Dodaj do ulubionych

Za ten stan "niemocy" to PIS jest odpowiedzialny.

26.07.11, 09:19
Bo sam kaczor zameldował się dopiero następnego dnia, jak już uprzednio
Premier Tusk zapowiedział - będzie natychmiastowa pomoc w wysokości 2 miliony zł.
premier umie dobrze liczyć, na każdego, co mu ten wiatr zerwał dach - dostanie cztery tysiące.
Dobre i to, no nie? Można iść do knajpy i zachlać się, by zapomnieć, że rodzina koczuje
na podwórku.
Obserwuj wątek
    • rydzyk_smigly Re: Za ten stan "niemocy" to PIS jest odpowiedzia 26.07.11, 09:30
      Zamiast "iść do knajpy zachlać się" lepiej jest się ubezpieczyć.
    • mariner4 Trzeba się było ubezpieczyć 26.07.11, 09:37
      4 - 6 tysięcy PLN dla tych co się nie ubezpieczyli to dosyć!
      M.
      • remik.bz Ubezpieczenia od powodzi są problemem 26.07.11, 11:13
        Problem w tym,ze towarzystwa ubezpieczeniowe proponują ubezpieczenia od zdarzeń losowych ( tak to chyba się nazywa) niejako w "jednym worku".
        Czyli od pozaru, uderzenia pioruna, wichury, gradobicia, powodzi - razem.
        Towarzystwa nie chcą ubezpieczać ( albo chcą za olbrzymia kasę) domy budowane na terenach zalewowych, pomimo, ze budowane w majestacie prawa. Ja nie dziwię się towarzystwom, dziwię się tym , którzy myslą,że na terenach zalewowych mozna się tanio i łatwo ubezpieczyć od powodzi.
        Być może są towarzystwa , które ubezpieczają incydentalnie i tanio np jedynie od trąby powietrznej ( a nie w pakiecie z powodzią i pozarem) , ale ja o takich nie słyszałem.
    • zapijaczony_ryj To moze rozdać powodzianom choć część z tych 3 mln 26.07.11, 09:38
      patriot_polski napisał:

> Bo sam kaczor zameldował się dopiero następnego dnia, jak już uprzednio
      > Premier Tusk zapowiedział - będzie natychmiastowa pomoc w wysokości 2 miliony
      > zł.
      > premier umie dobrze liczyć, na każdego, co mu ten wiatr zerwał dach - dostanie
      > cztery tysiące.
      > Dobre i to, no nie? Można iść do knajpy i zachlać się, by zapomnieć, że rodzina
      > koczuje
      > na podwórku.

mieszkań co to PiS wybudował?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka