Dodaj do ulubionych

Trzy godziny

05.02.11, 13:50
Trwała narada Schetyny z Bronkiem. To jedno świadczy, że platforma jest na krawędzi rozpadu. PiS już się rozleciał i rozpada nadal. Komisarz Kempa to więcej niż głupota, to stadium przedśmiertnych drgawek.

Cała misternie budowana konstrukcja wojny Kaczorów z Donaldem pogruchotała się pod Smoleńskiem. Jak Tu-154M 101. A jeszcze czeka nas raport Millera. Tusk ma decydować, co ciemnemu ludowi może pokazać, a co zatrzymać do dalszego szantażowania Kaczora. Nie wróży to dobrze ani jemu, ani platformie, ani Polsce. Nikt już tym łajdakom nie wierzy, oszukiwali i kantowali nas na każdym kroku, każdego dnia.

Mogę śmiało napisać, że władza leży na ulicy. Tylko kto pierwszy ją podniesie?
Obserwuj wątek
    • ruski99 Re: Trzy godziny 05.02.11, 14:16
      haen2010 napisał:

> Trwała narada Schetyny z Bronkiem. To jedno świadczy, że platforma jest na kraw
      > ędzi rozpadu. PiS już się rozleciał i rozpada nadal. Komisarz Kempa to więcej n
      > iż głupota, to stadium przedśmiertnych drgawek.
      >
      > Cała misternie budowana konstrukcja wojny Kaczorów z Donaldem pogruchotała się
      > pod Smoleńskiem. Jak Tu-154M 101. A jeszcze czeka nas raport Millera. Tusk ma d
      > ecydować, co ciemnemu ludowi może pokazać, a co zatrzymać do dalszego szantażow
      > ania Kaczora. Nie wróży to dobrze ani jemu, ani platformie, ani Polsce. Nikt ju
      > ż tym łajdakom nie wierzy, oszukiwali i kantowali nas na każdym kroku, każdego
      > dnia.
      >
      > Mogę śmiało napisać, że władza leży na ulicy. Tylko kto pierwszy ją podniesie?

Heniu, robisz się śmieszny. Rozpad u Palikota to 0,5% poparcia. Na pół. Janusza znam osobiście i zgadzam się w wielu kwestiach. Tak jak on nie lubię czarnych i płetwiastych.
      Dzięki takim naganiaczom jak Ty, moja sympatia opada. Daj se na luz.
      • haen2010 Re: Trzy godziny 05.02.11, 14:39
        Tak samo twoje komuchy gadały, gdzie oni teraz? Paru ocalałych po śmietniku się kręcą szukając resztek do konsumpcji. Podobne były nastroje w AWS.

Tusk z Kaczorem popełnili harakiri nie zwiewając we wcześniejsze wybory.
    • volupte01 Re: Trzy godziny 05.02.11, 14:36
      To twoje mrzonki Heniuś.
      • haen2010 Re: Trzy godziny 05.02.11, 15:24
        Nie mrzonki. Wyczuwam nastroje ludzi. Jesienią polska polityka będzie przemeblowana. Zmęczenie tymi samymi od dwudziestu lat gębami będzie powszechne. Jak Mubarakiem w Egipcie, ale bez tych ekscesów.
    • camille_pissarro to już Twój "guru z Biłgoraja " nie jest nią 05.02.11, 14:39
      ( mowa o władzy rzecz jasna ) zainteresowany ? ;-))
    • prawieemeryt Re: Mogę śmiało napisać, że władza leży na ulicy. 05.02.11, 15:13
      Po tym co napisałeś mogę ci z czystym sumieniem doradzić - wyjdź na ulicę i połóż się obok.
      • haen2010 Re: Mogę śmiało napisać, że władza leży na ulicy. 05.02.11, 22:38
        W tej relacji nie będzie nazwisk. Ale wszystkie cytaty są wierne, a wszystkie informacje uzyskane od członków Zarządu Krajowego Platformy Obywatelskiej.

Wynika z nich, że posiedzenie Zarządu w środę nie było końcem rozliczeń “ludzi Donalda Tuska” z “ludźmi Grzegorza Schetyny”. Było dopiero początkiem. – Myśli pan, że po tej krytyce oni się wreszcie zamkną?- powiedział mi poseł PO. – To trzeba raz na zawsze zakończyć- powiedział mi inny. Jeszcze przed wyborami?-spytałem. Schetyna i Grupiński prowadzą Platformę na 5% poparcia- odpowiedział.

Moi rozmówcy uważają, że w najbliższych miesiącach z Platformy zostaną wyrzuceni Grzegorz Schetyna, Jarosław Gowin i ich zwolennicy. – Zdaję sobie sprawę, że możemy być na wylocie. Wiem, że możemy nie dotrwać do wyborów- powiedział mi jeden z tych, którzy mają wylecieć.

- Grzegorz Schetyna przez lata wyznaczał bardzo ostre standardy co wolno, a czego nie wolno w PO. Teraz powinien być rozliczony według tych standardów- usłyszałem od jednego z przeciwników marszałka Sejmu.

Moi rozmówcy uważają, że powodem spadku Platformy o 16% w sondażu stoi tylko i wyłącznie jedna wypowiedź Grzegorza Schetyny. Usłyszałem w Sejmie, że ani PKP ani nic innego nie odpowiada za zjazd w CBOS. -Schetyna rozwalił plan całej naszej kontrofensywy. Zarzucił premierowi błąd w sprawie MAK zaraz po udanej dla Donalda Tuska debacie w Sejmie- powiedział mi jeden z posłów.

Dobry i obeznany dziennikarz to napisał - Tomasz Machała.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka