Dodaj do ulubionych

Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem

IP: *.dyn.optonline.net 20.04.04, 02:20
Brawo Leperenko.
Cos mi sie wydaje, ze: "zamieni stryjek siekierke na kijek"

JzU
Obserwuj wątek
    • Gość: Analityk "Elyt" Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.dip.t-dialin.net 20.04.04, 02:39
      Ojej, ojej, aj waj, co sie dzieje??
      Koryto przeciez jest male (w porownaniu z zapotrzebowaniem na dostep) i dawno
      juz obsadzone, a tu jacys nowi sie pchaja i biedne korytko atakuja! O co tu
      nagle chodzi? Czyzby zamiast TKM bedzie TKO (Oni?). A przeciez mialo byc tak
      dobrze! Nie dziwie sie Gazetce, ze sie pieni z oburzenia na "holote Leppera".
      Konsensus okraglostolowy starych komuchowatych elit z (wtedy) nowymi, niby to
      antykomuchowatymi chetnymi jednak do "nachapania" odchodzi niczym kochac w
      sina dal. Po nowych elitach chca przyjsc jeszcze nowsze i nie splamione
      wspolna zakrapiana biesiadka z moralnym smierdzielem komuny. Czyli stol
      zostanie pewnie przewrocony, zarcie spadnie z talerzy a wodka w kieliszku
      Glownego Mistrza Ceremonii sie rozleje. No i gdzie sie Gazetka zwana Wyborcza
      (ha, ha, ha!!) w tej nowej rzeczywistosci podzieje?

• Gość: Nath Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.124-203-24.mc.videotron.ca 20.04.04, 03:44
        "Czyzby zamiast TKM bedzie TKO (Oni?)."

Wiesz, porzadnym ludziom chodzi o to zeby bylo TKN (Teraz k... narod) a nie my
        czy oni...Tobie zas jest wyraznie wszystko jedno, byleby tylko znienawidzona
        przez ciebie grupa zostala zastapiona przez inna grupe ktora akurat tobie jest
        obojetna. A ze ta inna grupa to tez szajka to juz ci zwisa...
        • Gość: Kajetan Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 20.04.04, 06:12
          No i jak tu się z Tobą nie zgodzić ? :)

Pozdrawiam
          • Gość: wimarc Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 07:39
            Niby człowiek wie o tym wszystkim, ale jak to przeczyta to go kurwica bierze.
            Kiedyś pewien kumpel powiedział mi że jakby ktoś napadł na Polske i trzeba by
            jej bronić z karabinem w ręku to on może by i to robił ale pod warunkiem że
            najpierw wpadłby do sejmu i wybił ich wszystkich do nogi paroma seriami. Było
            to śmieszne, ale coraz bardziej przestaje.
            • Gość: druid Mam podobnie IP: 217.153.97.* 20.04.04, 12:36
              Tez z czasem obserwuje, ze rodza sie we meni instynkty mordercze - a na codzien
              jestem spokojnym czlowiekiem :)

Zastanawiam sie, czy rzeczywiscie dobiero jakby jakies "tajne brygady" zaczely
              wystrzeliwac wszystkich zlodzieji przy korycie to moze nastepni by sie pare
              razy zastanowili zanim by zaczeli okradac podatnikow - ale plonne me nadzieje

wiec na razie postanowilem ze nie bede sie stresowal i opuszczam ten kraj -
              wszystkim w miare rozdadnym polecam to samo - no chyba ze ktos lubi walczyc z
              wiatrakami

pozdrawiam
      • Gość: JB. Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.chello.pl 20.04.04, 10:38
        ANLITYKU "Elyt" coś ci się strasznie POPIEPRZYŁO W GŁÓWCE.
    • Gość: maciek z USA JEEEEEEEEEEEEEEEZU IP: 209.220.225.* 20.04.04, 04:15
      pozostaja tylko lincze .... trzeba bedzie wielu powiesic
      • Gość: LS Re: JEEEEEEEEEEEEEEEZU IP: *.nlh.no 20.04.04, 10:29
        To mala pociecha ze red neck Macius z Texasu (gdzie jedyna rorywka ktora tak
        lubial GW Bush to trucie lub wieszanie ) i miliony durniow jak on istnieja w
        USA. Mnie obchodzi Polska
        • michal25arizona Re: JEEEEEEEEEEEEEEEZU 20.04.04, 14:25
          Ja tez mieszkam w US. Dlaczego nazywasz mnie durniem ??
    • Gość: les do 2 odlicz IP: *.atl.client2.attbi.com 20.04.04, 04:23
      to wina wymiaru sprawiedliwosci.kto wreszcie zrobi do 2 odlicz.
    • Gość: rapaczynska A CO Z KORUPCJA W CENTRUM ONKOLOGII ? IP: *.static.mts.net 20.04.04, 04:58
      Jad Michnika nie zna granic. Tylko dlaczego nic nie pisze o lapowkach jakie bierze jego wlasny zastepca Pacewicz z Centrum Onkologii za pisanie falszu o Zatonskim?
      tajnedokumenty.com/gis1.html
      No i co z przewalkami pani Bochniarz?
      tajnedokumenty.com/nicom1.html
      • Gość: brawo barbie! Re: A CO Z KORUPCJA W CENTRUM ONKOLOGII ? IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 20.04.04, 07:58
        Spodziewałem, że link pt. "tajne strony" rzeczywiście pokażą jakieś dokumenty
        obciązające jakąs grupe interesów. Tymczasem jest to kilka grafik i pare haseł
        tracących mocną paranoją.
        Wiesz, wydaje mi sie, że nalezy miec troche więcej otwartości do świata i
        ludzi. Oni naprawde nie gryzą.
        • Gość: hur Re: A CO Z KORUPCJA W CENTRUM ONKOLOGII ? IP: *.generacja.pl 20.04.04, 12:49
          Ja mam podobne odczucia. Jest oczywiste, że do tytoniu dodaje się środki
          aromatyczne itp. Ale stylistyka, składnia, ewidentna napaść na Unię Wolności
          oraz kilku rozumnych, trzeźwych osób, kiepska polszczyzna, podkreślenie, iż
          strona finansowana jest ze środków prywatnych, ogólny ton paranoicznego
          pomówienia i intencja siania zamętu - wskazuje moim zdaniem, że podobne strony
          rutynowo zakłada w Polsce np. KGB zainteresowane chaosem w Polsce. Tym samym
          zresztą zainteresowana jest Samoobrona.
    • Gość: leszek Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.marketscore.com / 170.224.224.* 20.04.04, 05:41
      I bardzo dobrze jestem za tym by samoobrona objęła wladzę w Polsce,za 2-lata
      Polska przestanie istnieć jako suwerenne państwo i znowu szwaby z ruskimi
      podzielą Polskę na dwie części,będzie to kolejny rozbiór Polski a w Polsce nie
      będzie już co ukraść.Skończą się wszyscy złodzieje w białych koszulach.Nie
      będzie kwachów,mellerów i innego robactwa.Być może jest to jedyna metoda by
      zniszczyć to Polskie bagno.I nie będzie czego żałować,bo POLAK nie potrafi
      rządzić swoim krajem jak nie kradnie-chańba dla nas.Zostaliśmy ojczyzną
      patologicznych złodzieji od samej góry do samego dołu.Amen
      • Gość: blast Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.04, 06:06
        Ja chce byc po niemieckiej stronie i niech warszawka przypadnie ruskim,bo tam
        jej miejsce zawsze bylo.
        • Gość: jb. Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.chello.pl 20.04.04, 10:49
          "Blast" - przeczytaj dobrze ten artykuł w GW o "skoku na kasę". Pokaż kto tam
          jest "warszawką", na której zawsze psy wieszacie. Chołota z całej Polski tu
          ciągnie to żłobu, robi różne przekręty - A PISZE SIĘ "WARSZAWKA". A jak przyjdą
          wybory to ZNÓW TĄ CHOŁOTĘ WYBIERZECIE i znów będziecie mieli pretensje
          oczywiście do "warszawki". PRZY WYBORACH TRZEBA MIEĆ OCZY OTWARTE I NIE
          DOPUSZCZAĆ KRYMINALISTÓW.
      • Gość: Rosomak Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: 157.25.139.* 20.04.04, 07:00
        Polskę już sprzedano i rozdano za bezcen innym Narodom. Podział tylko z nazwy
        na części tzw. rozbioru czwartego dawno temu się rozpoczął gdy sprzedano
        pierwszy zakład w obce ręce, byle nie polskie. Obecnie kopalnie która została
        zamknięta sprzedaje się Czechom, a gdzie inne Zakłady? To właśnie Ci niby
        porządni co najbardziej teraz krzyczą, Ci którzy byli w Rządzie doprowadzili do
        rozbioru ekonomicznego Polski. Wystarczy słuchać i czytać, aby o tym wiedzieć.
        • Gość: g. Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.0-136-217.adsl.skynet.be 20.04.04, 08:51
          Bardzo dziwne wnioski wyciagasz z artykulu, ktory przeczytales zapewne, skoro sie tu znalazles. Sprzedano zaklady obcym i wiele z nic niezle sobie daje rade. W art. pisza wlasnie o tych zakladach, ktorych nie sprzedano obcym, tylko zostawiono swoim, kolesiom, a kolesie wypompowali z nich kase, zrobili wydmuszki i teraz szykuja sie na kolejne. Jak dla mnie nie wazne jest jakiej narodowosci jest wsza, ktora cie gryzie.
        • Gość: Antek Re:ZYGAC MI SIE CHCE IP: 216.223.64.* 20.04.04, 14:41
          Zygac mi sie chce kiedy czytam podobne informacje.Tylko ze to nic nie da bo oni
          i tak przejma kase, polityke, media i nasz dzien powszedni mniej kolorowy niz
          zygowiny.Moze trzeba oglosic powstanie narodowe? Tylko kto zwedzil ten cholerny
          zloty rog?
    • Gość: Nie wroce! Stop! Pleeeeeease! IP: 202.147.44.* 20.04.04, 05:46
      Jak tu wrocic do tej Polski? Po prostu sie nie da! Ostatni gasi swiatlo
    • Gość: Alfred Gracz Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.cc.shawcable.net 20.04.04, 05:53
      Wszyscy Ci, ktorzy maja zamiar glosowac na Samoobrone (wyniki badan opini publicznej) musza
      zdac sobie sprawe, ze popieraja mafie (przypuszczalnie rosyjska). Ciagle licze na to, ze ludzie
      zaslepieni efektowna demagogia Leppera wreszcie przetra oczy i zrozumieja, ze ten typ to
      gangster na wielka skale. Czy ktos jest w stanie podac mi szczegoly jego biografii? Skad sie
      wzial Lepper? Powiekszanie wplywow Leppera jest jednym z grozniejszych zjawisk w naszej
      historii. Wszyscy, ktorym zalezy na przyszlosci Polski powinni poczuc sie zobowiazani do
      dzialan przeciwko Lepperowi na taka skale na jaka ich stac. Ja sam (bezpartyjny) staram sie
      uswiadamiac swoich najblizszych, sasiadow, ludzi w pracy, itp. Jesli macie dostep do dzialan na
      wieksza skale to starajcie sie je wykorzystac. To tyle jesli chodzi o dzialania negatywne (w
      pozytywnym celu). Dzialanie pozytywne jest problematyczne, z uwagi na brak
      przekonywujacych programow po stronie opozycji. Niemniej jednak uwazam, ze nalezy popierac
      Platforme (dla innych alternatywa moze byc PiS - mam nadzieje, ze te dwie parte beda
      ostatecznie zdolne do wspolpracy, pomimo niezachecajacych dotad przykladow ich wspolnego
      dzialania).
      • Gość: tadeusz Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.04.04, 06:16
        Myślenie o uciekaniu z tego kraju i mnie nie jest już, niestety, obce. Czuję
        się jak mieszkaniec kamienicy po której, za aprobatą części mieszkańców,
        bezkarnie grasują bandyci wszelkiej maści. Czasem po prostu tracę wiarę w
        ludzki rozum, w instynkt samozachowawcy. Dziękuję panie Alfredzie. Przywrócił
        mi pan nadzieję, że są jeszcze normalni ludzie w tym kraju.
        • Gość: Anatol Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.dip.t-dialin.net 20.04.04, 08:12
          Panie Tadeuszu, w którym kraju? Przecież Alfred nie z Polski nadaje.
      • Gość: Rosomak Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: 157.25.139.* 20.04.04, 06:52
        Ja również głosować będę na PiS, trochę z innych pobudek, lecz przyrównywanie
        do mafii Samoobrony to przesada mafia wybrałaby kandydata, delikatnie mówiąc
        innej aparycji, zdawać by się mogło inteligentne słowa lecz ich sens i logika
        do bani. Nie lubię gdy ktoś tanimi sztuczkami oczernia inne ugrupowania; typu
        chłop, głupi, mafia, komuch itd. Nie te czasy żeby z ludzi gnoić za ich
        przekonania. Czasy gnojenia tak jak zgnojono Tymińskiego. A później w trakcie
        najmniejszej oglądalności w południe go przepraszano.
      • Gość: Kajetan Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 20.04.04, 06:57
        Alfred !

Dlaczego okłamujesz samego siebie? Jaką alternatywą jest PO i PiS ? Chcesz
        powtórkę z AWS-u i Uniiiii Woooolności ? Przecież ONI JUŻ BYLI !! :)

Prawdziwą alternatywą tak dla PO jak i dla Samoobrony jest LPR. Im więcej osób
        zagłosuje na tę partię, tym lepiej dla Kraju. O Platformie zapomnij. Powstała w
        sytuacji totalnego upadku rządów AWS-u. Manewr PO powtórzył ostatnio Borowski.
        Zresztą PO też nie wymyśliło koła. Wystarczy przypomnieć PZPR i jej zrzucanie
        starej skóry. Kogo naśladowali towarzysze ? Śmiem twierdzić, że mają to po
        wężu, którą to postać przyjął Szatan, by skusić Ewę gruszką na wierzbie. A że
        Ewa świeża była, więc ten numer kupiła. Nie bądź Ewą Alfredzie !! ;)

Pozdrawiam
        • Gość: Rosomak Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: 157.25.139.* 20.04.04, 07:03
          LPR gdyby nie miała poglądów powiedzmy trochę zbyt skrajnych, też bym
          zagłosował.
          • Gość: Kajetan Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 20.04.04, 07:10
            "Skrajni" właśnie odchodzą. Patrz Krutul plus trzy niewiasty ;)
          • Gość: Piotr35 Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.cns.net.pl 20.04.04, 09:01
            Chyba nie wiecie kto właśnie rządzi w sejmiku koalicja LPR SAMOOBRONA I PSL i
            to oni posadzą tego pana na stanowisku prezesa. Rzeczywiście sami prawomyślni i
            bez skazy
            • Gość: Kajetan Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 20.04.04, 15:59
              Czy "posadzą", to się dopiero okaże. Nie można wierzyć Wyborczej, Panowie. Ta
              gazeta zawsze była i jest stroną. Im po prostu "nie jest wszystko jedno", kto
              będzie u władzy. O winie nie można sądzić na podstawie arytkułow prasowych.
              Gdyby sądy nieco się pospieszyły, to i problemu by nie było, bowiem gość albo
              by został oczyszczony z zarzutów, albo byłby za kratami.
      • Gość: gosc Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.dip.t-dialin.net 20.04.04, 09:00
        Nie zgadzam sie z Pana opinia.
        Taki Sejm jaki Narod - jesli Narod szuka Tyminskiego, najpierw zbawcow z AWS a
        potem z SLD to i Lepper powinien dostac swoja szanse.
        Byc moze wtedy co poniektorzy zrozumieja, ze cudow na swiecie, przynajmniej w
        XXI wieku, nie ma!
        Jesli UW, AWS a teraz SLD przekrecily i okradly Polske na grube miliardy to i 2
        lata Leppera Polsce nie zaszkodza a moze jednak Polakow czegos naucza. Bedzie
        to tansza szkola od rozbiorow.
        Na marginesie - Samoobrona jest mi calkowicie obca ale pewnie na nich tez
        zaglosuje bo nie dla tego panstwa alternatywy.
        Jesli mi ja ktos wskaze to zmienie zdanie.
        A co do przekretow to zaczely sie jeszcze przed okraglym stolem i trwaly caly
        czas, jednym z pierwszych byl kryminalna informatyzacja urzedow skarbowych,
        autorem tego przekretu jest m.in. byly premier pan Mazowiecki, ktory przywiozl
        z Paryza "Bull w podatkach".
        Tyle dla przypomnienia i apologetow legend narodowych
        Milego dnia zycze wszystkim myslacym ...
      • Gość: LS Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.nlh.no 20.04.04, 09:59
        Wygraly sie juz wszystkie karkolomne osjkarzenia przeciw A. Lepperowi. Zostala
        antyrosyjska biegunka POwcow i ubecyzm oraz zbzydzanie GW, opraz chowanie
        glowy w piasek przed nie podwazenia argumentami Samoobrony ze polski bank
        centralny to mafia-tasiemiec wyzerajacy bebechy Polski.
        Benificajnci?
    • Gość: gosc z Ohio Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.dsl.bcvloh.ameritech.net 20.04.04, 06:27
      Jezeli wygra Samoobrona to czeka nas Argentyna.Pani Beger "MINISTER
      FINANSOW".Pan Lepper "PREMIEREM".Nic dodac nic ujac. Jeszcze nie sa u "zloba" a
      juz kradna.To co bedzie pozniej???????
      • Gość: fatima Re: A kto nie kradnie IP: 157.25.139.* 20.04.04, 06:42
        A kto nie kradnie, jeżeli robili to nawet Ci, co Matkę Boską na klapie nosili w
        klapie. Wszystkie partie u koryta mają wiele na sumieniu i przed i po kadencji.
        Zawsze jakiś upój musi się trafić, normalka.
        • Gość: nicelus Re: A kto nie kradnie IP: *.dip.t-dialin.net 20.04.04, 09:08
          Słowa święte. Korupcja, kumoterstwo i złodziejstwo funkcjonują w Polsce od
          dawna. Są to zjawiska powszechne i ponadpartyjne. Jednak do pełnego rozkwitu
          przestępczości przyczyniły się rządy AWS/UW i reforma administracyjna.
          Zaniechano stosowania prawa i wszystko odkreślano grubą kreską. Złodzieje i
          oszuści poczuli się bezkarni, gdyż zobaczyli, że nawet jak rządzi inna
          konstelacja polityczna, to też nikt ich nie ściga. Dla odmiany w Niemczech
          jeżeli ktoś popełnia przestępstwo to jest prawie pewien, że prędzej czy później
          zostanie złapany i ukarany. Po reformie administracyjnej brakowało uczciwych i
          doświadczonych pracowników administracji w miastach gdze nie było Urzędów
          Rejonowych. Lukę wypełniły miejscowe kliki ludzi niekompetentnych i
          nieuczciwych. Powstała przestępczość zorganizowana w nowe powiaty, sądy
          rejonowe i prokuratury.

• Gość: Rosomak Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: 157.25.139.* 20.04.04, 06:38
      W każdej partii lub jakimś ruchu zasiadają jakieś menty, niech ktoś pokaże
      partię o czystych rączkach nie tylko w Polsce, ale nawet na świecie. W Polsce
      wiadomo jak ktoś wysoko siedzi to i nasiąka gównem, a gówno zawsze na wierzch
      wypływa.
      • Gość: MAX Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.ustron.sdi.tpnet.pl 20.04.04, 10:51
        A MOŻE CHODZI O WPŁYWY W SEJMIKU PANA PREMIERA. WRÓCI TERAZ PAN PREMIER DO SWEJ
        RODZINNEJ ŁODZI - ZARZĄDZANEJ PRZEZ SAMOOBRONĘ. ŻYCIE PŁATA JEDNAK RÓŻNE
        FIGLE :)
        • Gość: Lodzianin Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.cns.net.pl 20.04.04, 10:58
          Premier nie jest z Łodzi ino z Żyrardowa.
        • Gość: mr x Premier urodzil sie w zyrardowie a mieszka w wawie IP: *.p.lodz.pl 21.04.04, 14:07
          Ma meldunek i dom w warszawie od bardzo wielu lat wiec na pewno nie bedzie
          wracal do lodzi no bo po co, zeby spac w hotelu??!!!
    • Gość: gietom Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.kolobrzeg.sdi.tpnet.pl 20.04.04, 06:38
      Na jaka kasę, na jaką?
      Cóz mogło zostać po rzondach Millera i spółki, pustki, nic wiecej.
      A najlepiej jakby stołek został w SLD.
    • Gość: lolo totalne zlodziejstwo!!!!!!!!! IP: 154.11.98.* 20.04.04, 07:36
      nie wiem czym sie kieruja ludzie glosujacy na Leppera. Niech mi to ktos
      wytlumaczy? On chce zmusic zachodnie banki zeby dawaly kredyty polskim firmom
      na rozwoj a potem sam przysle ludzi z gory ktorzy obskubia te firmy do centa.
      To samo chce zrobic z NBP i innymi bankami. Wyborcy gdzie wy macie oczy?????
      Moze PO czy PiS ktos porownuje do dawnej AWS. Moze i w tej parti sa zlodzieje.
      Nie zaprzeczam tego, ale jest tam wielu uczciwych ludzi ktorzy potrafia wiele
      zrobic dobrego dla Polski i przede wszystkim nie bojacych sie ujawnic tych
      zlodzieji we wlasnym gronie. Warto to przemyslec...
      • Gość: Mietek Re: totalne zlodziejstwo!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 12:12
        NIeprawda!
        Jak Lepper dojdzie do wladzy to zrobi porzadek z takimi jak ty i z gazeta
        wyborcza. Koniec bezprawia!
    • Gość: Johnny Czemu w tym kraju tak musi być???!!! IP: *.kortex.jyu.fi 20.04.04, 07:44
      Kurwa mać, czemu w tym kraju tak musi być???!!!
    • Gość: Alfred Gracz Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.cc.shawcable.net 20.04.04, 07:53
      Mysle, ze wywiazala sie dosyc dobra dyskusja na temat przyszlosci pod wodza Leppera. Kazdy
      ma swoj wartosciowy punkt widzenia i najwazniejsze jest to, ze wiekszosc (wlasciwie jak dotad
      wszyscy) Lepperowi kredytu nie udziela. To prawda, nie posiadam dowodu na mafijne
      powiazania Leppera (krytyka przyjeta) aczkolwiek mam jak najgorsze przeczucia zwiazane z tym
      gosciem i jego otoczeniem. Osobiscie bede glosowal na Platforme. Nie ma obawy. Nie powtorzy
      sie sytuacja AWS. Pomijajac juz podejrzliwosc w stosunku do powiazan Leppera i Samoobrony
      wystarczy przyjrzec sie ich programowi. Ten program gwarantuje kompletna zapasc Polski.
      Poparcie na niego zrodzone jest frustracja ale rowniez kompletnym brakiem krytycyzmu (jakos
      nie odezwali sie jeszcze poplecznicy Samoobrony, pewnie nie czytaja GW na Internecie). AG.
      • Gość: merlin Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 08:27
        a czego sie spodziewaliscie po ludziach , ktorzy "reprezentujac biednych
        rolnikow" maja milionowe majatki i dodatkowo sprawy sadowe o kradzieze,
        oszustwa finansowe, niesplacanie kredytow, oszustwa przedwyborcze itp, Po
        wyborach bedzie tak samo w calej Polsce - jesli Lepper i jego swita zaczna
        rzadzic.
    • Gość: Widz Samoobrona chroni złodzieji IP: 217.97.133.* 20.04.04, 08:02
      Oszuści i złodzieje chronią się pod skrzydła Samoobrony. Przywódcy Samoobrony
      mają procesy, mają dobrych prawników i lekceważący stosunek do własności. To
      raj dla oszustów. Taki oszust pożyczy z banku pieniądze, nie oddada, a prawnicy
      z Samoobrony go wybronią. I dołączy do grona milionerów z Samoobrony.
      • Gość: 9ton sianoobrona IP: *.wil.pk.edu.pl 20.04.04, 08:13
        "czy wy nie widzicie, że to jest prowokacja? media hcom niszczyć samoobrone
        wszelkimi morzliwymi sposobami!!!
        andżej nie daj sie, jesteśmy z tobom!!!!"
        dziwię się że jeszcze nie było takiego postu :)
        pozdr
    • Gość: RADNY z LODZI ?????????????????????????????????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 08:24
      Co wy za bzdury juz wypisujecie,skad te dane,a kogo mamy niby wyrzucic z
      sejmiku zeby przyszli tamci , i skad te pieniadze????????????????????????,130
      milionow to nie ma w kasie wojewodztwa wogole na wszystko.moze sie wam
      wojewodztwa pomylily?
      • Gość: Piotr35 PANIE RADNY IP: *.cns.net.pl 20.04.04, 09:29
        Po pana wypowiedzi widać kto rządzi niech pan spojrzy na budżet funduszu np w
        2002, ponad 171 milionów złotych. Zajmij się pan tym za co panu płacą albo nie
        pisz głupot.
        • Gość: Kazik Re: Radny kradnie a cale miasto na dnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 09:44
          Swiete slowa Kazika S. :Radny kradnie, a cale miasto na dnie
    • Gość: Krzysztof Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.oepd.com.pl / *.oepd.com.pl 20.04.04, 08:42
      A co na to panowie Siemątkowski i Barcikowski - oczywiście nic nie wiedzą o tym
      że naczelny złodziej Rzeczpospolitej Andrzej Lepper ze swoim zaciężnym wojskiem
      chce kraść. A tak swoją drogą - to aby zostać prezesem kilkuosobowej spółki
      prawa handlowego to trzeba być czystym - nie mogą się przeciwko człowiekowi
      toczyć żedne postępowania a tu mamy szemrancyh złodziei którzy wraz ze swoim
      hersztem robią zgodnie z prawem skok na kasę. I WSZYSTKO JEST CACY.
      • zbychooo Re: Lepper + Grabek + żelatyna....... 20.04.04, 08:56
        W dzisiejszej Gazecie Polskiej jest niezły tekst o układach Leppera z
        potentatem żelatynowym. Lepper i ludzie którzy się wokół niego kręcą to istne
        bagno, w porównaniu z nimi kanty SLD to zabawy przedszkolaków.
        • Gość: gosc Re: Lepper + Grabek + żelatyna....... IP: *.dip.t-dialin.net 20.04.04, 09:09
          Znaczy zdolni sa .. dac molojcom szanse.
          Czemu tylko ludzie z S,AWS,UW,SLD,LPR,PO etc. moga krasc?
          Jesli SLD zawlaszczylo bank to zlodziej ktory okrada zlodzieja nie jest chyba
          az taki zly?
    • Gość: frt logika rozmyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 09:11
      Według GW ktoś kto nie ma wyroku jest winny a 90 % biznesmwnów jest
      kontroweryjnych.
      • Gość: Pio Re: logika rozmyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 09:48
        Owszem, ale ktos przeciwko komu toczy sie sprawa karna nie powinien wykonywac
        funkcji publicznych. A u lepperka niewielu bez sprawek, wyrokow. Same
        zlodziejaszki drobne i wielkie
    • Gość: Krymoff Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.domena / *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 09:11
      Nie powiem, jakie wyrazy mi się cisną... Cóż, naród wybierze, naród będzie miał.
    • hanauma Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem 20.04.04, 09:35
      no i czemu tu sie dziwic? nie takie rzeczy jeszcze nas czekaja ze strony
      przyszlej wladzy (w glebi serca mam jednak nadzieje, ze nie). I nie lepsze
      sesnacje ze strony tych, co teraz mieszaja, ujrza jeszcze swiatlo dzienne.
      A kto sie zalozy, ze Rywin nie dostanie zadnego wyroku?
    • Gość: jac DLACZEGO LPR IP: 213.17.204.* 20.04.04, 09:49
      To rzeczywiście jedyna alternatywa.
      Czy doskonała?? NIE, NIE, NIE.
      Ale kto???
      Malowańcy, złodzieje i kłamcy z PO??? (mosty, Lewandowki, Rokita, plan Hausnera
      nie, ale głosujemy za, zdradzony AWS i UW{wiem były złe, ale oni mi to zło
      czynili i uciekli jak szczury}).
      Czerwonka z SLD, albo farbowańcy z SDPL. Ich wyczyny codziennie opisuje prasa.
      UW - już byli i co??
      Samoobrona - może mają dużo racji, ale zbyt dużo tam ciemnoty. Kogo pozyskaja
      do rządzenia??? Przecież Pani Beger wkręcona jak blondynka w sprawie
      Kwaśniewskiego, to śmiech. Dlaczego nikt z partii nie odradził jej takiej
      sejmowej komedii????
      PSL- oni jacys tacy "obrotowi"

NO WIĘC KTO POZA LPR?????????????
      No może PiS po oczyszczeniu.
    • Gość: LS Re: ubecyzm i belkot IP: *.nlh.no 20.04.04, 09:55
      Ten artykol w celu zaciemnienia stosuje belkot- powszechna metodea zbzydzania
      i ubecyzmu . na GW poada blady strach , gdzy nie da sie juz uniknac odpowiedzi
      na zarzuty Samoobrony
      Inne przyklady ubecyzmu w polskiej prasie z ostatniego okresu:
      -W Polityce pisza o Krystynie Jandzie jako uznawanej w niektorych kregach
      zawybitna aktorce. ja kmiotek kultuuralny wie ze janda to olbrzym w polskim
      aktorstwie na historyczna skale. Wielu Norwegow zna jej nazwisko.
      Wczesnie w Polityce zostala opluta E. Penderecka
      -w szmacie " Wprost" : klonica - ulubiona zabawka mlodego Leppera.
      W czym rzecz
      A. Lepper + Olechowski zdemaskowali nie do podwazenia argumentami iz Polski
      bank centralny to tasiemiec wyzerajacy bebechy Polski. Glowny odpowiedzialny
      balcerowicz + benificjanci
      -Lepper i Beger przedstawiaja program na ktorey dubki z PO i GW nie maja
      rzeczowych kontrargumentow.

Teraz ÅPolska , teraz A. Lepper
      • Gość: przerażony Re: ubecyzm i belkot IP: *.cns.net.pl 20.04.04, 10:08
        Myśle że Hitler i Stalin są twoimi idolami.

Może jeszcze paru popaprańców też. Z twojego bełkotu w tym poście nic nie
        wynika, pewnie sam nie rozmumiesz co piszesz.
        • Gość: LS Re: ubecyzm i belkot IP: *.nlh.no 20.04.04, 10:26
          Dziekuje. Upewniasz mnie iz mam racje. Problem polega zarowno na tym iz jak ty
          wiekszosc narodu jest zubecona lub o czym wiadomo z powaznych zrodel nie
          rozumie prostych pisanych informnacji. Jak nie rozumia albo sa bezmyslnymi
          msciwymmi ubekami to za argumenty sluzy im Stalin i Hitler. Zauwaz , ze ja
          podpieram sie konkretnymi przykladami. Ubectwo (ubectwo nie tylko niezetelnosc)
          GW poprzec mozna bardzo dluga lista przykladow. Przytaczalem juz wiele.
          • Gość: przerażony Re: ubecyzm i belkot IP: *.cns.net.pl 20.04.04, 10:49
            Tak przy mojej trzydzestce "zubecenie" jest niewyobrażalne.

Szkoda słów, mama mi mówiła nie kłóć cię z głupcem bo ludzie mogą nie zauważyć
            różnicy.

No to pa.
    • Gość: jaro Re: Samoobrona szykuje "skok na kasę" w Łódzkiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 09:57
      Wystarczy zadać w goglach odpowiednie pytanie o Lubelskie Towarzystwo
      Leasingowe i Ustawę o ochronie danych osobowych szlag trafił:

Witold Machura
      Data powołania do Zarządu: 23 czerwca 2003 roku.

Funkcja powierzona w przedsiębiorstwie emitenta: Członek Zarządu

Wykształcenie: Absolwent Akademii Rolniczo Technicznej w Olsztynie
      Wyższa Szkoła Zarządzania i Marketingu w Warszawie - Rachunkowość
      Zarządcza i Finansowa.
      Opis przebiegu pracy zawodowej, kwalifikacje:
      Witold Machura jest od 2002 Dyrektorem w LTL S.A. W roku 2002 Bank
      Wschodni w Białymstoku - Członek Zarządu. W latach 2001-2002
      pracował w Euro Fundusz Inwestycyjny S.A. jako Dyrektor Finansowy.
      W latach 1991-2001 TRUCK FINANCE sp. z o.o. pracował jako Dyrektor
      Finansowy, Członek Zarządu.

Witold Machura nie wykonuje poza przedsiębiorstwem emitenta
      działalności konkurencyjnej oraz nie uczestniczy w spółce
      konkurencyjnej jako wspólnik spółki cywilnej, spółki osobowej lub
      jako członek organu spółki kapitałowej oraz nie uczestniczy w
      innej konkurencyjnej osobie prawnej jako członek jej organu. Nie
      jest on wpisany do Rejestru Dłużników Niewypłacalnych, prowadzonym
      na podstawie ustawy o KRS.
      • Gość: urwis jaro -gratuluję podejścia do sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 12:52
        Jaro gratuluję podejścia do sprawy, za dotarcie do faktów, do sylwetki głównego
        bohatera. Niektórym forumowiczom warto uświadomić, ze zanim zabiorą głos na
        jakiś temat, niech spróbują określić fakty jako punkt wyjścia i dopiero po tym
        pisać interpretacje. Nienadaremnie Stanisław Lem zachęca nas Polaków do
        szacunku dla empirii.
        Moim skromnym zdaniem właśnie powszechny brak szacunku dla empirii w Polsce, a
        co za tym idzie naiwniactwo i niechęć do sprawdzania różnych cudów, mitów,
        zyczeń powoduje, ze cały czas mamy do czynienia w Polsce z tancami chochoła, co
        swietnie opisał swego czasu Wyspiański w 'Weselu'.
        Moja diagnoza jest taka: rozpoczyna się kolejna runda tańca - po chochole
        Millerze, swoje 5 minut ma chochoł Lepper. Kto następny po nim ? Juz dzisiaj
        trzeba o tym myśleć. Moze będzie to jakiś przełom w świadomości Polaków i zwrot
        do szacunku dla faktów i empirii.
        A Polska była jest i będzie ze swoimi mitami i chochołami. Trochę dobrego też
        w sobie mamy, tylko nie chcemy tego dostrzegać.
        I skończmy pieprzenie na temat kolejnego mitu o ukradzionych miliardach, mówmy
        raczej o zmarnowanych szansach i to w formie wyciągniętych wniosków z drogo
        opłacanej nauki, a nie w formie kwękania.
        Nie wypada mi być apologetą chochoła i chochołków lokalnych, ale nie wypada mi
        również słuchać zaklinań i czarów przeciwko chochołowi, jakie rzucają tzw.
        ludzie światli z kręgów dotychczasowych elit, gdyż więcej mają ze sobą
        wspólnego niż myślą. Ci, niektórzy z GW - również.
        Co zatem robi człowiek mający swoje zdanie: postępuje jak mędrzec z
        przypowieści chińskiej - patrzy jak walczą papierowe tygrysy i czeka na kogoś
        normalnego. Kiedyś na pewno taki nastanie, czego sobie i wszystkim
        forumowiczom życzę urwis
    • jak_nie_jak_tak Wariant pesymistyczny.. 20.04.04, 10:10
      > Brawo Leperenko.
      > Cos mi sie wydaje, ze: "zamieni stryjek siekierke na kijek"

Moze byc jeszcze lepiej, tzn siekierka z kijkiem - koalicja niedobitkow
      sldowskich z samoobrona. A tego nasz piekny kraj juz nie wytrzyma.
    • Gość: Funky Ale BAGNO ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 10:15
      ... krew czlowieka zalewa, jak mysli o podejsciu tych ludzi do publicznej
      (czyt.: niczyjej wg nich) kasy. O taka Polske nam chodzilo ???????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka