kzet69 01.07.11, 20:09 69 posłów PO zagłosowało rączka w rączkę z posłami PiS w sprawie ustawy o XVII wiecznym rodowodzie, łamiącej zarówno prawa człowieka jak i prawa kobiety. HAŃBA dla PO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike.recz Przesady bez z tą hańbą. Skierowali do komisji 01.07.11, 20:28 bo jest to przynajmniej teoretycznie projekt obywatelski. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Przesady bez z tą hańbą. Skierowali do komisj 01.07.11, 20:31 Nie rób sobie jaj, to coś powinno wylądować w koszu, do komisji PO wysłało z czysto koniunkturalnych względów i to jest obrzydliwe tak samo jak transfer JKR... Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Przesady bez z tą hańbą. Skierowali do komisj 01.07.11, 20:34 kzet69 napisał: > Nie rób sobie jaj, to coś powinno wylądować w koszu, do komisji PO wysłało z cz > ysto koniunkturalnych względów i to jest obrzydliwe tak samo jak transfer JKR.. > . Tak w tym wypadku koniunkturalizm polegał na nie uwaleniu od razu projektu pod którym podpisało się tylu obywateli. I tylko tyle. A o tamtej prostytutce to nawet szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Przesady bez z tą hańbą. Skierowali do komisj 01.07.11, 21:55 mike.recz napisał: > bo jest to przynajmniej teoretycznie projekt obywatelski. Chyba kruchciany. Projekty obywatelskie są dla świadomych obywateli a nie dla stada bezmózgich baranów idących ślepo za czarno-purpurowymi pasterzami. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Przesady bez z tą hańbą. Skierowali do komisj 01.07.11, 22:08 tornson napisał: > mike.recz napisał: > > > bo jest to przynajmniej teoretycznie projekt obywatelski. > Chyba kruchciany. Projekty obywatelskie są dla świadomych obywateli a nie dla s > tada bezmózgich baranów idących ślepo za czarno-purpurowymi pasterzami. Ty komunista jesteś ten świadomy? Bez jaj. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Hańba PO 01.07.11, 20:29 słucham wypowiedzi zadeklarowanych fanów PO, bo to juz kolejny wątek, który zbywają wielce mówiącym milczeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Hańba PO 01.07.11, 20:37 A nad czym się tu rozwodzić? Osobiście uważam, że obecne rozwiązanie kwestii aborcji jest w naszych warunkach optymalne, jest kompromisem między dwiema skrajnościami i bardzo dobrze. Po cholerę grzebać dalej w starym i wyświechtanym temacie. Ale zarówno PiS jak LSD chcą sobie powrzeszczeć kolejny raz i wywołują temat całkiem niepotrzebnie. Widać brak innych, bardziej "nośnych" tematów, cóż....mizeria umysłowa..... Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Hańba PO 01.07.11, 20:41 etta2 napisała: > A nad czym się tu rozwodzić? Osobiście uważam, że obecne rozwiązanie kwestii ab > orcji jest w naszych warunkach optymalne, jest kompromisem między dwiema skrajn > ościami i bardzo dobrze. Po cholerę grzebać dalej w starym i wyświechtanym tema > cie. No właśnie masz rację, a I czytanie ustawy to była idealna możliwość zakończenia tematu ale 69 posłów PO głosujących łapka w łapkę z PiS uniemożliwiło to, w związku z czym temat ozyje w kampanii wyborczej,... nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Hańba PO 01.07.11, 22:27 kzet69 napisał: > etta2 napisała: > > > A nad czym się tu rozwodzić? Osobiście uważam, że obecne rozwiązanie kwestii aborcji jest w naszych warunkach optymalne, jest kompromisem między dwiema skrajnościami i bardzo dobrze. Po cholerę grzebać dalej w starym i wyświechtanym temacie. > > No właśnie masz rację, a I czytanie ustawy to była idealna możliwość zakończenia tematu ale 69 posłów PO głosujących łapka w łapkę z PiS uniemożliwiło to, w związku z czym temat ozyje w kampanii wyborczej,... nieprawdaż? Plus kilkunastu nieobecnych. A to może przypominać branie ślubu kościelnego po ponad 20 latach tuż przed wyborami... Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Hańba PO 01.07.11, 20:42 rozumiem że kontrolowanie twojej d............y przez piechtę jest kompromisem gratuluję kompromisu. Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: Hańba PO 01.07.11, 20:48 sim.c.hrabia napisał: > rozumiem że kontrolowanie twojej d............y > przez piechtę jest kompromisem > gratuluję kompromisu. D.pę to się przede wszystkim powinno kontrolować, żeby nie zajść w niechcianą ciążę, a nie potem mówić, że ktoś inny chce tę d.pę kontrolować:) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Hańba PO 01.07.11, 20:54 wylogowany.pielegniarz napisał: > D.pę to się przede wszystkim powinno kontrolować, żeby nie zajść w niechcianą c > iążę, a nie potem mówić, że ktoś inny chce tę d.pę kontrolować:) To jest Twoja najlepsza - po prostu szczera - wypowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: Hańba PO 01.07.11, 20:57 Dziękuję. Twoje opinie są dla mnie bezcenne. Wprawdzie głównie te w wątkach o małym Grzesiu, ale i tu nie pogardzę. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Hańba PO 01.07.11, 21:02 wylogowany.pielegniarz napisał: > Dziękuję. Proszę. > Twoje opinie są dla mnie bezcenne. Miło to przeczytać. > Wprawdzie głównie te w wątkach o małym Grzesiu, ale i tu nie pogardzę. Skoro taki mały, to po co się nim zajmujesz? A tu - cóż, katoszariat trzyma się mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: Hańba PO 01.07.11, 21:08 remez2 napisał: > wylogowany.pielegniarz napisał: > > > Dziękuję. > Proszę. > > Twoje opinie są dla mnie bezcenne. > Miło to przeczytać. Cała przyjemność po mojej stronie. > > Wprawdzie głównie te w wątkach o małym Grzesiu, ale i tu nie pogardzę. > Skoro taki mały, to po co się nim zajmujesz? Bo śmieszny. > A tu - cóż, katoszariat trzyma się > mocno. Wyrąb lasów pod stosy już się zaczął. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Hańba PO 01.07.11, 21:16 > Wyrąb lasów pod stosy już się zaczął. Tu masz rację. :- ( Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Hańba PO 01.07.11, 20:58 wylogowany.pielegniarz napisał: > D.pę to się przede wszystkim powinno kontrolować, żeby nie zajść w niechcianą c > iążę, a nie potem mówić, że ktoś inny chce tę d.pę kontrolować:) To ty też już jesteś wraz z Gowinem na ścieżce do PiS-u? Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: Hańba PO 01.07.11, 21:06 kzet69 napisał: > To ty też już jesteś wraz z Gowinem na ścieżce do PiS-u? Nie jestem z nikim na żadnej ścieżce. Jeśli wyrażenie opinii, że w pierwszej kolejności powinno się myśleć o tym, żeby nie zajść w niechcianą ciążę, jest już czymś podejrzanym, to naprawdę nie wiem, co odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Hańba PO 01.07.11, 21:10 Bo może najpierw wypadałoby wprowadzić sensowne nauczanie o życiu seksualnym w szkołach oraz refundację doustnych środków antykoncepcyjnych a potem wyzywać że ktoś nie pilnował własnej d...? W Polsce mamy ze 2 miliony rodzin patologicznych, gdzie pan i władca wraca do domu nachlany i bierze od swojej suki to co mu się należy.... nie zauważyłeś tego jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Hańba PO 01.07.11, 22:46 kzet69 napisał: > Bo może najpierw wypadałoby wprowadzić sensowne nauczanie o życiu seksualnym w > szkołach oraz refundację doustnych środków antykoncepcyjnych a potem wyzywać że > ktoś nie pilnował własnej d...? > W Polsce mamy ze 2 miliony rodzin patologicznych, gdzie pan i władca wraca do domu nachlany i bierze od swojej suki to co mu się należy.... nie zauważyłeś tego jeszcze? Plus te kobiety, często młodziutkie dziewczyny, które zostają zgwałcone. Czasem jest to gwałt zbiorowy. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Hańba PO 01.07.11, 20:53 Moją doopę kontroluję SAMA, a nie jakaś piechta, więc....nie wciskaj mi kitu, jeśli łaska, mości Hrabio. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Hańba PO 01.07.11, 21:00 ależ nie próbuję nic wciskać po prostu to co uważasz za kompromis ja co najwyżej za zgniły uważam. a w sprawach aborcji to moim zdaniem tylko kobiety powinny się wypowiadać i tylko tyle i może aż. Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: Hańba PO 01.07.11, 21:10 m.c.hrabia napisał: > a w sprawach aborcji to moim zdaniem tylko kobiety powinny się wypowiadać A w sprawach płacenia alimentów tylko mężczyźni? Odpowiedz Link Zgłoś
wiewiorzasta Re: Hańba PO 01.07.11, 21:58 etta2 napisała: > A nad czym się tu rozwodzić? Osobiście uważam, że obecne rozwiązanie kwestii ab > orcji jest w naszych warunkach optymalne, jest kompromisem między dwiema skrajn > ościami i bardzo dobrze. Po cholerę grzebać dalej w starym i wyświechtanym tema > cie. Ale zarówno PiS jak LSD chcą sobie powrzeszczeć kolejny raz i wywołują tem > at całkiem niepotrzebnie. Widać brak innych, bardziej "nośnych" tematów, cóż... > .mizeria umysłowa..... Wsadź se w buty ten "kompromis" między facetami w sutannach, a facetami w garniturach. Będziesz wyższa. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Hańba PO 01.07.11, 23:03 wiewiorzasta napisała: > etta2 napisała: > > > A nad czym się tu rozwodzić? Osobiście uważam, że obecne rozwiązanie kwestii aborcji jest w naszych warunkach optymalne, jest kompromisem między dwiema skrajnościami i bardzo dobrze. Po cholerę grzebać dalej w starym i wyświechtanym temacie. Ale zarówno PiS jak LSD chcą sobie powrzeszczeć kolejny raz i wywołują temat całkiem niepotrzebnie. Widać brak innych, bardziej "nośnych" tematów, cóż... > > .mizeria umysłowa..... > > Wsadź se w buty ten "kompromis" między facetami w sutannach, a facetami w garniturach. Będziesz wyższa. > Zwłaszcza, że ów kompromis nie był realizowany w praktyce. Między innymi przez takich, jak Piecha, który sam przyznał się do wykonywania aborcji przed laty. Dziś,jak każdy "nawrócony" jest za bezwzględną ochroną życia poczętego. Teraz nawet w przypadku zgodnym z owym kompromisem lekarze powołują się na klauzulę sumienia. Ale tylko oficjalnie, bo skąd by się brało spore (eufemizm) podziemie aborcyjne? > > Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd W PO można głosować, jak się chce 01.07.11, 20:43 Nie po liniach partyjnych, jak PiC, czy SLD, gdzie wszyscy mają takie samo zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: W PO można głosować, jak się chce 01.07.11, 20:45 douglasmclloyd napisał: > Nie po liniach partyjnych, jak PiC, czy SLD, gdzie wszyscy mają takie samo zdan > ie. No, ale podobno Grześ Napieralski i 1/4 posłów lewicy nie wzięła udziału w głosowaniu w tak rzekomo zasadniczej dla nich sprawie jak aborcja. Jest więc i trzecie wyjście. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: W PO można głosować, jak się chce 01.07.11, 20:50 douglasmclloyd napisał: > Nie po liniach partyjnych, jak PiC, czy SLD, gdzie wszyscy mają takie samo zdan > ie. I dlatego prawie 1/3 klubu PO nie odrzuca projektu ustawy korzeniami tkwiącej w nauce św. inkwizycji, .. gratuluję, jesteś kolejnym, który przekonuje mnie że na PO nie zagłosuję.. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd [...] 01.07.11, 21:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: W PO można głosować, jak się chce 01.07.11, 21:35 > Gówno mnie obchodzi na kogo głosujesz. Miło, grzecznie, popisowo. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: W PO można głosować, jak się chce 01.07.11, 23:15 remez2 napisał: > > Gówno mnie obchodzi na kogo głosujesz. > Miło, grzecznie, popisowo. No i sami PO-wcy (że o PiS-owcach nie wspomnę) walą w SLD na odlew. Niektórzy nawet zmieniając skrót na LSD. Oczywiście z pełną sympatią... Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: W PO można głosować, jak się chce 01.07.11, 23:20 > No i sami PO-wcy (że o PiS-owcach nie wspomnę) walą w SLD na odlew. Niektórzy nawet zmieniając skrót na LSD. Oczywiście z pełną sympatią... Bo to elita elit jest. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: W PO można głosować, jak się chce 01.07.11, 23:25 remez2 napisał: > > No i sami PO-wcy (że o PiS-owcach nie wspomnę) walą w SLD na odlew. Niekt > órzy nawet zmieniając skrót na LSD. Oczywiście z pełną sympatią... > Bo to elita elit jest. Prawda, ale dziś część posłów SLD (w tym przewodniczący) się skompromitowało. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: W PO można głosować, jak się chce 01.07.11, 23:31 > Prawda, ale dziś część posłów SLD (w tym przewodniczący) się skompromitowało. Tego jeszcze nie wiemy. Odpowiedziałem Ci w innym poście. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: W PO można głosować, jak się chce 01.07.11, 23:47 Elita,wytwór grubego jelita? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce W SLD można NIE głosować wcale - 02.07.11, 08:24 jak 25% klubu z Grzegorzem Napieralskim - kolejnym "wierzącym" lewicowcem na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: W SLD można NIE głosować wcale - 03.07.11, 12:12 ave.duce napisała: > jak 25% klubu z Grzegorzem Napieralskim - kolejnym "wierzącym" lewicowcem na cz > ele. Przecież POPiS pod dyktando biskupów przegłosuje wszystko co chcą katabasy.Napieralski nie chce być Rejtanem? Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Klęczą przed plebanami.Czas na lewice. 01.07.11, 21:07 Walcza o glosy moherow,do Rydzyka im coraz blizej.Katoprawica. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Klęczą przed plebanami.Czas na lewice. 01.07.11, 21:11 A gdzie ta "lewica" podaj link jeśli łaska... Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Hańba PO 01.07.11, 21:42 agnostic5 napisał: > Wstyd za tych z PO! > wstyd wstydem, co jednak powiedzieć o Grzesiu i o tych z jego partii co nie przyszli na głosowanie. co im stanęło na przeszkodzie, jakie ważne mięli powody by osikać ciepłym moczem głosowanie. czyżby zrobili zwód uszami, zabrakło odwagi, a może inwestycja w najbliższe wybory. nazwę takie zachowanie- tchórzostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Hańba PO 01.07.11, 21:59 Obrzuciłeś błotem tak na wszelki wypadek? No cóż, POPiS. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Hańba PO 01.07.11, 23:22 remez2 napisał: > Obrzuciłeś błotem tak na wszelki wypadek? No cóż, POPiS. Remez nie! Mnie też zniesmaczyła nieobecność posłów SLD (w tym - co gorsza przewodniczącego partii) na tym ważnym jednak głosowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Hańba PO 01.07.11, 23:30 > Remez nie! Mnie też zniesmaczyła nieobecność posłów SLD (w tym - co gorsza przewodniczącego partii) na tym ważnym jednak głosowaniu. To nie tak: - nie wiem dlaczego nie byli, - gdyby głosowali za, nie zmieniliby wyniku, - 69 z PO było i mogło zmienić wynik. PS - jeżeli nie byli obecni bo nie chcieli się zdeklarować, to są ciule. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Hańba PO 01.07.11, 23:54 remez2 napisał: > > Remez nie! Mnie też zniesmaczyła nieobecność posłów SLD (w tym - co gorsz > a przewodniczącego partii) na tym ważnym jednak głosowaniu. > To nie tak: > - nie wiem dlaczego nie byli, A co im niby miało przeszkodzić> > - gdyby głosowali za, nie zmieniliby wyniku, Zgoda, ale wypowiedzieliby się otwarcie na temat! > - 69 z PO było i mogło zmienić wynik. Pełna zgoda. > PS - jeżeli nie byli obecni bo nie chcieli się zdeklarować, to są ciule. Jeśli Twój PS dotyczy SLD (a jestem tego pewna), to Twoja konstatacja jest prawdziwa i... bardzo bolesna. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Hańba PO 02.07.11, 00:00 > A co im niby miało przeszkodzić Nie wiem. > Jeśli Twój PS dotyczy SLD (a jestem tego pewna), to Twoja konstatacja jest p > rawdziwa i... bardzo bolesna. Tak, dotyczy 11. z SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Hańba PO 02.07.11, 07:31 Masz pełna rację Remez, ale tutaj odnoszę wrażenie że Grzesiu działa z pełną premedytacją, im mniejsze zwycięstwo PO nad PiS w wyborach, tym większa jego rola w formowaniu nowego rządu, zwłaszcza jeśli PSL i RP nie przeskoczą progu... Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Hańba PO 01.07.11, 23:29 Mieli się kopać z koniem ciągnącym Rolwagę ku dewocji? A DonalT straszy wciąż koalicją SLD z PiSem. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Jak to mówią lepiej późno niż wcale! 01.07.11, 21:53 To do tych którzy do tej pory ślepo popiera POyebów i dopiero się obudzili. Tymczasem PO głosuje za katolskimi debilizmami od samego początku swego istnienia, rączka w rączkę z PiSem. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Jak to mówią lepiej późno niż wcale! 01.07.11, 22:07 tornson napisał: > To do tych którzy do tej pory ślepo popiera POyebów i dopiero się obudzili. Tym > czasem PO głosuje za katolskimi debilizmami od samego początku swego istnienia, > rączka w rączkę z PiSem. ślepy to Ty jesteś, skoro nie dostrzegasz rzeczy oczywistych, SLD w osobie Grzesia ma głęboko w poważaniu te głosowanie, najważniejszy dla niego jest image, wierzący lewicowiec. elegancki, kulturalny, słodziutki jak kosztela na zewnątrz, zaś w środku robaczywy. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Jak to mówią lepiej późno niż wcale! 01.07.11, 22:11 Czy Ty, tymi swoimi światło ćmiącymi tekstami, chcesz odwrócić uwagę od POPiS? Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Jak to mówią lepiej późno niż wcale! 01.07.11, 22:36 remez2 napisał: > Czy Ty, tymi swoimi światło ćmiącymi tekstami, chcesz odwrócić uwagę od POPiS? daj spokój z tym popisem. czy Ty próbujesz odwrócić uwagę od niewyraźnego Grzesia. obowiązkiem jego i nieobecnych z jego partii było być na tym głosowaniu. chcesz dosadniej, proszę bardzo- .............. liczyłeś na Gowina? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Jak to mówią lepiej późno niż wcale! 01.07.11, 22:52 behemot17-13 napisał: > remez2 napisał: > > > Czy Ty, tymi swoimi światło ćmiącymi tekstami, chcesz odwrócić uwagę od P > OPiS? > daj spokój z tym popisem. czy Ty próbujesz odwrócić uwagę od niewyraźnego Grzes > ia. obowiązkiem jego i nieobecnych z jego partii było być na tym głosowaniu. ch > cesz dosadniej, proszę bardzo- .............. liczyłeś na Gowina? POPiS istnieje i na nic zdadzą się zaprzeczenia. Fakty są nieubłagane. A dalej - 69 z PO zmienia diametralnie wynik głosowania, 11 z SLD - nie. A różnica jest taka, że jedni głosowali a drudzy (z nieznanych w tej chwili powodów) - nie. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Jak to mówią lepiej późno niż wcale! 01.07.11, 23:21 jak na razie, obaj jesteśmy nieugięci w recenzowaniu zachowania się poszczególnych partii, jej przywódców. nie ma co przeciągać, niech każdy zostanie przy swoim, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Jak to mówią lepiej późno niż wcale! 01.07.11, 23:33 behemot17-13 napisał: > jak na razie, obaj jesteśmy nieugięci w recenzowaniu zachowania się poszczególn > ych partii, jej przywódców. nie ma co przeciągać, niech każdy zostanie przy swoim, pozdrawiam. Ok. Również pozdrawiam. Słucham koncertu i jestem pod wrażeniem. Dużym i pozytywnym. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Jak to mówią lepiej późno niż wcale! 01.07.11, 23:44 Na gałęziach z tego drzewa o solidaruszych(chadeckich) korzeniach są podobnego gatunku owoce.Różnica jest tylko w tym że jedne owoce to śliwki robaczywki a drugie to fałszywki udające liberałki-ulęgałki.Np niejaki liberał z ZChN Niesiołowski. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Hańba PO 01.07.11, 22:12 Wczoraj córka SB-eka sromotnie poległa w programie kropka nad i Olejnik w dyskursie o białej księdze katastrofy smoleńskiej sromotnie poległa.Byla nad wyraz słabo przygotowana a jej interlokutor wręcz ją zmiażdżył.Co się dzieje z Olejnik ? Taka słaba!? Chyba ta wyhodowana w latach uwłaszczanie się komunistyczno- esbeckiej nomenklatury gwiazdeczka przezywa swój koniec?! Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Hańba PO 01.07.11, 23:33 kecawa napisał: > Wczoraj córka SB-eka sromotnie poległa > > w programie kropka nad i Olejnik w dyskursie o białej księdze katastrofy smoleń > skiej sromotnie poległa.Byla nad wyraz słabo przygotowana a jej interlokutor wr > ęcz ją zmiażdżył.Co się dzieje z Olejnik ? Taka słaba!? Chyba ta wyhodowana w l > atach uwłaszczanie się komunistyczno- esbeckiej nomenklatury gwiazdeczka przezy > wa swój koniec?! Nie znoszę Moniki Olejnik, ale czemu - NA MODŁĘ posła KURSKIEGO- wyciągasz przodków? Ale skoro to robisz przypominam ci towarzysza Rajmunda, że już o dziadkach Jarka nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Hańba PO 01.07.11, 23:25 Przecież PO to partia chadecka.Sekta ultra dewota Gowina rośnie w siłę?/ Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda A Napieralski jak głosował? 01.07.11, 23:30 Domyślam się, że za odrzuceniem ? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: A Napieralski jak głosował? 01.07.11, 23:37 woda_woda napisała: > Domyślam się, że za odrzuceniem ? Nie wziął udziału w glosowaniu. Nie wiem dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Aha. 01.07.11, 23:38 remez2 napisał: > woda_woda napisała: > > > Domyślam się, że za odrzuceniem ? > Nie wziął udziału w glosowaniu. Nie wiem dlaczego. Mam nadzieję, że to wyjaśni publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Aha. 01.07.11, 23:43 > Mam nadzieję, że to wyjaśni publicznie. Nowa świecka tradycja? Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Re: Aha. 01.07.11, 23:44 remez2 napisał: > > Mam nadzieję, że to wyjaśni publicznie. > Nowa świecka tradycja? Że wyborcy lewicy chcieliby wiedzieć, czemu ich szef opuścił tak ważne głosowanie? Być może. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Aha. 01.07.11, 23:47 > Że wyborcy lewicy chcieliby wiedzieć, czemu ich szef opuścił tak ważne głosowanie? Być może. Błąd. On nie jest szefem wyborców. A członkowie SLD - poinformują jeśli uznają to za właściwe. Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Re: Aha. 01.07.11, 23:50 remez2 napisał: > Błąd. Aha. Rozumiem. Wyborcy SLD nie są ciekawi, czemu szef SLD nie był obecny na głosowaniu dotyczącym praw człowieka i praw kobiet. Ślepa wiara czyni cuda, wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Aha. 01.07.11, 23:54 A co głos Grzesia mógł zmienić w sytuacji koalicji dewotów z POPiSu? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Aha. 01.07.11, 23:58 zoil44elwer napisał: > A co głos Grzesia mógł zmienić w sytuacji koalicji dewotów z POPiSu? To nie jest istotne. Dokopać SLD, to je ono - jak mówią sąsiedzi z nad Wełtawy. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Aha. 01.07.11, 23:56 woda_woda napisała: > remez2 napisał: > > > > Błąd. > > Aha. Rozumiem. Wyborcy SLD nie są ciekawi, czemu szef SLD nie był obecny na gło > sowaniu dotyczącym praw człowieka i praw kobiet. > Ślepa wiara czyni cuda, wiem :) Czy Ty zawsze musisz manipulować? Słowo błąd dotyczyło tego, że nie jest szefem wyborców. W odróżnieniu od "geniusz politycznego dotkniętego ręką Boga". A czego chcą wyborcy SLD - bez obrazy ale to nie Twój biznes. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Re: Aha. 02.07.11, 00:01 remez2 napisał: A cze > go chcą wyborcy SLD - bez obrazy ale to nie Twój biznes. :-) Biznes nie mój, ale myśleć jeszcze mi nie zabronisz? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Aha. 02.07.11, 00:08 > Biznes nie mój, ale myśleć jeszcze mi nie zabronisz? Po pierwsze - kiedy czegokolwiek Ci zabraniałem? Po drugie - nie przyszłoby mi do głowy zabraniać komuś próbować podnieść sztangę 220 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Aha. 02.07.11, 00:37 W uzupełnienie: Nie głosował m.in. sam premier Donald Tusk, minister skarbu Aleksander Grad, szef MSZ Radosław Sikorski, minister kultury Bogdan Zdrojewski oraz rzecznik rządu Paweł Graś. Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Re: Aha. 02.07.11, 02:02 > Mam nadzieję, że to wyjaśni publicznie. Zapewne. Bo POkractwa głosującego przeciw odrzuceniu wyjaśnić się już nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Wiadomo już, kiedy PO-PiS intronizuje Chrystusa? 02.07.11, 02:06 > 69 posłów PO zagłosowało rączka w rączkę z posłami PiS w sprawie ustawy > o XVII wiecznym rodowodzie, łamiącej zarówno prawa człowieka jak i prawa kobiet > y. > > HAŃBA dla PO Zero zaskoczenia...Odpowiedź powinna być tylko jedna, wniosek SLD o radykalną dekatolizację prawa antyaborcyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 To, że platforma to dulszczyzna 02.07.11, 02:50 Jest żadną nowiną. I tak dobrze, że jeszcze za nielegalne aborcje nie wsadzają kobiet do więzienia. Ale to jeszcze można poprawić. Jak za marychę może być. Tutaj Kaczor Donald za jedno stoją. Odpowiedz Link Zgłoś
ludwik_7125 Re: Hańba PO 02.07.11, 05:22 A podobno mieli nie klękać przed biskupami? To jak te głosowania będą wyglądały, po zapewne wygranych wyborach? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce ? 03.07.11, 11:19 forum.gazeta.pl/forum/w,28,126678435,126678435,Tusk_nie_przywital_sie_z_prymasem.html Odpowiedz Link Zgłoś