Dodaj do ulubionych

Nie będzie alkoholu na Juwenaliach

• Gość: rafallski Do STUDENTKI IP: 83.16.102.* 13.05.04, 20:46
      "Studenkto". Bardzo dobry komentarz.Olej juwenalia częstochowskie!!! Mnie na
      tych juwenaliach na pewno nie będzie. Polecam wyjazd do Krakowa,tam gra KULT.
      To są juwenalia!!!
    • Gość: KriSS Re: Nie będzie alkoholu na Juwenaliach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 22:18
      Bzdura. Pozdrawiam cały Urząd Miasta. Tak trzymać. A w sierpniu zabrońcie
      wchodzić pielgrzymom do Częstochowy. Tylko śmiecą i zamieszanie robią.

---------------
      www.czas.com.pl
      • Gość: Temur Re: Nie będzie alkoholu na Juwenaliach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 23:01
        No ja mam nadzieję, że dobrze zrozumiałem Twój ton wypowiedzi. :) Napisałbym więcej, ale tyle już odpowiedziałem Panu I.L., że więcej mi się pisać nie chce, bo zmęczony jestem. :)
        • Gość: cornohlio Re: Nie będzie alkoholu na Juwenaliach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 00:19
          Witam.
          Zerknąłem na tą ciekawą rozmowę studentów i moim zdaniem coś tu jest nie tak.
          Kochani czujecie sie lepsi od innych , jestescie zarozumiali do cna, nie
          widzicie złych rzeczy robionych przez studentów, buntujecie się , że ktoś mówi
          źle o ludziach z akademików ale sami się przyznajcie z ręką na sercu czy jest
          tak pięknie jak mówicie??? Sam nie jeden raz kupowałem wódkę z akademików,
          papierosy z przemytu to normalka, bez durzego wysiłku można zakupić narkotyki.
          I nie mówcie ,że to mafia jest wina... nie wiem może mafia trzyma interes ale
          kto go rozkręca jak nie studenci.A powiedzcie mi kto ? jak nie student pewnego
          wieczoru prawie mnie nie zabił wyrzucając przez okno akademika lodówkę??? Co>
          powiecie pewnie ,że to jeden dresiarz dostał sie na studia i robi burdy heh...
          na pewno nie bo wiele razy słyszałem o podonych przypadkach. Zastanówcie się i
          niech każdy z Was uważający sie za prawego człowieka i studenta zrobi rachunek
          sumienia. Poniżej zamieszczam parę wypowiedzi kulturalnych studentów, którzy
          uważają się za lepszą rasę co poniektórzy. Przejżałem dokładnie kilka
          pierwszych wypowiedzi i śmiało mogę stwierdzic że wątek na tym forum kreowany
          przez studentów jest chyba najwulgarniejszy ostatnimi czasy.
          -------------------------------------------------------------------------------
          "...Do dupy to wszystko... i tak bedziemy
          pic :P nikt nam tego nie zabroni zadne zakazy i zadna policja...
          Powodzenia w pilnowaniu Debile!!!..."
          "...nie no jak mozna tak sie wypowiadac na nasz temat pozdrawiam i polecam
          wybrac sie na lepsze studja i zamieszkac w akademiku papa . -----> Studja???
          "...Więc odpierdol się od studentów śmieciu z ulicy!!!"
          "...co WY (Świątobliwe Władze), do chu.a wacława, chcecie zrobić ..."
          "...co ty chlopie pieprzysz... zastanow sie co ty mowisz... nie studjowales i
          nie wiesz jak to jest i teraz zal dupe sciska co..." ----> następne studja
          "......jakimś zakompleksionym parchem...Nie pieprz głupot.Dziwką to możesz być
          ty...Skurwielu pierd... głupoty.A ty farfoclu neta nie używasz,to skąd te
          popierdzielone opinie..."
          "Co korwin! Ludzie z akademika są od ciebie lepsi.I to cie kole w oczy.Poprzez
          takie pieprzone głupoty myślisz że coś zmienisz.Nigdy nie bedziesz od nas
          lepszy.Nawet jeśli takie pierdoły opowiadasz, wyssane z palca.Jeśteś tylko
          zwykłym zakompleksionym robalem.Bez przyszłości, bo ludzie tacy jak my zawsze
          cie będą przed tobą w kolejce do kariery.Pamietaj ze będę cie niszczył.Jak masz
          odwagę i jaja to się spotkaj ze mną to cie uświadomię jakie są warunki za tą
          sumę pieniędzy."
          autor tego postu musi być mega człowiekiem .
          NA POCHYBEL DRESIARSKIM POJEBOM!!!!!!!! NPDP ----> niczym okrzyk CHWDP :)
          ..."A tak naprawde dopiero
          teraz zobaczy ten debil jakie moga byc zadymy i bojki jak policja bedzie
          kazdego napastowac. Mysle ze ilu by mialo byc policjantow to i tak bedzie malo.
          Brawo dla prezydenta Wrony za jego inteligentne posuniecia.Dopiero teraz
          zobaczy jacy ludzie moga byc agresywni do policji ..."

A to co?? pokojowo nastawiony student??
          -... i tym urzędowym bełkotem wyjaśniam iż w tym roku ... spiepszymy wam wasze
          jedyne uczelniane święto, a
          pomieważ to my tworzymy prawo możecie pocałowac nas w dupe."

Władza ludu piepSZąca... popsuje święto ...
          --------------------------------------------------------------------------------
          Po chuj nw placu Biegańskiego nasz kochany ptaszek Wrona:P będzie przekazywał
          studentom klucze do bram miasta jak nam i tak nic nie wolno. Po chuj ta cała
          ceremonia. Ja bym proponował żeby pan prezydent wręczał te klucze w kasku i
          ochraniaczach bo niektórzy uczestnicy mogą sobie obrać go za cel. Mogą także
          nie uczestniczyć w pochodzie bo po jaką cholerę. Po chuj nam klucze do
          zamknietego dla nas miasta i tak nimi nic nie otworzymy bo wszystkie władze
          zakładają że jesteśmy bandą pijaków i narkomanów bijących po ryjach wszystkich,
          których spodkamy!!! KURWA CO ZA BREDNIE !!!!!!

Pozdrawiam .
          • Gość: eryk Re: Nie będzie alkoholu na Juwenaliach IP: *.pcz.czest.pl / *.pcz.pl 14.05.04, 01:14
            Pozdrawiam kolege, słuszna uwaga,
            szczegóły dotyczace Juwenaliów jush wkrótce - z tego co wiem będzie kilka
            niespodzianek, jeżeli szukacie szczegółów to zapraszam na strony , gdzie coś
            znalazłem:
            www.zadobywca.pl
            oraz
            studentnews.pl/index.php?typ=arch&n=0_0&artid=490 - jeżeli chodzi o to,
            to dużo się zmieniło, odpadła środa i czwartek, ale organizatorzy kombinują,
            żeby uatrakcyjnić te dni, tak aby każdy znalazł dla siebie coś miłego. Przez
            zalecenia tej Komisji i zmiany jakie zaszły duzoooo się
            zmieni.......poczekajmy na szczegóły, lada dzień ukażą się na stronie Samorządu
            PCz.
            P.S. Mam nadzieje, że nie będzie tak źle jak wielu z was przypuszcza, brak piwa
            doskwiera i mnie, ale cóż począć, takiego sobie mieszkańcy Prezydenta wybrali ,
            a studenci cierpią...nic na to nie poradzimy. A jeżeli chodzi o bojkot tych
            Juwenaliów to moim zdaniem głupota bo po prostu, mozna przychodząc na te
            Juwenalia docenić prace ludzi którzy to organizowali, a poza tym pokazać, że
            pomimo, iz władze miasta utrudniają nam życie - pokazać, że studenci trzymają
            się razem. Zresztą ja tam ide - wiem, że będą fajne ......., a zresztą
            przyjdziecie zobaczycie...
            • Gość: eryk Re: Nie będzie alkoholu na Juwenaliach IP: *.pcz.czest.pl / *.pcz.pl 14.05.04, 01:14
              sorki za błąd: www.zdobywca.pl

P.S. Szukajcie a znajdziecie...:D:D:D:D
    • Gość: michal Re: Nie będzie alkoholu na Juwenaliach IP: *.icis.pcz.pl 14.05.04, 11:41
      uważam że brak alkoholu na juwenaliach to dobra nauczka dla całej chołoty która
      rok temu zrobiła zadymę. Fakt, że ucierpią na tym inni, ale przeciez nie mozna
      przymykac oczu na huliganstwo.
    • Gość: student Proponuje pomysł IP: *.pcz.pl / *.pcz.pl 14.05.04, 13:10
      Proponuje aby studenci nie bawili sie podczas "Wiosny studentów" a bynajmniej
      nie na stadionie, niech sie bawią ci którzy to organizuja i abstynenci. Acha
      proponuje zaprosić władze miasta :) postawcie im wygodne fotele na srodku
      boiska dajcie kawke, herbatke i niech sobie ogladaja puste boisko i sluchaja
      zespołów.
      Pozdrawiam
    • Gość: CzArNy LUDZIE NIE IDZCIE NA POCHOD!! IP: *.pcz.czest.pl / *.pcz.pl 14.05.04, 14:00
      LUDZIE NIE IDZCIE NA POCHOD!!!!!!!!OALC WLADZE I WSZYSTKICH DOOKOLA!!!PO CO TAM
      ISC???
    • Gość: poruszony Re: Nie będzie alkoholu na Juwenaliach IP: 212.160.108.* 14.05.04, 14:23
      czy komus tam z gory naprawde sie wydaje ze tymi wszystkimi zakazami cos
      zyskaja. nie ma takiej mozliwosci . kto bedzie chcial pic to i tak to zrobi nie
      zaleznie od zakazow a po drugie to co za debil w tym dniu bedzie rzeczywiscie
      pilnowal tego zeby student nie pil browarka. jak nie na miejscu to w okolicach.
    • Gość: Grzesiek Re: Nie będzie alkoholu na Juwenaliach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 17:24
      Przez te wszystkie zakazy uważam że nie ma sensu iść na te pseudo juwenalia,a jak ktoś będzie miał ochote na piwko to i tak sobie załatwi więc tym bardziej jest to mało pzremyślany plan.
      • Gość: P Cz Re: Nie będzie alkoholu na Juwenaliach IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.04, 10:20
        Malo tego ze debile nie pozwalaja na piwko to jeszcze na dodatek na juwenalia
        nie maja wstepu studenci a zwlaszcza studentki z Wsp (a przeciez to super
        dupeczki-jedna juz sobie upatrzylem :))istna kicha !! Poza tym polowa moich
        znajomych ma laski z innych uczelni i nawet nie beda mogly wejsc-bo durnie
        wpuszczaja tylko na legitymacje! A piwko i tak bedzie bynajmniej juz w nas!
        • Gość: eryk Re: Nie będzie alkoholu na Juwenaliach IP: *.pcz.czest.pl / *.pcz.pl 16.05.04, 21:58
          Wyjaśni jacy durnie o tym zadecydowali , bo z tego co wiem to decyzja Wrony w
          porozumieniu z Rektorami, żeby imprezy były osobne i zamkni ete dla
          poszczególnych uczelni :D:D:D PARANOJA
    • Gość: Alonzo Re: Nie będzie alkoholu na Juwenaliach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.04, 11:06
      Jestem za bojkotem tej ocenzurowanej iprezy.proponuję dogadc się z władzami
      gminy Złoty Potok i zorganizowac Juwenalia tam,o ile wiem Gmina Złoty Potok
      jest za wszelakimi takimi imprezami(gorzej z olsztynem,tam rzadzą dzikusy
      podobne Wronie)Pewnie frekfencja byłaby mniejsza poza miastem ale klimat wiele
      lepszy,okolicznosci przyrody ciekawe no i brak dresów i prohibicji!
    • Gość: Słoniu Re: Nie będzie alkoholu na Juwenaliach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 23:30
      Bardzo dobrze że nie będzie alkocholu na juwenaliach i bardzo dobrze ze
      juwenalja będą tylko dla studentów Politechniki bo całe to bydło z częstochowy
      tylko zaśmierdzało naszą uczelnię niech nam żyje Rektor i Prezydent.
    • Gość: ! Re: Nie będzie alkoholu na Juwenaliach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 12:44
      trzeba być "debilem" aby nie umieć bawić się bez "piwka"
    • Gość: Obserwator Zabrać im te "zabawki" ! IP: *.ipt.aol.com 18.05.04, 13:52
      Dyskusja dotycząca różnych aspektów łódzkich juwenaliów właściwie już się
      zakończyła. Politycy powiedzieli swoje - jeszcze raz ci rządzący pokazali
      arogancję - obciążali winą wszystkich dokoła. Odbyły się pogrzeby ofiar.
      Zabrakło wątku dotyczącego zasadności posiadania przez policję pocisków do
      broni gładkolufowej ( środek bezpośredniego przymusu - jaka piękna nazwa ! )
      typu "breneka" . Pocisk kulowy "breneka" ( kaliber 12 mm, ciężar 30 g,
      prędkość początkowa ponad 300 m/s ) ma zdolność rażenia przy przypadkowym
      trafieniu na dystansie wielokrotnie większym niż strzelający jest w stanie
      kontrolować ! Leci conajmniej 500 m, potem często rykoszetuje ( nawet o
      ziemię ), może zabić na odległości powyżej 1000 m ( zasięg nawet do 1500 m).
      Stosowany jest podczas polowań np. na dziki z uwzględnieniem ostrych przepisów
      bezpieczeństwa ( dobra widoczność na otwartej przestrzeni ). Zastanawiające
      jest, kto udostępnił policji tego typu pociski . Należy je jak najszybciej
      wycofać ! Dobrze, że w Łodzi nieodpowiedzialni policjanci nie użyli przypadkowo
      pocisków typu "loftka" ( te też posiadają - www.polska.policja.glt.pl )
      nieszczęście byłoby jeszcze większe !
      • Gość: bejbe ha ha ha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 18:45
        naprawde straciły te juwenalia przez zakaz piwa. Upojenie alkoholem pomogłoby
        zapomnieć nam o miernej organizacji tej imprezy. Od 5 lat czekalem na atrakcje
        i chyba teraz bedzie najlepsza, obejrze studentow zakompleksionych,
        wyłysiałych,zapryszczałych (są jeszcze:)i nieco sztywnych bez dopalacza
        tyskiego. Wczesniej atrakcją były skoki na bungie oczywiście komercyjne :)
        Jeszcze postawcie zamek pompowany!
    • Gość: kulak23 Re: Nie będzie alkoholu na Juwenaliach IP: *.netpark.pl / *.netpark.pl 18.05.04, 18:10
      i tak kazdy bedzie pił bo taka jest tradycja i tak musi być.........
    • Gość: StaryStudent Zstanow sie co bedziesz robil za 10 Twoich Lat???? IP: *.d1.club-internet.fr 19.05.04, 19:14
      1 to rektorzy szkol wyzszych zdecydowali o zakazie sprzedawania alkoholu

2 za czasow studenckich pana Wrony generacji w Czestochowie (Polsce) pijalo sie
      na 'umor'

3 w tych czasch dzialali jedynie 'gitowcy', ktorzy w odroznieniu od 'dresiarzy'
      i 'skin'glowami nie robili 'wejsc', 'wpadow' na podpitych studentow

4 jesli chcecie miec 'Juvenalia' i zachowac 'swobodne' przezycia' to niech ten
      kto musi sie upic (niech sobie zada sprawe, ze to blad, a bledow, zwlaszcza
      publicznie sie niepowtarza)

5 wiec , jesli chce sie omamic, zaden zakaz sprzedazy alkoholu go przed tym
      niepowstrzyma

6 jesli juz tak, to badz pijany jedynie w grupie ludzi, ktorych dobrze znasz, i
      ktorzy pija o wiele mniej niz Ty.

Dobrych i Bezpiecznych Juvenalii!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka