz to by bylo na swiecie, gdyby wszystkie narody rownoczesnie i w jednakowym stopniu uznaly, ze tylko one sa najlepsze, tylko one maja prawo do zycia, a wszyscy inni to tylko "smieci i odpady". Ludzie nalezacy do roznych nacji tlukli by sie wzajemnie na smierc jak jaskiniowcy maczugami w epoce "kamienia lupanego". Faszyzm to totalne zaprzeczenie chrzescijanstwa ("milosci blizniego") a przede wszystkim zdrowego rozsadku. Rzygac sie chce na sama mysl o faszyzmie.
      • mr.sajgon Czy ludzie z GW chca isc w slady ojca Michnika ? 12.11.10, 19:46
        I podzielic Polske ?
        Wszystsko na to wskazuje ze tak bo robia co moga aby podsycac wojne "polsko-polska"
    • normalny_1czlowiek Brygady"Niemca"i Tarasa też stały się ich pupilami 12.11.10, 23:25
      ab_extra napisał: Tymczasem to miłujący pokój "antyfaszyści" inspirowani przez GW pobili

---> gdy uspokoiły tych "agresywnie" modlących się pod krzyżem!
    • dr.krisk To proste. 12.11.10, 23:30
      Nie jestem ksenofobem ani nacjonalistą. Ani kibolem.
      Wręcz przeciwnie.
      • normalny_1czlowiek Tusk,Komorowski też mówią,że są uczciwi... 12.11.10, 23:40
        dr.krisk napisał: Nie jestem ksenofobem ani nacjonalistą. Ani kibolem.

---> ... i co z tego, skoro fakty są przeciwko nim.
        Ty również możesz sobie na czole nakleić etykietkę "Anty ksenofoba", "anty nacjonalisty", "anty kibola" ... i co z tego?
        • dr.krisk To ty tak mówisz. 12.11.10, 23:48
          normalny_1czlowiek napisał:

> dr.krisk napisał: Nie jestem ksenofobem ani nacjonalistą. Ani kibolem.
          >
          > ---> ... i co z tego, skoro fakty są przeciwko nim.
          Ty - to fakty?
          A ja zawsze sądziłem że jesteś po prostu pisowskim prostaczkiem.........
          • normalny_1czlowiek Widzisz,jak ładnie potwierdzasz moje słowa! :) 13.11.10, 00:14
            dr.krisk napisał: Ty - to fakty?

---> Nigdy tak nie twierdziłem a wręcz nie sugerowałem nawet, że jestem nieomylny. Ty natomiast, jak zwykle po bolszewicku, usiłujesz przyprawić innym gębę. Tylko lemingi łykają takie g. bez mrugnięcia okiem, biorąc wasze etykietkowanie, za argumenty.
            Przypomnij sobie, jak Tusk się zapluwał na konwencji PO, grzmiąc że Kaczyński z żądzy władzy gotów jest nawet pojechać na grób Barbary Blidy... Pozostała w tobie choć odrobina przyzwoitości, by teraz powiedzieć, kto tak naprawdę okazał się wtedy hieną cmentarną?
      • mr.sajgon Re: To proste. 12.11.10, 23:41
        dr.krisk napisał:

> Nie jestem ksenofobem ani nacjonalistą. Ani kibolem.
        > Wręcz przeciwnie.

Kogo to obchodzi kim nie jestes, napisz kim jestes, chyba ze odwaga jest zbyt droga jak dla ciebie.
        • dr.krisk Proszę uprzejmie. 12.11.10, 23:52
          mr.sajgon napisał:

> Kogo to obchodzi kim nie jestes, napisz kim jestes,
          Jestem masonem, żydem, murzynem i cyganem, homoseksualistą, komunistą opłacanym przez NKWD, liberałem i libertynem. Jak chcesz to dopisz coś jeszcze.
          • ave.duce Re: Proszę uprzejmie. 13.11.10, 07:17
            Marginesem, hołotą, lumpem...
            A ja w dodatku kosmopolitką, która stoi ZAWSZE po innej stronie niż Prezes Jarosław K.

Pozdrawiam, dr.Krisk :)
          • mr.sajgon Re: Proszę uprzejmie. 13.11.10, 16:39
            dr.krisk napisał:

> mr.sajgon napisał:
            >
            >
            > > Kogo to obchodzi kim nie jestes, napisz kim jestes,

komunistą opłacanym
            > przez NKWD,

To widac po twoich postach.
            • dr.krisk Proszę dalej.... 13.11.10, 16:46
              mr.sajgon napisał:

> To widac po twoich postach.
              Co tak skromnie? Mógłbyś coś od siebie dodać, tak od wolskiego serca.
    • mondrala_z_po ja bym POkazał brak napletka i sprawa jasna 13.11.10, 07:01
      wszyscy ,którzy nie mają onego nie mogą być faszystami. wiadomo POwszechnie ale nie wiadomo dlaczego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka