Dodaj do ulubionych

NATYCHMIAST WYCOFAC POLSKE Z UE!

IP: *.e-loko.pl 02.05.04, 17:16
NATYCHMIAST WYCOFAC POLSKE Z UE!
Po ostatnim udanym ataku terorystycznym na USA (World trade Centre
& Pentagon) jest oczywiste, ze USA, ktore nie moga zapewnic bezpieczenstwa
swojej stolicy czy tez swemu najwiekszemu miastu, nie beda w stanie zapewnic
bezpieczenstwa Polsce, a tym bardziej nie zapewni owego bezpieczenstea UE. Co
gorsza, Polska pozostajac czlonkiem NATO i UE ryzykuje podobny atak (choc w
nieco mniejszej skali) na Warszawe. W tej sytuacji obowiazkiem wszystkich
prawdziwych patriotow Polskich jest zazadac, aby Prezydent, Rzad, Sejm i
Senat Rzeczypospolitej natychmiast, to jest jeszcze dzis, 2 maja 2004 roku,
oglosili calkowita neutralnosc Polski, i jej natychmiastowe wystapienie z
NATO i UE. Inaczej ryzykuja oni, ze beda mieli na rekach polska krew, a na
sumieniu najgorsza w historii zdrade narodowych interesow, przy ktorej
Targowica to tylko malo znaczacy epizod.
ljkel2@netscape.net
Obserwuj wątek
    • pluto10 Re: NATYCHMIAST WYCOFAC POLSKE Z UE! 02.05.04, 17:27
      jestem za
      ------------------------------------------------------
      pluto10
      • Gość: Kagan Re: NATYCHMIAST WYCOFAC POLSKE Z UE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.04, 10:47
        Dzieki! Sa jeszcze myslacy ludzie w Polsce! :)
    • leszek.sopot Jeśli chodzi o bezpieczeństwo... 02.05.04, 17:29
      Przed terroryzmem nie chroni niestety żaden układ militarny czy model państwa.
      Po prostu z terrorem trzeba walczyć wszelkimi sposobami. Zagrożenie terroryzmem
      nie jest więc żadnym argumentem za wyjściem z UE.
      • Gość: kagan Re: Jeśli chodzi o bezpieczeństwo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.04, 10:50
        leszek.sopot napisał: Przed terroryzmem nie chroni niestety żaden układ
        militarny czy model państwa.
        K: Chroni! Jak sie dane panstwo nie angazuje w agresje wobec innych (militarna,
        gospodarcza czy kulturalna) i nie uciska mniejszosci, to nie ma w nim
        zagrozenia terorem! A wstepujac do UE, angazujemy sie w konflikty w Kraju
        Baskow, czy Irlandii Polnocnej oraz przykladowo w agresje na b. Jugoslawie...

- Po prostu z terrorem trzeba walczyć wszelkimi sposobami. Zagrożenie
        terroryzmem nie jest więc żadnym argumentem za wyjściem z UE.
        K: Wszelkimi? Tez prowokacja i odebraniem ludziom praw do prywatnosci?
        Bo tak kaze nam Bruxela?

• Gość: Bali Re: Jeśli chodzi o bezpieczeństwo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 11:10
          Ciekawe, że uważasz, że stanie z boku zabezpiecza przed wszelkimi aktami
          terroru - a dlaczego był zamach terrorystów na wyspie Bali, w Turcji, Egipcie,
          Algerii, Tunisie, Japonii, Arabii Saudyjskiej...
          • Gość: Kagan Re: Jeśli chodzi o bezpieczeństwo... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.04, 11:31
            Gość portalu: Bali napisał(a):
            Ciekawe, że uważasz, że stanie z boku zabezpiecza przed wszelkimi aktami
            terroru - a dlaczego był zamach terrorystów na wyspie Bali, w Turcji, Egipcie,
            Algerii, Tunisie, Japonii, Arabii Saudyjskiej?
            K:
            1) Bali - rzad Indonezji pozowoil na wykupienie tej wyspy przez kapital
            austrtalijski i brytyjski: Balijczycy sa sluzacymi na swej wlasnej wyspie,
            ktora nalezy do cudzoziemcow... A rzad Indonezji ma klopoty z islamistami w
            prowincji Ache oraz nielegalnie okupuje polowe Nowej Gwinei! I okupowal
            nielegalnie, przy poparciu zachodu, polowe Timoru!
            2) Turcja - od dawna tamtejsza armia wspolpracuje z armia izraela... I Turcja
            to czlonek NATO, oraz dyskryminuje Kurdow!
            3) Egipt: u wladzy niepopularny, prozachodni i proizraelski rezym, utrzymywany
            przez USA (drugi odbiorca pomocy z USA po zydkach), metodami policyjnymi
            niedopuszczajacy do wladzy islamistow, popieranych przez wiekszosc Egipcjan.
            4) Algeria: rzad wojskowy robi tam wszystko, aby nie dopuscic do wladzy
            islamistow, popieranych, jak w Egipcie, przez wiekszosc spoleczenstwa P. wyniki
            wyborow do parlamentu, uniewaznionych przez junte), i przy poparciu zachodu...
            5) Japonia sie zbroi na potege i zaczyna wysylac wojsko za granice, wberew swej
            konstytucji i przy poparciu USA!
            6) Arabia: u wladzy skorumpowana, proamerykanska rodzina krolewska,
            znienawidzona przez 90% spoleczenstwa.
            7) Tylko o Tunisie nie ma dokladniejszych infoemacji, ale to marginalne panstwo
            w tym regionie...
            Pozdr.
            Kagan
    • Gość: x8x Zadna glupia Coca-Cola nie zastapi nam jabola. IP: 211.250.80.* 03.05.04, 10:49
      • Gość: Tyz prawda! ;) Re: Zadna glupia Coca-Cola nie zastapi nam jabola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.04, 10:51
    • Gość: roman giertych Caly nasz huliganski trud, tobie kochana ojczyzno IP: 200.204.125.* 03.05.04, 11:32
      • Gość: Kagan Re: Caly nasz huliganski trud, tobie kochana ojcz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.04, 11:34
        Lojczyznie ze stolica w Bruxeli czy Warszawie?
        • Gość: roman giertych Ziemia jest okragla, a ludzie pier.. sie po katach IP: 5.3R* / 200.163.124.* 03.05.04, 13:36
          • Gość: kagan Re: Ziemia jest okragla, a ludzie pier.. sie po k IP: *.e-loko.pl 03.05.04, 16:13
            co to ma do tematu tego watku?
    • maly_czarnuch Re: NATYCHMIAST WYCOFAC POLSKE Z UE! 03.05.04, 12:57
      Twój wywód z dedukcją logiczną ma niewiele wspólnego, ale rozumiem, że to prowokacja...
      • Gość: kagan Re: NATYCHMIAST WYCOFAC POLSKE Z UE! IP: *.e-loko.pl 03.05.04, 16:12
        a to niby czemu?
        • maly_czarnuch Re: NATYCHMIAST WYCOFAC POLSKE Z UE! 05.05.04, 21:34
          Widzisz, nie wiem na podstawie jakiego prawa logicznego, nie wiem w jakiej
          logice, fakt, iż USA nie są w stanie zapewnić sobie bezpieczeństwa implikuje
          potrzebę wystąpienia z UE... Nie chwytam, co uczestnictwo w UE ma do
          teroryzmu... Pomieszanie z poplątaniem....
          • reichman Re: NATYCHMIAST WYCOFAC POLSKE Z UE! 06.05.04, 09:37
            maly_czarnuch napisał:
            Widzisz, nie wiem na podstawie jakiego prawa logicznego, nie wiem w jakiej
            logice, fakt, iż USA nie są w stanie zapewnić sobie bezpieczeństwa implikuje
            potrzebę wystąpienia z UE... Nie chwytam, co uczestnictwo w UE ma do
            teroryzmu... Pomieszanie z poplątaniem....
            K: 1) Jesli najpotezniejsze mocarstwo swiata nie moze sobie zapewnic
            bezpieczenstwa, to i nie zapewni go Polsce Unia. Pamietaj, ze USA to FEDERACJA
            formalnie niepodleglych stanow: atak na Nowy Jork to wiec tez atak i na Nowy
            Meksyk czy Utah. A kto by atakowal np. takie niepodlegle Utah? A tak, wchodzac
            w federacje z rzadzonym przez zydow NY, stan Utah stal sie tez potencjalnym
            celem ataku terrorrystwo, jako iz NY prowadzi proizraelska polityke...
            2) W UE mamay takich wariatow u wladzy jak Blair czy Berlusconi, ktorzy
            popieraja polityke innego wariata, czyli Busha. A Polska jako czlonek UE moze
            byc widziana jako czesc prozydowskiejm antyarabskiej koalicji trzech Panow "B":
            Busha, Blaira i Berlusconiego... :(

• maly_czarnuch Re: NATYCHMIAST WYCOFAC POLSKE Z UE! 06.05.04, 21:15
              Hm wydawało mi się, że argumenty za Unią były natury gospodarczo- politycznej
              (dopłaty, wspólny rynek, wspólnota europejskich narodów, nowa Europa... znacie
              te hasła aż do wymiotów...), a nie bezpieczeństwo... Zresztą jaką mamy
              alternatywę w dziedzinie bezpieczeństwa. Neutralność? Belgia w 1914 roku też
              była neutralna. Zresztą teraz wszyscy na świecie są "neutralni" (hehehehe). Ja
              to jestem prosty człowiek i myślę sobie tak - od bezpieczeństwa to my mamy
              NATO, a Unia jest od całej reszty. Poza tym UE jako taka nie napadła na żaden
              kraj...
          • Gość: Kagan Re: NATYCHMIAST WYCOFAC POLSKE Z UE! IP: *.e-loko.pl 08.05.04, 16:30
            maly_czarnuch napisał: Widzisz, nie wiem na podstawie jakiego prawa logicznego,
            nie wiem w jakiej logice, fakt, iż USA nie są w stanie zapewnić sobie
            bezpieczeństwa implikuje potrzebę wystąpienia z UE... Nie chwytam, co
            uczestnictwo w UE ma do teroryzmu... Pomieszanie z poplątaniem....
            K: Proste: potezne militarnie USA nie radzi sobie z terroryzmem, a wiec nie
            poradzi sobie slabsze militarnie UE. I wchodzac do UE wlaczamy sie jako strona,
            chcac niechcac, do problemow z terroryzmem irlandzkim czy baskijskim... :(

• maly_czarnuch Re: NATYCHMIAST WYCOFAC POLSKE Z UE! 10.05.04, 18:21
              Gość portalu: Kagan napisał:

wchodzac do UE wlaczamy sie jako strona, chcac niechcac, do problemow z
              terroryzmem irlandzkim czy baskijskim... :(

Hm, to jakiś argument. Aczkolwiek nie przeceniałbym niebezpieczeństwa z tej
              strony. Stroną w konfliktach są raczej Wlk. Brytania i Hiszpania, a nie UE...
              Ale z drugiej strony Unia jako siła polityczna również bierze w tym udział...
              • Gość: Kagan Re: NATYCHMIAST WYCOFAC POLSKE Z UE! IP: *.res.pl / *.res.pl 11.05.04, 14:56
                Gość portalu: Kagan napisał:
                wchodzac do UE wlaczamy sie jako strona, chcac niechcac, do problemow z
                terroryzmem irlandzkim czy baskijskim... :(
                maly_czarnuch napisał: Hm, to jakiś argument. Aczkolwiek nie przeceniałbym
                niebezpieczeństwa z tej strony. Stroną w konfliktach są raczej Wlk. Brytania i
                Hiszpania, a nie UE... Ale z drugiej strony Unia jako siła polityczna również
                bierze w tym udział...
                K: Ano! ;)

• reichman Re: NATYCHMIAST WYCOFAC POLSKE Z UE! 05.05.04, 18:47
      UP! ;))))
    • Gość: Popieram (No Text) Re: NATYCHMIAST WYCOFAC POLSKE Z UE! IP: *.dami-rz.pl 05.05.04, 21:24
    • mogiliani NATYCHMIAST zasadzić kwiatki!!! 05.05.04, 21:52
      Niech nam będzie kolorowo i wesoło!!
      • reichman NATYCHMIAST zasadzić kwiatki na grobie Polski... 06.05.04, 09:32
        No coz, nie da sie ukryc, ze wchodzimy do Unii w ktorej glowna role graja
        Niemcy, Francuzi i Brytyjczycy, czyli eksperci od bogacenia sie na biednych
        krajach (kolonie itp.). Czeka nas wiec w UE w najlepszym wypadku los Indii
        (wybuduja nam koleje, drogi i porty, aby szybko i tanio wywozic owoce naszej
        pracy) a w najgorszym los Burkina Faso, czyli kompletna ruina...:(
        • mogiliani Kwiatki dla Beatki 06.05.04, 09:35
          Cudne są przedpołudniowe godziny gdy ptaki śpiewają i wszystko kwitnie
          • reichman Re: Kwiatki dla Beatki 06.05.04, 09:38
            mogiliani napisał:
            Cudne są przedpołudniowe godziny gdy ptaki śpiewają i wszystko kwitnie
            K: Dopoki nie wejdzie Unia i zacznie kolczykowac owe ptaszki... ;(
            • mogiliani Re: Kwiatki dla Beatki 06.05.04, 09:40
              Świat się obudził z zimowego snu, zazieleniły sie łąki i pola. Po niebie
              leniwie płynną obłoczki
            • Gość: krzysztof Re: Kwiatki dla Beatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 10:04
              Jak się dasz zakolczykować to będziesz zakolczykowany.
              I to samo się tyczy naszego członkostwa w Unii
              • kamila_z_nz Re: Kwiatki dla Beatki 10.05.04, 20:01
                ;)
    • mogiliani Europa 06.05.04, 10:29
      Góry, doliny, niziny, lasy, pola, miasta, wsie, ludzie i zwierzęta
      • zorianx NATYCHMIAST WYCOFAC POLSKE Z UE! 06.05.04, 11:38
        ... UE to szklana pułapka, i runie jak WTC, bo ogień który ja trawi zapłonął nim powstała...
        • mogiliani Piękno nie zna granic 06.05.04, 12:23

UE to miejsce w którym każdy może robić co chce i mieszkać gdzie chce, a piękno
          i miłość nie zna granic.
          • zorianx UE to miejsce w którym kwitnie pedofilia 06.05.04, 14:45
            mogiliani napisał:
            >UE to miejsce w którym każdy może robić co chce i mieszkać gdzie chce, a >piękno i miłość nie zna granic.
            ... obyczajowych.
            • mogiliani Eoropa jest taka jacy są jej mieszkańcy 06.05.04, 15:30
              zorianx napisał:
              > mogiliani napisał:
              > >UE to miejsce w którym każdy może robić co chce i mieszkać gdzie chce, a &#
              > 62piękno i miłość nie zna granic.
              > ... obyczajowych.

Wszędzie są pedofile, zoofile i rózni zboczeńcy. Nie interesują mnie oni.
              Oglądam to co chcę oglądać, idę tam gdzie chcę iść, robie to co robię. Jestem
              wolny. Nikt nie może mnie zniewolić do czegokolwiek.
              Wspaniałe Alpy, zamki nad Loarą, kanały w Wenecji i Amsterdamie, zielone łąki
              Szkocji, winnice w Hiszpanii. Wszędzie tam pełno artystycznych dusz, niech
              kwitnie zjednoczona Europa artystów!!
              Na pochybel bojącym się świata i ludzi. Jeśli ktoś ma kręgosłup z gliny niech
              się boi i siedzi w domku.
            • Gość: Kagan Re: UE to miejsce w którym kwitnie pedofilia IP: *.e-loko.pl 08.05.04, 16:35
              mogiliani napisał: UE to miejsce w którym każdy może robić co chce i mieszkać
              gdzie chce...
              OK, ja chce mieszkac w Oxfordzie i byc tam profesorem na uniwerku (mam ku temu
              pelne kawalifikacje), a na mej uczelni w Rzeszowie wisza wielkie plakaty z
              czerwonym swiatelm, informujace ze NIE KAZDA DROGA PROWADZI DO W. BRYTANII, i
              ze mi tam zadne swiadczenia nie przysluguja (jakbym byl ob. RFN albo Austrii to
              by mi przyslugiwaly)... Olewam wiec taka "wolnosc"...
    • mogiliani Niech żyje Eurpa 06.05.04, 15:32
      bez granic
    • mogiliani Niech żyją ptaki 06.05.04, 15:33
      co nie znają granic
    • mogiliani Niech żyje sztuka 06.05.04, 15:33
      co nie zna granic
    • mogiliani Niech żyją wiatry 06.05.04, 15:34
      co nie znają granic
    • mogiliani Niech żyje motyl 06.05.04, 15:35
      co przez rzeki i granice leci
    • mogiliani Niech żyje wspólna Europa 06.05.04, 15:36
      dla wszystkich potrafiących kochać drugiego człowieka, dzieci, przyrodę i
      sztukę.
      • Gość: kamila Re: Niech żyje wspólna Europa IP: 213.199.192.* 06.05.04, 16:29
        Jaka wspolna, jak Polacy sa w niej traktowani gorzej czy Niemcy albo Austriacy?
        • Gość: kamila Re: Niech żyje wspólna Europa IP: 213.199.192.* 06.05.04, 16:30
          Mialo byc:
          Jaka wspolna, jak Polacy sa w niej traktowani gorzej NIZ Niemcy albo Austriacy?
          • reichman Re: Niech żyje wspólna Europa 10.05.04, 18:42
            Gość portalu: kamila napisał(a): Mialo byc:
            Jaka wspolna, jak Polacy sa w niej traktowani gorzej NIZ Niemcy albo Austriacy?
            - Racja! Jak sie rzekoma rownosc w UE do dyskryminacji Polakow?
      • mogiliani Re: Niech żyje wspólna Europa 06.05.04, 16:40
        mogiliani napisał:
        > dla wszystkich potrafiących kochać drugiego człowieka, dzieci, przyrodę i
        > sztukę.

potrafią kochać Niemcy, Austryjacy, Duńczycy, Szwedzi, Finowie, Łotysze,
        Estończycy, Litwini, Polacy, Czesi, Węgrzy, Słoweńcy, Słowacy, Grecy, Włosi,
        Portugalczycy, Anglicy, Maltańczycy itd.
        Potrafią jednak tylko niektórzy, niektórym operacyjno wycięto uczycie miłości i
        wrażliwość na piękno. Niech szczezną!
        • mogiliani Van Gogh 06.05.04, 16:41
          i jego słoneczniki!!!!!
          • mogiliani Picasso 06.05.04, 16:41
            i jego pajacyki
            • mogiliani Renuar 06.05.04, 16:42
              i jego przaśne panny
            • mogiliani Goya 06.05.04, 16:42
              z okropnościami wojny
              • mogiliani Malczewski 06.05.04, 16:43
                z korowodem i zatrutymi studniami
                • mogiliani Kandynsky 06.05.04, 16:44
                  ze światem abstrakcji
                  Sztuka nie zna granic, wiatry nie znają granic, rzeki nie znają granic, ptaki
                  nie znają granic
                  Ludzie muszą je znać?
                  • zorianx wiesz kiedy skończy ci się już euroeuforia, albo 06.05.04, 17:08
                    zabraknie natchnienia, prochów, hery, alkoholu, itd. zobaczysz, że europa jest pełna scigając cię po jej przestrzeniach marokańskich pielegiarzy w białych kitlach... z najbliższego domu starości dla podstarzałych....
                    • mogiliani Sny o potędze małych ludzików z kruchty ducha 06.05.04, 20:59
                      zorianx napisał:
                      > zabraknie natchnienia, prochów, hery, alkoholu, itd. zobaczysz, że europa
                      jest pełna scigając cię po jej przestrzeniach marokańskich pielegiarzy w
                      białych kitlach... z najbliższego domu starości dla podstarzałych....

Ja śnie o średniowieczu, wędrownych trupach aktorów, rybałtach, wagabundach,
                      trubadurach, związkach murarzy budujących katedry. W każdym kraju w Europie są
                      kolonie artystów, gdzie można swoje dupsko zwalić i czuć świat - bez prochów,
                      jak ktoś chce niech ćpa - ale niech wie, że będzie krócej żył.
                      A życie... Życie kończy się smiercią. Na ten świat tylko śniś przyszliśmy, śnić
                      tylko. Każdy umrze: katolik, protestant, ateista, żyd, buddysta, muzułamnin,
                      bogacz i biedak, syty i głodny, kochający i wzgardzający miłością.
                      Gdy się żyje to przez tą krótką chwilę trzeba podziwiać świat.
                      • zorianx Sny o potędze z kruchty... Króla Ducha;-) 06.05.04, 22:05
                        mogiliani napisał:
                        > A życie... Życie kończy się smiercią. Na ten świat tylko śniś przyszliśmy, śnić
                        > tylko. Każdy umrze: katolik, protestant, ateista, żyd, buddysta, muzułamnin,
                        > bogacz i biedak, syty i głodny, kochający i wzgardzający miłością.
                        > Gdy się żyje to przez tą krótką chwilę trzeba podziwiać świat.

... co niewierzyrz w palingenezę, to nic dziwnego, żeś taki struś pędzieuropek, ja jestem jak omszały kamień który za nic ma wieki i tysiąclecia...
                        • rajchman Re: Sny o potędze z kruchty... Króla Ducha;-) 10.05.04, 18:08
                          ;)
                          • Gość: Kagan Re: Sny o potędze z kruchty... Króla Ducha;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 15:22
                            Duch UE straszy w Polsce?
    • Gość: jack Re: NATYCHMIAST WYCOFAC POLSKE Z UE! IP: *.proxy.aol.com 06.05.04, 17:28
      Oglaszajac Polske bankrutem i chroniac sie wejsciem do EU partie polityczne
      ukrecily sobie same powroz na ktorym zawisna.
      Spoleczenstwo uzyskalo drugie obywatelstwo tzn. unijne i ma prawo dochodzic
      swych praw w urzedach swojego drugiego obywatelstwa.
      Nie ma mozliwosci wyjscia dzis z unii i dobrze.
      Sam pomysl wyjscia uwazam za nieprzemyslany.
      Choc nie jestem EU zwolennikiem uwazam, ze jest to mozliwosc sprowadzenia
      panstwa na wlasciwe tory, gdyz "wladze" nasze maja jeszcze inna wladze nad soba.
    • oszolom.z.radia.maryja Re: NATYCHMIAST WYCOFAC POLSKE Z UE! 06.05.04, 19:03
      słuszny postulat! jestem za tym by Polskę z UE wycofać
      • Gość: Kagan Re: NATYCHMIAST WYCOFAC POLSKE Z UE! IP: *.e-loko.pl 08.05.04, 16:28
        I ja tez! Dzis benzyna juz kosztuje w W-wie przy Ostrobraskiej na stacji Orlen
        (b. CPN) prawie 4 zl (bez grosika) za litr. A ceny mialy podobno, przynajmniej
        wedlug Michnika I Blacerowicza nie wzrosnac po tym Anschlussie Polski do Nowych
        Wielkich Niemiec (GrossDeutschland)... :(
    • indris Nie z UE tylko z Iraku 10.05.04, 18:13
      UE ani NATO w Iraku zaangażowane NIE są. Zaangażował się rząd Polski na swoja
      odpowiedzialność. Czechy też są i w UE i w NATO a jakoś sie nie boją.
      • rajchman Re: Nie z UE tylko z Iraku 10.05.04, 18:15
        Z Iraku tez, i z NATO! A do UE mozwemy wstapic, ale jak b. NRD, bez okresow
        przejsciowych i bez dyskryminacji Polski i Polakow!
    • rajchman Re: NATYCHMIAST WYCOFAC POLSKE Z UE! 11.05.04, 10:00
      A na razie:
      W z zwiazku ze wstapieniem Polski do UE uwazam, ze nalezy natychmiast
      wprowadzic kary za obraze uczuc antyreligijnych, np. poprzez umieszczanie
      krzyzy poza wnetrzami kosciolow, wystepy ksiezy w sutannanch w publicznej TV,
      pielgrzymki na drogach publicznych czy tez sprzedaz literatury religijnej
      nieletnim! Uczucia antyreligijne powinny byc tak samo chronione, jak
      religijne, inaczej nie bedzie sprawiedliwosci!
    • antykagan Re: NATYCHMIAST WYCOFAC POLSKE Z UE! 12.05.04, 15:34
      Gość portalu: Kagan napisał(a):

> NATYCHMIAST WYCOFAC POLSKE Z UE!
      > Po ostatnim udanym ataku terorystycznym na USA (World trade Centre
      > & Pentagon) jest oczywiste, ze USA, ktore nie moga zapewnic bezpieczenstwa
      > swojej stolicy czy tez swemu najwiekszemu miastu, nie beda w stanie zapewnic

i dalej BLE BLE

Jestes wyjątkowo głupi, ale to nie upoważnia cie do podszywania sie pod wzorzec
      niedosciglej glupoty, prawdziwego Kagana.
      • Gość: Kagan Re: NATYCHMIAST WYCOFAC POLSKE Z UE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 15:39
        A ty jestes marnym antykaganem i nie znasz sie na zartach! ;)
    • rajchman Re: NATYCHMIAST WYCOFAC POLSKE Z UE! 13.05.04, 11:41
      Na co jeszcze czekacie?
      • kamila_z_nz Re: NATYCHMIAST WYCOFAC POLSKE Z UE! 17.05.04, 16:57
        rajchman napisała: Na co jeszcze czekacie?
        K: No wlasnie, na co?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka