h.c.baron 23.01.11, 20:20 gdyby tylko tych dwu startowało w wyborach to głosowałbym na Urbana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etta2 Re: Kaczyński a Urban 23.01.11, 20:27 I ja też! Nigdy wcześniej bym się tego nie spodziewała. Odpowiedz Link Zgłoś
ryzy_pinokio Re: Kaczyński a Urban 24.01.11, 01:13 etta2 napisała: > I ja też! Nigdy wcześniej bym się tego nie spodziewała. A ja zawsze sie tego po tobie spodziewalem Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Kaczyński a Urban 23.01.11, 20:39 Jasne, ze na Urbana. Ten to nie dosc, ze ma kiepełe, to jeszcze poczucie humoru, a kaczorowi i jednego i drugiego brak. Powiem wiecej! Gdybym miala do wyboru Kaczora i Leppera, to wybrala bym tego drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Kaczyński a Urban 23.01.11, 20:44 ja tez Leppera bym wybrał nawet Giertycha Odpowiedz Link Zgłoś
lackzadek Re: Kaczyński a Urban 23.01.11, 22:39 Goebbels stanu wojennego inteligencją bije kurdupla na każdym polu. Wątpię, by chciało Mu się wpieprzyć w to polityczne szambo jakim jest waaadza w naszej operetkowej Ojczyźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Kaczyński a Urban 23.01.11, 23:07 h.c.baron napisał: > to głosowałbym na Urbana. Za to, że już w 1981 przewidział Kaczyńskich i dokonał wyboru? On nie kierował się bliźniakami, tylko Wałęsą i jego otoczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.von.zpalacu Re: Kaczyński a Urban 24.01.11, 00:40 Oczywiscie na madrzejszego. Chyba nie musze mowic, ze pierwsza litera jego nazwiska jest U. Odpowiedz Link Zgłoś
fanpanajurka Re: Kaczyński a Urban 24.01.11, 10:52 no, ja to nawet nie muszę pisać na kogo... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Kaczyński a Urban 24.01.11, 10:47 zydowskie korzenie twoich idoli ci jakos nie przeszkadzaja, co? Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: gdyby tylko tych dwu 24.01.11, 09:54 Ja nawet zdecydowałbym się "dwiema rencyma". Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Gdyby jedynym kontrkandydatem Kaczora 24.01.11, 10:41 był król pawianów z warszawskiego ZOO, głosowałbym na małpę. m. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Gdyby jedynym kontrkandydatem Kaczora 24.01.11, 11:01 No to gelimer będzie miał ci za złe że glosujesz na zwierzę zamiast być człowiekiem i wbrew wszystkiemu popierać człowieka. na tym polega człowieczeństwo. Jak człowiek skopie psa to trzeba wstawić się za tym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
fagay Re: Kaczyński a Urban 24.01.11, 14:07 h.c.baron napisał: > gdyby tylko tych dwu > startowało w wyborach > to głosowałbym na Urbana. I bardzo slusznie, bo Urban to inteligentny czlowiek, ktoremu zalezy na dobru Polski i jej rozwoju. Kaczynski to awanturnik, ktory chce zniszczyc panstwo i zdobyc wladz dla swojej sekty szalencow. Odpowiedz Link Zgłoś