Dodaj do ulubionych

XIII Marsz Żywych przeszedł w Oświęcimiu z byłe...

IP: 216.223.64.* 19.04.04, 21:32
Nie mam opinii , bo napisanie czegokolwiek moze byc surowo karane.Pozostaje w
milczeniu.
Obserwuj wątek
    • Gość: mos SZALOM ISRAEL! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 21:33
    • Gość: Ziutek. Gdzie był Bóg?. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 21:36
      Głupie pytanie, był w tym samym miejscu, ale was nie lubi za ukrzyżowanego
      Chrystusa i pozwolił wam na osobiste spontaniczne działanie.
      • Gość: free Re: Gdzie był Bóg?. IP: *.cable.mindspring.com 19.04.04, 23:00
        "(1) Potem spoczęła na mnie ręka Pana, i wyprowadził mnie On w duchu na zewnątrz, i postawił
        mnie pośród doliny. Była ona pełna kości. (2) I polecił mi, abym przeszedł dokoła nich, i oto
        było ich na obszarze doliny bardzo wiele. Były one zupełnie wyschłe. (3) I rzekł do mnie: Synu
        człowieczy, czy kości te powrócą znowu do życia? Odpowiedziałem: Panie Boże, Ty to wiesz. (4)
        Wtedy rzekł On do mnie: Prorokuj nad tymi kośćmi i mów do nich: Wyschłe kości, słuchajcie
        słowa Pana! (5) Tak mówi Pan Bóg: Oto Ja wam daję ducha po to, abyście się stały żywe. (6) Chcę
        was otoczyć ścięgnami i sprawić, byście obrosły ciałem, i przybrać was w skórę, i dać wam
        ducha po to, abyście ożyły i poznały, że Ja jestem Pan. (7) I prorokowałem, jak mi było
        polecone, a gdym prorokował, oto powstał szum i trzask, i kości jedna po drugiej zbliżały się do
        siebie. (8) I patrzyłem, a oto powróciły ścięgna i wyrosło ciało, a skóra pokryła je z wierzchu, ale
        jeszcze nie było w nich ducha. (9) I powiedział On do mnie: Prorokuj do ducha, prorokuj, o synu
        człowieczy, i mów do ducha: Tak powiada Pan Bóg: Z czterech wiatrów przybądź, duchu, i
        powiej po tych pobitych, aby ożyli. (10) Wtedy prorokowałem tak, jak mi nakazał, i duch wstąpił
        w nich, a ożyli i stanęli na nogach - wojsko bardzo, bardzo wielkie. (11) I rzekł do mnie: Synu
        człowieczy, kości te to cały dom Izraela. Oto mówią oni: Wyschły kości nasze, minęła nadzieja
        nasza, już po nas. (12) Dlatego prorokuj i mów do nich: Tak mówi Pan Bóg: Oto otwieram wasze
        groby i wydobywam was z grobów, ludu mój, i wiodę was do kraju Izraela, (13) i poznacie, że Ja
        jestem Pan, gdy wasze groby otworzę i z grobów was wydobędę, ludu mój. (14) Udzielę wam
        mego ducha po to, byście ożyli, i powiodę was do kraju waszego, i poznacie, że Ja, Pan, to
        powiedziałem i wykonam - wyrocznia Pana Boga." (Ksiega Ezechiela 37:1-14)
        • Gość: juive1 Re: Gdzie był Bóg?. IP: *.gostyn.pl / 217.97.143.* 20.04.04, 07:56
          "Izrael jest świętością Pana, pierwszym plonem jego zbiorów." (Jr 2,3).
      • Gość: NN [...] IP: *.dsl.milwwi.ameritech.net 19.04.04, 23:45
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Antek Re: Gdzie był Bóg?. IP: *.sympatico.ca 20.04.04, 03:06
        Napisalem , ze nie mam opinii i widze, ze nikt z szanownych respondentow nie ma
        opinii. Oczywiscie jawnej opinii, poniewaz w tym temacie wszystko co nie jest
        zgodne z jedynie sluszna interpretacja jest niezgodne z prawem, czyli
        karalne.Najlepiej wiec w powyzszej sprawie milczec, milczenie nie jest
        karalne.
        Zajmijmy sie tematami o ktorych wolno dyskutowac.
    • Gość: Karol Nastepny punkt programu wycieczki? IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 19.04.04, 23:16
      Nastepnie wycieczka wyjezdza do zwiedzenia Fallujah.
      • Gość: Sharon wie Re: Nastepny punkt programu wycieczki? IP: *.fibertel.com.ar 20.04.04, 01:16
        Dlaczego mamy jehac na wyciecka do Iraku? My mamy tam juz nasza ludzia, ktore
        pomagaja w szkolenia amerykanska marines itp. Mosad jest zawsze tam gdzie potrzeba:)

• Gość: maruda Re: Nastepny punkt programu wycieczki? IP: *.gdynia.mm.pl 20.04.04, 01:55
          Gość portalu: Sharon wie napisał(a):

> Dlaczego mamy jehac na wyciecka do Iraku? My mamy tam juz nasza ludzia, ktore
          > pomagaja w szkolenia amerykanska marines itp. Mosad jest zawsze tam gdzie potrz
          > eba:)

Znaczniej częściej bywa tam, gdzie nie potrzeba.

• Gość: Stańczyk Kto czyta `Stańczyka` nie błądzi IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.04.04, 23:42
      Wczoraj skończyłem czytać w `Stańczyku` opracowanie Tomasza Gabisia o
      rewizjonizmie `holocaustu’. Bardzo ciekawa lektura. Polecam.
      • Gość: McMac A gdzie byli amerykańscy Żydzi? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.04, 23:58
        A gdzie byli amerykańscy Żydzi gdy mordowano ich braci w Europie? Udawali że w
        to nie wierzą, bo szkoda im było każdego dolara. A mogli ich wykupić, Hitler z
        holocaustem czekał do 1942 roku, myślał że ich przehandluje.
        • Gość: karol [...] IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 20.04.04, 00:05
          • Gość: cat Chesed L'chem v' Shalom Izrael !!!!! IP: 154.11.109.* 20.04.04, 04:09
        • Gość: http://pamietamy.t Re: A gdzie byli amerykańscy Żydzi? IP: *.ok.shawcable.net 21.04.04, 14:44
          mysleli ze mozna sie targowac i poczekac na koniec wojny
          niestety hitler jak kazdy zbrodniarz nie mial na targi ani czasu
          ani checi
    • Gość: Andrew Re: XIII Marsz Żywych przeszedł w Oświęcimiu z by IP: *.home.cgocable.net 20.04.04, 04:51
      Pamiec ofiar nigdy nie zaginie , zywi zawsze beda o Was pamietac .
      • Gość: MG Re: XIII Marsz Żywych przeszedł w Oświęcimiu z by IP: *.nycap.rr.com 23.04.04, 19:18
        Tylko prosze nie zapomnijcie o wszystkich Chrzescijanch , ktorzy tam tez cenne
        zycie stracili.
    • rajchman Re: XIII Marsz Żywych przeszedł w Oświęcimiu z by 20.04.04, 09:01
      Maszerujac z symbolami rasistowskiego syjonizmu, zbeszczesili oni pamiec
      poleglych w KL Auschwitz i Auschwitz-Birkenau! Nie wolno dpopuscic do kolejnych
      rasistowskich ekscesow na terenie, gdzie tylu Polakow i innych Europekczykow
      zginelo z rak nazistow! Symbole rasistowskiego syjonizmu, potepionego przez
      ONZ, nie maja prawa pojawiac sie w miejscach kazni hitlerowskich, bo to uraga
      pamieci ofiar nazimu i syjonizmu!
      • Gość: trzeźwy Re: XIII Marsz Żywych przeszedł w Oświęcimiu z by IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 11:23
        reichmann czy eichmann z 3 reichu.
        • Gość: Kagan [...] IP: 213.199.192.* 20.04.04, 17:22
    • Gość: Kugel Marsz żywych hipokrytów IP: 62.181.161.* 20.04.04, 09:22
      nadużywających polskiej tolerancji.
      • Gość: trzeźwy Re: Marsz żywych hipokrytów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 11:25
        a ile "polska tolerancja" na tych marszach żywych zarabia.
        • Gość: Kugel Re: Marsz żywych hipokrytów IP: 62.181.161.* 20.04.04, 11:59
          Nie wiem czy na trzeźwo sobie to przyswoisz ale nie wszystko da się przeliczyć
          na pieniądze.
        • Gość: MG Re: Marsz żywych hipokrytów IP: *.nycap.rr.com 23.04.04, 19:16
          Po odliczeniu popalonych materacy w hotelach przez mlodych Izraelczykow i po
          zmyciu ze scian obelg wypisanych przeciwko Polakom niewiele Polsce zostanie z
          zarobku.
    • Gość: Harry Re: XIII Marsz Żywych przeszedł w Oświęcimiu z by IP: *.telia.com 20.04.04, 10:58
      Zydzi ukrzyzowali Chrystusa i w zwiazku z tym w kazdy piatek po poludniu,
      ustalona od pokolen trasa, przechodzi ulicami Starej Jerozolimy procesja Drogi
      Krzyzowej. Tak to marsz zywych przechodzi przez centrum miasta z krzyzem jak
      Chrystus.
      • Gość: Krzyż Pański. Re: XIII Marsz Żywych przeszedł w Oświęcimiu z by IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 11:45
        Żydzi swoim marszem żywych nie wzbudzili niczyjego zainteresowania , natomiast
        zaskoczyliby wszystkich innowacyjnym podejściem do tych wycieczek,gdyby
        urządzili marsz martwych.Wtedy nawet i ryki rogu baraniego byłyby równie piękne
        jak rzępolenie na baranich kiszkach w czym ja widzę jednak wyższość.
        Niezrozumiałe jest dla mnie ,dlaczego pozwolono żydom z miejsca martyrologii
        wielu narodów robic fetę i stwarzać wrażenie ,że tylko oni tam cierpieli i
        ginęli. Czy żydowskie wpływy w Polsce dalej są tak mocne i powodują decyzje
        władz mocno kontrowersyjne?.
        • Gość: trzeżwy Re: XIII Marsz Żywych przeszedł w Oświęcimiu z by IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 11:51
          a czy ktoś zabrania innym narodom upamięntniac w podobny sposób ich ofiar .
          • Gość: Torski. Re: XIII Marsz Żywych przeszedł w Oświęcimiu z by IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 12:24
            Tu chodzi o przyzwoitosć w stosunku do innych narodów i o mentalność
            żydowską.Jeżeli tego nie zauważasz i dalej nie wiesz o co chodzi to na ciebie
            szkoda czasu,nie daleko padłeś od jabłoni.
            • Gość: treźwy Re: XIII Marsz Żywych przeszedł w Oświęcimiu z by IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 12:44
              nie zauważyłem bo nie jestem taki inteligentny jak ty.i nie jestem taki
              specjalista do mentalności zydowskiej.przepraszam.
    • Gość: ben Dewastacja srodkow transportu przez szalomowcow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 12:02
      Takiej dewastacji srodkow transportu, jakich dokonali w Polsce uczestnicy marszy zywych nie powstydzili by sie najdziksi kibice, szalikowcy klubu Wandal&Dzikus. Siedzenia autobusow pociete nozami, obrazliwe napisy w stosunku do Polski, swiadcza o zbydleceniu tego "towarzystwa", rzekomo pokojowo nastawionego. Daja skutki nauczania w israelskich i zachodnich gminach zydowskich tezy, ze to Polacy mordowali zydow.No coz niedaleko pada jablko od Ariela. Rasizm w Izraelu daje takie skutki. Polacy, obudzcie sie! Zobaczcie co daje tolerancja takich zachowan.
    • Gość: michal43 Pretensje do Pana Boga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 12:06
      Zydzi tak sie nauczyli miec pretensje do wszyskich, ze "zabrali" sie teraz juz nawet za Pana Boga. To typowa religia nienawisci do wszystkiego i wszystkich. Ale nie zastanawiaja sie czemu swiat tak ich nie lubi - zlodziei i bandytow
      • Gość: leje-sie Re: Pretensje do Pana Boga IP: 193.235.118.* 20.04.04, 13:48
        Ich Bog - ich sprawa. Wolno im.
      • Gość: Oozie Am Jisroel Chai! IP: *.handelsbanken.se 20.04.04, 13:50
        Gość portalu: michal43 napisał(a):

> To typowa religia nienawisci do wszystkiego i wszystkich.

A ty skąd wiesz? Nie masz pojęcia a zabierasz głos.
        My pamiętamy o sześciu milionach zabitych i wymieniamy ich nazwiska.

Polacy natomiast zapomnieli o czterech milionach swoich zabitych.

>Ale nie zastanawiaja sie czemu swiat tak ich nie lubi - zlodziei i bandytow
        Zastanawiają się, zastanawiają.
        Nienawidzicie żydów, ale na krakowski Kazimierz to się chodzi - bo ma taki
        żydowski klimat...
        A na Festiwalu Kultury Żydwoskiej te trzysta tysięcy ludzi to pewnie z
        nienawiści do "złodziei i bandytów".
        • Gość: goniek marsz zywych IP: 5.2.* / *.upc-c.chello.nl 20.04.04, 13:54
          CHCIALAM TYLKO USWIADOMIC ZE CHRYSTUSA UKRZYZOWALI RZYMIANIE NIE
          ZYDZI.JEROZOLIMA BYLA WTEDY POD CALKOWITYM PANOWANIEM IMPERIUM RZYMSKIEGO I
          GDYBY RZYMIANIE NIE WYDALI ZGODY CHRYSTUS NIE BYLBY UKRZYZOWANY.PILAT UMYL
          RECE.CO NIE ZNACZY ZE ZYDZI TEGO NIE CHCIELI.ALE NIE MOZNA TYLKO ZYDOW OBARCZAC
          O UKRZYZOWANIA SYNA CZLOWIECZEGO.
          • ja_aska Re: marsz zywych 20.04.04, 14:08
            1. Żydzi wyroki wykonywali przez ukamienowanie. Ukrzyżowanie było sposobem
            rzymskim.
            2. Odkąd to Żydzi jeżdżą trasportem miejskim na Marsz Żywych? Jeszcze teraz
            większej kontroli? Jak walisz głupoty to daj te bardzie z sensem.
            • Gość: michal43 Re: marsz zywych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 14:45
              > 1. Żydzi wyroki wykonywali przez ukamienowanie. Ukrzyżowanie było sposobem
              > rzymskim.
              > 2. Odkąd to Żydzi jeżdżą trasportem miejskim na Marsz Żywych? Jeszcze teraz
              > większej kontroli? Jak walisz głupoty to daj te bardzie z sensem.

ad1) nic nie pisalem o ukrzyzowaniu. Masz jakies projekcje?

ad2) a gdzie ja napisalem, ze zydzi jechali TRANSPORTEM MIEJSKIM? W Polsce nie wszystko co jezdzi, to transport miejski. Jak chcesz przypiac latke, to najpierw przeczytaj i staraj sie zrozumiec. Wyobrazam sobie, ze dla ciebie jest to trudne - nienawisc jest silniejsza od rozumu.
              • ja_aska Re: marsz zywych 20.04.04, 14:52
                Ja mówię o Marszu Żywych. był wpis o dewastacji mienia przez uczestników.
                Dewastacji czego?
                I do cholery moja nienawiść czego jest silniejsza od mojego rozumu. Bo jedyne
                czego "nienawidzę" to głupota niektórych wpisujących się.
                • ja_aska Re: marsz zywych 20.04.04, 14:53
                  i michałku twoja głupota z uogólnianiem bandytów i złodziei jest porywająca.
                  • Gość: michal43 Re: marsz zywych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 09:42
                    a_aska napisała:
                    > i michałku twoja głupota z uogólnianiem bandytów i złodziei jest porywająca.

Zabciu mila, powiedz mi jaki procent w organach kierowniczych partii komunistycznej (tak w Rosji, jak i Polski) stanowili zydzi.
                    Jaki procent kierownictwa NKWD, a w Polsce UB stanowili zydzi.
                    I czy ww. nie byli zlodziejami i bandytami?
                    Ze statystykami sie nie dyskutuje.
                    Jesli znasz te odpowiedzi, to lepiej nie patrz w lustro.
          • Gość: Harry Re:GONIEK "uswiadomic ze Chrystusa ukzryzowali Rzy IP: *.telia.com 20.04.04, 18:38
            Goniek Informuje Cie , ze kohotra oraz trybun razem z straznikami zydowskimi,
            pojmali Jezusa, zwiazali Go i zaprowadzili najpierw do Annanasza.Czlonkowie
            sanhedrynu chcieli skazac Jezusa na smierc na podstawie jakiejs zbrodni. Ale
            wiedzieli , ze Jezus zadnej zbrodni nie popelnil. Zaczeli namawiac falszywych
            swiadkow.Jezus potwierdza przed nimi, ze jest Synem Bozym, na to
            Kajfasz "rozdarl szaty swoje", aby pokazac swoje oburzenie i rzekl na coz nam
            wiecej potrzeba swiadkow?Otoscie teraz slyszeli bluznierstwo Coz tety
            sadzicie? A oni zas odpowiadajac rzekli: Winien jest smierci!!!Wiec poczytaj
            zanim chcesz cos powiedzie na forum, bo tylko swoja glupota sie osmieszasz.
        • Gość: MG Re: Am Jisroel Chai! IP: *.nycap.rr.com 23.04.04, 19:36
          Nas do zapomnienia zmuszacie, propagujac tylko swoja tragedie a nas opisujac
          jako kolaborantow Hitlera.Na kazde zadanie aby Polakow oficjalnie wlaczyc na
          liste ofiar Holocaustu Zydzi Amerykanscy i Izrael dostaja furii.
      • Gość: J.R. Re: Pretensje do Pana Boga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 20:08
        > To typowa religia nienawisci do wszystkiego i wszystkich.
        > Ale nie zastanawiaja sie czemu swiat tak ich nie lubi - zlodziei i bandytow

Na razie to wiecej nienawisci widze u Ciebie. Zlodzieje i bandyci sa w kazdej
        nacji - te aspekty ludzkiej natury nie maja narodowosci. Podobnie jak glupota.
    • oszolom.z.radia.maryja Polski marsz żywych w KL Warschau!!! 20.04.04, 17:31
      to moja propozycja...w obozach gineli nie tylko Żydzi ale o tym lewactwo nie
      cche pamietać
      • gieeflo Re: Polski marsz żywych w KL Warschau!!! 20.04.04, 20:00
        NIECH LEPIEJ PÓJDĄ W MARSZU PO PALESTYNIE I ZNAJDĄ ŻYWYCH ..... Arabów! Są Goje
        i Gnoje, niestety, nasi (byli) ziomkowie do tej pierwszej kategorii z
        oczywistych względów się nie kwalifikują, zaś do drugiej ......... .
    • gieeflo Re: XIII Marsz Żywych przeszedł w Oświęcimiu z by 20.04.04, 19:42
      Gdzie jest Bóg?! Gdy Żydzi mordują Palestyńczyków. Gdzie jest Bóg?! Gdy
      strzelają do niewinnych ofiar. Gdzie jest Bóg?! Kiedy uzurpują sobie prawo do
      nieomylności. Czyj Bóg?! Jednak lepiej już być "antysemitą" niż Zydem!!!!!!!
      GF.
      P.S.
      (A może teraz zainteresują się mną służby specjalme odpowiednich państw i
      będziemy wszyscy mieli co niemiara rozrywki!).
      • Gość: J.R. do gieeflo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 20:12
        gieeflo,

mam nadzieje, ze sluzby specjalne sie toba zainteresuja, bo jak czytam twoje
        wypociny to sie wstydze - tacy jak ty przynosza wstyd Polsce
        • Gość: ryflo. Re: do gieeflo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 21:44
          A ja się wstydzę,że żyją tacy jak ty "Polacy" bezmózgowcy, którzy za zło
          wyrządzone Narodowi Polskiemu przez żydów zarówno dawniej jak i teraz włażą im
          bez mydła,ciekawe w jakim celu?. Jak jesteś żydem to rozumiem twój atak i
          sposób działania, ale nie wstydż się że jesteś żydem i nie występuj pod
          przykrywką udając Polaka.
          • oszolom.z.radia.maryja Re: do gieeflo 21.04.04, 13:18
            ale się podniecasz...ta polityczna poprawność jest noie do wytrzymania..zaraz
            sie zrzygam
          • Gość: J.R. do ryflo - pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.04, 21:21
            Czy celowo piszesz "Zyd" z malej litery?

O jakie zlo (konkretnie!!!) Ci chodzi?

Czy to zlo bylo popelnione przez CALY narod zydowski na CALYM narodzie polskim?
      • Gość: Czarny ;-) Re: XIII Marsz Żywych przeszedł w Oświęcimiu z by IP: *.kabel.telenet.be 21.04.04, 22:17
        gieeflo napisał:

> Gdzie jest Bóg?! Gdy Żydzi mordują Palestyńczyków. Gdzie jest Bóg?! Gdy
        > strzelają do niewinnych ofiar. Gdzie jest Bóg?! Kiedy uzurpują sobie prawo do
        > nieomylności. Czyj Bóg?! Jednak lepiej już być "antysemitą" niż Zydem!!!!!!!
        > GF.

NIE MA GO, a moze po prostu kladzie laske na to co sie tutaj wyprawia.
        • Gość: Czarny ;-) Re: XIII Marsz Żywych przeszedł w Oświęcimiu z by IP: *.kabel.telenet.be 23.04.04, 20:34
          > gieeflo napisał:
          >
          > > Gdzie jest Bóg?! Gdy Żydzi mordują Palestyńczyków. Gdzie jest Bóg?! Gdy
          > > strzelają do niewinnych ofiar. Gdzie jest Bóg?! Kiedy uzurpują sobie prawo
          > do
          > > nieomylności. Czyj Bóg?! Jednak lepiej już być "antysemitą" niż Zydem!!!!!
          > !!
          > > GF.
          >
          > NIE MA GO, a moze po prostu kladzie laske na to co sie tutaj wyprawia.

"Bog stworzyl czlowieka na podobienstwo swoje".
          Ja rozumie to w nastepujacy sposob:
          Przekazal czlowiekowi swoj kod genetyczny. Jezeli tak to znaczy, ze jego
          dazenia do samounicestwienia siebie i swojej rasy byly tak samo silne jak
          nasze. Maluczkich, ktorzy ten kod genetyczny odziedziczyli po nim.
          Mozna przypuszczac, ze juz go nie ma, tak samo jak nas nie bedzie, poniewaz
          jestesmy pelni nienawisci do wlasnego rodzaju.
    • Gość: Henia [...] IP: *.twmi.rr.com 20.04.04, 21:27
      • Gość: Franio. [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 21:55
    • Gość: http://pamietamy.t Re:akurat w tej sprawie organizowanie imprez typu IP: *.ok.shawcable.net 21.04.04, 14:41
      nacjonalistycznego jest co najmniej niesmaczne wobec ofiar
      jakos zapomniano jedyne rozsadne zdanie
      ludzie ludziom zgotowali ten los
      i nadal niepomni tysiecy lat mordow robia to co dnia

http://pamietamy.tripod.com>/
    • irg Nacjonaliści nr 1 na Świecie 23.04.04, 21:35
      Jeżeli w Polsce lub świecie rozgorzeje kolejna fala antysemityzmu to będzie to
      tylko i wyłącznie wina samych Żydów. W jedej z gazet czytam wypowiedź młodego
      uczestnika marszu który mówi, że:"Nie wie czy będzie w stanie kiedykolwiek
      wybaczyć Niemcom i Polakom". LUDZIE! Co to za podejście do bliźnich! Co za
      mściwość i egoizm! I ten naród dziwi się, że nie może pokojowo współistnieć z
      innymi?!
      • Gość: Sprawiedliwy. Re: Nacjonaliści nr 1 na Świecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 23:56
        Gdybym tam był i słyszał co ten szczur bełkotał to bym go odrazu do pieca
        wsadził,żeby nie musiał drugi raz przyjeżdżac i zasmradzać polskie
        powietrze.Dym ścierpię.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka