2alfa.alfa 03.01.11, 23:31 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8900307,Pelna_sala_na_premierze__Mgly____filmu_o_Smolensku_.html Ale w POTV raczej tego filmu obejrzymy, więc możemy liczyc tylko na jakies linki w necie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2alfa.alfa Re: Owacja na stojąco dla prezesa na premierze Mg 03.01.11, 23:37 I jeszcze mała podpowiedź skąd ta mgła il.youtube.com/watch?v=LQF8hsitxvY 2alfa.alfa napisała: > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8900307,Pelna_sala_na_premierze__Mgly____filmu_o_Smolensku_.html > Ale w POTV raczej tego filmu obejrzymy, więc możemy liczyc tylko na jakies link > i w necie Odpowiedz Link Zgłoś
fanpanajurka [...] 03.01.11, 23:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_krolowa_polski Premier był na haju z twarzą nr 8, czy nawalony 03.01.11, 23:42 z twarzą nr 3? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 A co za różnica? 04.01.11, 00:06 W podziemiu na kasetach i płytach wydacie. W internecie z serwerów irańskich udostępnicie. S. Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 Re: Owacja na stojąco 04.01.11, 00:04 Wysłał prezes swoich wypierdków, to i miał owację Odpowiedz Link Zgłoś
lgbx Re: Owacja na stojąco 04.01.11, 00:04 Ciekawe jak będzie mu się ten film oglądało i czy również będzie pod wrażeniem jak wyjdzie wreszcie na jaw przez kogo zginęli ci wszyscy ludzie? Tego PiSTV nie pokaże(!) Odpowiedz Link Zgłoś
2alfa.alfa Re: Owacja na stojąco 04.01.11, 00:08 fiu-bzdziu2010 napisała: > Kiedy zgłoszenie do Oscara Jakiś divx czy torent z tym filmem dziś więcej znaczy niż nominacja do oskara Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 [...] 04.01.11, 00:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Owacja za co??? nt 04.01.11, 08:40 Za doprowadzenie do katastrofy i przerzucenie winy na innych! Odpowiedz Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie Re: Owacja na stojąco dla prezesa na premierze Mg 04.01.11, 00:54 założyłaś ten wątek, by ośmieszyć pana Kaczyńskiego i tych, co im się mgliste klimaty własnych paranoi spodobały ? Odpowiedz Link Zgłoś
2alfa.alfa Re: Owacja na stojąco dla prezesa na premierze Mg 04.01.11, 00:59 I co? Arcybanalnej przyczyny katastrofy mocarstwo atomowe od roku nie jest w stanie wyjanic? olga_w_ogrodzie napisała: > założyłaś ten wątek, by ośmieszyć pana Kaczyńskiego i tych, co im się mgliste k > limaty własnych paranoi spodobały ? Odpowiedz Link Zgłoś
fanpanajurka Re: Owacja na stojąco dla prezesa na premierze Mg 04.01.11, 01:09 alfetta, serenissima! co z tym wyjazdem maciory do wszechświatowego mocarstwa?! Odpowiedz Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie Re: Owacja na stojąco dla prezesa na premierze Mg 04.01.11, 01:45 nie odpowiedziałaś na pytanie - po co założyłaś ten wątek ? by ośmieszać pana K. i całą resztę mglistych wyznawców ? jeśli tak, to może pośpiewaj i potańcz ośmieszając : www.youtube.com/watch?v=MMvDK1X-8e8&NR=1 ---- słowa pani Peszek to nic innego, jak wyrażanie poglądów pana K. "bierz w zęby smycz i kładź się na wznak." /rozkrzyżowany, rzecz jasna/ i jeszcze :" podpalę miasta i zburzę wsie" /czyli zrobię wszystko, byle do władzy/ oraz :" ja jestem rewolucja, ja nowa konstytucja." /krótko mówiąc - jestem wszechwładza, a prawo po to jest, by je do moich wymagań dostosować/ -------- ach. i wszystko jasne czemu Ś.P. Prezydent się z Dodką fotografował był z ulubieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
fagay Re: Owacja na stojąco dla prezesa na premierze Mg 04.01.11, 04:56 Sznaowna pani Olgo - nie potrzeba zakladac zadnych watkow zeby Kaczynskiego osmieszac. On znakomicie robi to sam. A w slad za nim ida wyznawcy smolenskizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
2alfa.alfa Re: Owacja na stojąco dla prezesa na premierze Mg 04.01.11, 12:17 olga_w_ogrodzie napisała: > nie odpowiedziałaś na pytanie - po co założyłaś ten wątek ? Jednak dalej nie rozumiesz o co chodzi w tym wątku Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Uznali, że udał mu się i scenariusz, i reżyseria 04.01.11, 01:13 Widać zaproszono samych swoich. Stąd te brawka. A ciekawi mnie - bo nie napisaleś, alfik - czy rozentuzjazmowani wyznawcy p. Jarka skandowali:"autor!, autor!" ? Odpowiedz Link Zgłoś
2alfa.alfa Re: Uznali, że udał mu się i scenariusz, i reżyse 04.01.11, 01:20 Jarka skandowali:"autor!, autor!" > ? Masz na myśli autorów, Tuska i Putina? Odpowiedz Link Zgłoś
fanpanajurka [...] 04.01.11, 01:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Czemu "Mgła", a nie "Spisek wielkich mocarstw" ? 04.01.11, 01:40 Bo przecież przyczyną nie mogła być ani mgła, ani nonsensowna decyzja o lądowaniu w warunkach, które się do tego absolutnie nie nadawały, ani... banalna brzoza. Odpowiedz Link Zgłoś
wojteckiltd Ja tam ruskich lubie. 04.01.11, 02:09 Fajne ludziska to sa. https://www.youtube.com/watch?v=gFrCu6qe9RA Odpowiedz Link Zgłoś
yarohomo Jaroslaw: sam zgin w walce z Rosja, ja chce zyc 04.01.11, 02:13 Moze pare moherow z toba pojdzie, a rydzyk kase zbierze. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Re: Jaroslaw: sam zgiń w walce z Rosja, ja chce ży 04.01.11, 02:29 I co? Ot - tak, z baniaka przywali w ruską glebę? Ale się zdziwią. Taki swojski kamikadze? To już nawet, za przeproszeniem, te proste taliby mają więcej pomyślunku Odpowiedz Link Zgłoś
volupte01 Re: Owacja na stojąco dla prezesa na premierze Mg 04.01.11, 02:37 A co w tym dziwnego , skoro tam sami swoi. Odpowiedz Link Zgłoś
yarohomo Kaczynski: walcz sam z Rosja, ja chce zyc 04.01.11, 02:48 spokojnie. Wiekszosc ludzi ci wspolczuje, ale umierac za twoje glupawe zale i ataki na Rosje nie bedzie. Swiat zachodni tez juz ma ciebie dosyc i uwaza ze konczysz sie osmieszajac samego siebie i swoja partyjke. Poczytaj The Economist, durniu. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Owacja na stojąco dla prezesa na premierze Mg 04.01.11, 07:37 > Ale w POTV raczej tego filmu obejrzymy, więc możemy liczyc tylko na jakies link > i w necie Z Jutuba pewnie, bo tam się wszelkie filmy o wygłupach umieszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Owacja na stojąco dla prezesa na premierze Mgły 04.01.11, 07:43 Okrzyki z prośbą o bis również były? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj A o statniej rozmowie z bratem co kazał ladować 04.01.11, 08:39 było? ps. I wszyscy na widok Prezesa Specjalnej Troski dostali zbiorowego orgazmu! Odpowiedz Link Zgłoś
vasilip Re: Owacja na stojąco dla prezesa na premierze Mg 04.01.11, 08:43 Preziu nakręcił ten film? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Owacja na stojąco dla prezesa na premierze Mg 04.01.11, 08:46 vasilip napisał: > Preziu nakręcił ten film? Nie on swoim ostatnim telefonem zainscenizował akcję spadania samolotu! Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Owacja na stojąco dla prezesa na premierze Mg 04.01.11, 09:17 Richard Henry to nawet klaskal czterema odnozami.On to potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Lichocka i Sakiewicz też mieli swoje 5 minut. Pre 04.01.11, 09:18 zes ich pochwalił... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Lichocka i Sakiewicz też mieli swoje 5 minut. 04.01.11, 09:21 Dwójka najbardziej nieobiektywnych dziennikarzy w TVP. Lichocka to nawet w czasie debaty czytała Komorowskiemu pytania napisane przez Kaczyńskiego! Za ten czyn powinno ja na zawsze wykopać z TV. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Lichocka i Sakiewicz też mieli swoje 5 minut. 04.01.11, 10:05 zapijaczony_ryj napisał: > Dwójka najbardziej nieobiektywnych dziennikarzy w TVP. Lichocka to nawet w czas > ie debaty czytała Komorowskiemu pytania napisane przez Kaczyńskiego! > Za ten czyn powinno ja na zawsze wykopać z TV. A nie wykopali jej? Odpowiedz Link Zgłoś
leser.1 Re: Owacja na stojąco dla prezesa na premierze Mg 04.01.11, 10:31 Duch Leni Riefenstahl stał za plecami twórców tego "dzieła"! "Triumph des Willens" w wykonaniu pisdzielców. Odpowiedz Link Zgłoś