Dodaj do ulubionych

Węgrzyn pisze SMS-y

09.06.11, 12:21
"Homoseksualistów należy izolować od dzieci, szczególnie tych najmłodszych" - napisał poseł Robert Węgrzyn w SMS-ie rozesłanym do dziennikarzy. To jego komentarz do ustawy, którą ma się zająć Sejm.

www.tvn24.pl/-1,1706226,0,1,sms-od-wegrzyna-izolowac-homoseksualistow-od-dzieci,wiadomosc.html

Mam dwa pytania" czy od "lisbijek" również? ...a co z dziećmi,które chcą zostać ministrantami?
Obserwuj wątek
    • strikemaster Re: Węgrzyn pisze SMS-y 09.06.11, 12:25
      Wygląda na to, że Węgrzyn chce zostać najsławniejszym głupkiem polskiej polityki. :D
      Zabronić mu nie można. :)
      • muchomor-sromotnikowy Re: Węgrzyn pisze SMS-y 09.06.11, 12:31
        strikemaster napisał:

> Wygląda na to, że Węgrzyn chce zostać najsławniejszym głupkiem polskiej polityk
        > i. :D
        > Zabronić mu nie można. :)

Nie tylko w PiSie są takie "orły",w platformie ich również dostatek.
        Ale mści się strasznie aż ciarki po grzbiecie przechodzą.
        • pis_da_deby Re: Węgrzyn pisze SMS-y 09.06.11, 12:43
          muchomor-sromotnikowy napisał:

> Nie tylko w PiSie są takie "orły",w platformie ich również dostatek.

www.tvn24.pl/12690,1704948,0,1,wegrzyn-ostatecznie-poza-po-szantazowal,wiadomosc.html
          • kontestatorbg Re: Węgrzyn pisze SMS-y 09.06.11, 12:46
            Albo znalazł niszę. Skoro wystartuje jako kandydat niezależny na senatora to na swoim "umiłowaniu" do kochających inaczej może trochę punktów zarobić jeśli się przedstawi jako uciemięzony rpzez lobby homoseksualne obrońca tradycyjnego modelu rodziny.
          • muchomor-sromotnikowy Re: Węgrzyn pisze SMS-y 09.06.11, 12:48
            pis_da_deby napisał:

> muchomor-sromotnikowy napisał:
            >
            > > Nie tylko w PiSie są takie "orły",w platformie ich również dostatek.

Ja wiem,że on już nie jest w platformie.Ale tego,że był nie można przecież wymazać z pamięci.
            • pis_da_deby Re: Węgrzyn pisze SMS-y 09.06.11, 13:01
              >
              > Ja wiem,że on już nie jest w platformie.Ale tego,że był nie można przecież wyma
              > zać z pamięci.

Zostal wykluczony bo jest jaki jest.
    • l.george.l Izolować Węgrzyna 09.06.11, 12:49
      Gdyby ktoś miał wątpliwości, czy aby partia nie potraktowała go zbyt surowo, to chyba teraz poseł jednoznacznie potwierdził stan swojego narządu odpowiedzialnego za myślenie. Moim zdaniem Węgrzyn kwalifikuje się do izolacji.
      • kontestatorbg Re: Izolować Węgrzyna 09.06.11, 12:54
        A jest w Polsce jakis ustawowy obowiazek kochania gejów i lesbijek i popierania ich bzdurnych postulatów?
        • strikemaster Re: Izolować Węgrzyna 09.06.11, 12:57
          Jest obowiązek niedyskryminowania.
          • kontestatorbg Re: Izolować Węgrzyna 09.06.11, 12:58
            A na czym polega dyskryminacja gejów w Polsce?? Bo za cholerę nie mogę tego dostrzec.
            • strikemaster Re: Izolować Węgrzyna 09.06.11, 12:59
              > A na czym polega dyskryminacja gejów w Polsce??

Węgrzyn chce ich dyskryminować blokując przed nimi możliwość wykonywania niektórych zawodów.
            • chilum Re: Izolować Węgrzyna 09.06.11, 15:10
              > A na czym polega dyskryminacja gejów w Polsce?? Bo za cholerę nie mogę tego dos
              > trzec

Proponuję Ci ekperyment.

Ogłoś w swoim srodowisku, ze dokonujesz tzw. coming-out.

Poczekaj jakis czas i wtedy zobaczysz.
              • kontestatorbg Re: Izolować Węgrzyna 09.06.11, 15:15
                chilum napisał:

> Proponuję Ci ekperyment.
                >
                > Ogłoś w swoim srodowisku, ze dokonujesz tzw. coming-out.
                >
                > Poczekaj jakis czas i wtedy zobaczysz.
                >

A ja proponuję Ci inny eksperyment. Ogłoś w swoim środowisku że jesteś fanatycznym katolikiem i własnie zapisałeś się do opus-dei. A potem w związku z tym zarządaj całej masy przywilejów, z punktem pierwszym że każdy ma obowiązek mówić jaki jesteś fajny i zgadzać sie na wszystko co tylko wymyślisz
        • l.george.l Re: Izolować Węgrzyna 09.06.11, 15:41
          Nie ma też ustawy chroniącej portfel podatnika przed opłacaniem idiotów.
    • radio.wolna.europa.002 No Węgrzyn zabiera się homoseksualistów bo przez 09.06.11, 12:56
      No Węgrzyn zabiera się homoseksualistów, bo przez nich jak uważa wyleciał z PO.
      Może jakąś partię antychomoseksualną będzie zakładać?????
      • radio.wolna.europa.002 Tylko czy zdąży do wyborów?????))))))))) 09.06.11, 13:13
        Tylko czy zdąży do wyborów?????)))))))))
        Pamiętam ciecia z komisji śledczej. Cham totalny.
        PO obeszło się z nim straszliwie a go wcale nie żałuję.
        Niech wie, co to niesprawiedliwość.
    • pis_da_deby Re: Węgrzyn pisze SMS-y 09.06.11, 15:35

> "Homoseksualistów należy izolować od dzieci, szczególnie tych najmłodszych" -

PiS oburzone działaniem polskiego ambasadora

podpisał się pod oświadczeniem popierającym pochód środowisk lesbijskich, gejowskich, biseksualnych i transseksualnych

Posłowie żądają od szefa MON "podjęcia działań, które zapobiegną promowaniu przez polską dyplomację postaw sprzecznych z etycznymi podstawami cywilizacji ..

wiadomosci.onet.pl/kraj/pis-oburzone-dzialaniem-polskiego-ambasadora,1,4414430,wiadomosc.html
      • muchomor-sromotnikowy Re: Węgrzyn pisze SMS-y 09.06.11, 15:39
        pis_da_deby napisał:

> muchomor-sromotnikowy napisał:
        >
        > > "Homoseksualistów należy izolować od dzieci, szczególnie tych najmłodszyc
        > h" -
        >
        > PiS oburzone działaniem polskiego ambasadora
        >
        > podpisał się pod oświadczeniem popierającym pochód środowisk lesbijskich, gejow
        > skich, biseksualnych i transseksualnych
        >
        > Posłowie żądają od szefa MON "podjęcia działań, które zapobiegną promowaniu prz
        > ez polską dyplomację postaw sprzecznych z etycznymi podstawami cywilizacji ..
        >
        > wiadomosci.onet.pl/kraj/pis-oburzone-dzialaniem-polskiego-ambasadora,1,4414430,wiadomosc.html

Co za zbitki słowne tu wrzucasz.Cytuj albo całość albo posłuż się linkiem mojej wypowiedzi
        Dokonujesz kompilacji tekstu.

• pis_da_deby Re: Węgrzyn pisze SMS-y 10.06.11, 11:44

> Co za zbitki słowne tu wrzucasz.

Wskazuje tylko, ze nneggatywne podejscie do homoseksualistow ma nie tylko byly posel PO ale i obecni poslowie PiS.
          Tylko tyle.
          • teen69 Re: Węgrzyn pisze SMS-y 10.06.11, 15:30
            Kazdy ma prawo zostac durniem a co dopiero byly medialny orzeł Platformy. A co z Czum, Niesiolowskim , Gowinem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka