Gość: JzU IP: *.dyn.optonline.net 20.04.04, 02:20 Brawo Leperenko. Cos mi sie wydaje, ze: "zamieni stryjek siekierke na kijek" JzU Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Analityk "Elyt" Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.dip.t-dialin.net 20.04.04, 02:39 Ojej, ojej, aj waj, co sie dzieje?? Koryto przeciez jest male (w porownaniu z zapotrzebowaniem na dostep) i dawno juz obsadzone, a tu jacys nowi sie pchaja i biedne korytko atakuja! O co tu nagle chodzi? Czyzby zamiast TKM bedzie TKO (Oni?). A przeciez mialo byc tak dobrze! Nie dziwie sie Gazetce, ze sie pieni z oburzenia na "holote Leppera". Konsensus okraglostolowy starych komuchowatych elit z (wtedy) nowymi, niby to antykomuchowatymi chetnymi jednak do "nachapania" odchodzi niczym kochac w sina dal. Po nowych elitach chca przyjsc jeszcze nowsze i nie splamione wspolna zakrapiana biesiadka z moralnym smierdzielem komuny. Czyli stol zostanie pewnie przewrocony, zarcie spadnie z talerzy a wodka w kieliszku Glownego Mistrza Ceremonii sie rozleje. No i gdzie sie Gazetka zwana Wyborcza (ha, ha, ha!!) w tej nowej rzeczywistosci podzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nath Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.124-203-24.mc.videotron.ca 20.04.04, 03:44 "Czyzby zamiast TKM bedzie TKO (Oni?)." Wiesz, porzadnym ludziom chodzi o to zeby bylo TKN (Teraz k... narod) a nie my czy oni...Tobie zas jest wyraznie wszystko jedno, byleby tylko znienawidzona przez ciebie grupa zostala zastapiona przez inna grupe ktora akurat tobie jest obojetna. A ze ta inna grupa to tez szajka to juz ci zwisa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajetan Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 20.04.04, 06:12 No i jak tu się z Tobą nie zgodzić ? :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wimarc Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 07:39 Niby człowiek wie o tym wszystkim, ale jak to przeczyta to go kurwica bierze. Kiedyś pewien kumpel powiedział mi że jakby ktoś napadł na Polske i trzeba by jej bronić z karabinem w ręku to on może by i to robił ale pod warunkiem że najpierw wpadłby do sejmu i wybił ich wszystkich do nogi paroma seriami. Było to śmieszne, ale coraz bardziej przestaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: druid Mam podobnie IP: 217.153.97.* 20.04.04, 12:36 Tez z czasem obserwuje, ze rodza sie we meni instynkty mordercze - a na codzien jestem spokojnym czlowiekiem :) Zastanawiam sie, czy rzeczywiscie dobiero jakby jakies "tajne brygady" zaczely wystrzeliwac wszystkich zlodzieji przy korycie to moze nastepni by sie pare razy zastanowili zanim by zaczeli okradac podatnikow - ale plonne me nadzieje wiec na razie postanowilem ze nie bede sie stresowal i opuszczam ten kraj - wszystkim w miare rozdadnym polecam to samo - no chyba ze ktos lubi walczyc z wiatrakami pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB. Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.chello.pl 20.04.04, 10:38 ANLITYKU "Elyt" coś ci się strasznie POPIEPRZYŁO W GŁÓWCE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek z USA JEEEEEEEEEEEEEEEZU IP: 209.220.225.* 20.04.04, 04:15 pozostaja tylko lincze .... trzeba bedzie wielu powiesic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LS Re: JEEEEEEEEEEEEEEEZU IP: *.nlh.no 20.04.04, 10:29 To mala pociecha ze red neck Macius z Texasu (gdzie jedyna rorywka ktora tak lubial GW Bush to trucie lub wieszanie ) i miliony durniow jak on istnieja w USA. Mnie obchodzi Polska Odpowiedz Link Zgłoś
michal25arizona Re: JEEEEEEEEEEEEEEEZU 20.04.04, 14:25 Ja tez mieszkam w US. Dlaczego nazywasz mnie durniem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les do 2 odlicz IP: *.atl.client2.attbi.com 20.04.04, 04:23 to wina wymiaru sprawiedliwosci.kto wreszcie zrobi do 2 odlicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rapaczynska A CO Z KORUPCJA W CENTRUM ONKOLOGII ? IP: *.static.mts.net 20.04.04, 04:58 Jad Michnika nie zna granic. Tylko dlaczego nic nie pisze o lapowkach jakie bierze jego wlasny zastepca Pacewicz z Centrum Onkologii za pisanie falszu o Zatonskim? tajnedokumenty.com/gis1.html No i co z przewalkami pani Bochniarz? tajnedokumenty.com/nicom1.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawo barbie! Re: A CO Z KORUPCJA W CENTRUM ONKOLOGII ? IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 20.04.04, 07:58 Spodziewałem, że link pt. "tajne strony" rzeczywiście pokażą jakieś dokumenty obciązające jakąs grupe interesów. Tymczasem jest to kilka grafik i pare haseł tracących mocną paranoją. Wiesz, wydaje mi sie, że nalezy miec troche więcej otwartości do świata i ludzi. Oni naprawde nie gryzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hur Re: A CO Z KORUPCJA W CENTRUM ONKOLOGII ? IP: *.generacja.pl 20.04.04, 12:49 Ja mam podobne odczucia. Jest oczywiste, że do tytoniu dodaje się środki aromatyczne itp. Ale stylistyka, składnia, ewidentna napaść na Unię Wolności oraz kilku rozumnych, trzeźwych osób, kiepska polszczyzna, podkreślenie, iż strona finansowana jest ze środków prywatnych, ogólny ton paranoicznego pomówienia i intencja siania zamętu - wskazuje moim zdaniem, że podobne strony rutynowo zakłada w Polsce np. KGB zainteresowane chaosem w Polsce. Tym samym zresztą zainteresowana jest Samoobrona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.marketscore.com / 170.224.224.* 20.04.04, 05:41 I bardzo dobrze jestem za tym by samoobrona objęła wladzę w Polsce,za 2-lata Polska przestanie istnieć jako suwerenne państwo i znowu szwaby z ruskimi podzielą Polskę na dwie części,będzie to kolejny rozbiór Polski a w Polsce nie będzie już co ukraść.Skończą się wszyscy złodzieje w białych koszulach.Nie będzie kwachów,mellerów i innego robactwa.Być może jest to jedyna metoda by zniszczyć to Polskie bagno.I nie będzie czego żałować,bo POLAK nie potrafi rządzić swoim krajem jak nie kradnie-chańba dla nas.Zostaliśmy ojczyzną patologicznych złodzieji od samej góry do samego dołu.Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blast Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.04, 06:06 Ja chce byc po niemieckiej stronie i niech warszawka przypadnie ruskim,bo tam jej miejsce zawsze bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jb. Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.chello.pl 20.04.04, 10:49 "Blast" - przeczytaj dobrze ten artykuł w GW o "skoku na kasę". Pokaż kto tam jest "warszawką", na której zawsze psy wieszacie. Chołota z całej Polski tu ciągnie to żłobu, robi różne przekręty - A PISZE SIĘ "WARSZAWKA". A jak przyjdą wybory to ZNÓW TĄ CHOŁOTĘ WYBIERZECIE i znów będziecie mieli pretensje oczywiście do "warszawki". PRZY WYBORACH TRZEBA MIEĆ OCZY OTWARTE I NIE DOPUSZCZAĆ KRYMINALISTÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosomak Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: 157.25.139.* 20.04.04, 07:00 Polskę już sprzedano i rozdano za bezcen innym Narodom. Podział tylko z nazwy na części tzw. rozbioru czwartego dawno temu się rozpoczął gdy sprzedano pierwszy zakład w obce ręce, byle nie polskie. Obecnie kopalnie która została zamknięta sprzedaje się Czechom, a gdzie inne Zakłady? To właśnie Ci niby porządni co najbardziej teraz krzyczą, Ci którzy byli w Rządzie doprowadzili do rozbioru ekonomicznego Polski. Wystarczy słuchać i czytać, aby o tym wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g. Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.0-136-217.adsl.skynet.be 20.04.04, 08:51 Bardzo dziwne wnioski wyciagasz z artykulu, ktory przeczytales zapewne, skoro sie tu znalazles. Sprzedano zaklady obcym i wiele z nic niezle sobie daje rade. W art. pisza wlasnie o tych zakladach, ktorych nie sprzedano obcym, tylko zostawiono swoim, kolesiom, a kolesie wypompowali z nich kase, zrobili wydmuszki i teraz szykuja sie na kolejne. Jak dla mnie nie wazne jest jakiej narodowosci jest wsza, ktora cie gryzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Re:ZYGAC MI SIE CHCE IP: 216.223.64.* 20.04.04, 14:41 Zygac mi sie chce kiedy czytam podobne informacje.Tylko ze to nic nie da bo oni i tak przejma kase, polityke, media i nasz dzien powszedni mniej kolorowy niz zygowiny.Moze trzeba oglosic powstanie narodowe? Tylko kto zwedzil ten cholerny zloty rog? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie wroce! Stop! Pleeeeeease! IP: 202.147.44.* 20.04.04, 05:46 Jak tu wrocic do tej Polski? Po prostu sie nie da! Ostatni gasi swiatlo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred Gracz Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.cc.shawcable.net 20.04.04, 05:53 Wszyscy Ci, ktorzy maja zamiar glosowac na Samoobrone (wyniki badan opini publicznej) musza zdac sobie sprawe, ze popieraja mafie (przypuszczalnie rosyjska). Ciagle licze na to, ze ludzie zaslepieni efektowna demagogia Leppera wreszcie przetra oczy i zrozumieja, ze ten typ to gangster na wielka skale. Czy ktos jest w stanie podac mi szczegoly jego biografii? Skad sie wzial Lepper? Powiekszanie wplywow Leppera jest jednym z grozniejszych zjawisk w naszej historii. Wszyscy, ktorym zalezy na przyszlosci Polski powinni poczuc sie zobowiazani do dzialan przeciwko Lepperowi na taka skale na jaka ich stac. Ja sam (bezpartyjny) staram sie uswiadamiac swoich najblizszych, sasiadow, ludzi w pracy, itp. Jesli macie dostep do dzialan na wieksza skale to starajcie sie je wykorzystac. To tyle jesli chodzi o dzialania negatywne (w pozytywnym celu). Dzialanie pozytywne jest problematyczne, z uwagi na brak przekonywujacych programow po stronie opozycji. Niemniej jednak uwazam, ze nalezy popierac Platforme (dla innych alternatywa moze byc PiS - mam nadzieje, ze te dwie parte beda ostatecznie zdolne do wspolpracy, pomimo niezachecajacych dotad przykladow ich wspolnego dzialania). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadeusz Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.04.04, 06:16 Myślenie o uciekaniu z tego kraju i mnie nie jest już, niestety, obce. Czuję się jak mieszkaniec kamienicy po której, za aprobatą części mieszkańców, bezkarnie grasują bandyci wszelkiej maści. Czasem po prostu tracę wiarę w ludzki rozum, w instynkt samozachowawcy. Dziękuję panie Alfredzie. Przywrócił mi pan nadzieję, że są jeszcze normalni ludzie w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anatol Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.dip.t-dialin.net 20.04.04, 08:12 Panie Tadeuszu, w którym kraju? Przecież Alfred nie z Polski nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosomak Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: 157.25.139.* 20.04.04, 06:52 Ja również głosować będę na PiS, trochę z innych pobudek, lecz przyrównywanie do mafii Samoobrony to przesada mafia wybrałaby kandydata, delikatnie mówiąc innej aparycji, zdawać by się mogło inteligentne słowa lecz ich sens i logika do bani. Nie lubię gdy ktoś tanimi sztuczkami oczernia inne ugrupowania; typu chłop, głupi, mafia, komuch itd. Nie te czasy żeby z ludzi gnoić za ich przekonania. Czasy gnojenia tak jak zgnojono Tymińskiego. A później w trakcie najmniejszej oglądalności w południe go przepraszano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajetan Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 20.04.04, 06:57 Alfred ! Dlaczego okłamujesz samego siebie? Jaką alternatywą jest PO i PiS ? Chcesz powtórkę z AWS-u i Uniiiii Woooolności ? Przecież ONI JUŻ BYLI !! :) Prawdziwą alternatywą tak dla PO jak i dla Samoobrony jest LPR. Im więcej osób zagłosuje na tę partię, tym lepiej dla Kraju. O Platformie zapomnij. Powstała w sytuacji totalnego upadku rządów AWS-u. Manewr PO powtórzył ostatnio Borowski. Zresztą PO też nie wymyśliło koła. Wystarczy przypomnieć PZPR i jej zrzucanie starej skóry. Kogo naśladowali towarzysze ? Śmiem twierdzić, że mają to po wężu, którą to postać przyjął Szatan, by skusić Ewę gruszką na wierzbie. A że Ewa świeża była, więc ten numer kupiła. Nie bądź Ewą Alfredzie !! ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosomak Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: 157.25.139.* 20.04.04, 07:03 LPR gdyby nie miała poglądów powiedzmy trochę zbyt skrajnych, też bym zagłosował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajetan Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 20.04.04, 07:10 "Skrajni" właśnie odchodzą. Patrz Krutul plus trzy niewiasty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr35 Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.cns.net.pl 20.04.04, 09:01 Chyba nie wiecie kto właśnie rządzi w sejmiku koalicja LPR SAMOOBRONA I PSL i to oni posadzą tego pana na stanowisku prezesa. Rzeczywiście sami prawomyślni i bez skazy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajetan Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 20.04.04, 15:59 Czy "posadzą", to się dopiero okaże. Nie można wierzyć Wyborczej, Panowie. Ta gazeta zawsze była i jest stroną. Im po prostu "nie jest wszystko jedno", kto będzie u władzy. O winie nie można sądzić na podstawie arytkułow prasowych. Gdyby sądy nieco się pospieszyły, to i problemu by nie było, bowiem gość albo by został oczyszczony z zarzutów, albo byłby za kratami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.dip.t-dialin.net 20.04.04, 09:00 Nie zgadzam sie z Pana opinia. Taki Sejm jaki Narod - jesli Narod szuka Tyminskiego, najpierw zbawcow z AWS a potem z SLD to i Lepper powinien dostac swoja szanse. Byc moze wtedy co poniektorzy zrozumieja, ze cudow na swiecie, przynajmniej w XXI wieku, nie ma! Jesli UW, AWS a teraz SLD przekrecily i okradly Polske na grube miliardy to i 2 lata Leppera Polsce nie zaszkodza a moze jednak Polakow czegos naucza. Bedzie to tansza szkola od rozbiorow. Na marginesie - Samoobrona jest mi calkowicie obca ale pewnie na nich tez zaglosuje bo nie dla tego panstwa alternatywy. Jesli mi ja ktos wskaze to zmienie zdanie. A co do przekretow to zaczely sie jeszcze przed okraglym stolem i trwaly caly czas, jednym z pierwszych byl kryminalna informatyzacja urzedow skarbowych, autorem tego przekretu jest m.in. byly premier pan Mazowiecki, ktory przywiozl z Paryza "Bull w podatkach". Tyle dla przypomnienia i apologetow legend narodowych Milego dnia zycze wszystkim myslacym ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LS Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.nlh.no 20.04.04, 09:59 Wygraly sie juz wszystkie karkolomne osjkarzenia przeciw A. Lepperowi. Zostala antyrosyjska biegunka POwcow i ubecyzm oraz zbzydzanie GW, opraz chowanie glowy w piasek przed nie podwazenia argumentami Samoobrony ze polski bank centralny to mafia-tasiemiec wyzerajacy bebechy Polski. Benificajnci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc z Ohio Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.dsl.bcvloh.ameritech.net 20.04.04, 06:27 Jezeli wygra Samoobrona to czeka nas Argentyna.Pani Beger "MINISTER FINANSOW".Pan Lepper "PREMIEREM".Nic dodac nic ujac. Jeszcze nie sa u "zloba" a juz kradna.To co bedzie pozniej??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatima Re: A kto nie kradnie IP: 157.25.139.* 20.04.04, 06:42 A kto nie kradnie, jeżeli robili to nawet Ci, co Matkę Boską na klapie nosili w klapie. Wszystkie partie u koryta mają wiele na sumieniu i przed i po kadencji. Zawsze jakiś upój musi się trafić, normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: A kto nie kradnie IP: *.dip.t-dialin.net 20.04.04, 09:08 Słowa święte. Korupcja, kumoterstwo i złodziejstwo funkcjonują w Polsce od dawna. Są to zjawiska powszechne i ponadpartyjne. Jednak do pełnego rozkwitu przestępczości przyczyniły się rządy AWS/UW i reforma administracyjna. Zaniechano stosowania prawa i wszystko odkreślano grubą kreską. Złodzieje i oszuści poczuli się bezkarni, gdyż zobaczyli, że nawet jak rządzi inna konstelacja polityczna, to też nikt ich nie ściga. Dla odmiany w Niemczech jeżeli ktoś popełnia przestępstwo to jest prawie pewien, że prędzej czy później zostanie złapany i ukarany. Po reformie administracyjnej brakowało uczciwych i doświadczonych pracowników administracji w miastach gdze nie było Urzędów Rejonowych. Lukę wypełniły miejscowe kliki ludzi niekompetentnych i nieuczciwych. Powstała przestępczość zorganizowana w nowe powiaty, sądy rejonowe i prokuratury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosomak Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: 157.25.139.* 20.04.04, 06:38 W każdej partii lub jakimś ruchu zasiadają jakieś menty, niech ktoś pokaże partię o czystych rączkach nie tylko w Polsce, ale nawet na świecie. W Polsce wiadomo jak ktoś wysoko siedzi to i nasiąka gównem, a gówno zawsze na wierzch wypływa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAX Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.ustron.sdi.tpnet.pl 20.04.04, 10:51 A MOŻE CHODZI O WPŁYWY W SEJMIKU PANA PREMIERA. WRÓCI TERAZ PAN PREMIER DO SWEJ RODZINNEJ ŁODZI - ZARZĄDZANEJ PRZEZ SAMOOBRONĘ. ŻYCIE PŁATA JEDNAK RÓŻNE FIGLE :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lodzianin Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.cns.net.pl 20.04.04, 10:58 Premier nie jest z Łodzi ino z Żyrardowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr x Premier urodzil sie w zyrardowie a mieszka w wawie IP: *.p.lodz.pl 21.04.04, 14:07 Ma meldunek i dom w warszawie od bardzo wielu lat wiec na pewno nie bedzie wracal do lodzi no bo po co, zeby spac w hotelu??!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gietom Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.kolobrzeg.sdi.tpnet.pl 20.04.04, 06:38 Na jaka kasę, na jaką? Cóz mogło zostać po rzondach Millera i spółki, pustki, nic wiecej. A najlepiej jakby stołek został w SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo totalne zlodziejstwo!!!!!!!!! IP: 154.11.98.* 20.04.04, 07:36 nie wiem czym sie kieruja ludzie glosujacy na Leppera. Niech mi to ktos wytlumaczy? On chce zmusic zachodnie banki zeby dawaly kredyty polskim firmom na rozwoj a potem sam przysle ludzi z gory ktorzy obskubia te firmy do centa. To samo chce zrobic z NBP i innymi bankami. Wyborcy gdzie wy macie oczy????? Moze PO czy PiS ktos porownuje do dawnej AWS. Moze i w tej parti sa zlodzieje. Nie zaprzeczam tego, ale jest tam wielu uczciwych ludzi ktorzy potrafia wiele zrobic dobrego dla Polski i przede wszystkim nie bojacych sie ujawnic tych zlodzieji we wlasnym gronie. Warto to przemyslec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Re: totalne zlodziejstwo!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 12:12 NIeprawda! Jak Lepper dojdzie do wladzy to zrobi porzadek z takimi jak ty i z gazeta wyborcza. Koniec bezprawia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johnny Czemu w tym kraju tak musi być???!!! IP: *.kortex.jyu.fi 20.04.04, 07:44 Kurwa mać, czemu w tym kraju tak musi być???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred Gracz Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.cc.shawcable.net 20.04.04, 07:53 Mysle, ze wywiazala sie dosyc dobra dyskusja na temat przyszlosci pod wodza Leppera. Kazdy ma swoj wartosciowy punkt widzenia i najwazniejsze jest to, ze wiekszosc (wlasciwie jak dotad wszyscy) Lepperowi kredytu nie udziela. To prawda, nie posiadam dowodu na mafijne powiazania Leppera (krytyka przyjeta) aczkolwiek mam jak najgorsze przeczucia zwiazane z tym gosciem i jego otoczeniem. Osobiscie bede glosowal na Platforme. Nie ma obawy. Nie powtorzy sie sytuacja AWS. Pomijajac juz podejrzliwosc w stosunku do powiazan Leppera i Samoobrony wystarczy przyjrzec sie ich programowi. Ten program gwarantuje kompletna zapasc Polski. Poparcie na niego zrodzone jest frustracja ale rowniez kompletnym brakiem krytycyzmu (jakos nie odezwali sie jeszcze poplecznicy Samoobrony, pewnie nie czytaja GW na Internecie). AG. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merlin Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 08:27 a czego sie spodziewaliscie po ludziach , ktorzy "reprezentujac biednych rolnikow" maja milionowe majatki i dodatkowo sprawy sadowe o kradzieze, oszustwa finansowe, niesplacanie kredytow, oszustwa przedwyborcze itp, Po wyborach bedzie tak samo w calej Polsce - jesli Lepper i jego swita zaczna rzadzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widz Samoobrona chroni złodzieji IP: 217.97.133.* 20.04.04, 08:02 Oszuści i złodzieje chronią się pod skrzydła Samoobrony. Przywódcy Samoobrony mają procesy, mają dobrych prawników i lekceważący stosunek do własności. To raj dla oszustów. Taki oszust pożyczy z banku pieniądze, nie oddada, a prawnicy z Samoobrony go wybronią. I dołączy do grona milionerów z Samoobrony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 9ton sianoobrona IP: *.wil.pk.edu.pl 20.04.04, 08:13 "czy wy nie widzicie, że to jest prowokacja? media hcom niszczyć samoobrone wszelkimi morzliwymi sposobami!!! andżej nie daj sie, jesteśmy z tobom!!!!" dziwię się że jeszcze nie było takiego postu :) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RADNY z LODZI ?????????????????????????????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 08:24 Co wy za bzdury juz wypisujecie,skad te dane,a kogo mamy niby wyrzucic z sejmiku zeby przyszli tamci , i skad te pieniadze????????????????????????,130 milionow to nie ma w kasie wojewodztwa wogole na wszystko.moze sie wam wojewodztwa pomylily? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr35 PANIE RADNY IP: *.cns.net.pl 20.04.04, 09:29 Po pana wypowiedzi widać kto rządzi niech pan spojrzy na budżet funduszu np w 2002, ponad 171 milionów złotych. Zajmij się pan tym za co panu płacą albo nie pisz głupot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: Radny kradnie a cale miasto na dnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 09:44 Swiete slowa Kazika S. :Radny kradnie, a cale miasto na dnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.oepd.com.pl / *.oepd.com.pl 20.04.04, 08:42 A co na to panowie Siemątkowski i Barcikowski - oczywiście nic nie wiedzą o tym że naczelny złodziej Rzeczpospolitej Andrzej Lepper ze swoim zaciężnym wojskiem chce kraść. A tak swoją drogą - to aby zostać prezesem kilkuosobowej spółki prawa handlowego to trzeba być czystym - nie mogą się przeciwko człowiekowi toczyć żedne postępowania a tu mamy szemrancyh złodziei którzy wraz ze swoim hersztem robią zgodnie z prawem skok na kasę. I WSZYSTKO JEST CACY. Odpowiedz Link Zgłoś
zbychooo Re: Lepper + Grabek + żelatyna....... 20.04.04, 08:56 W dzisiejszej Gazecie Polskiej jest niezły tekst o układach Leppera z potentatem żelatynowym. Lepper i ludzie którzy się wokół niego kręcą to istne bagno, w porównaniu z nimi kanty SLD to zabawy przedszkolaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Lepper + Grabek + żelatyna....... IP: *.dip.t-dialin.net 20.04.04, 09:09 Znaczy zdolni sa .. dac molojcom szanse. Czemu tylko ludzie z S,AWS,UW,SLD,LPR,PO etc. moga krasc? Jesli SLD zawlaszczylo bank to zlodziej ktory okrada zlodzieja nie jest chyba az taki zly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frt logika rozmyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 09:11 Według GW ktoś kto nie ma wyroku jest winny a 90 % biznesmwnów jest kontroweryjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: logika rozmyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 09:48 Owszem, ale ktos przeciwko komu toczy sie sprawa karna nie powinien wykonywac funkcji publicznych. A u lepperka niewielu bez sprawek, wyrokow. Same zlodziejaszki drobne i wielkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krymoff Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.domena / *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 09:11 Nie powiem, jakie wyrazy mi się cisną... Cóż, naród wybierze, naród będzie miał. Odpowiedz Link Zgłoś
hanauma Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem 20.04.04, 09:35 no i czemu tu sie dziwic? nie takie rzeczy jeszcze nas czekaja ze strony przyszlej wladzy (w glebi serca mam jednak nadzieje, ze nie). I nie lepsze sesnacje ze strony tych, co teraz mieszaja, ujrza jeszcze swiatlo dzienne. A kto sie zalozy, ze Rywin nie dostanie zadnego wyroku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac DLACZEGO LPR IP: 213.17.204.* 20.04.04, 09:49 To rzeczywiście jedyna alternatywa. Czy doskonała?? NIE, NIE, NIE. Ale kto??? Malowańcy, złodzieje i kłamcy z PO??? (mosty, Lewandowki, Rokita, plan Hausnera nie, ale głosujemy za, zdradzony AWS i UW{wiem były złe, ale oni mi to zło czynili i uciekli jak szczury}). Czerwonka z SLD, albo farbowańcy z SDPL. Ich wyczyny codziennie opisuje prasa. UW - już byli i co?? Samoobrona - może mają dużo racji, ale zbyt dużo tam ciemnoty. Kogo pozyskaja do rządzenia??? Przecież Pani Beger wkręcona jak blondynka w sprawie Kwaśniewskiego, to śmiech. Dlaczego nikt z partii nie odradził jej takiej sejmowej komedii???? PSL- oni jacys tacy "obrotowi" NO WIĘC KTO POZA LPR????????????? No może PiS po oczyszczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LS Re: ubecyzm i belkot IP: *.nlh.no 20.04.04, 09:55 Ten artykol w celu zaciemnienia stosuje belkot- powszechna metodea zbzydzania i ubecyzmu . na GW poada blady strach , gdzy nie da sie juz uniknac odpowiedzi na zarzuty Samoobrony Inne przyklady ubecyzmu w polskiej prasie z ostatniego okresu: -W Polityce pisza o Krystynie Jandzie jako uznawanej w niektorych kregach zawybitna aktorce. ja kmiotek kultuuralny wie ze janda to olbrzym w polskim aktorstwie na historyczna skale. Wielu Norwegow zna jej nazwisko. Wczesnie w Polityce zostala opluta E. Penderecka -w szmacie " Wprost" : klonica - ulubiona zabawka mlodego Leppera. W czym rzecz A. Lepper + Olechowski zdemaskowali nie do podwazenia argumentami iz Polski bank centralny to tasiemiec wyzerajacy bebechy Polski. Glowny odpowiedzialny balcerowicz + benificjanci -Lepper i Beger przedstawiaja program na ktorey dubki z PO i GW nie maja rzeczowych kontrargumentow. Teraz ÅPolska , teraz A. Lepper Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przerażony Re: ubecyzm i belkot IP: *.cns.net.pl 20.04.04, 10:08 Myśle że Hitler i Stalin są twoimi idolami. Może jeszcze paru popaprańców też. Z twojego bełkotu w tym poście nic nie wynika, pewnie sam nie rozmumiesz co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LS Re: ubecyzm i belkot IP: *.nlh.no 20.04.04, 10:26 Dziekuje. Upewniasz mnie iz mam racje. Problem polega zarowno na tym iz jak ty wiekszosc narodu jest zubecona lub o czym wiadomo z powaznych zrodel nie rozumie prostych pisanych informnacji. Jak nie rozumia albo sa bezmyslnymi msciwymmi ubekami to za argumenty sluzy im Stalin i Hitler. Zauwaz , ze ja podpieram sie konkretnymi przykladami. Ubectwo (ubectwo nie tylko niezetelnosc) GW poprzec mozna bardzo dluga lista przykladow. Przytaczalem juz wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przerażony Re: ubecyzm i belkot IP: *.cns.net.pl 20.04.04, 10:49 Tak przy mojej trzydzestce "zubecenie" jest niewyobrażalne. Szkoda słów, mama mi mówiła nie kłóć cię z głupcem bo ludzie mogą nie zauważyć różnicy. No to pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 09:57 Wystarczy zadać w goglach odpowiednie pytanie o Lubelskie Towarzystwo Leasingowe i Ustawę o ochronie danych osobowych szlag trafił: Witold Machura Data powołania do Zarządu: 23 czerwca 2003 roku. Wiek: 44 lata Funkcja powierzona w przedsiębiorstwie emitenta: Członek Zarządu Wykształcenie: Absolwent Akademii Rolniczo Technicznej w Olsztynie Wyższa Szkoła Zarządzania i Marketingu w Warszawie - Rachunkowość Zarządcza i Finansowa. Opis przebiegu pracy zawodowej, kwalifikacje: Witold Machura jest od 2002 Dyrektorem w LTL S.A. W roku 2002 Bank Wschodni w Białymstoku - Członek Zarządu. W latach 2001-2002 pracował w Euro Fundusz Inwestycyjny S.A. jako Dyrektor Finansowy. W latach 1991-2001 TRUCK FINANCE sp. z o.o. pracował jako Dyrektor Finansowy, Członek Zarządu. Witold Machura nie wykonuje poza przedsiębiorstwem emitenta działalności konkurencyjnej oraz nie uczestniczy w spółce konkurencyjnej jako wspólnik spółki cywilnej, spółki osobowej lub jako członek organu spółki kapitałowej oraz nie uczestniczy w innej konkurencyjnej osobie prawnej jako członek jej organu. Nie jest on wpisany do Rejestru Dłużników Niewypłacalnych, prowadzonym na podstawie ustawy o KRS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urwis jaro -gratuluję podejścia do sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 12:52 Jaro gratuluję podejścia do sprawy, za dotarcie do faktów, do sylwetki głównego bohatera. Niektórym forumowiczom warto uświadomić, ze zanim zabiorą głos na jakiś temat, niech spróbują określić fakty jako punkt wyjścia i dopiero po tym pisać interpretacje. Nienadaremnie Stanisław Lem zachęca nas Polaków do szacunku dla empirii. Moim skromnym zdaniem właśnie powszechny brak szacunku dla empirii w Polsce, a co za tym idzie naiwniactwo i niechęć do sprawdzania różnych cudów, mitów, zyczeń powoduje, ze cały czas mamy do czynienia w Polsce z tancami chochoła, co swietnie opisał swego czasu Wyspiański w 'Weselu'. Moja diagnoza jest taka: rozpoczyna się kolejna runda tańca - po chochole Millerze, swoje 5 minut ma chochoł Lepper. Kto następny po nim ? Juz dzisiaj trzeba o tym myśleć. Moze będzie to jakiś przełom w świadomości Polaków i zwrot do szacunku dla faktów i empirii. A Polska była jest i będzie ze swoimi mitami i chochołami. Trochę dobrego też w sobie mamy, tylko nie chcemy tego dostrzegać. I skończmy pieprzenie na temat kolejnego mitu o ukradzionych miliardach, mówmy raczej o zmarnowanych szansach i to w formie wyciągniętych wniosków z drogo opłacanej nauki, a nie w formie kwękania. Nie wypada mi być apologetą chochoła i chochołków lokalnych, ale nie wypada mi również słuchać zaklinań i czarów przeciwko chochołowi, jakie rzucają tzw. ludzie światli z kręgów dotychczasowych elit, gdyż więcej mają ze sobą wspólnego niż myślą. Ci, niektórzy z GW - również. Co zatem robi człowiek mający swoje zdanie: postępuje jak mędrzec z przypowieści chińskiej - patrzy jak walczą papierowe tygrysy i czeka na kogoś normalnego. Kiedyś na pewno taki nastanie, czego sobie i wszystkim forumowiczom życzę urwis Odpowiedz Link Zgłoś
jak_nie_jak_tak Wariant pesymistyczny.. 20.04.04, 10:10 > Brawo Leperenko. > Cos mi sie wydaje, ze: "zamieni stryjek siekierke na kijek" Moze byc jeszcze lepiej, tzn siekierka z kijkiem - koalicja niedobitkow sldowskich z samoobrona. A tego nasz piekny kraj juz nie wytrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funky Ale BAGNO ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 10:15 ... krew czlowieka zalewa, jak mysli o podejsciu tych ludzi do publicznej (czyt.: niczyjej wg nich) kasy. O taka Polske nam chodzilo ??????? Odpowiedz Link Zgłoś