Dodaj do ulubionych

Do Wszystkich

IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 27.02.02, 16:12
Tym postem,dziekuje Wam za wszystkie kontakty,ktore nawiazalem tutaj.Dalsza
moja wspolpraca z Wami jest niemozliwa za sprawa Maas.Nie moge sobie pozwolic,
zeby ta kobieta oblakana,manipulowala mna.Obserwowalem jej zachowanie w stosunku
do Kagana,dam albo nie,kaprysna dewotka.Tego rodzaju praktyki,niech stosuje w
domu.O ile przepuszcza,beznadziejne teksty,pelne wolgaryzmow,a trudno jej
zrozumiec aluzje w poscie "wyznanie biskupa"to nie sposob jest uczestniczyc
w jej burdelu,ktory tutaj robi.
Pozdrawiam wrogow jak i przyjaciol.
Obserwuj wątek
    • Gość: t Re: Do Wszystkich IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 21:04
      Gość portalu: mik napisał(a):

> Tym postem,dziekuje Wam za wszystkie kontakty,ktore nawiazalem tutaj.Dalsza
      > moja wspolpraca z Wami jest niemozliwa za sprawa Maas.Nie moge sobie pozwolic,
      > zeby ta kobieta oblakana,manipulowala mna.Obserwowalem jej zachowanie w stosunk
      > u
      > do Kagana,dam albo nie,kaprysna dewotka.Tego rodzaju praktyki,niech stosuje w
      > domu.O ile przepuszcza,beznadziejne teksty,pelne wolgaryzmow,a trudno jej
      > zrozumiec aluzje w poscie "wyznanie biskupa"to nie sposob jest uczestniczyc
      > w jej burdelu,ktory tutaj robi.
      > Pozdrawiam wrogow jak i przyjaciol.

mass to famme fatale! Gubi mężczyzn dla zabawy. Bawi się nimi, uzaleznia,
      manipuluje a potem niszczy! Przez takie kobiety mężczyźni strzelają sobie w łeb!
      List mika to dowód!!! Trzymaj się mik i nie rób żadnych głupstw!
      • Gość: mik Re: Do Wszystkich IP: *.turboline.skynet.be 28.02.02, 16:31
        Gość portalu: t napisał(a):

> Gość portalu: mik napisał(a):
        >
        > > Tym postem,dziekuje Wam za wszystkie kontakty,ktore nawiazalem tutaj.Dalsz
        > a
        > > moja wspolpraca z Wami jest niemozliwa za sprawa Maas.Nie moge sobie pozwo
        > lic,
        > > zeby ta kobieta oblakana,manipulowala mna.Obserwowalem jej zachowanie w st
        > osunk
        > > u
        > > do Kagana,dam albo nie,kaprysna dewotka.Tego rodzaju praktyki,niech stosuj
        > e w
        > > domu.O ile przepuszcza,beznadziejne teksty,pelne wolgaryzmow,a trudno jej
        > > zrozumiec aluzje w poscie "wyznanie biskupa"to nie sposob jest uczestniczy
        > c
        > > w jej burdelu,ktory tutaj robi.
        > > Pozdrawiam wrogow jak i przyjaciol.
        >
        > mass to famme fatale! Gubi mężczyzn dla zabawy. Bawi się nimi, uzaleznia,
        > manipuluje a potem niszczy! Przez takie kobiety mężczyźni strzelają sobie w łeb
        > !
        > List mika to dowód!!! Trzymaj się mik i nie rób żadnych głupstw!

• Gość: mik Re: Do Wszystkich i t IP: *.turboline.skynet.be 28.02.02, 16:59
        Gość portalu: t napisał(a):

> Gość portalu: mik napisał(a):
        >
        > > Tym postem,dziekuje Wam za wszystkie kontakty,ktore nawiazalem tutaj.Dalsz
        > a
        > > moja wspolpraca z Wami jest niemozliwa za sprawa Maas.Nie moge sobie pozwo
        > lic,
        > > zeby ta kobieta oblakana,manipulowala mna.Obserwowalem jej zachowanie w st
        > osunk
        > > u
        > > do Kagana,dam albo nie,kaprysna dewotka.Tego rodzaju praktyki,niech stosuj
        > e w
        > > domu.O ile przepuszcza,beznadziejne teksty,pelne wolgaryzmow,a trudno jej
        > > zrozumiec aluzje w poscie "wyznanie biskupa"to nie sposob jest uczestniczy
        > c
        > > w jej burdelu,ktory tutaj robi.
        > > Pozdrawiam wrogow jak i przyjaciol.
        >
        > mass to famme fatale! Gubi mężczyzn dla zabawy. Bawi się nimi, uzaleznia,
        > manipuluje a potem niszczy! Przez takie kobiety mężczyźni strzelają sobie w łeb
        > !
        > List mika to dowód!!! Trzymaj się mik i nie rób żadnych głupstw!

m Dostrzegam w Twoim tekscie pewna ironie.Tak zebys lepiej zrozumial,wyjasniam
        Ci:Ta czy inne gazety,maja Ciebie w dupie i Polske.Nakradli sie i chca to
        utrzymac.Manipuluja na swoja strone.Jak znam ludzi,roznej religii,to co te parchy
        chca zrobic z Polska,przekracza wszelka wyobraznie.Nie moge pozwolic,zeby taka
        Maas mna manipulowala.Przejzyj watki,co ona robila w sprawie Kagana.O ile ona
        uwaza,ze to jest ich gazeta,to niech zwinie i wsadzi se w dupe.Internet jest
        dla ludzi.To ze ona przepuszcza wszelkie Ch.. k.. itp,a to ze se pozwolilem,
        troche w stylu Urbana a ona to przeniosla,chcac mnie osmieszyc,na to nie moge jej
        pozwolic.W normalnym kraju,zaskarzylbym ja.Teraz pozostaje mi powiedziec to o
        czym mysle i czekac na czas ktory oczysci z wszelkich szumowin te Polske.
        Ps.Nie mam nic przeciw ludziom zyjacym zgodnie z prawem i kozystajacym ze swych
        praw do wyznan.
    • Gość: Dzik maas wstydź się IP: *.pse.pl 28.02.02, 10:14
      • Gość: mik Re: maas wstydź się IP: *.turboline.skynet.be 28.02.02, 14:07
        Nie strzele se w leb,lecz gdy Maas traci "cnote"a pozniej krzyczy,to cos nie
        tak.Zobacz daty,kiedy napisalem,kiedy przeniosla i po jakiej odpowiedzi.
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka