Dodaj do ulubionych

Postanowiłam otóż

14.01.11, 08:14
już nigdy więcej nie pójdę do wyborów. Nie zamierzam się więcej zmuszać. Już kilka razy zmieniałam zdanie pod wpływem szantażystów emocjonalnych, że to przez takich jak ja w 2005 roku wygrał Kaczyński. A niech wygrywa, nic mnie to już nie obchodzi.Obchodzi mnie tylko to kto wygra mastersa w snookerze i australian open. I jest mi z tym doskonale.
Obserwuj wątek
    • contadore Re: Postanowiłam otóż 14.01.11, 08:28
      otrzepotka napisała:

> już nigdy więcej nie pójdę do wyborów. Nie zamierzam się więcej zmuszać. Już ki
      > lka razy zmieniałam zdanie pod wpływem szantażystów emocjonalnych, że to przez
      > takich jak ja w 2005 roku wygrał Kaczyński. A niech wygrywa, nic mnie to już ni
      > e obchodzi.Obchodzi mnie tylko to kto wygra mastersa w snookerze i australian o
      > pen. I jest mi z tym doskonale

Co wpłynęło na tak dramatyczną decyzję? Przecież mamy taki wspaniały rząd i taką mocną opozycję jaką jest PiS.
      • otrzepotka [...] 14.01.11, 08:33
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • contadore [...] 14.01.11, 08:39
          • martusia_krolowa_polski Re: Postanowiłam otóż 14.01.11, 08:41
            contadore napisał:

> To przyjmij do wiadomości,że zarzut kierujesz pod niewłaściwy adres,ja również
            > uważam,że poziom bagna jaki zaserwowały nam rządy POPiS jest nie do zaakceptowa
            > nia.
            > Tyle,że nie tylko PiS, PO w równym stopniu.

Gdyby nie SLD, Rywin, Starachowice etc ... Kaczyński musiałby dalej stawać na stołku żeby się wysikac do PiSuaru :-), mój con amore.
          • otrzepotka Re: Postanowiłam otóż 14.01.11, 08:42

> Tyle,że nie tylko PiS, PO w równym stopniu.

Zwolennik surfującego Grzegorza? Zresztą nic mnie to już nie obchodzi.
            • martusia_krolowa_polski Re: Postanowiłam otóż 14.01.11, 08:48
              otrzepotka napisała:

> Zwolennik surfującego Grzegorza? Zresztą nic mnie to już nie obchodzi.

Ukryty PiSor. Posługuje się "inteligentnymi" metodami. :-)

Gdzie i kiedy na urlop?
              • otrzepotka Re: Postanowiłam otóż 14.01.11, 08:52
                martusia_krolowa_polski napisał:

> otrzepotka napisała:
                >
                >
                > > Zwolennik surfującego Grzegorza? Zresztą nic mnie to już nie obchodzi.
                >
                > Ukryty PiSor. Posługuje się "inteligentnymi" metodami. :-)

Niezły jest. Prawie mnie nabrał.
                >
                > Gdzie i kiedy na urlop?

Melbourne, Australia.
              • contadore [...] 14.01.11, 08:57
                • otrzepotka Re: Postanowiłam otóż 14.01.11, 09:22

>
                  > Krytykuję Tuska i PO i mam krytyczny stosunek do PiS i Kaczyńskiego i do całej
                  > reszty,chociaż z pewnością,gdybym miał głosować oddałbym głos na lewicę.

A jaki masz stosunek do serfującego Grzegorza? Nada się jako koalicjant PiSu?
                  • contadore Re: Postanowiłam otóż 14.01.11, 09:27
                    otrzepotka napisała:

>
                    > >
                    > > Krytykuję Tuska i PO i mam krytyczny stosunek do PiS i Kaczyńskiego i do
                    > całej
                    > > reszty,chociaż z pewnością,gdybym miał głosować oddałbym głos na lewicę.
                    >
                    > A jaki masz stosunek do serfującego Grzegorza? Nada się jako koalicjant PiSu?

Sam Grzesiu już to nieraz wyjaśniał,że nie można pogodzić wody z ogniem.
                    Wątpię,że SLD weszłaby w koalicję z PiS,gdyby tak się stało musiałbym w następnych wyborach ogłosić taką samą deklarację jak ty.
                    • otrzepotka Re: Postanowiłam otóż 14.01.11, 09:34

> Sam Grzesiu już to nieraz wyjaśniał,że nie można pogodzić wody z ogniem.

On jako ten postępowy śmigacz podoła. Jesteś napieralszczykiem małej wiary.

> Wątpię,że SLD weszłaby w koalicję z PiS,gdyby tak się stało musiałbym w następn
                      > ych wyborach ogłosić taką samą deklarację jak ty.

A jednak nie wykluczasz. to podobnie jak ja, dlatego o lewicy po wodzą tego żałosnego przewodniczącego podchodzę nad wyraz sarkastycznie. Pozbądźcie się go a spojrzę a was łaskawszym okiem.
    • wariant_b Pójdziesz, pójdziesz... 14.01.11, 08:31
      nie z nami te numery.
      • otrzepotka Re: Pójdziesz, pójdziesz... 14.01.11, 08:34
        wariant_b napisał:

> nie z nami te numery.

Nie pójdę, ale dziękuję za uwagę.
        • mariner4 Dajesz szansę PiS.. 14.01.11, 09:29
          Wdeptanie PiS w ziemie to priorytet tych co nie chcą żyć w dyktaturze.
          M.
          • otrzepotka Re: Dajesz szansę PiS.. 14.01.11, 09:40
            mariner4 napisał:

> Wdeptanie PiS w ziemie to priorytet tych co nie chcą żyć w dyktaturze.
            > M.

Już mi się znudziło udawanie że mój głos ma wpływ na cokolwiek poza moim zdroiwem psychicznym. Odkąd zaczęła się Makowska histeria oglądam tylko kanały sportowe [plus przepięky pogrzeb Kolbergera]. Ekscytację Smoleńskiem pozostwiam takim twardzielom jak ty- z całym szacunkiem.
    • martusia_krolowa_polski Re: Postanowiłam otóż 14.01.11, 08:39
      otrzepotka napisała:

> już nigdy więcej nie pójdę do wyborów.

Nigdy nie mów nigdy bo żyje się tylko dwa razy :-)
      • otrzepotka Re: Postanowiłam otóż 14.01.11, 08:50
        martusia_krolowa_polski napisał:

> otrzepotka napisała:
        >
        > > już nigdy więcej nie pójdę do wyborów.
        >
        > Nigdy nie mów nigdy bo żyje się tylko dwa razy :-)

Dobrze to przemyślałam. z wielką radością zasilę tę połowę społeczeństwa, która ma polską politykę w głębokim poważaniu. Mam nadzieję, że przyjmą mnie z otwartymi ramionami i wybaczą opieszałość.
        • zgred-zisko Re: Postanowiłam otóż 14.01.11, 09:42
          Ważne, abyś sobie zdawała sprawę z tego, że nie głosując, też głosujesz. :)
          • otrzepotka Re: Postanowiłam otóż 14.01.11, 09:46
            zgred-zisko napisał:

> Ważne, abyś sobie zdawała sprawę z tego, że nie głosując, też głosujesz. :)

Zabierz mi dowód ;]
    • marouder.eu [...] 14.01.11, 09:34
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka