mowiono.mi.ze.to.on 21.05.11, 15:37 W niewielkiej wisi w gminie Bartniczka zatrzymano mężczyznę ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katarynka650 Re: Represji ciąg dalszy... 21.05.11, 20:30 z drugiej strony - orientacja jednego owiana jest wielką tajemnicą Odpowiedz Link Zgłoś
anty.komor Byłem w ZOMO byłem w ORMO dzisiaj jestem za Platfo 21.05.11, 20:36 Byłem w ZOMO byłem w ORMO dzisiaj jestem za Platformą. Ojciec w ZOMO matka w ORMO to ja dzisiaj za Platformą. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Różne są zoboczenia 21.05.11, 20:32 Jedni kochają kobiety, inni Kaczora. Odpowiedz Link Zgłoś
adams96 Re: Różne są zoboczenia a moze inne poglady 21.05.11, 20:41 polityczne Pana J.Kaczynskiego oraz 5 milionow obywateli ,ktorzy go poparli w ostatnich wyborach to nie jest ZBOCZENIE ALE CHEC ZMIAN W POLSCE. CHYBA PO TO NIE JEST JEDYNA oficjalmna partia polityczna w Polsce i ma patent na madrosc. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Różne są zoboczenia a moze inne poglady 21.05.11, 20:43 adams96 napisał: > polityczne Pana J.Kaczynskiego oraz 5 milionow obywateli ,ktorzy go poparli w o > statnich wyborach to nie jest ZBOCZENIE ALE CHEC ZMIAN W POLSCE. Ale reszta nie chce zmian na gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Represji ciąg dalszy... 21.05.11, 20:35 Gdzies w obcych landach zatrzymali jakiegos za bzykanie owcy. Nasz od kaczek bije tamtego na glowe! Odpowiedz Link Zgłoś