Dodaj do ulubionych

Prezes Jarosław Kaczyński

22.01.11, 13:10
Prawo i Sprawiedliwość potwierdziło polityczny talent i niekwestionowane przywództwo Pana Prezesa Jarosława Kaczyńskiego. Jego autorytet i wielka forma ubogacają nas i prowadzą do zwycięstwa w przyszłych wyborach Prezydenta Polski.
Wszystkie wysiłki zmierzające do rozbicia partii spaliły na panewce.

Niech żyje Prezes Jarosław Kaczyński!
Obserwuj wątek
    • hal9000 Niech żyje Nasz Umiłowany Wódz! ;))) 22.01.11, 13:41
      Wielki Ekspert Lotniczy!
      Wielki Językoznawca!

Niech Żyje!

:))))
      • rzeeczka Re: Niech żyje Nasz Umiłowany Wódz! ;))) 22.01.11, 13:55
        Demaskacja zamachu dokonanego na polską elitę polityczną została momentalnie dokonana przez min. Antoniego Macierewicza. Pan Prezes korzysta z konsultacji najwybitniejszych polskich i zagranicznych ekspertów od spraw międzynarodowych. Jego wielkie i światłe przywództwo prowadzi nas do Nowej Prawdziwej Polski.
        • hal9000 Re: Niech żyje Nasz Umiłowany Wódz! ;))) 22.01.11, 14:00
          Demaskacja zamachu dokonanego na polską elitę polityczną została momentalnie dokonana przez min. Antoniego Macierewicza.

Teraz rozumiem, dlaczego on wcale nie musiał zobaczyć katastrofy na własne oczy i od razu wyjechał. ;)
          • ave.duce Re: Niech żyje Nasz Umiłowany Wódz! ;))) 22.01.11, 14:14
            Jasne, przecież musiał dokonać demaskacji TU.
    • adam111115 Re: Prezes Jarosław Kaczyński 22.01.11, 14:11
      jeśli nie robisz sobie jaj to oznacza że teraz w pisie wszyscy muszą brać te proszki co to prezes bierze
    • scoutek Re: Prezes Jarosław Kaczyński 22.01.11, 14:14
      Mietek, daj sobie spokój, co?
      • ave.duce Re: Prezes Jarosław Kaczyński 22.01.11, 14:15
        Nie słuchałaś Prezesa?!
        • scoutek Re: Prezes Jarosław Kaczyński 22.01.11, 14:43
          nie słuchałam
          a Rzeeczka to mietek grodecki czy cuś podobnego
          • ave.duce Re: Prezes Jarosław Kaczyński 22.01.11, 14:49
            Niech sobie będzie, ale to, co mówił Kaczyński > powalające!

Pi$ będzie bronił DEMOKRACJI ;)
            • scoutek Re: Prezes Jarosław Kaczyński 22.01.11, 14:57
              ave.duce napisała:

> Niech sobie będzie, ale to, co mówił Kaczyński > powalające!
              >
              > Pi$ będzie bronił DEMOKRACJI ;)

oczywiście ICH demokracji?
              czy tej peowskiej też?
              • ave.duce Re: Prezes Jarosław Kaczyński 22.01.11, 15:31
                Nie ma innej demokracji, niż kaczystowska. To się wie.
                Dalej usiłują zakrzyczeć wszystko i atakować, atakować, atakować.
                I odwracać kota ogonem w worku. Nic się nie zmienia.
                Wiesz, jak słucham, kiedy ten hipokryta Jarosław Kaczyński mówi, to siłą się powstrzymuję od użycia PILOTA. Po prostu chcę to usłyszeć na własne uszy. Te konfabulacje. Żeby potem nikt mi nie wcisnął ciemnoty.
                • scoutek Re: Prezes Jarosław Kaczyński 22.01.11, 15:36
                  ave.duce napisała:

> kiedy ten hipokryta Jarosław Kaczyński mówi, to siłą się po
                  > wstrzymuję od użycia PILOTA. Po prostu chcę to usłyszeć na własne uszy. Te konf
                  > abulacje. Żeby potem nikt mi nie wcisnął ciemnoty.

i żeby nikt nie próbował wmówić, że Jarek mówił co innego

jak ja Cię rozumiem
                  • ave.duce Re: Prezes Jarosław Kaczyński 22.01.11, 16:04
                    A "tłumaczy" ma podręcznych i kapciowych.
                    Na media ŻADNE nie można liczyć, bo potem przekazują, co chcą.
                    Nawet na stronie PiS nie dają pełnych wypowiedzi.
                    • rzeeczka Re: Prezes Jarosław Kaczyński 22.01.11, 18:58
                      Wszystko kłamstwa reżimowej propagandy. Chcesz poznać prawdę, czytaj "Nasz Dziennik" i wpłać szczerą ofiarę dla Radia Maryja.

Opada smoleńska mgła i ludziom spada z oczu łuska. Wszyscy czekają, kiedy na rozkaz Pana Prezydenta Jarosława Kaczyńskiego władzę obejmą Prawdziwi Polacy. I niegodziwcy szukają znajomości wśród Prawdziwych Polaków, żeby uchronić się przed słuszną zemstą i sprawiedliwością.
                      Musicie ukorzyć się przed Panem Prezesem - Prawdziwym Prezydentem Polski i prosić Go o łaskę.
                      • wujaszek_joe Re: Prezes Jarosław Kaczyński 24.01.11, 08:39
                        szykujecie jakiś przewrót?
                        • ave.duce Re: Prezes Jarosław Kaczyński 27.01.11, 13:34
                          Przewrót w tył. Fikołek na opak.
                      • ariadna-enta Re: Prezes Jarosław Kaczyński 29.01.11, 23:32
                        ty rzeczka
                        naczytałś się komunistycznych propagandowych broszurek?
                        bo ja cos podobnego w stylu czytałam o wielkim wodzu Stalinie.)
                        a fuj skad ty czerpiesz wzorce
                        patryjotko.)
      • rzeeczka Re: Prezes Jarosław Kaczyński 22.01.11, 14:23
        Kolejne kłamstwo funkcjonariusza reżimowej propagandy.
        To niezależna patriotyczna inicjatywa, która potwierdza stale wzrost nastrojów i coraz lepsze przygotowanie do zrozumienia idei Pana Prezesa Kaczyńskiego.
        Przyjdzie czas, że i funkcjonariusze GW będą zmuszeni wyznać swoją winę przed Panem Prezesem - Prezydentem Polski.
        • leser.1 Re: Prezes Jarosław Kaczyński 22.01.11, 15:58
          Coś Ty rzeeczka!
          Największym kłamcą to jest lekarz Jaśnie Pana Prezesa Wkrótce Prezydenta!
          Utrzymywanie pacjenta w dobrym samopoczuciu to część terapii.
          Wyobraź sobie jednak, jakim szokiem będzie dla niego konstatacja, że wokół niego są sami "prorocy" i "napoleoni".
          W najlepszym razie zostanie Jaśnie Panem Prezesem Wszystkich Napoleonów i Chrystusów.
    • mariner4 Re: Prezes Jarosław Kaczyński 22.01.11, 14:34
      > Niech żyje Prezes Jarosław Kaczyński!

Byle krótko!
      M.
      • rzeeczka Re: Prezes Jarosław Kaczyński 22.01.11, 14:41
        Pan Prezes Kaczyński jest jak gwiazda betlejemska spadająca na Polską Ziemię.
        Świeci jasno i mocno i nie uda się jej zagasić.
        Nawet najgorsi wrogowie zostaną pokonani i wszyscy cynicy i szydercy Mu się pokłonią.
        Panu Prezesowi Jarosławowi Kaczyńskiemu - Prezydentowi Polski.
        • wanda43 Re: Prezes Jarosław Kaczyński 22.01.11, 14:46
          Prezydent Polski to za malo!
          Jaroslaw na papieza!!!!!
          Co tam papiez!!! Bogiem go oglosic!!!!! Wszechswiata!!!!
          • leser.1 Re: Prezes Jarosław Kaczyński 22.01.11, 15:33
            Papieżem i Bogiem to po linii ideologicznej.
            Prezydentem Wszechświata i okolicznych galaktyk!
            Na złość Panu Prezesowi dokonano fałszerstwa Biblii.
            To on, Pan Prezes siedzi po prawicy!
            To kolejny spisek, jaki wraże siły uknuły przeciwko Kaczyńskim, a potem to już tak jakoś poleciało!
            • krystian10 Re: Prezes Jarosław Kaczyński 22.01.11, 15:36
              Siedzi po prawicy, w centrum i po lewicy, po prostu siedzi wszędzie w szpitalu dla psychicznych też będzie siedział razem z elitą swojej partii.
          • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Prezes Jarosław Kaczyński 22.01.11, 21:12
            Prezydent Polski to za malo!
            > Jaroslaw na papieza!!!!!
            > Co tam papiez!!! Bogiem go oglosic!!!!! Wszechswiata!!!!

albo przynajmniej....
            -pierwszym sekretarzem kuli ziemskiej !
            -----
            ( ..) bo widzę, że żądam za wiele (...) A. Asnyk
        • lackzadek Re: Oczko odpadło! 22.01.11, 15:23
          rzeeczka napisała:

> Pan Prezes Kaczyński jest jak gwiazda betlejemska spadająca na Polską Ziemię.
          > Świeci jasno i mocno i nie uda się jej zagasić.
          > Nawet najgorsi wrogowie zostaną pokonani i wszyscy cynicy i szydercy Mu się pok
          > łonią.
          > Panu Prezesowi Jarosławowi Kaczyńskiemu - Prezydentowi Polski.

Oczko odpadło! Temu misiu.
          • rozum-ny hahahahaha 30.01.11, 00:31

> rzeeczka napisała:
            > > Panu Prezesowi Jarosławowi Kaczyńskiemu

lackzadek napisał:
            > Oczko odpadło! Temu misiu.

• volupte01 Re: Prezes Jarosław Kaczyński 22.01.11, 14:49
      Chórem niech zyje , niech zyje , niech zyje......
      • rzeeczka Re: Prezes Jarosław Kaczyński 22.01.11, 17:19
        Myślisz sobie, jakie to śmieszne i jaki jestem mądry.
        Wszyscy zobaczycie ostateczne zwycięstwo Pana Prezesa Kaczyńskiego i jego myśli, które zostaną żywe i wykute w brązie, kiedy po oszczerstwach przeciw Panu Prezesowi nie będzie śladu. A jego dzieło kontynuować będzie Jego PiS pod przewodnictwem Jego Rodziny, która będzie wykonywać Jego Testament.
        Pan Prezes Jarosław Kaczyński - Prawdziwy Prezydent Polski.
        • fiu-bzdziu2010 Re: Prezes Jarosław Kaczyński 22.01.11, 18:10
          a kiedy wyniesienie na tron Polski i uroczystości koronacyjne?
        • leser.1 Re: Prezes Jarosław Kaczyński 22.01.11, 19:07
          rzeeczka, ja cały czas mam nadzieję, że jesteś naprawdę niezłym jajcarzem!
          Twoje poczucie humoru może niektórym wydać się jednak wręcz apokaliptyczne.
          Miej odrobinę współczucia dla bliźnich!
          Ja np. zaplułem monitor ze śmiechu!
          • rzeeczka Re: Prezes Jarosław Kaczyński 22.01.11, 20:26
            Koniec jest już blisko.
            Rozpaczliwe ujadanie łżeelity pokazuje, że podążamy ku ostatecznemu zwycięstwu.

Widać już panikę w środowiskach antypatriotycznych i wrogich Prawu i Sprawiedliwości.
            Zdrajcy szukają sposobu, żeby zatrzeć ślady uchronić się przed zemstą i surowym ramieniem sprawiedliwości. To wam się nie uda. Pan Prezydent Jarosław Kaczyński osobiście pokaże, że można wylądować w Smoleńsku w naturalnej mgle i na nic się zdadzą oszczerstwa tchórzliwych pilotów i zgrai zamachowców Tuska.

Niech żyje Pan Prezes Jarosław Kaczyński - Prawdziwy Prezydent Polski !
            • wariant_b Re: Prezes Jarosław Kaczyński 22.01.11, 21:31
              rzeeczka napisała:
              > Koniec jest już blisko.

A Tworki jeszcze bliżej.

No dobrze, niech będzie, że POtworki.
    • fastwinter.5 Re: Prezes Jarosław Kaczyński 22.01.11, 18:58
      rzeeczka napisała:

> Prawo i Sprawiedliwość potwierdziło polityczny talent i niekwestionowane przywó
      > dztwo Pana Prezesa Jarosława Kaczyńskiego. Jego autorytet i wielka forma ubogac
      > ają nas i prowadzą do zwycięstwa w przyszłych wyborach Prezydenta Polski.
      > Wszystkie wysiłki zmierzające do rozbicia partii spaliły na panewce.
      >
      > Niech żyje Prezes Jarosław Kaczyński!

Kurcze,aż łza się w oku kręci..................ta retoryka,ten styl,ten rodzaj propagandy, to tak jak byśmy sie cofnęli do roku np.1950.
      Jednym słowem tyle sie od tamtej pory zmieniło,żeby nie zmieniło sie nic!
      • rzeeczka Re: Prezes Jarosław Kaczyński 24.01.11, 00:06
        Siłą ducha wszyscy odpowiadamy na wyzwania i zagrożenia epoki. Pan Mieczysław Grodecki ma talent i umie pisać wiersze i dlatego na froncie walki z wrogiem na Forum Kraj przypada mu poczesne miejsce, tak jak patriotyczny obowiązek wobec Pana Prezesa i Ojczyzny pełnią Panie i Panowie Posłowie Prawa i Sprawiedliwości.
        Na froncie walki z powszechnym zepsuciem przypadło mi nieść dobrą nowinę na odcinku drugiej ważności. Moja praca będzie ciężka i trudna i kłopoty będą spadać jak kiście winogron, ale wiem, że kiedyś wszyscy uznają wielkość Pana Prezesa Kaczyńskiego.

Może dostąpią wtedy zaszczytu nawiedzenia forum przez Prawdziwego Prezydenta, czy Pana Ministra Antoniego Macierewicza.
        Tymczasem wszyscy musimy walczyć z zalewem kłamstw zepsutej propagandy, w każdy zakątek nieść dobrą nowinę i korzystać z posługi Ojca Dyrektora i pomagać w dziele naprawy kraju.

Niech żyje Pan Prezes Kaczyński - NASZ Prawdziwy Prezydent!
        • volupte01 Re: Prezes Jarosław Kaczyński 24.01.11, 03:19
          Dobra nowina nadzieja.pl/infobiblia/polski/dobra_nowina.html
    • pispisia Re: Prezes Jarosław Kaczyński 22.01.11, 21:20
      Niech żyje nam towarzysz Stalin, co usta słodsze miał od malin - to skojarzyło mi się jak słuchałam sprawozdania z kongresu
    • pisdziel Sieg Heil Jarosław Kaczyński! 24.01.11, 05:28
    • strikemaster Łubu dubu, łubu dubu 24.01.11, 07:29
      niech nam żyje, Prezes naszego klubu.
      To byłam ja, Rzeeczka.
    • dr.krisk Wnioskuję o nazywanie Go "Wielkim Przywódcą"! 24.01.11, 07:35
      Prezesów jest wielu - a On jest jeden, jedyny, niepowtarzalny. Wielki w swej małości, zwycięski w przegranych. Niezastąpiony Językoznawca i Stratek. Energumen i jederman.

Stanowczo protestuję przeciwko nazywaniu Go "Prezesem".
      "Wielki Przywódca" - oto właściwy dla Niego tytuł!
      • wujaszek_joe Re: Wnioskuję o nazywanie Go "Wielkim Przywódcą"! 24.01.11, 08:41
        będzie sądzić żywych i umarłych.
        O czym zawsze marzył :)
      • rzeeczka On JEST "Wielkim Przywódcą"! 27.01.11, 13:16
        Stawianie takich tez, jak Twoja, choć, zdawałoby się, w intencji bluźniercze, pokazuje wpływ myśli Narodowej i Patriotycznej na umysły neoliberałów. I Ty skończysz jako gorący zwolennik Pana Prezesa Kaczyńskiego, wstąpisz do Prawa i Sprawiedliwości i będziesz wśród sprawiedliwych, którzy, kiedy nadejdzie czas, wypełnią swój obywatelski obowiązek wobec Pana Prezesa i pośpieszą wznosić godne Jego wielkości sanktuarium narodowe.

Pan Prezes Jarosław Kaczyński, kiedy wypełni daną Mu od Boga i Narodu misję, po objęciu po Swoim Bracie urzędu Prezydenta RP i przywróceniu należnego mu splendoru prawdziwego Patriotyzmu, jeszcze po jego złożeniu (są tylko dwie kadencje) do końca życia będzie ofiarnie służyć Narodowi Polskiemu.
        Spocznie nieopodal Brata, w narodowym sanktuarium, które wzniosą Mu wdzięczni krakowianie, by Brat mógł patrzeć na Brata, podać Bratu rękę, z Wawelu do świątyni, to w jedną, to w drugą stronę.
        A zawistnicy i łżeelity będą patrzeć i zazdrościć.

Niech żyje Pan Prezes Jarosław Kaczyński - Prawdziwy Prezydent Polski !
        polska.rzeczka
        • dr.krisk A skąd tam! 27.01.11, 13:31
          rzeeczka napisała:

> Stawianie takich tez, jak Twoja, choć, zdawałoby się, w intencji bluźniercze, p
          > okazuje wpływ myśli Narodowej i Patriotycznej na umysły neoliberałów.
          A gdziez tam bluźniercze! Intencje mije przeczyste są, tak jak dusza Wielkiego Przywódcy - Prezesa (dalej zwanego WPP). Wystarczyło mi popatrzeć w te oczki mądre, przenikliwie drążące mą zgniłoliberalnowykształciuchowo-łżeelicką duszę, abym przejrzał, zmądrzał i wyprzystojniał (choć nie tak jak WPP). WPP jest mężem stanu, opatrznościowym i opatrunkowym. Kobiety go wielbią, mężczyźni podziwiają i usiłują niezdarnie naśladować. Tylko WPP był w stanie wytrzymać najsroższe pączkowe tortury esbeckie, nie dośc że zjadł to jeszcze herbatą popił!
          W pyle tarzamy się u stóp WPP (swoją drogą, mógłby kupić sobie wreszcie sznurowadła...).
          • rzeeczka Re: A skąd tam! 27.01.11, 20:30
            Właśnie tak. I właśnie tu kolejny raz widać porażającą różnicę pomiędzy Panem Prezesem Kaczyńskim i niezwykłym poważaniem, jakim cieszy się w świecie, a zwykłym peoskim spiskowcem i zamachowcem Tuskiem. Potwierdzeniem wielkości WPP oraz słuszności Jego twardej Polityki wobec Moskwy jest także to, że na Jego Cześć i z obawy przed konsekwencjami zlekceważenia Jego Majestatu Putin używa skrótu WWP. Znany politolog Zbigniew Brzeziński przyznał, że Pan Prezes zawsze było wyrocznią i największym autorytetem dla wszystkich jego podwładnych i przełożonych w administracji,
            Z Jego (tzn. Pana Prezesa) inicjatywy Pani Minister Anna Fotyga rozegrała ze Zbigiem słynną partię szachów, czym zainspirowała go do napisania znanej książki poświęconej problematyce szachowej.

Niech żyje Pan Prezes Kaczyński - Prawdziwy Prezydent Polski !
            • jureczek_barbarzynca Re: A skąd tam! 30.01.11, 00:43
              > Właśnie tak. I właśnie tu kolejny raz widać porażającą różnicę pomiędzy Panem P
              > rezesem Kaczyńskim i niezwykłym poważaniem, jakim cieszy się w świecie, a zwykł
              > ym peoskim spiskowcem i zamachowcem Tuskiem. Potwierdzeniem wielkości WPP oraz
              > słuszności Jego twardej Polityki wobec Moskwy jest także to, że na Jego Cześć i
              > z obawy przed konsekwencjami zlekceważenia Jego Majestatu Putin używa skrótu W
              > WP. Znany politolog Zbigniew Brzeziński przyznał, że Pan Prezes zawsze było wyr
              > ocznią i największym autorytetem dla wszystkich jego podwładnych i przełożonych
              > w administracji,
              > Z Jego (tzn. Pana Prezesa) inicjatywy Pani Minister Anna Fotyga rozegrała ze Zb
              > igiem słynną partię szachów, czym zainspirowała go do napisania znanej książki
              > poświęconej problematyce szachowej.
              >
              > Niech żyje Pan Prezes Kaczyński - Prawdziwy Prezydent Polski !

Ja pier..lę. Neta w Tworkach podłączyli:)
    • mietowe_loczki Dobre :-) 27.01.11, 13:18

• kaczy_mozdzek Dla kogo prezes, dla tego prezes. Dla mnie to 27.01.11, 13:38
      jest dupa wołowa!
      :)))
      • mis-s Re: Dla kogo prezes, dla tego prezes. Dla mnie to 27.01.11, 22:04
        kaczy_mozdzek napisał:

> jest dupa wołowa!
        > :)))
        >
        >

trafiony,zatopiony........:)))))))))))))))))))
      • rzeeczka Re: Dla kogo prezes, dla tego prezes. Dla mnie to 29.01.11, 22:52
        Odpowiedź musi być godna Pana Prezesa:

Pan, nasz Prezes Kaczyński
        Przewodnik ludzkości
        Nie sprawiajcie Mu troski
        Nie bądźcie w gardle ośćmi.

Nie róbmy z siebie
        Narodu pieniaczy
        Co jest prawdą, a co nie
        Pan Prezes wyznaczy.

I niechaj już zawsze
        kiedy was zobaczy
        Szeroko się uśmiechnie
        I pozdrowić raczy.
        --
        Niech żyje Pan Prezes Kaczyński - Prawdziwy Prezydent Polski !
    • wiera22 Re: Prezes Jarosław Kaczyński 27.01.11, 23:55

Wszystkim, którzy kochają prezesa polecam niezwykłą historię Tetrapodów.
    • mike.recz Re: Prezes Jarosław Kaczyński 29.01.11, 01:43
      Kurka wodna parzystokopytna...Że też mi wcześniej w oko nie wpadł ten poważny rywal
      Mieczysława z PiS na FK.
    • pispisia Re: Prezes Jarosław Kaczyński 29.01.11, 23:22
      Niech zyje nam towarzysz Stalin, co usta slodsze mial od malin - to cisnie mi sie na usta, jak czytam te poematy na temat prezesa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka