Dodaj do ulubionych

Wolacy mają nowego idola

20.03.11, 16:26
Piotra Wolwowicza z Sanoka. Jak im naprawdę niewiele trzeba do szczęścia:) Zlikwidować Polsat, Solorz pod sąd! Już wysyłają listy do REM, zbierają podpisy poparcia na fb, orgagnizują się w psychiatryku Jankiego. Teraz tylko czekać aż Ziemkiewicz chluśnie jadem.

mediowo.salon24.pl/289066,piotrek-wolwowicz-zrugany-na-polsacie-za-patriotyzm
Dodam, że to tylko jeden z dziesiątek linków na ten temat. Skandal! -grzmią tabloidy, pudelki i gazeta.pl

Co za p***ny kraj nadętych bogoojczyźnianych balonów - wszystkich, którzy nie mieszczą się w tym zbiorze serdecznie pozdrawiam.

Dodam że oglądałam ten występ na nieszczęście, i uważam żei tak go łagodnie potraktowali.
Obserwuj wątek
    • dymka1 Trzy pierwsze komentarze z psychiatryka 20.03.11, 16:28
      #
      @Autor
      Jeden wielki skandal.
      Ale z drugiej strony jest dobrze, bo przy takich okazjach ujawniają się starozakonni. I mamy okazję zobaczyć kto wśród celebrytów to Polak a kto jest skrajnym kosmopolitą - antypolakiem.
      GEOJA 34 164 | 20.03.2011 16:20
      link nadużycie odpowiedz

#
      całym sercem
      całym sercem jestem za Piotrem,to okropne co pokazałó sobą Za..ane Jury,ich miny,achy, mowa ciała -WON z nimi
      DOKTORZYCA 0 73 | 20.03.2011 16:20
      link nadużycie odpowiedz

#
      @
      ojczyzna jest najważniejsza...
      ale za to nie płacą, nie dają lukratywnych kontraktów i nie wrzucają 'na szkło'.
      SIĘ PANIE CZĘSTUJĄ... 2 2 | 20.03.2011 16:21
      • indeed4 75 % nie zgadza się z werdyktem jury 21.03.11, 12:42
        sonda przy art. SE.

Coraz gorzej - wygląda na to, że Superekspress opanowało "prawactwo" i agentura "psychiatryka 24" :-)

www.se.pl/rozrywka/plotki/must-be-music-piotr-wolwowicz-skrytykowany-za-patriotyczna-piosenke-rosiewicza-wideo_176670.html
    • volupte01 Re: Wolacy mają nowego idola 20.03.11, 16:34
      Chłopak wyskoczyl z taka piosenka w programie rozrywkowym , jak Filip z konopi i w sposób ( chyba niezamierzony) stał sie idolem pissiaków. Wykorzystaja go jak Cugier- Kotkę :-) Piotrek , Zapendowska ma racje , nie idz ta droga. Patriotyzm to nie piosenki, czy deklaracja ze polska jes t najwazniejsza.
      • honeyr Re: Wolacy mają nowego idola 20.03.11, 17:04
        Przewidywalność - w tym kraju wszechobecna.
        Nie wiem, co gorsze - patetyczny zaśpiew w tym koszmarnym songu nie do wytrzymania, czy po prostu tego typu programy... Publika się kołysze jak w remizie, talenty z Koziej Wólki, jury bije rekordy w chamstwie, szkoda gadać.

Ale Zapendowska dała ciała, bo wiadomo było, jak tego typu teksty rozjuszą prostaczków i pisdaczków - a ci z bladego niedojrzałego chłopaczka zrobią bohatera. Poziom wyobraźni trochę jak jak u przygłupiego pana Tarasa od Palikota, co się napruł wódą pod krzyżem na Krakowskim i ogłosił, że to "protest".

Heheh, tylko patrzeć, a usłużna polska prokuratura już będzie badać sprawę na wniosek jakiegoś oszołoma - bardzo się zdziwię, jeśli to nie nastąpi.
      • dymka1 Fabuła na nowy film Stankiewicz gotowa 20.03.11, 18:26
        10 kwietnia zobaczymy go na Krakowskim pod rękę z Sakiewiczem. Idę o zakład.
    • don.kichote Gdyby był dziewczyną, poradziłbym mu przebranżowie 20.03.11, 16:49
      Striptis!
    • allspice Re: Wolacy mają nowego idola 20.03.11, 17:00
      Został dość ostro potraktowany przez red.E.Zapendowską,ale dobrze stwierdziła,że
      nie ma tu miejsca na religijno-patriotyczne pieśni.Zresztą młody też się odszczeknął;)
      Ale to nie powód do całej akcji,a p,Piotr do chóru koscielnego...
      • volupte01 Re: Wolacy mają nowego idola 20.03.11, 17:22
        Chłopak zrobi taka sama kariere w pisse jak jego idol Rosiewicz.
    • szwampuch58 Re: Wolacy mają nowego idola 20.03.11, 17:05
      wysoko go wywinduja,swoja droga nie wierze w przypadek i spontanicznosc mlodziana,to fachowa robota narodowcow
      • dymka1 Re: Wolacy mają nowego idola 20.03.11, 18:31
        szwampuch58 napisał:

> wysoko go wywinduja,swoja droga nie wierze w przypadek i spontanicznosc mlodzi
        > ana,to fachowa robota narodowcow

Przesadzasz:) do Sanoka by po niego jechali? aż tacy sprytni narodowcy nie są. Oni rzucają się na gotowe.
        • szwampuch58 Re: Wolacy mają nowego idola 20.03.11, 18:36
          dymka1 napisała:

> Przesadzasz:) do Sanoka by po niego jechali? aż tacy sprytni narodowcy nie są.
          > Oni rzucają się na gotowe.
          Nigdzie nie musza jechac ,tam sa w domu
          Sprytu im nie odmawiaj,mieli juz vicepremiera
    • m.c.hrabia Re:a chabrów z poligonów 20.03.11, 17:27
      nie było aby?
      • psiogon W oparach absurdu 20.03.11, 17:43
        Średnio rozpoznaję tych ludzi z filmiku. Chyba tam też Kora była co ? :). Tak czas zmienia ludzi ... . Tak czy siak nie było tam ani polityków ani autorytetów . Chłopak nie ma talentu i chyba o tym wie :). Zaśpiewał więc piosenkę kującą w oczy "pewne środowiska" w nadzieji na dym. To, że mu się udało, to nawet nie zasługa tej grubej pani z chamskim zaśpiewem, a raczej POLSAT u. Kto jeszcze dopisze się do grona moich naiwnych przedmówców, którzy uwierzą, że to szło na żywo ???:). W dzisiejszych czasach taki numer to się może udać Globiszowi. Jaka stacja zaryzykuje puszczenie na żywo jakiegoś przypadkowego gościa ?. Nie ośmieszajcie się.
        • wos9 "Kującą w oczy"? "W nadzieji na dym". Pyszne w 20.03.11, 17:49
          świetle pisich ataków na Prezydenta.

psiogon napisał:

> Średnio rozpoznaję tych ludzi z filmiku. Chyba tam też Kora była co ? :). Tak c
          > zas zmienia ludzi ... . Tak czy siak nie było tam ani polityków ani autorytetó
          > w . Chłopak nie ma talentu i chyba o tym wie :). Zaśpiewał więc piosenkę kującą
          > w oczy "pewne środowiska" w nadzieji na dym. To, że mu się udało, to nawet ni
          > e zasługa tej grubej pani z chamskim zaśpiewem, a raczej POLSAT u. Kto jeszcze
          > dopisze się do grona moich naiwnych przedmówców, którzy uwierzą, że to szło na
          > żywo ???:). W dzisiejszych czasach taki numer to się może udać Globiszowi. Jaka
          > stacja zaryzykuje puszczenie na żywo jakiegoś przypadkowego gościa ?. Nie ośmi
          > eszajcie się.
      • l_zaraza_l Re:a chabrów z poligonów 21.03.11, 11:22
        He he he :)) warto sobie przypomnieć :)m.c.hrabia napisał:

> nie było aby?
        • dymka1 Tak, Manna i Materny brakuje 21.03.11, 11:35
          coraz bardziej. Oni by umieli przekłuć ten balon. I Lipińskiej również. Chociaż większość skeczy jest uniwersalna, przydałby się jakiś komentarz satyryczny z najwyższej półki do najnowszych, nie mniej kuriozlnych niż za PRL-u wydarzeń.
    • ave.duce Re: Wolacy mają nowego idola 20.03.11, 17:41
      Jeżeli nie żartujesz, to coraz gorzej z nimi.
    • smalltownboy Re: Wolacy mają nowego idola 20.03.11, 17:43
      Programy lansujące obecne gwiazdki jednej piosenki i same te gwiazdki nie dorastają do pięt gwiazdom chociażby z lat 80 tych. Kto takie gówna w ogóle ogląda?
      • m.c.hrabia Re: Wolacy mają nowego idola 20.03.11, 17:55
        dobre pytanie.
        kto?
        • dymka1 Re: Wolacy mają nowego idola 20.03.11, 18:20
          m.c.hrabia napisał:

> dobre pytanie.
          > kto?

Moja 11-letnia córka na przykład. You Can Dance też jej powalam, a co? Tak, wiem, że posiadanie telewizora jest passe i świadczy o totalnym wieśniactwie ale niestety posiadam. Na uspraiedliwienie powiem, że tylko mały, kineskopowy.
    • wos9 Patry CO? 20.03.11, 17:45
      nie-z-wsi napisał:

> a pusta brzydka stara kobieta opluwa patryiotyzm...
      >
      > www.youtube.com/watch?v=EjmFRaMC2lM
      • ave.duce Re: Patry CO? 20.03.11, 17:53
        PatryIDiotyzm.
        • dymka1 dobre!:) nt 20.03.11, 18:33
          ave.duce napisała:

> PatryIDiotyzm.
    • anwad Młody, odwazny chłopak 20.03.11, 18:08
      Nonkonformizm - to zawsze była cecha ludzi młodych. Nie wszyscy tworzą stado tarasowych barbarzyńców...
      • m.c.hrabia Re: Młody, odwazny chłopak 20.03.11, 18:10
        masz rację
        i nie wszyscy modlą się do jara.
      • volupte01 Re: Młody, odwazny chłopak 20.03.11, 18:14
        A gdzie ta odwaga?
        • anwad Re: Młody, odwazny chłopak 20.03.11, 18:18
          W TVN-ie śpiewać piosenkę patriotyczną, nie wstydzić się powiedzieć, że Polska/ojczyzna jest najważniejsza, nie bać się narażenia na chamskie kpiny jurorów? Trzeba mieć odwagę cywilną.
          • m.c.hrabia Re: Młody, odwazny chłopak 20.03.11, 18:23
            anwad napisała:

> W TVN-ie śpiewać piosenkę patriotyczną, nie wstydzić się powiedzieć, że Polska/
            > ojczyzna jest najważniejsza, nie bać się narażenia na chamskie kpiny jurorów? T
            > rzeba mieć odwagę cywilną.
            >

fakt trzeba ją mieć:)
            • volupte01 Re: Młody, odwazny chłopak 20.03.11, 18:35
              Jestescie smieszni. To jeszcze dzieciak .Wymyslił sobie , a moze jego rodzice ,ze śpiewajac taka piosenke konkurs wygra , a to zadna odwaga. Bo chyba nie myslicie ze spiewal po to ,aby zademonstrowac swój ,,patriotyzm" , a nie wygrać konkurs? Ale takie piosenki to na akademie rocznicowe , a nie do programu rozrywkowego. Skrytykowany po szczeniacku sie bronił i te slowa o Polsce mozna mu odpuscic , ale wypowiedzenie, ze byl najlepszy to juz nie.
      • anwad A swoją droga jacy barbarzyńcy w tym jury... 20.03.11, 18:22
        Żenada...
        • m.c.hrabia Re: A swoją droga jacy barbarzyńcy w tym jury... 20.03.11, 18:24
          i ludożercy!
          • anwad Re: A swoją droga jacy barbarzyńcy w tym jury... 20.03.11, 18:27
            Niższe stadium rozwoju...
            • m.c.hrabia Re: A swoją droga jacy barbarzyńcy w tym jury... 20.03.11, 18:30
              dlatego gieniusia nie poznali.
              • anwad Re: A swoją droga jacy barbarzyńcy w tym jury... 20.03.11, 18:32
                Oni nie odnosili się do jego talentu bądź jego braku, tylko do jego postawy patriotycznej. Wasze ałtorytety:)
                • volupte01 Re: A swoją droga jacy barbarzyńcy w tym jury... 20.03.11, 18:37
                  I zjedli na surowo młodego geniusia :-)
                  • anwad Re: A swoją droga jacy barbarzyńcy w tym jury... 20.03.11, 18:48
                    Raczej sami się obnażyli. Swój kompletny brak klasy.
                • m.c.hrabia Re: A swoją droga jacy barbarzyńcy w tym jury... 20.03.11, 18:44
                  no przecie mówię
                  że talentu hołota nie poznała.
            • wilk_z_wolfow Re: A swoją droga jacy barbarzyńcy w tym jury... 20.03.11, 19:38
              anwad napisała:

> Niższe stadium rozwoju...

Hmmm, jako katolik i patriota wierzysz w teorie Darwina ?
              • anwad Re: A swoją droga jacy barbarzyńcy w tym jury... 20.03.11, 20:11
                Miałam na myśli raczej barbaryzację części społeczeństwa polskiego.
    • piotr7777 a ja pozwolę sobie przerzucić cały tekst 20.03.11, 18:44
      Andrzej Rosiewicz "Może to przeznaczenie".

"Pytasz mnie, co właściwie Cię tu trzyma
      Mówisz mi, że nad Polską szare mgły
      Pytasz mnie, czy rodzina, czy dziewczyna
      I cóż ja, cóż ja odpowiem Ci
      Może to ten szczególny kolor nieba
      Może to tu przeżytych tyle lat
      Może to ten pszeniczny zapach chleba
      Może to pochylone strzechy chat
      Może to przeznaczenie zapisane w gwiazdach
      Może przed domem ten wiosenny zapach bzu
      Może bociany, co wracają tu do gniazda
      Coś, co każe im powracać tu
      Mówisz mi, że inaczej żyją ludzie
      Mówisz mi, że gdzieś ludzie żyją lżej
      Mówisz mi, krótki sierpień, długi grudzień
      Mówisz mi, długie noce, krótkie dnie
      Mówisz mi, słuchaj stary jedno życie
      Mówisz mi, spakuj rzeczy, wyjedź stąd
      Mówisz mi, wstań i spakuj się o świcie
      Czy to warto, tak pod górę, tak pod prąd
      Może to przeznaczenie zapisane w gwiazdach
      Może przed domem ten wiosenny zapach bzu
      Może bociany, co wracają tu do gniazda
      Coś, co każe im powracać tu
      Może to zapomniana dawno gdzieś muzyka
      Może melodia, która w sercu cicho brzmi
      Może mazurki, może walce Fryderyka
      Może nadzieja dla ojczyzny lepszych dni"

I nie rozumiem co w nim jest obciachowego.
      • m.c.hrabia Re: a ja pozwolę sobie przerzucić cały tekst 20.03.11, 18:47
        no przecież mówię od godziny
        że tekst jest piękny
        Miłosz się w grobie przewraca z zazdrości,że nigdy takiego nie napisał.
        • szwampuch58 Re: a ja pozwolę sobie przerzucić cały tekst 20.03.11, 18:50
          a jak wykonanie w orginale, w rytmie cza-cza?
      • volupte01 Re: a ja pozwolę sobie przerzucić cały tekst 20.03.11, 19:13
        Patetyczny , pasuje do programu rozrywkowego jak róża do kozucha. Odrzucili chlopaka , bo jeszcze by nam zaserwował w nastepnym programie .....nasz hymn.
        • dymka1 :)))) nt 20.03.11, 19:16
          volupte01 napisał:

> Patetyczny , pasuje do programu rozrywkowego jak róża do kozucha. Odrzucili chl
          > opaka , bo jeszcze by nam zaserwował w nastepnym programie .....nasz hymn.
    • dymka1 oburzenie narasta:D 20.03.11, 18:54
      niezalezna.pl/7888-polsat-brzydzi-sie-patriotyzmu
      • ave.duce Będzie dym... sztuczny ;) 20.03.11, 18:59
        Na podobieństwo mgły. I wszystko jasne, komu to służy. Tusk do dymisji, ale juszsz!
        • dymka1 Re: Będzie dym... sztuczny ;) 20.03.11, 19:05
          ave.duce napisała:

> Na podobieństwo mgły. I wszystko jasne, komu to służy. Tusk do dymisji, ale jus
          > zsz!

Tusek nie Tusk Ave. Albo Thusek. Płemieł Thusek. Prawda jakie to zabawne? Aż się sama uśmiałam ze swojego żartu.
          • ave.duce Ok, przepraszam! Wybacz. 20.03.11, 19:10
            THUSEK do dymisji, ale juszsz... > tak będzie dobrze?
            • dymka1 Re: Ok, przepraszam! Wybacz. 20.03.11, 19:15
              ave.duce napisała:

> THUSEK do dymisji, ale juszsz... > tak będzie dobrze?

Ryży Thusek będzie idealnie. To takie zabawne, że przepona mnie rozbolała ze śmiechu.
              • ave.duce Re: Ok, przepraszam! Wybacz. 20.03.11, 21:01
                Zapamiętam, dzięki.
                • ave.duce Twardy dowód, że nie rzucam słów na wiatr! 20.03.11, 21:28
                  forum.gazeta.pl/forum/w,28,123429801,123433817,Tak_Ryzy_Thusek_do_dymisji_.html
                  • dymka1 Re: Twardy dowód, że nie rzucam słów na wiatr! 21.03.11, 10:41
                    Z żołnierskim pozdrowiemiem!
      • m.c.hrabia Re: oburzenie narasta:D 20.03.11, 18:59
        będzie rewolucja:)
        • dymka1 Re: oburzenie narasta:D 20.03.11, 19:02
          m.c.hrabia napisał:

> będzie rewolucja:)

moralna:)
          • m.c.hrabia Re: oburzenie narasta:D 20.03.11, 19:04
            jak strzelać nie będą to do dupy.
            • dymka1 Re: oburzenie narasta:D 20.03.11, 19:13
              m.c.hrabia napisał:

> jak strzelać nie będą to do dupy.

Z palców chyba...Ale na pocieszenie zawsze mogą ogień zaprószyć.
    • hordol zwiedła kora i stara zapendowska 20.03.11, 19:25
      niesmak :-(
      • szwampuch58 Re: zwiedła kora i stara zapendowska 20.03.11, 19:36
        prezes preferuje absmak,zapomniales cynglu?
        • hordol :-) 20.03.11, 20:02
          ostatnio kora ma taki sexy niski męski głos
    • dymka1 dirloff wskazał mi kolejny bogoojczyźniany portal 20.03.11, 19:40
      a tam niespodzianka:)

fiatowiec.nowyekran.pl/post/7377,zapendowska-nie-daj-sie-wciagnac-w-spiewanie-piosenek-bogoojczyznianych-nie-idz-ta-droga
      • volupte01 Re: dirloff wskazał mi kolejny bogoojczyźniany po 20.03.11, 19:48
        Akurat to wczoraj ogladałem . Gdzie tam było to zbluzganie , czy mieszanie z blotem o czym tu w tym artykule napisano?
        • dymka1 Re: dirloff wskazał mi kolejny bogoojczyźniany po 20.03.11, 19:56
          volupte01 napisał:

> Akurat to wczoraj ogladałem . Gdzie tam było to zbluzganie , czy mieszanie z bl
          > otem o czym tu w tym artykule napisano?

Ten nowy ekran to jakaś ekstrema, niezależna i wpoliyce się chowają.

A przy okazji, z tego tekstu

Stacja Polsta powinna odszczekać ustami swoich Jurorów słowa, które są nie godne POLAKA!

a śmieją się z Komorowskiego. Word im nie podkreśli i od razu są w d*** z ortografią.
    • wilk_z_wolfow Kora niech se pogada z Kaczynskim , Mecierewiczem 20.03.11, 19:52
      Kora niech se pogada z Kaczynskim , Macierewiczem czy Bielanem i innymi w jidish o polskim patriotyzmie .
      Dobrej nocy zycze .

• dymka1 Re: Kora niech se pogada z Kaczynskim , Mecierewi 20.03.11, 19:58
        wilk_z_wolfow napisał:

> Kora niech se pogada z Kaczynskim , Macierewiczem czy Bielanem i innymi w jidi
        > sh o polskim patriotyzmie .

A po co miałaby z nimi gadać? I do tego w jidish?
        • piotr7777 zdaje się, że w tym programie ocenia się talent 20.03.11, 20:34
          ...wokalny a nie gusta muzyczne.
          • ayran Re: zdaje się, że w tym programie ocenia się tale 21.03.11, 13:58
            W tym programie i w tej jego fazie selekcjonuje się ludzi do fazy, w której głosować będzie publiczność, a nie jurorzy, a oglądalność będzie możliwie wysoka. Być może jurorzy nie zorienowali się, że ten pozbawiony talentu chłopiec miałby szansę skupić głosy wszystkich patriotów (czy też patryjotów) i zajść wysoko, choć myślę, że jego publiczność nie bylaby tak chętna do głosowania za pomocą płatnych esemesów, jak jest chętna do pomstowania na niepatriotycznych jurorów przez internet. Może i pani Zapędowska powinna była po prostu powiedzieć "chłopcze - nie umiesz grać, nie umiesz śpiewać i dobór repertuary nie ma tu nic do rzeczy".
    • anwad Co ten lumpenproletariat robi w jury? 20.03.11, 20:47
      Zawsze mi się wydawało, że w jury powinny zasiadać autorytety...:)
    • behemot17-13 Re: Wolacy mają nowego idola 20.03.11, 21:03
      co prawda, nie oglądałem tego programu na 'żywo", obejrzałem występ( posiłkując się zamieszczonym linkiem) i przeczytałem opinie o patriotycznym uniesieniu "gwiazdy". czekam, na wypowiedzi obrońców talentu i patriotycznej pieśni, że oto, ukrzyżowano tego młodego artystę na oczach widzów w całej Polsce, ukrzyżowano jego patriotyczne przesłanie i takie temu podobne ble,ble. proponuję zapalić symboliczne znicze, a i niewielki krzyż by nie zaszkodził. obrońcy się(siem)znajdą.
      • ruda-2255 Re: Wolacy mają nowego idola 21.03.11, 00:39
        behemot17-13, I love you...:)))
    • kecawa Re: Wolacy mają nowego idola 20.03.11, 21:04
      Piotr szacunek
    • mike.recz Re: Wolacy mają nowego idola 20.03.11, 23:37
      www.myspace.com/video/vid/27618683
      A jak już o Zapendowskiej to ten odcinek mi się przypomniał;)
    • 1normalnyczlo.w.i.e.k Jesteś tak samo prymitywna jak to NibyJury! 21.03.11, 12:12
      dymka1 napisała: Co za p***ny kraj nadętych bogoojczyźnianych balonów - wszystkich, którzy nie meszczą się w tym zbiorze serdecznie pozdrawiam.

---> Spadaj stąd, skoro ci Polska nie odpowiada! Po co się tak strasznie, pośród nas Polaków, męczysz?

> Dodam że oglądałam ten występ na nieszczęście, i uważam żei tak go łagodnie potraktowali.

---> Nawet w kłamstwach jesteś nieudolna. Te obżydliwe gęby z "jury" potrafiły tylko opluwać personalnie wykonawcę i okazywać swoją pogardę dla jego postawy - a merytorycznie na temat występu się nie wypowiadały!
    • kkuuba11 strasznie cie cos buli, ze piszesz "Wolacy".. 21.03.11, 12:14
      szukaj nadzieji!
      • wos9 Nadal wczorajszy repertuar. Stać cię na więcej. 21.03.11, 13:44
        Przynajmniej tak sądziłam.

kkuuba11 napisał:

> szukaj nadzieji!
    • indeed4 No i już 84 % nie zgadza się z werdyktem jury. 21.03.11, 12:52
      sonda przy art. SE

www.se.pl/rozrywka/plotki/must-be-music-piotr-wolwowicz-skrytykowany-za-patriotyczna-piosenke-rosiewicza-wideo_176670.html

Wygląda na to, że elitarni antykaczyści z GW są szlachetną mniejszością - a może pomyślcie o zawiązaniu koalicji z Korwinem? Co dwie kanapy to przecież nie jedna ;-)
      • dymka1 Re: No i już 84 % nie zgadza się z werdyktem jury 21.03.11, 14:54
        indeed4 napisał:

> sonda przy art. SE
        >
        Dlaczego nie jestem zdziwiona. Jak zrobi taki sondaż Rzepa będzie około 99%!
        • indeed4 Re: No i już 84 % nie zgadza się z werdyktem jury 21.03.11, 23:25
          Ja też nie! No mówię przecież, że Superekspress i Rzepa to jak nic agentura "prawactwa" z salonu24 :-)
          • dymka1 Re: No i już 84 % nie zgadza się z werdyktem jury 21.03.11, 23:31
            indeed4 napisał:

> Ja też nie! No mówię przecież, że Superekspress i Rzepa to jak nic agentura "pr
            > awactwa" z salonu24 :-)

Poważnie tak myślisz? No to słabo z tobą. Współczuję.

EOT (wiem jaki potrafisz być upierdliwy. Nie, dziękuję)
            • indeed4 Re: No i już 84 % nie zgadza się z werdyktem jury 21.03.11, 23:48
              Nie jestem upierdliwy, tylko leniwy i perspektywicznie myślący. Z doświadczenia wiem, że opłaca się dobrze przyłożyć do pracy i przekonać klienta, że nie ma zmiłuj, bo to pozwala zaoszczędzić sobie wysiłku w przyszłości ;-) Tym niemniej cieszę się przeogromnie, że tak szybko zdołaliśmy uzgodnić wspólne stanowisko :-)
      • anwad Re: No i już 84 % nie zgadza się z werdyktem jury 21.03.11, 16:02
        Elita "o gębie chama i głębi kałuży" chyba...:)
        • dymka1 Re: No i już 84 % nie zgadza się z werdyktem jury 21.03.11, 21:06
          anwad napisała:

> Elita "o gębie chama i głębi kałuży" chyba...:)
          >
          Pokaż swoją.
          • dymka1 Oczywiście już dawno pokazałaś 21.03.11, 21:11
            piszesz dwa rodzaje postów.

1.Kocham prezesa

2.Nie kochasz prezesa jesteś w najlepszym przypadku "prostaczkiem"

Jak to nie jest "gęba chama" to już sama nie wiem jaka nią jest.
            • ave.duce Ryży Thusek do dymisji, ale juszsz! ;) 21.03.11, 21:15
              Dobranoc.
              • dymka1 Re: Ryży Thusek do dymisji, ale juszsz! ;) 21.03.11, 23:15
                ave.duce napisała:

> Dobranoc.

Kłaniam się
    • smalltownboy Re: Wolacy mają nowego idola 21.03.11, 12:54
      Osąd "jury" był stronniczy, gdyż w przedstawionym fragmencie programu (nie oglądam tego w TV) nie odniosło się ono do zdolności wokalnych chłopaka a jedynie zaatakowało wybór repertuaru. Ale czemu się dziwić? Przecież tego typu programy wylansowały gwiazdki typu Cerekwicka, Ania Dąbrowska, Goya itp., przy piosenkach których trzeba się napić, żeby nie popaść w głęboką depresję. Gwiazdki, które do pięt nie dorastają np. Irenie Santor.
      • kum.z.antalowki U Wolaków każdy co zaspiewa rymowankę patriotyczną 22.03.11, 04:24
        a salonowi esteci wyśmieją go za grafomanię, debilizm i beztalencie - może być idolem

Nawet ja!

Właśnie ułożyłem i sam się wzruszyłem nucąc se taką oto piękną patriotyczną pieśń:

Jestem wielki patriota
        Kocham Polskę i kota
        Genetyczny jestem i szczery
        Bo Ojczyznę i Naród
        Piszę z dużej litery
        A Rzeczpospolitej najchętniej
        Nadaję numer cztery...
        I do kamery jak ten idiota
        Wyśpiewuję patetyczne dusery

Oj di rydy, dyna! Ucha!

Jak Dobroski do Wolski
        Na łykendy przylatał
        Tak ja pójdę pod pałac
        W rocznicę upadku brata
        I niech nikt mi nie mówi
        Że on tu juz nie robi
        Bo ja patriotą jestem
        Największym we wlasnej osobie

Oj di rydy, dyna! Ucha!

Jeśli komu się chce, może dopisać dalsze zwrotki, a na pewno nowy idol Piotruś do naszej inicjatywy się przyłączy i ucieszy, i z młodej piersi mu się ona wyrwie i orlim lotem poszybuje hen... w PiS-du... na złość salonowym kosmopolitom... i kosmopolitkom...
        • dymka1 liczę na Mietka z Wielunia, on nieźle kleci 22.03.11, 09:21
          Przy okazji - słyszeliście ten muzyczny koszmarek sklecony na pożegnanie Małysza? Jestem pewna, że 90% czytelników SE jest zachwyconych. I jeszcze jedna statystyczna informacja _ Ojca Mateusza ogląda 6 milionów Polaków. I zachwyconych jest 100%!
    • dymka1 Wildstein w obronie Wolwowicza! 22.03.11, 11:27
      (obstawiałam raczej Ziemkiewicza, ale nie wszytko stracone)

"Wypożyczona z Witkacego Kora Jackowska wydymała spuchnięte wargi'..cóż za finezja redaktora

blog.rp.pl/wildstein/2011/03/21/o-buncie-raz-jeszcze/

Lepszy Komorowski z błędami niż J.K. z jego popisem erudycji. D.Passent
      • indeed4 Re: Wildstein w obronie Wolwowicza! 22.03.11, 11:47
        Ma rację - z tymi brwiami w połowie czoła, fizis pociętą skalpelem sadysty i napompowanymi silikonem ustami coraz bardziej upodabnia się do tego ptaszora

www.woliera.com/editor/assets/Czubatka.JPG

i do tej pani

www.obmawiamy.pl/wp-content/uploads/2009/07/jocelyn-wildenstein-425x601.jpg

mam nadzieję, że to nie rodzina BW ;-D
        • dymka1 Re: Wildstein w obronie Wolwowicza! 22.03.11, 11:55

> mam nadzieję, że to nie rodzina BW ;-D

Chyba jasno się wyraziłam...
          • indeed4 Re: Wildstein w obronie Wolwowicza! 22.03.11, 12:45
            No, ja chyba też - widzę, że bardzo się przywiązałaś do swojego wątku sprzed dwóch dni :-D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka