maksimum 15.04.04, 05:42 I zaloze sie ,ze Jedrek czytal Mein Kampf w oryginale. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maksimum PO PRZECZYTANIU "MEIN KAMPF" LEPPER MOWI 15.04.04, 05:44 ze A.Hitler byl wysokiej klasy intelektualista. A jak tak na Jedrka z bliska popatrzec,to tez mozna zobaczyc przeswity intelektu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee mein kampf czytal Kennedy IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 15.04.04, 08:03 bo adolfek wspominal tam czule jego ojca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Adolfek :-) IP: *.acn.waw.pl 22.04.04, 16:17 Lepper ma rację o tym,że Adolf postawił Niemcy na nogi.Co wy się tak wkurzacie? Ja wyjeżdżam do Niemiec i będę niemieckim politykiem :-) .A to wszystko przez Hitlera! Odpowiedz Link Zgłoś
hydy Re: Cytaty z Andrzeja Leppera 15.04.04, 09:47 Piotr Tymochowicz: "tym wszystkim, którzy tak uważają, chcę przypomnieć, że np. Adolf Hitler nie był barbarzyńcą. Był to wysokiej klasy intelektualista, który ze wspaniałą logistyką budował obozy koncentracyjne." a to dobre!! prawie wszyscy dotychczasowi biografowie Hitlera, a także Ci którzy mieli okazję go choćby przelotnie poznać i opisali to we wspomnieniach byliby bardzo zaskoczeni taką opinią - "wysokiej klasy intelektualista" (sic!); nie wiem, czy nawet większość osób które były (są) postacią Fuhrera szczerze zafascynowane wyraziłaby taka opinię - np. nie znalazłem jej u Irvinga, a dokładnie czytałem wiekszość jego "prac", w tym - choć z pewnością takie osoby by sie znalażły, czego dowód powyżej. Adolfowi przypisywano wiele różnych cech, ale - jeśli oczywiście pow. cytat z Tymochowicza jest jego autentyczną wypowiedzią - dla mnie taka opinia jest kuriozum. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Wywiad z Lepperem w ŻW 15.04.04, 10:16 Postawił Niemcy na nogi Z przewodniczącym Samoobrony Andrzejem Lepperem rozmawia Patrycja Kotecka Słyszałam, że czyta pan Goebbelsa. To dobry strateg? Ja nie wiem - świetny strateg, czy ktoś jeszcze jemu pomagał. Dlatego ja też powiedziałem kiedyś, nie wstydziłem się tego, że polityk powinien znać dużo różnych ludzi, którzy doprowadzali i do sukcesu pewne osoby. (...) Jego książkę przejrzałem i zobaczyłem, co jest, i dlaczego miałbym się tego wstydzić? Czytał Pan "Mein Kampf" Adolfa Hitlera? Czy ona porusza sprawy aktualne do dziś? Tak. Na początku swojej działalności Hitler naprawdę miał dobry program. Gdyby nie poszedł w kierunku faszyzmu i w kierunku takiego ludobójstwa, to naprawdę on Niemcy na nogi postawił. Zlikwidował bezrobocie, stworzył szeroki front prac i tak dalej. Potem nie wiem, co się z nim stało, kto na niego miał tak duży wpływ, że on poszedł w kierunku ludobójstwa. Stał się chyba głównym w historii zbrodniarzem. Niedługo kampania do europarlamentu. W 2002 r. na wyborach samorządowych Samoobrony blisko 400 tys. zł. zarobiła firma zarządzana przez Leszka Bubla słynącego z antysemickich wypowiedzi. Dlaczego akurat jemu dał pan zarobić? To było dlatego spowodowane, że on się podjął wydania naszej gazety, a nikt inny nie chciał się podjąć tego i nawet jakiś czas on chyba czekał na pieniądze, bo nie mieliśmy tych pieniędzy, dopiero wpływały ze składek. Jeżeli do niego są jakieś takie większe zastrzeżenia, a z tego, co wiem, to tam jakiś urząd skarbowy miał do niego, jakaś afera z tym złotem była. No właśnie! Pan ma świadomość, że do Leszka Bubla są zastrzeżenia. Ale ja widzę, że nikt go nie sądzi za to. To dla mnie sprawa jest niejasna. A że jego zachowania były w czasie kampanii dziwne. No były, pokazywali go nawet w jakiejś agencji. Zamówiłem tam, gdzie było najtaniej i gdzie najszybciej zrobią. Pomijam fakt Bubla. Nie można było dać zarobić jakiemuś normalnemu uczciwemu przedsiębiorcy? Jeśli "Słowik", gangster z mafii pruszkowskiej, miałby drukarnię i zaproponował Samoobronie korzystne warunki, też by pan dał mu zarobić? Niech pani nie porównuje ludzi ze świata przestępczego, z mafii skazanych - wyroki prawomocne. Bo tu nie ma wyroków, tylko podejrzenia są. Dlaczego biznesmeni, tacy jak Jan Kulczyk, Ryszard Krauze i Zbigniew Niemczycki, robią ukłony w stronę Samoobrony? Chcą porozmawiać na temat programu. Oni są wystraszeni tym, że jakby Samoobrona doszła do władzy, to będzie im majątki zabierać, że będzie im... no, no to już koniec. Że jak Samoobrona, to oni idą siedzieć, wszyscy, no! Nie muszą się bać ci, którzy w uczciwy sposób doszli do majątku. Data: 2004-04-15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek 1 HERR LEPPER PSYCHOPATĄ? IP: 5.5D* / 213.40.3.* 15.04.04, 14:09 "Andrzej Lepper: bardzo dokładnie przestudiowałem sobie książkę Le Bona "Psychologia tłumu". No, opracowania Goebbelsa również - nie boję się tego powiedzieć - który był wielkim człowiekiem w dziedzinie socjotechniki i ustawiał Hitlera, jak ma stanąć, jak rękę podnieść, jak się odezwać, gdzie co zrobić. Radziłbym, żeby wszyscy skorzystali z tego i wypadali tak samo jak ja." xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx A wypadną tak samo jak Hitler i Goebbels. Herr Lepper kombinuje tutaj rzeczywiście wedle psychologii dzikiego i chamskiego tłumu. Psychopatycznie i krótkoterminowo. Ostatnim w Europie, pomijam tutaj byłą Jugosławię bo o idzie mi tylko o "sposób" rozliczenia się ze zbrodniarzem i dyktatorem, Lepperzystą był Caucescu. Obu można przypisać nienawiść do kultury i wykształcenia, a zwłaszcza do warstwy inteligenckiej. Wynika to ze strachu przed weryfikowaniem pojęć. Tak jak i Herr Lepper tak i Caucescu miał swoją psychopatyczną definicję prawdy obiektywnej i wizję kraju szczęśliwego. Aż go wzięli i rozstrzelali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan za mniejsze wykroczenia Le Pen byl ostro karany IP: 141.158.65.* 15.04.04, 14:25 i pozbawiany praw wyborczych, a to faszystowskie, bezczelnie scierwo pozwala sobie bezkarnie na wszystko w tym zboczonym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: za mniejsze wykroczenia Le Pen byl ostro kara 15.04.04, 14:48 Gość portalu: Jan napisał(a): > i pozbawiany praw wyborczych, a to faszystowskie, bezczelnie scierwo pozwala > sobie bezkarnie na wszystko w tym zboczonym kraju. A niezadowolony z obecnej sytuacji gospodarczej w kraju narod daje mu ta popularnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbych Re: za mniejsze wykroczenia Le Pen byl ostro kara IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.04, 15:29 niech sobie lepper czyta co chce, mam to w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Jestem wprawdzie frankofilem... 15.04.04, 16:21 ...ale nie uważam, że należy wszystko bezmyślnie kopiować z kraju Woltera i Świętego Ludwika. Bo wtedy ktoś skopiowałby superidiotyzm XXI wieku - ustawę chustową... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Jestem wprawdzie frankofilem... IP: *.proxy.aol.com 16.04.04, 01:15 Wyrazasz sie o ustawie we Francji(nie tylko, takze w kilku panstwach zwiazkowych Niemiec), nie znajac jej powodow, przyczyn, uwarunkowan. O ustawie, o ktorej wlasciwie nie masz pojecia (albo) zblizone do 0. Przyjmij do wiadomosci, ze walka o taka ustawe wlasnie, trwala lat kilkanascie i to od strony spoleczenstwa. Takiego "festiwalu nienawisci" jaki tu odgrywaja "spoleczni agenci" czy "polscy demokraci" w stosunku do Leppera nie widzialem jeszcze. Zero rzeczowosci, tylko stek inwektyw na poziomie piszacych palantow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renatte beger Zu meinen Führer habe ich gegeben - Sieg Heil!!! IP: *.topolowa.net 15.04.04, 16:04 Odpowiedz Link Zgłoś
sirrysiek Lepper straszak 15.04.04, 18:24 Nie chcę wyjeżdżać z Polski... kocham ten kraj i widzę nawet swoją przyszłość, ale kiedy lepper dojdzie do władzy...najprawdopodobniej wszystko się zawali (z kontaktami międzynarodowymi na czele) i nie pozostanie nic innego jak spieprzać byle daleko! Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Lepper straszak 15.04.04, 21:55 sirrysiek napisał: > Nie chcę wyjeżdżać z Polski... kocham ten kraj i widzę nawet swoją przyszłość, > ale kiedy lepper dojdzie do władzy...najprawdopodobniej wszystko się zawali (z kontaktami międzynarodowymi na czele) i nie pozostanie nic innego jak >spieprzać byle daleko! Czy to mozliwe,zeby jeden czlowiek tak wszystko rozwalil? Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Lepper straszak 15.04.04, 22:36 maksimum: > Czy to mozliwe,zeby jeden czlowiek tak wszystko rozwalil? Nie, stanowczo niemożliwe. Ale całkiem możliwe i łatwe jest zwalenie odpowiedzialności na jednego człowieka. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Lepper straszak 16.04.04, 01:23 stefan4 napisał: > maksimum: > > Czy to mozliwe,zeby jeden czlowiek tak wszystko rozwalil? > > Nie, stanowczo niemożliwe. Ale całkiem możliwe i łatwe jest zwalenie > odpowiedzialności na jednego człowieka. > > - Stefan Jak ma ok 20% poparcie w spoleczenstwie,to nie on sam bedzie to rozwalal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Przecież jak Lepper poszedł by na spacer do ZOO to IP: 5.5.* / 80.58.51.* 16.04.04, 00:30 Przecież jak Lepper poszedł by na spacer do ZOO to?..no nie zła by tam panika była wsród zwierzaków, małpy uciekły by na czubki pniaków w klatkach, ssaki pochowały by się do bud a wilki wyły by jak do ksiezyca w biały dzień. Wydaje mi się ...że Człowiek to jest taka istota że ma przytłumione zmysły instynkty chociaż? ja zauwazam jakieś śladowe obecnosci u ludzi instynktu samozachowawczego czesto przewijają się pytania w wielu rozmowach o Lepperze czy pan, pani ? boi się Leppera i przewaznie pada odpowiedź "nie ja sie nie boję Leppera". Człowiek ma przytłumione instynkty samozachowawcze oderwał się od przyrody jej zagrożeń, na tym też żeruje Lepper nie tylko na naiwności ludzkiej przytłumione instynkty samozachowawcze to skutek agersywnej cywilizacji, technologi itd. Wogóle to jak Leppera pokazują w TV to? Taki to czymi efekt wyjasniam ..znaczy telewizja to takie naturalne medium które maskuje wiele rzeczy [np.redaktor programu który ma 150cm wzrostu moze wyglądać bardzo powazniena szklanym monitorze] wiekszość ludzi zna Leppera własnie z z Ekranów tv a jak by Lepper wszedł do ich mieszkania w realu i nie widzieli by go na szklanym ekranie Lecz we własnym domu Leppera w realu na dywanie to wiekszość ludzi uciekła by na balkon, to był by zpewnoscia naturalny odruch "ucieczka" chyba wiekszość ludzi jeszcze całkiem nie oderwała się od przyrody i ma jakies instynkty heh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack "spoleczne" gnidy forumowe IP: *.proxy.aol.com 16.04.04, 09:16 Nieprzypadkowy jest nalot na Leppera na wielu watkach zakladanych przez te same "spoleczne gnidy". Internet, jego fora sa stosunkowo niezalezna forma wymiany pogladow, ale "pod kontrola byc musi" i taka jest rola tych typow. Przypomina mi to nalot tego typu mend na forum o UE i podzial na eurofobow. Tylko tam robactwo zostalo wytapione dosc szybko. Petaki zwinely zagle. Nalot zmasowany na Leppera przewidywalem juz kilkanascie tygodni wczesniej. Wzor jest ten sam zastosowany juz kiedys w stosunku do Haidera w Austrii. Otoz wtedy Haider wyrazil sie pozytywnie o systemie poltyki zatrudniania w rzeszy. Austriacko-angielski zyd Popper wyprodukowal natychmiast slogan: "Idealem Haidera jest Hitler Najchetniej robilby to co czynil Hitler.. ("Haiders Ideal ist der Hitler. Er würde gerne tun, was Hitler getan hat... Er sagt es deutlich genug, daß man es heraushören kann. Für die, die es hören wollen, sagt er's.") W formie listu znalezli to wszyscy mieszkancy Wiednia przed kongresem FPÖ. Ten sam wzor i ten sam scenariusz ma miejsce w stosunku do Leppera: Lepper=Hitler. Ewidentne klamstwo maniakalnie wciskane staje sie prawda dla poniektorych. Nie po to media zostaly wykupione w Polsce przez zagraniczne koncerny by sponsorowac Polakow w zakupie prasy na dempingowych warunkach. Ale po to by manipulowac dowolnie opinia publiczna (mimo olbrzymich milionowych strat tychze koncernow). Kto ma "dusze tlumu" ten ma wladze. Naturalnie na ich uslugach sa wysoko platne "gnidy dziennikarskie" dobrani prowokatorzy (vide te z ZW) Mozna zniszczyc kazdego. Jest to kilkanscie minut walenia w klawisze przez sprytnych „ideologow“. Ale czasem zniszczenie jest TYLKO pozorne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete Re: "spoleczne" gnidy forumowe IP: w3cache.* / *.2-0.pl 16.04.04, 12:11 Nie lubię Leppera i nie będę na niego głosował. Proszę natomiast o przeczytanie artykułu T. Lisa. Tam Lis wspomina o tym , że Samoobrona jeździ po wsiach i miastach natomiast spotkanie posła SLD, PIS, czy PO w biurze poselskim jest niemożliwe. I proszę teraz przekonać ludzi, że kogoś prócz Leppera obchodzi zwykły obywatel. Można domniemywać czy GW boi się Leppera w trosce o interesy Polski czy własne ale jest na przegranej pozycji. Póki politycy PO, PIS czy inni nie wyjdą mocno w teren póty twórczość Wyborczej nt. Leppera jest grochem o ścianę. tutaj siła Wyborczej nie jest duża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete Re: "spoleczne" gnidy forumowe IP: w3cache.* / *.2-0.pl 16.04.04, 12:14 link do artykułu: serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34474,2020040.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: "spoleczne" gnidy forumowe IP: *.proxy.aol.com 16.04.04, 13:09 Artykul Lisa jak i ocena zjawiska jest ok. Ja poruszam inny problem. Dlaczego Leppera nie atakuje sie merytorycznie np.: znana jest historia i efekty dzialania amerykanskiego koncernu hodujacego masowo trzode chlewna i jego ekspansja na terenie Polski. Poczatkowe protesty SO z tego terenu zostaly zastopowane przez Leppera (poplynela kasa SO-koncern). Kazdy z dziennikarzy wie, ze straty dla srodowiska i leczenie chorob ludzi tego regionu sa nie do oszacowania. Ale dla medii temat tabu. Jest wiele podobnych pytan do Leppera. Natomiast wyciaga sie "wywiad"(??)-pol kartki papieru formatu A4 z 4-ema pytaniami w stolecznym brukowcu. Artykul zostaje naglosniony tego samego dnia w NYT i EU. Delikwentowi przyczepiona etykieta zwolennika Hitlera, ktorym napewno nie jest. Na forum pojawia sie setki bzdetow majacych na celu wmowic, ze Lepper=Hitler Co to jest jesli nie skoordynowana akcja? Czy to nie zalosne? (takich "forumowiczow" mialem na mysli) Gwoli scislosci dodam, ze w 1936r Hitlera podziwialo wielu politykow europejskich i amerykanskich. Sympatykami jego byla i rodzina krolewska w Anglii i H. Ford i inni wielcy tamtego swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: "spoleczne" gnidy forumowe 16.04.04, 14:38 Gość portalu: jack napisał(a): > Artykul Lisa jak i ocena zjawiska jest ok. > Ja poruszam inny problem. > Dlaczego Leppera nie atakuje sie merytorycznie np.: > znana jest historia i efekty dzialania amerykanskiego koncernu hodujacego > masowo trzode chlewna i jego ekspansja na terenie Polski. > Poczatkowe protesty SO z tego terenu zostaly zastopowane przez Leppera > (poplynela kasa SO-koncern). > Kazdy z dziennikarzy wie, ze straty dla srodowiska i leczenie chorob ludzi tego > > regionu sa nie do oszacowania. Ale dla medii temat tabu. > Jest wiele podobnych pytan do Leppera. > Natomiast wyciaga sie "wywiad"(??)-pol kartki papieru formatu A4 z 4-ema > pytaniami w stolecznym brukowcu. > Artykul zostaje naglosniony tego samego dnia w NYT i EU. > Delikwentowi przyczepiona etykieta zwolennika Hitlera, ktorym napewno nie jest. > Na forum pojawia sie setki bzdetow majacych na celu wmowic, ze Lepper=Hitler > Co to jest jesli nie skoordynowana akcja? > Czy to nie zalosne? (takich "forumowiczow" mialem na mysli) > Gwoli scislosci dodam, ze w 1936r Hitlera podziwialo wielu politykow > europejskich i amerykanskich. > Sympatykami jego byla i rodzina krolewska w Anglii i H. Ford i inni wielcy > tamtego swiata. To fakt,ze Hitler postawil Niemcy na nogi i byl podziwiany przez wielu,ale z biegiem czasu wladza uderzyla mu do glowy i zaczal popelniac karygodne bledy. Rudy Giuliani tez byl bardzo dobrym mayorem NYC przez pierwszych 6 lat(czyli kadencje i pol) a ostatnie 2 lata tez mu sodowka do glowy uderzyla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: "spoleczne" gnidy forumowe IP: *.proxy.aol.com 17.04.04, 16:01 Jestem za tym, zeby typa kierujacego partia majaca poparcie najwieksze poparcie spoleczne pytac i maglowac ...ale MERYTORYCZNIE. W przeciwnym wypadku osiaga sie efekt przeciwny. Wmawianie szefowi SO hitlerowskich pogladow, ktorych nie ma (bo jest na to za glupi) sa ewidentnie do zbicia i jako "przesladowany" zyska nowych sympatykow. Co do Giulianiego ma pan racje, choc nowy burmistrz NY absurdami bije go na glowe. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: "spoleczne" gnidy forumowe M.BLOOMBERG 17.04.04, 20:00 Gość portalu: jack napisał(a): > Jestem za tym, zeby typa kierujacego partia majaca poparcie najwieksze poparcie > > spoleczne pytac i maglowac ...ale MERYTORYCZNIE. > W przeciwnym wypadku osiaga sie efekt przeciwny. > Wmawianie szefowi SO hitlerowskich pogladow, ktorych nie ma (bo jest na to za > glupi) sa ewidentnie do zbicia i jako "przesladowany" zyska nowych sympatykow. > Co do Giulianiego ma pan racje, choc nowy burmistrz NY absurdami bije go na > glowe. M.Bloomberg nie moze sie za bardzo popisac,bo po atakach Sept 11- wplywy do kasy miasta drastycznie spadly i Bloomberg musi podejmowac bardzo niepopularne decyzje. Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Maseczke przy myciu kibli zakladaj... please 17.04.04, 17:12 Gość portalu: jack napisał(a): > Nieprzypadkowy jest nalot na Leppera na wielu watkach zakladanych przez te > same "spoleczne gnidy". Internet, jego fora sa stosunkowo niezalezna forma > wymiany pogladow, ale "pod kontrola byc musi" i taka jest rola tych typow. > Przypomina mi to nalot tego typu mend na forum o UE i podzial na eurofobow. > i dalej BLE BLE BLE jakiegoś kretyna ze Stanów prawdopodobnie. Zadałaś sobie trud, by uświadomic sobie co będzie po wprowadzeniu tzw. programu gospodarczego samoobrony? Wiesz, ze Lepper chce zabrac pieniadze z banklow i funduszy emerytalnych, czyli m.in.. moje pieniadze? Wiesz, ile by trezeba pieniedzy na zasilki po 900 zl? Jestes na to za glupi, to ty, jak i inne kundle Leppera nie macie zadnych merytorycznych argumentow. 900 zł x 3 miliony bezrobotnych x12 miesięcy =32 miliardy 400 milionow. Czy głąbie jesteś sobie w stanie uzmysłowic tą kwote? A ilu debilu jest w Polsce ludzi, którzy zarabiają ponizej 1000 zł? Oni wszyscy rzucą prace, a jest ich jakies pewnie nastepne 3 miliony (ostrożnie liczać). Po napadzie na banki starczy na jakies pól roku, a co potem?? Innych pomysłow złodzieja i kryminalisty, bandyty Leppera, który osobiście skatował zarządce PGR nie bedę podawał. Nie wiem, czy jestes taki glupi, ze o tym nie wiessz, czy jestesz po prostu jednym z kundli Leppera. A w ogóle, jak siedzisz za granicą, to się nie wpierniczaj w sprawy polskie.. Wyjechałes, to myj kible dalej.. proponuje, jak zwykle zakladac do tego maske p- gazową, bo ci sie pozostale szare komorki zniszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete Re: IP: w3cache.* / *.2-0.pl 17.04.04, 22:30 Chyba nie czytałęś dokładnie tego co pisze jack. On nie broni Leppera ale zauważa amatorszczyznę jego przeciwników. Amatorszczyzna przeciwników ma jacku po części źródło właśnie w tym co opisuje Lis - niezrozumieniu źródła sukcesu Leppera przez rządzących. Ludzie uważąją mówiąc Łysiakiem, że cała klasa się skurwiła a zwykli i uczciwy klepią biedę. Jest to bezrozumny pęd typowy dla narodu, którego inteligencja była niszczona przez zaborców, Niemców, Ruskich i rodzimych komuchów a część sama wyemigrowała. był pęd na Kwaśniewskiego, SLD po AWS czy do Unii teraz jest pęd do SO. Skończy się jak zwykle - kacem i czkawką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpachel strefaleppera.gower.pl - serwis zamknięty IP: 193.128.25.* 20.04.04, 11:46 Informuję, że przestał być dostępny serwis www.strefaleppera.gower.pl, na którym publikowano karykaturalne fotomontarze andrzeja l. (np. w mundurze SS- mana). Prawdopodobnie ma to związek z wystąpieniem telewizyjnym przewodniczącego "Samoobrony" w "Gościu Jedynki", w którym zapowiedział złożenie doniesienia do prokuratury na w/w serwis. Jak widać proces kneblowania niezależnej prasy i uniemożliwianie swobody wypowiedzi i prawa do krytyki osób publicznych zaczął się w Polsce jeszcze zanim Andrzej został premierem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WYRWAĆ BURAKA !!! A.Lepper: "WIDZĘ SIĘ W ROLI DYKTATORA POZYTYWNEGO" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 13:30 A.Lepper: "WIDZĘ SIĘ W ROLI DYKTATORA POZYTYWNEGO. TAKIEGO, KTÓRY NIE ZABIJA..." ...Powiedział Andrzej Lepper na łamach niemieckiego "Der Spiegel". Cytuje to w swoim "cytacie tygodnia" "Przekrój" z 28 marca 2004, nr 13, na stronie 3. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum A.Lepper: "W ROLI DYKTATORA POZYTYWNEGO"-PILSUDSKI 22.04.04, 14:54 Gość portalu: WYRWAĆ BURAKA !!! napisał(a): > A.Lepper: "WIDZĘ SIĘ W ROLI DYKTATORA POZYTYWNEGO. TAKIEGO, KTÓRY NIE ZABIJA... > " > > ...Powiedział Andrzej Lepper na łamach niemieckiego "Der Spiegel". Cytuje to > w swoim "cytacie tygodnia" "Przekrój" z 28 marca 2004, nr 13, na stronie 3. A moze Lepper widzi sie zbawca narodu na wzor Pilsudskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete Re: A.Lepper: "W ROLI DYKTATORA POZYTYWNEGO"-PILS IP: w3cache.* / *.2-0.pl 22.04.04, 18:42 Na pewno zbawca komunistów różnej maści co to przechodzą pod jego skrzydła bo widza już SLD poza parlamentem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: Cytaty z Andrzeja Leppera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 11:09 To, że ktoś przeczytał jakąś książkę nie oznacza, że akceptuje zawarte w niej poglądy. Założę się, że np. p.Adam Michnik w młodości czytał "Kapitał" Marksa, ale nie znaczy to, że jest komunistą. Odpowiedz Link Zgłoś