Dodaj do ulubionych

Paweł Kowal

11.06.11, 14:55
jego wystąpienie po przejściu po Kluzikowej to czysty populistyczny bełkot. Miałkie i żałosne.
Kto wie czy jeszcze przed wyborami nie wróci pod skrzydła pana prezesa.
Obserwuj wątek
    • mowiono.mi.ze.to.on Dramatyczny apel 11.06.11, 14:59
      o dojście do koryta.

Skąd on się wziął ? Gadał, jakby w polityce się dziś rano pojawił.
      • boblebowsky Re: Dramatyczny apel 11.06.11, 15:06
        mowiono.mi.ze.to.on napisał:

> o dojście do koryta.
        >
        > Skąd on się wziął ? Gadał, jakby w polityce się dziś rano pojawił.

Miałem wrażenie, że jeszcze nie do końca oswoił się z rolą lidera. Pewnie w każdym razie się nie zachowywał.
    • wilk_z_wolfow Re: Paweł Kowal 11.06.11, 15:14
      boblebowsky napisał:

> jego wystąpienie po przejściu po Kluzikowej to czysty populistyczny bełkot. Mia
      > łkie i żałosne.
      > Kto wie czy jeszcze przed wyborami nie wróci pod skrzydła pana prezesa.

Poprostu po odejsciu JKR , Libickiego i Tomczaka okazalo sie ze PJN jest tylko przystawka
      PiS-u .
      To bardzo powazny cios dla Jaroslawa Kaczynskiego , ktory uwazal , ze PJN zdobedzie
      glosy niezdecydowanej inteligencji i przystapi po ewentualnej wygranej w jesiennych
      wyborach do koalicji z paneprezesem .

• remez2 Re: Paweł Kowal 11.06.11, 15:21
        To bardzo powazny cios dla Jaroslawa Kaczynskiego , ktory uwazal , ze PJN zdobedzie
        glosy niezdecydowanej inteligencji i przystapi po ewentualnej wygranej w jesiennych
        wyborach do koalicji z paneprezesem .

Podobny cios spotkał D. Tuska - "rokosz" J. Palikota.
        • wilk_z_wolfow Re: Paweł Kowal 11.06.11, 15:41
          remez2 napisał:

> To bardzo powazny cios dla Jaroslawa Kaczynskiego , ktory uwazal , ze PJN zd
          > obedzie
          > glosy niezdecydowanej inteligencji i przystapi po ewentualnej wygranej w jesien
          > nych
          > wyborach do koalicji z paneprezesem .

> Podobny cios spotkał D. Tuska - "rokosz" J. Palikota.

Palikot gra na siebie i stad zainteresowanie CBA ,ABW i CBS jego osoba .
          Tym bardziej , ze coraz mniej w mediach o Palikocie a wiec jest embargo na Palikota .
          Sluchalem jego wypowiedzi na temat gospodarki , budzetu i spraw socjalnych .
          Znane drazliwe tematy , ktorych zaden obecny polityk w Sejmie nie probuje nawet
          zaczynac a jezeli juz to tylko wyrzucajac z siebie potok slow , ktory ma cale pokazac
          spoleczenstwu , ze ktos sie tym interesuje .
          Nie jestem przekonany do Palikota , rownie dobrze na te tematy mowi Janusz Korwin-Mikke
          ale do niego tez nie jestem przekonany .
          Na wybory pojde , na 100% jednego jestem pewny ze na PiS nigdy nie zaglosuje .
      • boblebowsky Re: Paweł Kowal 11.06.11, 15:36
        Moim zdaniem mogą się nawet nie pokusić o zdobycie 3% dające im państwową kasę. Listy PIS jeszcze nie ogłoszone.
    • jon-ze-wsi Bełkotem to ty sam się popisujesz. 11.06.11, 15:19
      Jakże boleśnie dziś Polacy przekonują się, że polska polityka to szambo. Kowal pokazał na tym tle wielką klasę.
      • boblebowsky Re: Bełkotem to ty sam się popisujesz. 11.06.11, 15:29
        jon-ze-wsi napisał:

> Jakże boleśnie dziś Polacy przekonują się, że polska polityka to szambo. Kowal
        > pokazał na tym tle wielką klasę.

No tak, on już prawie nie śmierdzi mimo iż nie tak dawno z tego niby szamba sam był wypełzł.
        Pamięć okazuje się ma niezwykle krótką. Trochę mi przypominał Leppera z jego tekstem, że "oni wszyscy już rządzili".
      • indeed4 Re: Bełkotem to ty sam się popisujesz. 11.06.11, 15:35
        PJN jest beznadziejne, przez chwilę sądziłem, że zmiana na stanowisku szefa, to sprytna zagrywka wyborcza, która miała przyciągać zróżnicowany elektorat dwoma medialnymi twarzami - spokojnym Kowalem i bardziej radykalną, antypisowską Kluzik

A okazało się, że żadnej strategii tam nie ma - postawiono ( b. głupio ) tylko na jedną linię, drugą całkiem odrzucono, baby się starły i pożarły i koniec marzeń.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka