pade 11.06.11, 15:48 Zazdroszczę mu tej zdolności mówienia. Ma charyzmę facet. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ex.mila Re: Tusk wymiata:) 11.06.11, 15:50 pade napisała: > Zazdroszczę mu tej zdolności mówienia. > Ma charyzmę facet. Dobry jest. Bez dwóch zdań. Odpowiedz Link Zgłoś
dirloff Re: Tusk wymiata:) 11.06.11, 15:59 W opowiadaniu bajek lemingom do wieczornego snu czy popołudniowej drzemki. Nawet bez jednego zdania... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Tusk wymiata:) 11.06.11, 16:03 > Zazdroszczę mu tej zdolności mówienia. > Ma charyzmę facet. Żeby jeszcze umiał rozwiązywać problemy wagi państwowej. Tego mu życzmy, bo i tak nadal będzie premierem, nie ma w Polsce żadnej konkurencji politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
muchomor-sromotnikowy Re: Tusk wymiata:) 11.06.11, 16:07 pade napisała: > Zazdroszczę mu tej zdolności mówienia. > Ma charyzmę facet. Nie ma ani jednego ani drugiego.Hitler to miał charyzmę ale Donald? nie rozmieszaj mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
halfinteligentzpis Ale Hitler był szefem IV RP, 11.06.11, 16:23 tfu...!!!! III Rzeszy, chciałem napisać!!!! muchomor-sromotnikowy napisał: > pade napisała: > > > Zazdroszczę mu tej zdolności mówienia. > > Ma charyzmę facet. > > > Nie ma ani jednego ani drugiego.Hitler to miał charyzmę ale Donald? nie rozmies > zaj mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Ktoś cię usiłuje R O Z M I E S Z A Ć? 11.06.11, 22:09 muchomor-sromotnikowy napisał: > pade napisała: > > > Zazdroszczę mu tej zdolności mówienia. > > Ma charyzmę facet. > > > Nie ma ani jednego ani drugiego.Hitler to miał charyzmę ale Donald? nie rozmies > zaj mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Tusk wymiata:) 11.06.11, 16:27 pade napisała: Zazdroszczę mu tej zdolności mówienia. Masz problemy z wysławianiem się? Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Tusk wymiata:) 11.06.11, 16:32 Hehe, dobre:) Tak, mam problem, występując przed milionami ludzi miałabym tremę, po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
tytanya Re: Tusk wymiata:) 11.06.11, 17:41 Sprząta ? pade napisała: Ma charyzmę facet. Nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
muchomor-sromotnikowy Re: Tusk wymiata:) 11.06.11, 17:42 tytanya napisała: > Sprząta ? > > pade napisała: Ma charyzmę facet. > Nie ma. I nigdy nie miał. Odpowiedz Link Zgłoś
tytanya Re: Tusk wymiata:) 11.06.11, 17:45 To oczywiste i od pisania o tym mu nie przybędzie. pade napisała: Ma charyzmę facet. muchomor-sromotnikowy napisał: I nigdy nie miał. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Tusk wymiata:) 11.06.11, 21:43 Toście już zapomnieli jak to Kaczyński przed wyborami mówił o Tusku, że jest mężem stanu?:P Odpowiedz Link Zgłoś
tytanya Re: Tusk wymiata:) 11.06.11, 21:45 Nie słucham Kaczyńskiego. Z zasady. A Tuska kiedyś posłuchałam, obejrzałam i chwatit. Nie jest atrakcyjyny. :P Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Tusk wymiata:) 11.06.11, 21:57 No dobrze, Tusk jest słabym mówcą i człowiekiem bez charyzmy. Powiedz kto w polskiej polityce ją ma? Odpowiedz Link Zgłoś
tytanya Re: Tusk wymiata:) 11.06.11, 21:59 Ten wątek jest o Tusku. Nie zmieniaj tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
projagi Re: Tusk wymiata:) 11.06.11, 22:02 tytanya napisała: > Ten wątek jest o Tusku. > Nie zmieniaj tematu. Przecież Bob nie zmienia tematu. Zadał grzeczne pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
tytanya Re: Tusk wymiata:) 11.06.11, 22:04 Czyżbym odpowiedziała niegrzecznie? Bob zadał pytanie nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Tusk wymiata:) 11.06.11, 22:05 tytanya napisała: > Ten wątek jest o Tusku. > Nie zmieniaj tematu. Wyraziłaś swoje zdanie, ok, ja próbuję po prostu znaleźć jakiś punkt odniesienia. Więc? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Tusk wymiata:) 11.06.11, 22:12 tytanya napisała: > Nie widzę punktu odniesienia. Rzeczywiście mało co widzisz, a jeszcze mniej masz do powiedzenia, co nie przeszkadza ci to w wyrażaniu sądów. Cóż, głupota rządzi się swoimi prawami:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tytanya Re: Tusk wymiata:) 11.06.11, 22:16 Tak, niestety nie widzę charyzmy u Tuska. Z tego powodu muszę być bardzo głupia. :P Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Absolutnie NIE! Ale mogłabyś odpowiedzieć, który 11.06.11, 22:19 polityk MA charyzmę. tytanya napisała: > Tak, niestety nie widzę charyzmy u Tuska. > Z tego powodu muszę być bardzo głupia. :P Odpowiedz Link Zgłoś
tytanya Re: Absolutnie NIE! Ale mogłabyś odpowiedzieć, kt 11.06.11, 22:23 Napisałam tutaj: forum.gazeta.pl/forum/w,28,126038344,126046656,Re_Tusk_wymiata_.html Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Tusk wymiata:) 11.06.11, 22:20 tytanya napisała: > Tak, niestety nie widzę charyzmy u Tuska. > Z tego powodu muszę być bardzo głupia. :P A do tego jeszcze nieudolnie próbujesz posługiwać się manipulacją, próbując przypisać mi twierdzenia jakich nie wyraziłem. Idź lepiej spać. Odpowiedz Link Zgłoś
tytanya Re: Tusk wymiata:) 11.06.11, 22:24 Dziękuję, jeszcze nie mam ochoty:) boblebowsky napisał: Idź lepiej spać. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Tusk wymiata:) 11.06.11, 22:46 boblebowsky napisał: > tytanya napisała: > > > Tak, niestety nie widzę charyzmy u Tuska. > > Z tego powodu muszę być bardzo głupia. :P > > A do tego jeszcze nieudolnie próbujesz posługiwać się manipulacją, jak rozgwiazda, manipuluje na kilka frontów forum.gazeta.pl/forum/w,89075,126045693,126045693,Kaja_byla_wczoraj_na_meczu_Polska_Francja.html Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Tusk wymiata:) 11.06.11, 22:13 pade napisała: > Poza Tuskiem-nikt:P Zgadzam się, reszta plącze mu się gdzieś pod nogami. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Tusk wymiata:) 12.06.11, 02:39 boblebowsky napisał: > No dobrze, Tusk jest słabym mówcą i człowiekiem bez charyzmy. Powiedz kto w pol > skiej polityce ją ma? Wstydź się niegramotny! Napieralski oczywiście! Odpowiedz Link Zgłoś
2.andrzej.d musi głupa rżnąć... taka funkcja 11.06.11, 22:00 gadać ciągle coś innego niż się myśli... to może do obłędu doprowadzić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Jaruś myśli to, co mówi? Jeśli tak, to... 11.06.11, 22:17 2.andrzej.d napisał: > gadać ciągle coś innego niż się myśli... to może do obłędu doprowadzić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pan.sajgon Zamiata to tak 11.06.11, 22:05 pade napisała: > Zazdroszczę mu tej zdolności mówienia. > Ma charyzmę facet. wlasciwy czlowiek na wlasciwej pozycji zawodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski.5 Komentarz po przemowieniu genseka Tuska 12.06.11, 06:34 www.wsieci.rp.pl/opinie/cala-naprzod/Platformo-przepraszam-i-dziekuje pade napisała: > Zazdroszczę mu tej zdolności mówienia. > Ma charyzmę facet. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Komentarz po przemowieniu genseka Tuska 12.06.11, 13:18 czytałam, dobry tekst Co nie zmienia faktu, że łatwo krytykować, siedząc przed kompem, w fotelu, ale nikt by się z Tuskiem na miejsca nie chciał zamienić, oprócz JK oczywiście:P Kryzys światowy, powodzie, katastrofa...żaden z poprzednich premierów nie musiał zmagać się z takimi przeciwnościami losu. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.sajgon Re: Komentarz po przemowieniu genseka Tuska 12.06.11, 13:31 pade napisała: > czytałam, dobry tekst > Co nie zmienia faktu, że łatwo krytykować, siedząc przed kompem, w fotelu, ale > nikt by się z Tuskiem na miejsca nie chciał zamienić, oprócz JK oczywiście:P > Kryzys światowy, powodzie, katastrofa...żaden z poprzednich premierów nie musia > ł zmagać się z takimi przeciwnościami losu. > > > To ze mijasz sie z prawda to typowe dla leminga. A teraz pade, skacz, skacz, skacz bo tak spiewa twoj wodz Donald. Jak znudzi ci sie gimnastyka to wroc. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol tusk wymiata spod szafy i zamiata pod dywan 12.06.11, 07:28 POzornie jest czysto Odpowiedz Link Zgłoś
zbysio45 Re: Tusk wymiata a charyzme ma do czego ? 12.06.11, 13:29 chetnie widzialbym w Polsce dobrego premiera ,ktory oprocz korupcji politycznej umie jeszcze dobrze rzadzic Polska i ma jakis SENSOWNY PROGRAM GOSPODARCZY ORAZ EKONOMICZNY.SAMYMI SLUPKAMI POPARCIA TRUDNO JEST WYZYWIC 36 MIL.KRAJ.PAN PREMIER JUZ ODERWAL SIE OD RZECZYWISTOSCI BO OTOCZYL SIE DWOREM POCHLEBCOW I POTAKIWACZY. Odpowiedz Link Zgłoś