Dodaj do ulubionych

antykomor do

22.05.11, 17:12
wyrzygania.

ABW weszła we wtorek, tj 17.05.2011 o szóstej rano? Pytam, bo się już pogubiłam w chronologii. Weszła we wtorek o szóstej rano? Tak? A kiedy zamknięto stronę? 20.05? Wtedy bomba wybuchła?

Jako że strona nie istnieje, ciężko zapoznać się ze szkaradztwem, jakie zawierała. Ha! I tu jest niespodzianka. W obronie decyzji prokgena i działań ABW przytaczany jest wpis blogera oparty na cytatach ekskrementów z antykomora. Wpis blogera opatrzony jest datą 21.05.

zpsychiatryka.blox.pl/html/1310721,262146,14,15.html?4,2011
Jakieś takie to hm dziwne. Ale faktycznie mogłam sie pogubić w kolejności wydarzeń.
Obserwuj wątek
    • ave.duce Re: antykomor do 22.05.11, 17:20
      Przecież wiesz, co to archiwizacja na potrzeby własne?
      Mam zarchwizowane niektóre posty (a nawet całe wątki), które potem zostały usunięte przez admiralicję danego forum.

To tylko supozycja, tak mogło być w przypadku, o którym napisałaś.

Pozdrawiam.
      • purchawkapuknieta Re: antykomor do 22.05.11, 17:25
        zważywszy na popularność strony, to równie prawdopodobne jak teorie danikena. jednakowoż tak mogło być- fakt.
      • hummer A śmiano się z Kaczyńskiego :) 22.05.11, 19:03
        ave.duce napisała:

> Przecież wiesz, co to archiwizacja na potrzeby własne?
        > Mam zarchwizowane niektóre posty (a nawet całe wątki), które potem zostały usun
        > ięte przez admiralicję danego forum.
        >
        > To tylko supozycja, tak mogło być w przypadku, o którym napisałaś.

że ma swoją krótko listę :)
    • indeed4 Re: antykomor do 22.05.11, 17:25
      Takich kwiatków jest w necie setki - ten na przykład koleś nawołuje, żeby " pozabijać PiS"

Uczciwość Polaków – 2010/10/22, 10:34

Popieram ~ Oby było więcej takich ludzi jak on Pozabijać PIS !

Tekst linka

"kto sklada sie na platnego morderce zeby zaj*bac kaczory i ziobro"

Tekst linka
      • mr.sajgon Re: antykomor do 22.05.11, 17:34
        indeed4 napisał:

> Takich kwiatków jest w necie setki - ten na przykład koleś nawołuje, żeby " poz
        > abijać PiS"
        >
        > Uczciwość Polaków – 2010/10/22, 10:34
        >
        > Popieram ~ Oby było więcej takich ludzi jak on Pozabijać PIS !
        >
        > Tekst linka
        >
        > "kto sklada sie na platnego morderce zeby zaj*bac kaczory i ziobro"
        >
        > Tekst linka

Zaraz ci napisza ze bardzo im tak dobrze ze to vox populi vox dei :-)
        • indeed4 Re: antykomor do 22.05.11, 17:40
          I tradycyjnie pewnie dodadzą jeszcze od siebie kilka słów, dając upust duszącej ich w gardle gorącej miłości do PiS i Kaczorów :-)
      • purchawkapuknieta Re: antykomor do 22.05.11, 18:59
        dobra, dobra. to już mnie coraz mniej dziwi i zaczynam wyobrażać sobie niewyobrażalne podciągane pod wolność słowa. ale... ten blog mnie zastanawia. jakiś taki świeży, jakby inspirowany trochę propagandowo. te materiały z nieistniejącej strony, do których śmiertelnik zwykły za zbytnio nie ma dostępu. nie wiem... kwestia kataryny, już nie odgrzewanego kotleta, tylko bigosu. dziwne.
        • indeed4 Re: antykomor do 22.05.11, 19:06
          Nie przyglądałem się bliżej, ale może być, że to jakiś partyjny blog propagandowy, założony i prowadzony na użytek PO - PO przecież zatrudniła speców od propagandy w necie :-D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka