Dodaj do ulubionych

Terror koltunow

IP: *.vtx.ch 08.05.04, 12:50
Policja ze względów bezpieczeństwa zmieniła trasę marszu tolerancji.
Przeciwnicy homoseksualistów wykrzykiwali do uczestników marszu: "Zboczeńcy
do gazu!" "Do szpitala!", "Eurogeje!". Przed Krzyżem Katyńskim na pochód
czekali jego oponenci z transparentami: "Wykopmy homoseksualistów z
Krakowa", "W Unii jest gejowo", "Homoseksualiści wszystkich krajów leczcie
się!".

Policjanci rozdzielili obie grupy kordonem. Mimo tego doszło do przepychanek
między obiema grupami. W stronę uczestników marszu tolerancji poleciały jajka
i kamienie. Kontrdemonstracja była nielegalna, bowiem nie została zgłoszona
władzom gminy w wymaganym przepisami terminie. Organizatorzy arszu "Zobaczcie
nas" po rozmowach z policją rozwiązali pochód wcześniej i nie dotarli, jak
pierwotnie planowali, przed rzeźbę Smoka Wawelskiego. Robert Biedroń, prezes
Kampanii Przeciw Homofobii, która zorganizowała marsz uważa, że podobne
manifestacje powinny się odbywać w Polsce częściej, bo "ciągle nie
nauczyliśmy się akceptować i tolerować inności oraz różnorodności
światopoglądowej". W ocenie policji, marsz przebiegł spokojnie i nie doszło
do groźniejszych incydentów. Dopiero po jego zakończeniu na Rynku Głównym
doszło do przepychanek między funkcjonariuszami i przeciwnikami
homoseksualistów. Policjanci użyli broni gładkolufowej oddając dla
ostrzeżenia strzały w górę. Podczas interwencji obrażeń doznał jeden z
funkcjonariuszy. Został oblany żrącą substancją. Z poparzoną twarzą trafił do
szpitala. Jak poinformował rzecznik małopolskiej policji podinspektor Dariusz
Nowak, 20 najbardziej agresywnych osób zatrzymano przweciwników

www.wprost.pl/ar/?O=59899
Obserwuj wątek
    • oszolom.z.radia.maryja kto tu kogo terroryzuje? 08.05.04, 14:35
      To katolicy sa prześladowani lżeni i wyśmiewani! nabija sie ze starszych pań
      mówiać o nich pogardliwie babcie różańcowe atakuje się i bezpardonowo
      poniewiera sie moralnością chrzescijańską promuje się na siłe zachowanoia
      sprzeczne z tąże moralnością mimo że większość tego sobie nie życzy, drwi sie z
      rodzin wielodzietnych z kobiet które czachowują dziewictwo aż do ślubu,
      naśmiewa sie z tych którzy rumienią się gdy mowa jest o nagości albo o
      wstydzie.. za to afirmuje się różne patologie spol i zboczenia...skandal! ale
      my temu mówimy dosyć! stop!
      • Gość: Ciekawy Od kogo koltuny mialy zezwolenie na manifestacje IP: *.filtercube.com / 66.250.68.* 08.05.04, 15:36
        Dlaczego koltuny jak arabsy terrorysci rzucali w ludzi kamieniami i jajami ?
        Dlaczego koltuny - bandyci oblali twarz policjanta ! Powsadzac koltuny za
        kratki i kazac im pracowac na utrzymanie przy zamiataniu ulic Krakowa.
        • oszolom.z.radia.maryja Re: Od kogo koltuny mialy zezwolenie na manifesta 08.05.04, 16:32
          Gość portalu: Ciekawy napisał(a):

> Dlaczego koltuny jak arabsy terrorysci rzucali w ludzi kamieniami i jajami ?
          -myśmy rzucali tylko jajkami, kamieniami rzucali kibice
          > Dlaczego koltuny - bandyci oblali twarz policjanta ! Powsadzac koltuny za
          > kratki i kazac im pracowac na utrzymanie przy zamiataniu ulic Krakowa.

-kwasem policjanta oblali też pseudokibice
          • Gość: made_in_Poland Re: Od kogo koltuny mialy zezwolenie na manifesta IP: *.lodz.dialog.net.pl 08.05.04, 18:23
            oszolom.z.radia.maryja napisał:

> -kwasem policjanta oblali też pseudokibice

To tylko potwierdza, że niczym się od nich nie róznicie.
            • Gość: Piter Re: Od kogo koltuny mialy zezwolenie na manifesta IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 08.05.04, 18:25
              A wy pederaści i pederastofile niczym sie nie róznicie od arabskich terrorystów
              i izraelskich państwowych terrorystów.
              Waga argumentów taka sama, jak w twojej wypowiedzi.
        • create Re: Od kogo koltuny mialy zezwolenie na manifesta 08.05.04, 17:16
          popieram, jak sobie powyrabiali miesnie na silowniach, zamiast mozgu, to niech
          tak sie chociaz przydadza Polsce.
      • Gość: bolek i lolek Re: kto tu kogo terroryzuje? IP: *.pronet.lublin.pl / *.pronet.lublin.pl 08.05.04, 16:03
        > za to afirmuje się różne patologie spol i zboczenia...skandal! ale
        > my temu mówimy dosyć! stop!
        powiedział osioł z radia maryja i przyjął ciepły, złocisty płyn swojej dziewicy
        na twarz
        • Gość: Piter Re: kto tu kogo terroryzuje? IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 08.05.04, 16:09
          No tak, Bolek i Lolek w wydaniu UE to oczywiście muszą być pederaści szydzący z
          kobiet - Toli już w swoim łóżeczku nie widzą. Gnoje.
          P.
      • create Re: kto tu kogo terroryzuje? 08.05.04, 16:59
        ciekawe kto reprezentuje pogląd na siłe - geje , czy oszłomy, o mentalności
        pseudo-kibica stadionowego.
      • duza_klucha MW i kibole ze wstydu sie zarumienia ... 08.05.04, 20:26

> To katolicy sa prześladowani lżeni i wyśmiewani! nabija sie ze starszych pań
        > mówiać o nich pogardliwie babcie różańcowe atakuje się i bezpardonowo
        > poniewiera sie moralnością chrzescijańską promuje się na siłe zachowanoia
        > sprzeczne z tąże moralnością mimo że większość tego sobie nie życzy, drwi sie
        z
        >
        > rodzin wielodzietnych z kobiet które czachowują dziewictwo aż do ślubu,
        > naśmiewa sie z tych którzy rumienią się gdy mowa jest o nagości albo o
        > wstydzie.. za to afirmuje się różne patologie spol i zboczenia...skandal! ale
        > my temu mówimy dosyć! stop!

Oszolomku,

Idz do tej mlodziezy wszechpolskiej i kiboli z Krakowa i powiedz im, ze o to im
        chodzilo ... Ciekawe jak zeraguja...

• Gość: Piter Re: Terror koltunow IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 08.05.04, 15:32
      Zboczeńcy chcą narzucić normalnej wiekszości swój punkt widzenia. Oni nie
      domagają się "tolerancji" (czyli zgody na współistnienie), lecz akceptacji,
      czyli uznania zwgo zboczenia za coś normalnego. Niedługo będą żądać dominacji,
      czyli prymatu homosexualnych aktywistów i ich "norm" nad normalną większością.
      Trzeba tu dodać, że za homosexualizm nikt nikogo w Polsce nie prześladuje (no,
      może w zamkniętych społecznościach lokalnych, ale tam prześladują też rudych,
      garbatych, kulawych, grubych, chudych, śmaje i jąkałów).
      Niechęć do pederastów i lezbijek może w przyszłości, w miarę eskalacji żądań
      przez zboczeńców i ich nadmiernej aktywności za publiczne pieniądze (patronat
      Jarugi, UJ itp.) przerodzić się w wyraźną niechęć, a nawet w nienawiść.
      Pederaści byli w ludzkiej społecznosci zawsze. Zawsze też stanowili margines.
      Zawsze też nadmierne roszczenia marginesu dla przytłaczającej większości
      konczyły sie dla tego marginesu smutno i bolesnie.
      Cierpliwość ludzka ma pewne granice. Po zbyt nachalnej akcji nastepuje reakcja.
      Pedały! Grzaliście sobie tyłki od stuleci w domowym zaciszu. Były okresy, że
      was za to prześladowano. Teraz tego nie ma. Więc cieszcie się tym, nadal sobie
      róbie dobrze tak jak to się wam podoba, ale nie próbujcie narzucić
      swych "wartości" tym, dla których są one obce, a nawet wstrętne!
      Jestem przekonany, że kibiców-chuliganów (nie żadnych "pseudokibiców", bo oni
      są najzagożąlszymi kibicami) jest więcej niż was. Głosicie hasło: "Niech nas
      zobaczą". Myślcie! Zobaczą was też wasi wrogowie - fani piłki kopanej. I zaczną
      realizować kopanie tych, których zobaczyli.
      Sami chcecie się pokazywać - jednoczesnie wystawiać na lanie.
      Dla mnie to bezczelna prowokacja homosexulaistycznych aktywistów, siedzących
      sobie w domowym ciepełku, podczas gdy kibice będą lać zbałamuconych przez owych
      aktywistów pederatów-frajerów. Wówczas aktywiści podniosą swymi
      charakterystycznymi głosikami "wraszk": "biją nas"! "prześladują"! "ojejku
      (złmał mi się paznokieć)"!
      Posumowując: krakowska pedo-hucpa to ewidentna prowokacja. Także ze względu na
      termin (Św. Stanisława - od wieków termin procesji), a dodajmy do tego
      planowany pochód zboczeców w Warszawie dzień po Bożym Ciele. No, oczywiście
      pederastyczni aktywisci zaraz posypią milionem argumentów, że ta zbieżność dat
      jest całkowicie przypadkowa a oni, ponieważ są delikatni i tolerancyjni, są
      skłonni nie zakłócać swym wyuzdaniem uroczystosci religijnych, ale każdy
      myślący człowiek będzie wiedział co o tym mysleć.
      Cześć dziewczyny!
      P.
      • Gość: Ciekawy Re: Terror koltunow IP: *.customer.nettuno.it 08.05.04, 15:38
        To rydzykowa szmata pisze ? Katofaszysci nie wiedza cxo to milosc blizniego.
        Postepuja jak inkwizytorzy. Ta sama bandycka mentalnosc !
      • Gość: mw Re: Terror koltunow IP: *.aster.pl 08.05.04, 15:41
        A mnie wku..ją marsze, chciałem powiedzieć procesje katoli, którzy w swoje
        święta blokują miasta nie licząc się z opinią wierzących inaczej.
        • Gość: Ciekawy Re: Terror koltunow IP: *.grg4.asn-wien.ac.at 08.05.04, 15:48
          Terrorysci przewracajacy slepiami przed Bozia podczas procesji gotowi sa zabic
          kazdego innego. Jak Arabowie Bin Ladenea.
      • Gość: Piter Re: Terror koltunow IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 08.05.04, 15:50
        ciekawy i to drugie, "mw", czy jaki de tam przybrałoś kryptonim - jesteście
        debilami, czytacie i nie rozumiecie co czytacie. Zresztą wasza reakcja świadczy
        o wysokiej kulturzez i wszechogarniającej tolerancji dla odmiennosci pogladów.
        Tym samym wpisujecie sie w to o czym pisałem - wasza napastliwa jadowitość
        wzbudza wyłącznie uczucia negatywne. A więc miałem rację - waszej lewacko-
        zboczeńczej kamaryli chodzi o sprowokowanie nas - normalnych i sianie
        nienawiści. Wniosek - to wy jestescie faszystami kontynuujacymi sławetną
        spuściznę hitlerowskiej SA Roehma - dyszącej nienawiścią do wszystkich
        myslących inaczej bandą homosexualistów. Różnica jedyna - oni byli jednolicie
        umundurowani, wy - niechlujnie oszmaceni.
        Ale dziedzictwo jest wyraźne widocznie.
        Pedalscy aktywiści - pomioty hitleryzmu!
        P.
        • Gość: Ciekawy Re: Terror koltunow IP: 5.3.1R* / *.bezeqint.net 08.05.04, 15:55
          Bzdur z ND nie mam zwyczaju czytac.Nie moze byc w cywilizowanym kraju
          tolerancji dla nietolerancji i bandyckich wyczynow chuliganow, za ktore ponosza
          wine katofaszystowskie rydzykowe media.
          • Gość: Piter Re: Terror koltunow IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 08.05.04, 16:01
            No więc jednak jesteś debilem i nie rozumiesz słów, których używasz.
            "Katofaszyzm" - to propagandowe hasełko z plakatów pogrobowców Stalina i
            Hitlera - wybitnych socjalistycznych umysłów.
            Ja nie zacytowałem ani słowa z ND, bo nie czytałem. Pisałem od siebie, ale dla
            was - lewaków - samodzielne myslenie jest abstrakcją i nie przyjmyjecie do
            wiadomosci, że ktoś moze samodzielnie myśleć. Wy - przyzwyczajeni w
            młodziezowych "piniorach" i "homo-jugend" sami nie myślicie.
            Rozumiem więc twoją żałosną reakcję.
            I współczuję. Po chrześcijańsku. Ale i tak nie zrozumiesz, o czym napisałem.
            P.
        • x8x Re: Terror koltunow 08.05.04, 15:57
          dokladnie tak, to pogrobowcy hitlera
          • Gość: Ciekawy ty,katofaszystowski petaku z NOP IP: 209.206.234.* 08.05.04, 16:03
            Pojdziesz za kratki.
            • Gość: Piter Re: ty,katofaszystowski petaku z NOP IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 08.05.04, 16:07
              To wasza nazistowska metoda - zabijać, albo co najmniej wsadzać do więzienia
              myślących samodzielnie. Ale przede wszystkim myślących - wy, faszysci, tego nie
              potraficie.
              P.
              • Gość: Ciekawy katofaszysci=hitklerowcy,ustaszowcy,frankisci IP: 5.2.* / *.cu.edu.tr 08.05.04, 16:21
                inkwizytorzy, krzyzowcy itd, czyli najwieksi zbrodniarze swiata.
                • Gość: Piter Re: katofaszysci=hitklerowcy,ustaszowcy,frankisci IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 08.05.04, 16:22
                  Pierdu pierdu, palancie.
                  P.
                  • Gość: Ciekawy Re: katofaszysci=hitklerowcy,ustaszowcy,frankisci IP: *.kentrox.com 08.05.04, 16:33
                    Chamstwem prawdy nie zmienisz, zaklamany poboznisu z LPR.
                    • Gość: Piter Re: katofaszysci=hitklerowcy,ustaszowcy,frankisci IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 08.05.04, 16:43
                      pedonaziści+hunwejbini, esesmani, esamani, frankisci(bałwanie nie wiesz, jakich
                      słów uzywasz), i cała reszta lewackich ludobójców - polpotowców, maoistów,
                      hosziminiowców i innej bandy.
                      Nie masz, gnoju, prawa pisać, że jestem zakłamany, bo nie piszę raz jednego,
                      raz drugiego.
                      Nie masz, gnoju, prawa pisać, że jestem z LPR, bo nic na ten temat nie wiesz. A
                      dla twojej zbocznonej ciekawosci - nie jestem.
                      ty po prostu nie masz żadnych argumentów. potrafisz albo przyklejać etykietki,
                      albo bluzgać z głębi gardła gnojowicą.
                      J3esteś po prostu typowy lewacki szmaciarz.
                      P.
          • Gość: Piter Re: Terror koltunow IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 08.05.04, 16:05
            Hitlera (który podobno, wg niektórych niemieckich historyków, w okopach na
            froncie francuskim przez dwa bodaj lata żył z męską prostytutką), oraz Roehma -
            pederastycznego szefa SA.
            A przede wszystkim systemu - nie tolerującego zdania większości, a jedynie
            obłąkańczą ideę odpowiadającą marginesowi.
            Skutki - widzieliśmy.
            P.
            • Gość: Ju. Re: Terror koltunow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 17:48
              Od jutra zacznijcie jeść gówno, jak ktoś zauważył słusznie wcześniej miliony
              much nie kłamią.
              • Gość: Piter Re: Terror koltunow IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 08.05.04, 19:00
                Gratuluję pederastycznie delikatnego poczucia taktu.
                Ale - przecież "gówno", to dla was, pederastów, z racji predyspozycji, chleb
                powszedni. Smacznego.
        • Gość: jan Piter ! IP: 62.233.233.* 08.05.04, 16:15
          Te jak mówisz "Pedalskie pomioty hitleryzmu" były przesladowane w III Rzeszy
          straszliwie i ginęli w obozach koncentracyjnych i dlatego parę dni
          temu "Pedały" składały wieńce w Oświęcimiu.
          Gdy "Pedały" były tak mordowane to w tym czasie :
          www.rumburak1.webpark.pl/
          • Gość: Piter Re: Piter ! IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 08.05.04, 16:28
            I to jest właśnie szczyt waszej nazistowsko-pederastycznej obłudy.
            P.
            • Gość: jan Re: Piter ! IP: 62.233.233.* 08.05.04, 16:31
              Tyś ograniczony i nienawistny jak wikary jakiś
              • Gość: Piter Re: Piter ! IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 08.05.04, 17:04
                NIe jestem nienawistny. Przeczytaj mój pierwszy post i prześledź eskalację
                ataku na moją osobę, a nie odnoszące się do tego co napisałem. A mioże cie
                rażi, że piszę o zboczeńcach per pederaści, czy pedały? Zboczeńcy na normalnych
                ludzi mówią obraźliwie heterycy, więc jesteśmy kwita.
                A swoją drogą zaczyna mie niepokoić zainteresowanie, jakim obdarzają mnie
                pederaści i filopederaści. Na wszelki wypadek ściskam zwieracz.
      • Gość: Krzys52 Re: Terror koltunow IP: *.proxy.aol.com 08.05.04, 16:22
        Posumowując: krakowska pedo-hucpa to ewidentna prowokacja. Także ze względu na
        termin (Św. Stanisława - od wieków termin procesji), a dodajmy do tego
        planowany pochód zboczeców w Warszawie dzień po Bożym Ciele.
        .
        :::::
        A gwoli scislosci, czy moglbys wymienic jeden dzien ktory nie bylby w Polsce po
        jakims swiecie, przed, badz na swieto przypadal(?)
        .
        Krakow w Polsce to istna Lhasa - tylko mnichow jakby wiecej.
        .
        K.P.
        • Gość: Piter Re: Terror koltunow IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 08.05.04, 16:30
          Sam se znajdź w kalendarzu i nie rżniej głupa (sorry, jezeli tówj partner nie
          jest zbytnio inleigentny, to rznij do woli, aż będą wióry leciały, smacznego!)
          P.
          • Gość: Krzys52 Re: Terror koltunow IP: *.proxy.aol.com 08.05.04, 16:39
            czy taki chamski jestes po tatusiu swoim czy tez po mamusi. Jak te morde
            rozdziawiles to zupelnie jakby klape w klopie podiesli.
            .
            Nie uzywaj kretynie "argumentu swiatecznego" bo gdyby stosowac sie do niego to
            nalezaloby wylacznie byc na procesji, przygotowywac sie do niej, albo po
            procesji odpoczywac. Caly swiat krecilby sie wool swiat koscielnych. A ja
            osobiscie mam w dupie twoje swieto Stanislawa, razem z rzeczonym, z
            uczestnikami procesji, oraz z innymi bardzo waznymi swietami i procesjami
            koscielnymi, a takze raze z waszym zlodziejskim kosciolkiem, wy szaranczo.

Homoseksualisci sa obywatelami RP jak i ty (niestety) a wiec maja prawo do
            organizowania sie, prezentowania samych siebie, oraz gloszenia swoich pogladow.
            Nad tymi nie zastanawiam sie i niespecjalnie mnie interesuja, albowiem wazne
            jest jedynie jedno: oni maja do nich prawo bez wzgledu na to jakie te poglady,
            faszysto jakis.
            .
            K.P.
            • Gość: Piter Re: Terror koltunow IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 08.05.04, 16:48
              No tak, poznaję, ty bandę obszarpańców, która chcaiła sterroryzować Warszawę
              też sławiłeś pod niebiosa.
              Napiszę jedno: bluzgaj sobie, bluzgaj, bo tylko z takiego gnoju, jaki z twojego
              pyska się wylewa, składa się masa zalegająca miejsce, gdzie ludzie mają mózg.
              Bluzgaj na mnie, bluzgaj na Kosciół, bluzgaj na polską, narodową, wielowiekową
              tradycję. I zmień sobie imię z katolickiego na jakieś postepowo-pederastyczno-
              lezbijsko-antyglobalistyczne, śmieciu.
              Boss meg!
              Plwam na cię.
              • Gość: Krzys52 Re: Terror koltunow IP: *.proxy.aol.com 08.05.04, 17:08
                Wasza "polską, narodową, wielowiekową tradycję" tez mam w dupie - jak i
                wszystkie wasze narodowo-katolickie wartosci z katechizmu klero-faszysty
                dzierzymordy.

Dla mnie jestescie brud tej ziemi i nalezy tepic was na wszystkie dostepne
                sposoby.

A homoseksualisci beda korzystac ze swych praw obywatelskich zebyscie w
                koscielne Mariackim zapaskudzic sobie mieli bielizne na stojaco i kilka razy.
                Alternatywa dla powyzszego jest kolejna fala zamordyzmu - ktory spodziewany byl
                jako efekt koscielnych zabiegow okolosystemowych.

Ta ponura morda Leppera i LPRu to uwienczenie integrystycznego dziela Wojtyly -
                znanego takze jako "trzecia droga", albo "demokracja z wartosciami". Ty i tobie
                podobni skladacie sie na te wartosci.
                .
                K.P.
                • Gość: Piter Re: Terror koltunow IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 08.05.04, 17:13
                  Nie dziw się wieć, matole, gdy inni podzielą twoje zdanie i uznają,
                  że "jestescie brud tej ziemi i nalezy tepic was na wszystkie dostepne >
                  sposoby."
                  Twoje wypociny potwierdzaja twoje pochodzenie od nazistowsko-komunistycznych
                  ludobójców.
                  Twoje ujadanie jest typową prymitywną prowokacją.
                  Plwam na cię, smieciu.
                  Boss meg!
    • indris Terror koltunow i nieracjonalność gejów 08.05.04, 16:16
      O co właściwie chodziło gejom, lesbijkom i wspierającem u ich komitetowi
      przeciw homofobii ? Zakładam, że o zwiększenie społecznej tolerancji dla nich.
      Tak zresztą sami utrzymywali. Ale w takim razie należy stwierdzić, że osiągnęli
      skutek odwrotny od zamierzonego. Bo SPOŁECZNEJ tolerancji nie można wymusić,
      ani narzucić. Można wymusić tolerancję PRAWNĄ, ale ona już jest. Jestem prawie
      pewien, że krakowskie (i nie tylko) kołtuny mają dzisiaj poczucie
      satysfakcji: "aleśmy IM pokazali!". Można oczywiście na następną taką imprezę
      sprowadzić tyle policji co na warszawski szczyt i umozliwić dojście na Wawel
      oraz spałować kołtunów, ale wtedy poziom nietolerancji wobec gejów jeszcz
      bardziej wzrośnie.
      Marsz gejów został ODEBRANY jako prowokacja. I NIE jest istotne, ze zamierzenia
      organizatorów mogły być inne.
      Poziom kołtuństwa jest pewną rzeczywistością społeczną. Trzeba się z nim
      liczyć, tak samo jak z klimatem.
      • Gość: Ciekawy Po co te dywagacje ? Oni maja prawo,jak wszyscy IP: 64.88.86.* 08.05.04, 16:24
        do manifestacji,stowarzyszania sie itd. Wszelkie dyskusje na temat racji,ktore
        nimi kieruja jest wiec bezsensowne. Ich celem napewni nie jest sianie terroru i
        obrzucanie procesji czy pielgrzymek kamieniami, czy tez oblewanie zracymi
        plynami biskupow.
        • Gość: Piter Re: Po co te dywagacje ? Oni maja prawo,jak wszys IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 08.05.04, 16:32
          Ale może by najpierw pomyśleć o skutkach?
          Ale myslenie to nie jest najmocniejsza strona homo-lewaków.
          P.
        • indris Dlaczego te dywagacje ? 08.05.04, 16:54
          Z sympatii do atmosfery tolerancji właśnie. Oczywiście, że geje MAJĄ prawo do
          manifestacji i mają nawet prawo żądać od władz publicznych, żeby to prawo
          chroniły. Tylko, że nie zawsze jest rozsądne korzystanie ze swoich wszystkich
          praw. Ja mam np. prawo, żeby w temperaturze -25 stopni wyjść na spacer w
          kąpielówkach, ale rozsądnie byłoby, żebym tego prawa nie realizował.
          ATMOSFERA tolerancji to jest coś zupełnie innego niż tolerancja prawna. Tę
          drugą można wymusić, tej pierwszej - nie, a to ona jest najwazniejsza.
          Można nawet prawnie nakazać miłość do homoseksualistów, ale skończy się to tak
          jak z miłością do ZSRR. Ludzie są przekorni, a Polacy bardziej niż inni.
          Arogancja mniejszośći może się skończyć tak samo jak arogancja władzy. A tego
          bym nie chciał.
          • Gość: Piter Re: Dlaczego te dywagacje ? IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 08.05.04, 17:09
            Ot, co. Właśnie to starałem się przedstawić, ale spotkałem się z zajadłym
            atakiem. Tolerancja nie jest równoznaczna z akceptacją. A wymaganie jej na siłę
            (czy dotyczy ona miłosci do ZSRR, czy do osobników lubujacych się w osobnikach
            tej samej płci) prowadzi do efektów odwrotnych. Ci, którzy forsują niepopularne
            sprawy na siłę robia to dla prowokacji, albo z głupaty. Efekt i tak będzie ten
            sam.
            P.
      • Gość: Krzys52 Powiedzial co wiedzial - jak to Indris IP: *.proxy.aol.com 08.05.04, 16:25
        Rozumiem, ze najlepiej zrobiliby gdyby nie organizowali zadnych marszow
        zapoznawczych - gdyby pozostali ukryci w szafie.

Ty Indris zglos sie na doradce gejow - takiego ich PR.
        .
        K.P.
        • Gość: Piter Re: Powiedzial co wiedzial - jak to Indris IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 08.05.04, 16:38
          No to sobie baranie wyobraź np. cotygodniowe, legalne marsze wrogów zboczeńców -
          np. kibiców. Jak byś się czuł? NIkt nikomu nie każe siedzieć w szafie pedały
          mogą się grzmocić jak chcą i kiedy chcą, i gdzie chcą, ale nie maja prawa
          epatować swoimi upodobaniami tych, którzy sobie tego nie życzą. Ale ich
          nazistowsko-pederastyczne pojomwanie świata nie przyjmuje do wiadomosci
          istnienie białej, heterosexualnej, chrzescijanskiej przsygniatającej
          większosci, która gdyby chciała, mogłaby ich stłamsić. Jak dotąd tego nie
          zrobiono, co świadczy o wszechobecnej tolerancji.
          Wy po prostu nie wiecie, co to jest brak tolerancji i we łbach wam się
          poprzewrcało.
          Dlatego zaczynacie przeginać. Ale stąpacie po śliskim...
          P.
          • Gość: Krzys52 Re: Powiedzial co wiedzial - jak to Indris IP: *.proxy.aol.com 08.05.04, 16:49
            No to sobie baranie wyobraź np. cotygodniowe, legalne marsze wrogów zboczeńców -
            np. kibiców.
            .
            Dla mnie zboczencem jestes ty, oraz tobie podobni. Jawicie mi sie jako
            starannie popieprzone mutanty w rodzaju ludzkim, i sama swoja egzystencja
            uragacie wszystkiemu co dumne w czlowieku. Ja brzydze sie wami, koltunerio
            polska. Brzydze sie wami koltunerio krakowska.

Popatrz na siebie debilu i zastanow sie coz to takiego idiotycznego przeswieca
            z tej twojej tepej mordy. Odpowiedz nie zaswita w twoim pustaku - mozesz byc
            pewien. No to ja ci powiem: ten kretynizm to twoje wychowanie katolickie, ktore
            ustawilo cie wrogo do wszystkiego co odbiega od sztancy. Ty zostales
            zaprogramowany na glupa - twoi pasterze postarali sie o to by odczlowieczyc cie
            az do tego stopnia.
            .
            K.P.

Mnie z zasady nie obchodzi kto z km sie "grzmoci" i w jaki sposob. Te historie
            to sprawy pomiedzy mna a moja zona. Tak uwazam i pewnie dlatego nie wsciubiam
            nosa w cudze wyro. Twoje autorytety moralne maja jednak zgola odmienne
            obyczaje - a ty jestes ich wychowankiem.

Jak byś się czuł? NIkt nikomu nie każe siedzieć w szafie pedały
            mogą się grzmocić jak chcą i kiedy chcą, i gdzie chcą, ale nie maja prawa
            epatować swoimi upodobaniami tych, którzy sobie tego nie życzą. Ale ich
            nazistowsko-pederastyczne pojomwanie świata nie przyjmuje do wiadomosci
            istnienie białej, heterosexualnej, chrzescijanskiej przsygniatającej
            większosci, która gdyby chciała, mogłaby ich stłamsić. Jak dotąd tego nie
            zrobiono, co świadczy o wszechobecnej tolerancji.
            Wy po prostu nie wiecie, co to jest brak tolerancji i we łbach wam się
            poprzewrcało.
            Dlatego zaczynacie przeginać. Ale stąpacie po śliskim...
            P.

• Gość: Piter Re: Powiedzial co wiedzial - jak to Indris IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 08.05.04, 16:59
              Na tak niezbitą wymowę jakże merytorycznych i rzeczowych argumentów mam jedna
              odpowiedź, która dostraja sie do twojego poziomu: Mom tobie w żici! Ale w
              rozumieniu heterosexualnych normalnych ludzi.
              Boss meg!
              • Gość: Krzys52 Re: Powiedzial co wiedzial - jak to Indris IP: *.proxy.aol.com 08.05.04, 17:10
                > Na tak niezbitą wymowę jakże merytorycznych i rzeczowych argumentów mam jedna
                > odpowiedź, która dostraja sie do twojego poziomu: Mom tobie w żici! Ale w
                > rozumieniu heterosexualnych normalnych ludzi.
                .
                :::
                Zapomniales kmiotku dodac: "zesram sie a nie dam sie". :O))
                • Gość: Piter Re: Powiedzial co wiedzial - jak to Indris IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 08.05.04, 17:17
                  Od kilku stuleci nie jestem kmiotkiem.
                  Plwam na cię, śmieciu!
                  Boss meg!
                  • Gość: Krzys52 Re: Powiedzial co wiedzial - jak to Indris IP: *.proxy.aol.com 08.05.04, 20:24
                    Od kilku stuleci nie jestem kmiotkiem.
                    .
                    O, nie przypuszczalem, ze w az tak sedziwym wieku jestes, buraczku :O))
                    No to wydlub sobie jeszcze miod z uszu :)
                    • Gość: Piter Re: Powiedzial co wiedzial - jak to Indris IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 08.05.04, 20:46
                      Widać, żeś tłuk, więc łopatologicznie: od kilkunastu pokoleń, dobry człowieku.
                      Boss meg!
          • Gość: Hans Piterze, głąbie wyjątkowy. To do Ciebie: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 17:39
            Mijasz się z prawdą. Zresztą od samego początku twojej pisaniny. W całej
            Polsce, dwa razy w tygodniu, w sezonie rozgrywania ligi piłki nożnej, odbywają
            się pod ochroną policji i za pieniądze podatników, przemarsze zezwierzęconych
            kibiców piłki nożnej demolujące wszystko co napotkają na swojej drodze. To są
            właśnie ci sami ludzie - "wrogowie zboczeńców". Tak jest od lat. Mieszkam
            niedaleko stadionu i żyję sterroryzowany przez tą łysą swołocz,
            która "protestowała" w imieniu "niezboczonej" części polskiego społeczeństwa
            (do której zapewne zaliczasz siebie).

Ty i tobie podobni tolerują to zjawisko od lat. Nie zapluwacie się kiedy za
            pieniądze podatników odbywają się regularne "parady" nietolerancji, nienawiści
            zorganizowane li tylko po to, by zdemolować jak najwięcej cudzego mienia, a
            inaczej myślących i wyglądających pobić lub zabić - najlepiej kopniakami i
            kijami.

Więc z łaski swojej nie pierdol takich farmazonów, że mam sobie coś wyobrażać.
            Te przemarsze "wrogów zboczeńców" są tragiczną rzeczywistością Polski i to nie
            co tydzień a dwa razy częściej w każdej części kraju.
            • Gość: Piter Re: Piterze, głąbie wyjątkowy. To do Ciebie: IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 08.05.04, 18:54
              Zjadło mi post więc skrótowo:
              Jesteś głupi, pisząc, że mijam się z prawdą. Czy ty wiesz, co to jest prawda?
              Jak nie wiesz, to nie zabieraj głosu.
              To ty łżesz, pisząc, że toleruję i to od lat wybryki chuliganów. DFla
              wyjaśnienia: jestem za tłumieniem przez policje burd wywoływanych takze pod
              wpływem emocji sportowych. Lać gnojów.
              pisałem,że chłopaki nawalą także pedałów, nie tylko kibiców innego klubu, do
              czego najwyraźniwej dążą pederastyczni aktywiści prowokując ich jawnie, by
              potem zwalić odpowiedzialność na LPR, PiS, PO, czy innych.
              gdybym pod "Legią" zaczą wychwalać "Cracovię", to bym dostał łomot. pederaści
              tak właśnie postepują. To głupota, albo świadoma prowokacja. Jestem za tym
              drugim. Ale czy ty zrozumiesz, o czym piszę?
              • Gość: Hans Re: Piterze, głąbie wyjątkowy. To do Ciebie: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 19:16
                Gość portalu: Piter napisał(a):

> Zjadło mi post więc skrótowo:
                > Jesteś głupi, pisząc, że mijam się z prawdą.

Mijasz się. Kłamiesz i przeinaczasz fakty dla prób wykazania racji.

> Czy ty wiesz, co to jest prawda?

Wiem.

> Jak nie wiesz, to nie zabieraj głosu.
                > To ty łżesz, pisząc, że toleruję i to od lat wybryki chuliganów.

Co zrobiłeś aby się im sprzeciwić. Konkretnie napisz co. Jeśli nic, to
                tolerujsz. Bo to że Ci się nie podobają nic nie zmienia.

> DFla
                > wyjaśnienia: jestem za tłumieniem przez policje burd wywoływanych takze pod
                > wpływem emocji sportowych. Lać gnojów.

To nie ma związku z emocjami sportowymi. Ci ludzie, to dokładnie te same osoby,
                które zaatakowały "homosów". Tak jak i tam, tak podczas meczy spotykają się z
                zamiarem bicia, demolowania, itp. Planują to wcześniej oficjalnie. Choćby w
                internecie. W Polsce jest pełna akceptacja społeczna tego typu działań.

> pisałem,że chłopaki nawalą także pedałów, nie tylko kibiców innego klubu, do
                > czego najwyraźniwej dążą pederastyczni aktywiści prowokując ich jawnie, by
                > potem zwalić odpowiedzialność na LPR, PiS, PO, czy innych.

Młodzieżówka LPR (M.W.) i NOP także oficjalnie umawia się na podejmowanie
                działań sprzecznych z prawem. I znowu za przyzwoleniem społecznym nikt nie
                podejmuje żadnych działań by wypełniać obowiązujące prawo. Tymczasem "homosy",
                które postanowiły zwrócić uwagę na zjawisko tolerowania działalności
                przestępczej są uznawani przez Ciebie jako prowokatorzy. Owszem, są
                prowokatorami w tym sensie, że poraz kolejny zobaczyliśmy jak wypełniane jest w
                Polsce prawo i jak wybiórczo prawo rozumiane jest przez niektórych obywateli.

> gdybym pod "Legią" zaczą wychwalać "Cracovię", to bym dostał łomot.

Pewnie byś dostał, ale to że tak się dzieje nie oznacza ani tego że tak być
                powinno, ani tego że jest to dozwolone. Ci którzy by Cię pobili za głoszone
                idee (wolność wypowiedzi!) natychmiast powinni być postawieni przed wymiarem
                sprawiedliwości. Tolerowanie takich zachowań burzy podstawową zasadę wolnego i
                praworządnego państwa - wolność osobistą.

> pederaści
                > tak właśnie postepują. To głupota, albo świadoma prowokacja. Jestem za tym
                > drugim. Ale czy ty zrozumiesz, o czym piszę?

Rozumiem, choć ciężko się pogodzić z faktem współdzielenia państwa z osobami o
                takich poglądach. Niezależnie czy to była głupota, czy prowokacja: mają prawo
                maszerować, mają prawo głosić co chcą i mają prawo robić wszystko to co nie
                jest prawnie zakazane. Natomiast ich przeciwnicy, niezależnie od przyczyn
                nieakceptowania "homosów", nie mają prawa NIC im zrobić co narusza ich dobro
                osobiste. Jeśli któryś z "przeciwników" uważa, że jego dobra osobiste zostały
                naruszone, to zakłada sprawę w sądzie a nie rzuca kamieniami.

Spróbuj zrozumieć na jakiej zasadzie funkcjonuje państwo. To powinno pomóc w
                replice.
        • Gość: Pawel Re: Powiedzial co wiedzial - jak to Indris IP: *.marketscore.com / 170.224.224.* 08.05.04, 22:16
          Oni by im nie dali nawet w szafie spokoju.W imie milosci bliznigo najchetniej
          by ich wydusili.
      • create Re: Terror koltunow i nieracjonalność gejów 08.05.04, 17:08
        niemasz racji że prawo, jest właściwe już dzis dla gejów. Nie chodzi tylko o
        usankcjonowanie ich jako par, ale o to że niemogą np. podjąć decyzji o swoim
        partnerze kiedy on/ona leży nieprzytomny/a w szpitalu.

A ja coraz bardziej rozumiem homoseksualistow, jak zobaczyłem, z jakiego
        rodzajami fobii muszą się spotykać. Natawili mnie jednocznacznie anty fobiom
        typu oszoloma, i anty mentalnosci pseudo-kibica. To znaczy ze stanie sie to
        tematem moich dydkusji ze znajmoymi, których to znajomych bede sie staral
        przekonac ( o ile nie beda sie ze mna zgadzac) zeby popierali homoseksualistow w
        walce o ich prawa, oraz w walce przeciwko LPR-owcom.
        • Gość: Piter Re: Terror koltunow i nieracjonalność gejów IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 08.05.04, 17:14
          Krzyżyk na drogę.
        • indris Terror koltunow i nieracjonalność gejów 08.05.04, 18:03
          Ależ oczywiście, że należy przeprowadzić ustawę o związkach partnerskich, byle
          przytomnie pomyślaną. Np właśnie deklarację "osoby najbliższej". Tu
          fundamentaliści pokrzyczeliby, ale bez większej reperkusji. Natomiast
          urządzanie takich imprez jak krakowska jest przykładem tego co marksiści
          nazywali sekciarstwem.
          • create Re: Terror koltunow i nieracjonalność gejów 08.05.04, 18:49
            pokaz zwiazki to podyskutujemy
    • oszolom.z.radia.maryja Re: Terror koltunow 08.05.04, 16:38
      cieszę się że nie wszyscy zostali otumanieni tą homopropagandą i że maja
      jeszcze odwagę sie temu sprzeciwiać, jeśli temu dzis nie postawimy tamy to
      jutro o to samo pedofile się upomną! tj o tolerancję
      • Gość: Piter Re: Terror koltunow IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 08.05.04, 16:56
        Nie bój, nie bój, Kolego, nas jest większość!
        Jak przegną, to sami sobie będą mogli dziękować za to, co ich spotka!
        Kibice już stracili cierpliwość.
        Na resztę społeczeństwa też długo nie będą musieli czekać. I nawet miłosniczka
        Stalina Szymborska, ani sługus komunizmu Miłosz im nie pomogą, że
        o "wybiórczej" nie wspomnę.
        P.
      • create Re: Terror koltunow 08.05.04, 17:13
        problem z Tobą jest taki że nie rozróżniasz podstawowych pojęć.
        • Gość: Piter Re: Terror koltunow IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 08.05.04, 17:15
          Chwała Bogu, że ty rozróżniasz. Przynajmniej w swoim mniemaniu.
        • Gość: Krzys52 Re: Terror koltunow IP: *.proxy.aol.com 08.05.04, 17:31
          nie wiem jakiego rodzaju jestes, a brzmisz mi bardziej na zenski wiec
          odpowiednio adresowal bede.

Poprawnie zdecydowalas otoz na rzecz poparcia dla sprawy homoseksualistow. Mamy
          tu do czynienia z kolejnym zderzeniem glosu kosciola z nowym. Kosciol mocno
          zabiega o nieuznawanie zwaizkow homoseksualnych. Ta wrzawa i agresja to
          inspiracja kk, choc tu i owdzie slyszysz pojednawcze mowy poszczegolnych
          duchownych. Identyczna awantura miala miejsce przy wpychaniu Boga do
          Konstytucji przy wpychaniu tam Art.25,4 - narzucajacego zawieranie konkordatow
          z Watykanem, przy wpychaniu religii do szkol i gdzie tylko, przy przepychaniu
          prawa antyaborcyjnego... Kazdorazowo mialas do czynienia z agresywnym atakiem
          na to co nie po mysli kleru. Teraz chodzi o odmowne zalatwienie zwiazkow
          homoseksualnych.

Ci ciemni a fanatyczni ludzie wielokrotnie udowodnili juz, ze sa w stanie
          odebrac Tobie przyslugujace Ci prawo do wolnosci slowa, na przyklad, gdy tylko
          Twoje wypowiedzi mialyby kolidowac z ich pogladami. Gdyby od nich zalezalo to
          zaszczuli by Cie w ciemny kat - i kto wie czynie robia tego, gdy zorganizuje
          ich jakis Lepper czy inna LPR. Nalezy wiec zwalczac "czarnego luda" na kazdej
          plaszczyznie - nalezy obnazac go, wykazywac jaki jest ciemny, zacofany,
          prymitywny i glupi. Nalezy podstawiac mu zwierciadlo, by jak najczesciej cofalo
          go na widok wlasnej kretynskiej mordy. Nalezy mu mowic o nim prawde - prosto w
          oczy.

Jesli to zaniedbasz to jutro przyjda po Ciebie.
          .
          Pzdr.
          K.P.

• create Re: Terror koltunow 08.05.04, 17:42
            zgadzam sie z Toba, ale jestem rodzaju meskiego
            • Gość: Krzys52 Re: Terror koltunow IP: *.proxy.aol.com 08.05.04, 17:57
              przez tyle lat na necie a ciagle niepotrafie adresowac bezosobowo.
              To milo, ze natychmiast wyjasniles co nalezy.
              .
              Tak sie sklada, ze homofobi skladaja sie na grupe tradycjonalistow, przy czym
              niekoniecznie wprawdzie musza byc zwolennikami integryzmu, aktualnego prawa
              antyaborcyjnego, religii w szkolach, zapuszczania lapy kk do kieszeni
              obywatela, przeciwnikami praw kobiet... z tym tylko, ze (tak sie sklada) na
              ogol sa. Jak bys nie napoczela te dulszczyzne to zawsze dokopiesz sie do
              tradycji, kosciolka i faszystowskich ciagotek. I wierz mi, nie musisz kopac
              gleboko. :O))
              .
              Pzdr.
              K.P.
          • Gość: Piter Re: Terror koltunow IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 08.05.04, 17:46
            Całe szczęście, że ty brzmisz wystarczająco po męsku. Módl sie nadal do
            Słoneczka Stalin z Mein Kampf w spoconej i drżącej z niecierpliwości homosia-
            onanosia.
            Plwam na cię smieciu!
            Boss meg!
            • create Re: Terror koltunow 08.05.04, 17:49
              przykro mi że jesteś przeżytkiem. Ale masz rację jedyne co Ci pozostaje to
              plucie na około i rzucanie się w swoich konwulsjach nienawiści.
              • Gość: Piter Re: Terror koltunow IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 08.05.04, 17:57
                Nie pluję, a zwłaszcza nie "na około". Plwam na bluzgającą jadem i nienawiścią
                kreaturę, obrażającą świętość większości Polaków - Kosciół i Papieża. To nie ja
                wmieszałem ten wątek do dyskusji, to ten śmieć z braku argumentów zaczął
                bluźnić.
                Poczytaj, pomyśl, czasem warto.
                P.
                • create Re: Terror koltunow 08.05.04, 18:04
                  ok , ok wydaje mi sie ze tutaj wypowiedz jana z linkiem, byla tutaj najbardziej
                  anty-koscielna, a Krzysa52, wkurza dominacja kosciola w zyciu spoleczenstwa.
                  Masz racje zato ze wyciagnie grzechow i grzeszkow po obu stronach nie powinno
                  byc tematem dyskusji na forum. Bowiem tematem jest chyba: czy manifestacja, jest
                  słuszna? To jest problem i niema co mieszać tak bardzo wątków pobocznych.
                • Gość: Krzys52 Re: Terror koltunow IP: *.proxy.aol.com 08.05.04, 18:07
                  sam jestes smiec a i pluc zaczales ty - jak to smiec. Zaczales pluc w
                  odpowiedzi na moje pytanie o stosownosc jakichkolwiek dzialan w kontekscie
                  swiat koscielnych (udaj sie do gory kapusciana glowo i sprawdz).

Mylisz sie oczywiscie co do nienawisci - ja mowie prawde. Bez uniesien i dosc
                  lakonicznie. Pluje takze na ciebie, twoje swietosci, papieza, kk w bardzo
                  opanowany sposob. To ty pienisz sie i dostajesz wscieklizny.

Dla papieza mialem szacunek kiedys - wielki szacunek mialem a moze cos wiecej.
                  Po tym jak zrobil sobie z Polski "poletko pana Boga" szacunek stracilem. Nie
                  moge go miec dla czlowieka ktory wlasna ojczyzna wpakowal w to integrystyczne
                  gowno - po to by moc ja doic (choc biedna i zacofana) na potrzeby swiatowego
                  katolicyzmu. Rok w rok golona jest Polska na circa 5 miliardow dolcow, ktorych
                  nikt nigdy nie zwroci - bo taka jest natura inwestowania w kosciol katolicki.

A przy okazji, no i prosze - z homofoba wylazl oczywiscie pobozny katolik. :O))

K.P.
                  • create Re: Terror koltunow 08.05.04, 18:10
                    spoko spoko Krzysiu - datki sie daje dobrowolnie.
                    • Gość: Krzys52 Re: Terror koltunow IP: *.proxy.aol.com 08.05.04, 18:17
                      powaznie :O))

Czy takze te z tytulu wywiazywania sie obowiazkow nalozonych przez konkordat?
                      Czy dajesz dobrowolne datki na utrzymanie uczelni katolickich, na przyklad?
                      Czydajesz dobrowolne datki na szkolnych katechetow (ich pensje, ubezpieczenia,
                      opieke medyczna, emerytury)?
                      Czy dajesz dobrowolne datki na utrzymanie obiektow uznanych za zabytkowe, przy
                      czym pojecie 'zabytkowe' uleglo ostatnio istotnemu poszerzeniu?
                      Czy kwoty ukredkiem przyznawane parafiom przez lokalne samorzady (na figury
                      papieza, choragwie, parkingi, plebanie, uzytecznosci...) to takze Twoje
                      dobrowolne datki?
                      .
                      Pzdr.
                      K.P.
                      • create Re: Terror koltunow 08.05.04, 18:41
                        rozumiem twoje pretensje - ale to spoleczenstwo wybralo tych ktorzy teraz
                        rozdaja - jak wybralo to niech cierpi.
                        • Gość: Krzys52 Re: Terror koltunow IP: *.proxy.aol.com 08.05.04, 19:30
                          Nazwalbym to raczej obserwacjami.

Czy moglbym miec pretensje do skorpiona, ze utnie gdy tylko bedzie mogl uciac,
                          albo do kleru, ze zrobi skok na kase gdyz nikt! nie zaryzykuje przeciwstawienia
                          sie mu? Taka jest natura skorpiona - taka jest natura kleru. Ja jedynie
                          przypominam o tym, gdyz Polska nadal jest mi bliska a ponadto mam w Polsce
                          ciagle zyjacych przyjaciol, krewnych, znajomych, ktorym takze nie podoba sie,
                          ze sa okradani na utrzymanie kk oraz religii - ze finansuja je wbrew swej woli.

Wielu z nich jest katolikami ktorzy chcieliby miec jakies minimum kontroli nad
                          wlasnym klerem - aktualnie nie maja zadnej! Dlatego, ze kler jest obecnie
                          calkwicie finansowo niezalezny od swych parafian. W wiekszosci znajduje sie na
                          garnuszku podatnika a niemal w calej pozostalej czesci zyje z byznesow
                          funkcjonujacych w tzw. "szarej strefie". Byznesow prowadzacych dzialalnosc jak
                          najbardziej dochodowa ale zwolnionych z podatkow. Kler jest ponadto najwiekszym
                          obszarnikiem w Polsce. Rolnictwo czy dzierzawienie rolnkom to takze dzialalnosc
                          dochodowa. zadnym innym kraju na swiecie nie znajdziesz tak rozbudowanej przez
                          kk szarej strefy. Innymi slowy masz do czynienia z panstwem w panstwie,
                          przyczym to koscielne pasozytuje na wlasciwym.
                          .
                          K.P.
                          • Gość: Piter Re: Terror koltunow IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 08.05.04, 20:48
                            A potem się dziwisz, ato, że ci ktoś słusznie nawymyśla, a to, że nakłądzie po
                            pysku.
                            synku, jeśli ty innych nie szanujesz, nie masz prawa żądać tolerancji dla
                            siebie.
                            Boss meg!
                  • Gość: Piter Re: Terror koltunow IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 08.05.04, 18:15
                    Załgany parszywy, bolszewicko-nazistowski śmieć!
                    Boss meg!
    • create Naziści? 08.05.04, 17:38
      Oszołom, twierdzi że babcie różańcowe są dyskryminowane, dlatego że się z nich
      ludzie nabijają. Nabijanie się sie nie jest dyskryminacją, chyba że dzieje się w
      obecności drugiej osoby i ma na celu "obdarcie" kogoś z godności. Zapewne
      zarówno Oszołom jak i Piter nieraz śmiali się z pedałów. Więc powiem wam, ja
      też. Ale ja i też się śmiałem z dewotek, chodzących raz w tygodniu do kościoła,
      aby odbębnić nakaz instytucji.
      I nie uwłaczałem przytym niczyjej godności , bowiem niebyło przy mnie ani
      homoseksualisty, kiedy się śmiałem z pedałów, ani co tydzień praktykującej kiedy
      się śmiałem z dewotki.
      Śmiejemy się z czegoś bo jest od nas różne, bo mamy inny system wartości, bo nie
      rozumiemy przyczyn które kierują innym kiedy sie w dany sposb zachowuje.
      Nie odmawiam jednak dewotce prawa do jej co tygodniowej mszy, bo mi ona nie
      szkodzi (chyba ze bym mieszkal bezposrednio przy dzwonach kosciola). Nie
      odmawiam jej praw, prawa do życia z partnerem, którego sobie wybrała, prawa do
      wygłaszania swoich poglądów.
      Dlatego też nieodmawiam homoseksualiście prawa do życia z tym z kim sobie
      wybierze, i rozumiem ze chce on miec prawo , takie jakie mają małżonkowie.
      Boję się tak jak Wy wychowywania dzieci przez homoseksualistów.

A zupełnie inaczej niż Wy nie utożsamiam homoseksualności z pedofilią. Bo wiem,
      że różncą jest szkodliwość, pedofilii i brak szkodliwości homoseksualizmu.
      • Gość: Piter Re: Naziści? IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 08.05.04, 17:52
        Ja tam śmiałem się z różnych. Ale jak pisałem wczesniej, jeśli pederaści chcą
        się pederalizować, niech sobie to robią w domu, tak jak normalni nie obnoszą
        się ze swoim zyciem intymnym publicznie. Publicznie robia to zboczeńcy -
        exhibicjaniści, czerpiący przyjemność z pokazywania swej intymnosci wszem i
        wobec. Krakowski taniec "tęczowych" nosi znamiona exhibicjaonizmu i prowokacji.
        przeciwko temu protestuje przytłaczająca większość krytyków radosnej pedzio-
        zabawy naszym kosztem i za nasze pieniądze.
        I przeciwko zagrożeniu, jakie niesie za sobą widoczna gołym okiem eskalacja
        żądań zboczeńcó, z wychowywaniem dzieci na niezbyt odległym horyzoncie czasowym.
        P.
        • create Re: Naziści? 08.05.04, 17:59
          Pytanie jest czy celem marszu było obnoszenie się. Chyba nie. Cel był jasny.
          Walka o prawa. Żeby tak jak napisałem w poprzednim poście, mogli żyć ze swoim
          partnerem w sformalizowanym związku. Walka o świadomość społeczną, o to że gdy
          poznasz jakiegoś faceta/kobietę, i on/a ci powie na pewnym etapie znajomości,
          słuchaj jestem homoseksualistą/ką, to że nie odwrócisz się plecami, nie powiesz
          nie chcę cie znac idz sie leczyc, tylko ze bedziesz potrafil to zaakceptowac.

Gdyby prawo i spoleczenstwo bylo dojrzle, manifestacja bylaby niepotrzebna.
          • Gość: Piter Re: Naziści? IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 08.05.04, 18:12
            Walka o prawa odbywa sie w ciałach prawodawczych - np. u rpo, czy w sejmie.
            Lobbing, argumenty itp. Manmifestacje ze swej natury maja na celu obnoszenie
            się, chociażby z tęczowymi fahanmi i odpowiednimi napisami. Walka o świadomość
            społeczną też powinna wyglądać inaczej - nie narzucanie, choćby konieczności
            ogladania, lae przez akcje informacyjną i to nie za pieniadze podatników
            (wsparcie chocby Jarugi) ale własne środki środowisk zainteresowanych.

Ostatnie zdanie świadczy o ciągotach faszystowskich: "Gdyby prawo i
            spoleczenstwo bylo dojrzle, manifestacja bylaby niepotrzebna."
            za Himmlerem, Goeringiem czy Gebbelsem: o tym, kto jest <dojrząły> decyduję ja.
            Podobnie wyrażał się poźny wnuk komunizmu Gieremek i ostatnio któryś z kom-
            notabli. Pogarda dla odczuć społeczeństwa - ważne, mądre, postępowe i dojrzałe
            jest to, co jest takie dla nas. Inni to ciemniaki, nie majace prawa do własnych
            sądów i pogladów. To nazizm. Pomyśl.
            p.
            • create Re: Naziści? 08.05.04, 18:39
              z ta dojrzaloscia masz racje, prawo nifgdy nie dojrzewa do rzecziwistej sytuacji.

Ale z tym ze o prawo sie walczy w instytucjach, to nieprawda. PKP, rolnicy ,
              gornicy,pielegniarki - tez walcza tylko w sejmie? To byla demonstracja pogladow,
              pogldu ze ma sie do czegos prawo nie eksibicjonizm seksualnej sfery
              homoseksualnosci. Ekspresja swoich pogladow w demonstracji jest zjawiskiem
              pozdanym w demokracji.
              • Gość: Piter Re: Naziści? IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 08.05.04, 20:51
                Skoro masz taki pogląd, to zanczy, że zadymy Leppera uznajesz za OK?
                KOlejarze, rolnicy, górnicy, pielęgniarki niczego nie wywojowali
                manifestacjami. W to moze wierzyć jedynie dziecko. Przecież wszystkie
                negocjacje odbywają się w zaciszu gabinetów, a tłum na ulice wywołuje się na
                zawołanie jednego z negocjatorów, "dla wzmocnienia". Toż to teatr! A ty
                wierzyłeś że to real?!?
                P.
                • create Re: Naziści? 09.05.04, 16:56
                  owiesz ze pkp, nie zmusilo rzadu do zmienienia ustawy o zmianach strukturalnych
                  w pkp, a gornicy nie zmusili rzadu do zaprzestania zamykania kopaln. Gdyby nie
                  wyjscie na ulice zreszta problem gornikow i pkp podejrzewam bylby juz rozwiazany
                  (oczywiscie nie po mysli gornikow)
                  Nie mowie ze to jest ok, ale w panstwie w ktorym obowiazuje taka kultura
                  negocjacji, pod presja strajku/manify, ludzie sie organizuja tak aby cos
                  osiagnac, a nie prowadzic jalowe dyskusje.
      • Gość: Pawel Rozancowe babcie .. IP: 5.2.1R1D* / 193.251.169.* 08.05.04, 22:07
        Nadmiar czasu, naiwnosc, brak zainteresowan ... Czy mozna sie z nich smiac ?
        Chyba nie. Raczej wspolczuc.
    • Gość: Piter Re: Terror koltunow IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 08.05.04, 18:36
      Bójki, obelgi i agresja na Marszu Tolerancji
      IAR 15:10

Zarzuty udziału w niebezpiecznym zbiegowisku postawiono 12 uczestnikom zajść na
      krakowskim rynku. Chodzi o bijatykę, jaka rozegrała się po piątkowym Marszu
      Tolerancji. Po zakończeniu imprezy, jej przeciwnicy starli się z policją. Kilka
      osób zostało rannych. Do szpitala trafił policjant z poparzoną twarzą.

Trójce z 12 chuliganów przedstawiono też zarzut czynnej napaści na
      funkcjonariusza. Wszystkim grożą 3 lata więzienia. Wśród zatrzymanych są
      nieletni. Tymczasem organizator marszu, Kampania Przeciw Homofobii zapowiada
      złożenie doniesienia do prokuratury. przeciwko Młodzieży Wszechpolskiej, Lidze
      Polskich Rodzin oraz dwóm krakowskim radnym LPR.

Jak mówi szef Kampanii, Robert Biedroń chodzi przede wszystkim o obraźliwe
      okrzyki, które padały podczas wczorajszego marszu. "Zarzucamy im zorganizowanie
      nielegalne kontrmanifestacji, podżeganie do nienawiści i przemocy i użycie tej
      przemocy wobec pokojowej demonstracji" - mówi Robert Biedroń.

Chodzi również o pogróżki, jakie SMS-ami już po zakończeniu marszu otrzymali
      organizatorzy. W jednym z nich napisano: "Pokażcie się na Starym Mieście, to
      zginiecie".

Na tym nie koniec. Kampania Przeciwko Homofobii wydała specjalne
      oświadczenie. "Napisaliśmy w nim o tym, co nas spotkało" - powiedział nam
      rzecznik Kampanii, Tomasz Szypuła.

"Spotkaliśmy się z obelgami i przemocą fizyczną. Dlatego apelujemy aby Polska
      była krajem tolerancyjnym w którym można dyskutować i w którym jest miejsce dla
      wszystkich" - powiedział nam Tomasz Szypuła.

W piątkowym Marszu Tolerancji szło prawie półtora tysiąca osób. Ze względów
      bezpieczeństwa manifestację skrócono, kilka razy trzeba było też zmieniać jej
      trasę. W stronę uczestników leciały jajka i kamienie.

Kampania Przeciwko Homofobii już zapowiada zorganizowanie kolejnej
      manifestacji. Na 11 czerwca w Warszawie planowana jest Parada Równości.
      Kampania Przeciwko Homofobii zapewnia, że również ta demonstracja ma mieć
      charakter pokojowy. (reb)

Wypowiedzi Biedronia potwierdzają moją tezę, że była to przygotowana
      prowokacja. Oczywiście pedo-pochód w Warszawie, o którym rez pisałem, także ma
      mieć "charackter pokojowy", czyli kolejna bezczelna prowokacja.
      A jak dostana po ryju, to będą zawodzić na cały świat, a przynajmniej UE.
      Kręcą bicz na własna skórę.
      • Gość: Hans Odnieś się do tego, geniuszu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 18:38
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=12495345&a=12501005
        • Gość: Piter Re: Odnieś się do tego, geniuszu. IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 08.05.04, 18:56
          Odniosłem się
      • Gość: Pwel Pociagnac do odpowiedzialnosci poslow LPR IP: 202.47.247.* 08.05.04, 19:06
        i Rydzyka. Dosyc komedii.Chunliganerie isnspiruje pseudokatolicki odlam KK,
        inkwizycja XXIszego wieku.
        • oszolom.z.radia.maryja Re: Pociagnac do odpowiedzialnosci poslow LPR 08.05.04, 19:15
          a za co? to już nie mozna wyrażać publicznie deaprobaty wobec określonych
          zjawisk?
          • Gość: Hans Re: Pociagnac do odpowiedzialnosci poslow LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 19:17
            Można. Ale nie kamieniami. I najlepiej zgodnie z prawem polskim.
            • oszolom.z.radia.maryja Re: Pociagnac do odpowiedzialnosci poslow LPR 08.05.04, 19:35
              Gość portalu: Hans napisał(a):

> Można. Ale nie kamieniami. I najlepiej zgodnie z prawem polskim.

-sprawa i tak będzieumorzona wobec braku dowodów winy
              • create Re: Pociagnac do odpowiedzialnosci poslow LPR 08.05.04, 19:44
                ważne że właśnie się przyznałeś do winy, już jest dowód na Twoje zakłamanie,
                dążysz do słabego panstwa. Na rękę jest Ci takie panstwo w którym z braku
                dowodów , nie skażą Cię za Twoje prymitywne zachowania.
                • oszolom.z.radia.maryja Re: Pociagnac do odpowiedzialnosci poslow LPR 08.05.04, 20:12
                  do niczego się nie przyznawałem prosze mi nie imputować tego czego nie
                  powiedzialem..typowa lewacka zagrywka widzę towarzyszu lata wprawy nabytej w
                  pracą w SB w wydziale produkujacej fałszywki mającej na celu kompromitować
                  wrogów ludu
                  • create Re: Pociagnac do odpowiedzialnosci poslow LPR 09.05.04, 17:08
                    Twoja zagrywka za to jest czysta jak łza.

Powiem Ci tak w Twoim obrazie miesza sie lek przed prawda i otaczjacym swiatem.
                    Czy to beda homoseksualisci, czy wolne zwiazki. Nie widzisz nic pozytywnego w
                    roznorodnosci. I jezeli ktos teskni do PRL-u to wlasnie TY - jednorodne
                    spoleczenstwo, jednorodne towary, i to ze jest sie zaco bić, bo jest sie
                    nastawionym anty władzom, ktokolwiek by nie rządził - i to Ci przeszło na III
                    RP, nie potrafisz budować, akceptować, negocjować, chcesz swoją wizją świata
                    przytłoczyć wszystkich innych. A wejście Polski do UE, jest tak naprawdę dla
                    Ciebie zbawieniem, bo znów, będziesz mógł na jakiejś organizacji wyrzywać swoją
                    frustrację. Tylko dlaczego przytym Ty i inni oszołomowie, muszą nam przynosić
                    tyle wstydu.
                    I nie zauważasz ze transformacja i wejscie odbywa sie na demokratycznych
                    zasadach, dla Ciebie to albo zydo-masonerio-komuna, albo sterowane media.

Twoje obawy wynikają z lęku i nieznajomości rzeczy. Kto to jest wg. Ciebie Żyd,
                    kto to jest lewak, kto komunista, a kim jest mason. Są to dla Ciebie hasła
                    których urzywasz ilekroć poczujesz się zagrożony.
              • Gość: Pawel tym razem sukinsynom z LPR sie nie upiecze ! IP: *.dsl.telesp.net.br 08.05.04, 19:49
                Bandyci zostali zlapani. Za kryminalny akt oparzenia po:licjanta winny powinien
                dostac dozywocie.
                • oszolom.z.radia.maryja ci zaaresztowani nie należeli do LPR 08.05.04, 20:13
                  to byli zwykli pseudokibice...przykro mi ze cię rozczarowałem...
                  • Gość: Piter Re: ci zaaresztowani nie należeli do LPR IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 08.05.04, 21:00
                    Kolego, pederaści i filopederaści i tak wiedzą swoje. Dla nich nieważne, czy ty
                    ukradłeś, czy tobie ukradli. Jesteś zamieszany w kradzież, a więc, ponieważ
                    jestes katolem, powinienes dostać dożywotkę.
                    Ale czegóż wymagać od bezmózgich popłuczyn Hitlera, Mussoliniego, Stallina,
                    Trockiego i im podobnych geniuszy?
                    Idea od lat jest ta sama zamieniaja się tylko środki wyrazu.
                    Wczoraj "uciemiężony proletariat", dzisiaj "uciemiężeni pederaści", ale
                    wszyscy, z całego świata, mają się łączyć, by ruszyć z posad bryłę świata...
                    Komuna bez wroga nie ma racji bytu. I zawsze będzie to normalne społeczeństwo,
                    które jest ...fobiczne i dlatego należy je zniszczyć.
                    I dlatego na takich plwam.
                    A co, im wolno ujadać, strzykać jadem, żółcią, ubliżać, bluźnić (oni nie
                    zauważą różnicy między tymi dwoma ostatnimi wyrażeniami), nawoływać do
                    nienawiści, do ludobójstwa w imię opentanczej idei itd. a mnie odmawiają prawa
                    do plwania i jeszcze robią mi z tego zarzut, żem cham?
                    Wolne żarty...
                    Kolegę pozdrawiam, a na tamtych...
                    P.
                    • Gość: Pawel Re: ci zaaresztowani nie należeli do LPR IP: *.usr.hananet.net 08.05.04, 22:21
                      Podczas procesu chuliganow wyjdzie kto ich inspirowal. Jezeli chodfzi o MW nie
                      ma zadnych watpliwosci. Odpowioedzialnbosc moralna rydzykowcow nie ulega
                      kwestii takze w innych przypadkach. Zanim zaczal sie katoland w Polsce tego nie
                      bylo !
                  • Gość: Pwel Re: ci zaaresztowani nie należeli do LPR IP: 202.47.247.* 08.05.04, 21:10
                    Byli napewno inspirowani katofaszystowska propaganda.
                    • Gość: Piter Re: ci zaaresztowani nie należeli do LPR IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 08.05.04, 21:21
                      A was inspiruje nazista-pederasta Rohm.
                      A teraz powiedz: czyj argument jest lepiej udokumentowany?
                      • oszolom.z.radia.maryja Re: ci zaaresztowani nie należeli do LPR 08.05.04, 21:26

> A was inspiruje nazista-pederasta Rohm.
                        > A teraz powiedz: czyj argument jest lepiej udokumentowany?
                        - Rohm, Himmler Streicher Frick Bloomberg...bylo tego pedalstwa troche w
                        szereghach SS i SA... a zapomnialem jeszcze dodac tu porucznika Grubera z Allo
                        Allo
                        • Gość: Piter Re: ci zaaresztowani nie należeli do LPR IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 08.05.04, 21:33
                          Porucznik Gruber nie był nazistą, czyli pederastą ideologicznym, narzucającym
                          swoje preferencje innym siłą. POrucznik Gruber był pederastą domowym,
                          próbujacym swych sił po amatrosku. Nie organizował pedo-parad, jak SA-manni. I
                          nie wspomagał go autorytet państwa w postaci wicepremiera Jarugo, czy innego
                          tam nazisty. BYł pederasta takim, jakich jesteśmy w stanie tolerować - był, lae
                          nie narzucał, nie epatował, nie manifestował swojego zboczenia.
                          Ale dzisiejsi pogrobowcy pedo-nazizmu zachowali, prócz upodobań, sposób
                          manifestowania swego zboczenia.
                          Tfu!
    • Gość: $tefan Zasady równoiści i tolerancja? IP: *.chcgilgm.covad.net 08.05.04, 21:35
      Nie pomoże powoływanie się na zasady równości, równouprawnienia -
      przyzwolenia na puszczanie bąka w salonie nie może być!
      Wiadomym jest, że puszczenie bąka ludzkim jest - ale czy należy z tym obnosić
      się w salonie?
      I tutaj wychodzi stopień zrozumienia wolności i poszanowania dla innych.
      Sprowadza się to do prostej zasady: to, że puszczasz bąki, także to, że jesteś
      homoseksualistą nie jest sprawą do obnoszenia się.
      To jest twoja, prywatna sprawa i nie pownna być obnoszona publicznie.
      Wszak nie jest przejawem tolerancji i demokracji przyzwolenie na puszczanie
      bąków w salonie!

Pozdrowienia,
      $tefan
      • Gość: Piter Re: Zasady równoiści i tolerancja? IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 08.05.04, 21:38
        Ale oni tej oczywistości tendencyjnie nie zauważają. Oni wiedzą lepiej.
        P.
      • Gość: Pawel Re: Zasady równoiści i tolerancja? IP: *.pmes.tyc.edu.tw / *.HINET-IP.hinet.net 08.05.04, 21:40
        A nie nauczyli cie tezgo, ze od sadzenia jest Pan Bog,jezeli ktos wierzy w jego
        istnienia,rzecz jasna. Bylem wychowany przez katoliczke (rozsadna !) i ateiste.
        Nauczono mnie szanowania prywatnosci i szczescia innych.
        • Gość: Piter Re: Zasady równoiści i tolerancja? IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 08.05.04, 21:53
          Jeżelil nie jesteś katolikiem, ba chrzescijaninem, to nie wypowiadaj sie z
          łaski swojej o Panu Bogu. Ja tego watku bie poruszłąem. Jesli chwytasz się
          tego, to znaczy, że rzczywiści nie masz juz jakichkolwiek argumentów na obronę
          swoich (ale przede wszyskim aktywniejszych pederastycznych aktywistów)
          pseudoracji. I ciekawe, co to jest "rozsądna katoliczka", czyżby pederastofilka?
      • create Re: Zasady równoiści i tolerancja? 09.05.04, 17:13
        Państwo Polskie nie jest salonem, i nie dzieli się na Wawel i resztę Polski.
        Homoseksualizm nie jest puszczeniem bąka, i właśnie Ci ludzie to pokazali, że to
        nie jest powód do wstydu. Celem manifestacji nie jest obnoszenie się z
        preferencjami. Ci ludzie walczą o swoje prawa podstawowe, takie jak przyzwolenie
        na związki partnerskie. Oraz o to też walczą, żebyś Ty jak mówisz
        homoseksualista nie czuł się tak jakbyś puścił bąka. Aby mogli się przyznać w
        towarzystwa, do jednej z wielu preferencji, a aby przez to nie bywali wyklęci.
    • Gość: _ja_ Re: Terror koltunow IP: *.telia.com 08.05.04, 21:38
      .. terror koltuna na etacie cenzora na Forum SE tez znajdziecie,wejdzcie tam
      na pare tygodni,sprawdzcie po jakich wypowiedziach forumowiczow IP-nummery
      dojscie do FCSE jest blokowane.Ja posiadam pisemne dowody na ich (SE) koltunstwo
      - e-maile odemnie do nich i od nich do mnie. Pzdr.
      ________________________________________________________________________________
      • Gość: Pawel Re: Terror koltunow IP: 8.183.217.* / 66.4.225.* 08.05.04, 21:50
        GW poddaje sie coraz bardziej terrorowi koltunow. Mysle, ze to kwestia
        interesownosc. RP jest chorym krajem ogolnie.
        • oszolom.z.radia.maryja Re: Terror koltunow 08.05.04, 21:54
          Gość portalu: Pawel napisał(a):

> GW poddaje sie coraz bardziej terrorowi koltunow. Mysle, ze to kwestia
          > interesownosc. RP jest chorym krajem ogolnie.

-jak ci Polska się nie podoba to wyjedź stad nikt cię tu na siłę nie trzyma
          • hdp Re: Terror koltunow 08.05.04, 22:02

> Gość portalu: Pawel napisał(a):
            >
            > > GW poddaje sie coraz bardziej terrorowi koltunow. Mysle, ze to kwestia
            > > interesownosc. RP jest chorym krajem ogolnie.
            >
            > -jak ci Polska się nie podoba to wyjedź stad nikt cię tu na siłę nie trzyma
            ________________________________________________________________________________

.. ,wyemigrowac z Ojczyzny tylko dlatego ze Pomroczne Koltunstwo nam sie nie
            podoba ? ,abyscie mogli z RP Nowe Wielkie "Opus Dei" zrobili ? -dzieci do nauki
            basni (religi) paskiem zmuszali ?.Jestescie gatunkiem wymierajacym-jak Dinozaury
            -wbrew temu co jeszcz niektorzy "naukowcy" twierdza dinozaury nie wyginely w
            kilka lat,zajelo to millenia,ale obecnie czas szybciej "idzie"-wiec nie liczcie
            na tak dlugi okres zanikniecie Waszej glupoty . Pzdr. HH
          • Gość: Pawel Re: Terror koltunow IP: 5.2.1R1D* / 193.251.169.* 08.05.04, 22:02
            Dawno wyjechalem. Nie moglbym mieszkac w tym chorym kraju. To ponad moje sily.
            • Gość: Piter Re: Terror koltunow IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 08.05.04, 22:12
              Jednego pedryla w kraju mniej!
          • create Re: Terror koltunow 09.05.04, 17:17
            Ciebie też.
            Najlepiej żeby na wschodniej granicy Polski wyodrebniono Wam jakiś kawałek
            ziemi, i tam byście mogli sobie organizować swoj idealny, jednorodny swiat.
            Oczywiście przy granicy z Łukaszenka (chociaż niewiem czy by Was chciał).
            Naszczęście obszar nie musiałby być zbyt , duży bo i ilośc osób niezbyt wielka.
            Proponuje na nazwę : oszołomland.
        • Gość: Piter Re: Terror koltunow IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 08.05.04, 21:58
          A-waj! To juz wam, pedrylom, nie podoba się gazetka wybiórcza?
          Oj, niedobrze!
          • Gość: Pawel Re: Terror koltunow IP: *.sonikweb.com / 216.12.200.* 08.05.04, 22:03
            Myslisz ?
          • hdp Re: Terror koltunow 08.05.04, 22:05

> A-waj! To juz wam, pedrylom, nie podoba się gazetka wybiórcza?
            > Oj, niedobrze!

.. oczywiscie ze nam sie nie podoba ,co innego pedrylstwo uswiecone-w
            kosciele ,na plebani, i lesbijstwo klasztorniane-Chrzescijanskie!.
            ________-
            • Gość: Piter Re: Terror koltunow IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 08.05.04, 22:10
              "szanowny" hwd, jako pederasta oczywiscie, na zasadzie "łapaj złodzieja",
              oskarżasz wszystkich wokół o pederastię. To prymitywne i żałosne. Ale< gdybym
              ci dobrze życzył, napisałbym hcwd, ale goń się...
            • oszolom.z.radia.maryja Re: Terror koltunow 08.05.04, 22:47
              hdp napisał:

> Gość portalu: Piter napisał(a):
              >
              > > A-waj! To juz wam, pedrylom, nie podoba się gazetka wybiórcza?
              > > Oj, niedobrze!
              >
              _______________________________________________________________________________
              > _
              >
              > .. oczywiscie ze nam sie nie podoba ,co innego pedrylstwo uswiecone-w
              > kosciele ,na plebani, i lesbijstwo klasztorniane-Chrzescijanskie!.
              >
              _______________________________________________________________________________
              > _
              > ________-
              a co innego pedalstwo rabiniczne...
              • Gość: Odin Re: Terror koltunow> Piter i ten co MARYJA IP: *.telia.com 08.05.04, 22:54
                Nie meczcie kota,ogonem go odwracajac,oczywiscie ze pedrylstwo i lesbijstwo
                w spoleczenstwie Polskim nie jest tolerowane ,te Swieckie Pedrylstwo/Lesbijstwo

W czasach Cesarstwa Rzymskiego wszystkich pedalow kastrowano,jak postepowano z
                lesbijkami nie wiem,-moze jest tu jakis Historyk co nam ten temat rozszerzy ?.
                • oszolom.z.radia.maryja Re: Terror koltunow> Piter i ten co MARYJA 08.05.04, 22:58
                  w czasach rzymskich wszelkie zboczenia były dozwolone i czym to się skończyło?
                  tym że Rzym upadł!
                  • Gość: _ja_ Re: Terror koltunow> Piter i ten co MARYJA IP: *.telia.com 08.05.04, 23:02
                    ... lo la Boga,wszytkie zboczenia tolerowane byly ?, jako i w dzisiejszym
                    Rzymie? ,okropnosci.
                    • oszolom.z.radia.maryja Re: Terror koltunow> Piter i ten co MARYJA 08.05.04, 23:08
                      Rzymem dziś zradzą komuniści...
                      • petrokles Re: Terror koltunow> Piter i ten co MARYJA 09.05.04, 09:10
                        Rzymem może jeszcze nie, ale UE...
                        P.
                • create Re: Terror koltunow> Piter i ten co MARYJA 09.05.04, 17:18
                  szczególnie że wielu cesarzy preferowało chłopców.
    • Gość: o Re: Terror koltunow IP: 62.29.136.* 09.05.04, 17:17
      dlaczego kilku nie zabili.Mają wprawę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka