Dodaj do ulubionych

Michelle olała hrabiego

25.05.11, 06:35
wiadomosci.onet.pl/kraj/michelle-obama-nie-chce-widziec-komorowskiego,1,4357195,wiadomosc.html
Taki afront, coś podobnego :D
Obserwuj wątek
    • ayran Re: Michelle olała hrabiego 25.05.11, 06:49
      Według "Naszego Dziennika", jest inny powód jej nieobecności, niż tłumaczą to oficjalnie Amerykanie

To przecież oczywiste, że kto jak kto, ale redakcja "Naszego Dziennika" jest w tej mierze poinformowana lepiej niż ktokolwiek inny, z Departamentem Stanu włącznie.
    • simchat Re: Michelle olała hrabiego 25.05.11, 06:51
      ...albo chciała miłosiernie zaoszczędzić nam obciachu konfrontacji z nasza "ferst lejdi"??
      • ayran Re: Michelle olała hrabiego 25.05.11, 06:59
        A tę wersję gdzie wyczytałeś? W dodatku telewizyjnym do "Faktu", czy w "Gwiazdach"?
        • simchat Re: Michelle olała hrabiego 25.05.11, 08:08
          ...widok naszej "pierwszej pary" nie obraża twojego poczucia estetyki, bo moje bardzo :D

• lumpior Wykryto atak erotyczny starego kawalera. 25.05.11, 08:13
            Kto,co,dlaczego badaja sluzby federalne,no i Obama zostawil kobicine w Paryzu. Zeby jego nie..?
          • zoil44elwer Re: Michelle olała hrabiego 25.05.11, 08:17
            Jednak Kwaśniewscy to była para.Nawet Wojtyła ich cenił.
          • ayran Re: Michelle olała hrabiego 25.05.11, 14:59
            simchat napisał:

> ...widok naszej "pierwszej pary" nie obraża twojego poczucia estetyki, bo moje
            > bardzo :D

Mojego nie obraża, podobnie jak nie obrażał widok poprzedniej "pierwszej pary", choć powodów ku temu również wymieniano sporo. To zresztą dobrze świadczy o Polakach, że wybierając prezydentó w bezpośrednich wyborach nie kierują się tak nonsensownym kryterium wyboru jak uroda kandydata, czy jego żony (albo męża).
            • simchat Re: Michelle olała hrabiego 25.05.11, 17:40
              ayran napisał:

[...] To zresztą dobrze świadczy o Po
              > lakach, że wybierając prezydentó w bezpośrednich wyborach nie kierują się tak n
              > onsensownym kryterium wyboru jak uroda kandydata, czy jego żony (albo męża).
              >
              ...lubią do siebie podobnych ot co :D
          • jacekm22 Re: Michelle olała hrabiego 25.05.11, 15:28
            Pisowska plujko !!
            A stan uzebienia twego guru sekty PIS , nie obraza twego poczucia estetyki ....!!!!!!!!!!
    • rydzyk_smigly Wiesz jaki jest charakter "wizyty roboczej", 25.05.11, 08:11
      bo z taką przyjeżdża do PL Burack Obama?
    • wanda43 Re: Michelle olała hrabiego 25.05.11, 08:14
      sama ci to powiedziala, czy tylko powtarzasz idiotyzmy za szmatlawcem rydzyka, jak doopki z Onetu?
      • simchat Re: Michelle olała hrabiego 25.05.11, 08:17
        ...mąż tez oleje, chmura mu z nieba spadła :D:D:D
    • szwampuch58 Re: Michelle olała hrabiego 25.05.11, 15:05
      Jak przyjedzie zjesz ksiazeczke partyjna PiS-u?
    • douglasmclloyd Nasz dziennik i wszystko jasne nt 25.05.11, 15:23
      • simchat Nie jestem fanem ani PIS ani PEŁO 25.05.11, 17:43
        trudno mi pogodzić sie demokratyczna miernotą
        Kiedyś to nawet lubiłem Bronka, ale teraz to obciachowy gostek.
        • ayran Re: Nie jestem fanem ani PIS ani PEŁO 25.05.11, 18:30
          Z pewnością to dla prezydenta i jego żony prawdziwy dramat, że światowiec i przystojniak simchat, czerpiący wiedzę z "Naszego Dziennika" i tygodnika "Gwiazdy" uważa jego za obciachowca a ją krytykuje za brak urody.
          • simchat Re: Nie jestem fanem ani PIS ani PEŁO 28.05.11, 07:17
            Obciachem nie jest brak urody, tylko abnegacja, jednego w dbałości o wygląd, drugiego o sposób bycia, czy nie ma nikogo kto mógł by popracować nad nimi???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka