indris 02.08.11, 12:29 Sposób zachowania się fanów PiS 1 sierpnia na Powązkach wobec Władysława Bartoszewskiego, weterana Powstania, uzasadnia użycie wobec nich słowa bydło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gold.lachon a kiedy jest odwrotnie to co wtedy piszesz? 02.08.11, 12:33 indris napisał: > Sposób zachowania się fanów PiS 1 sierpnia na Powązkach wobec Władysława Bartos > zewskiego, weterana Powstania, uzasadnia użycie wobec nich słowa bydł > o. POkaz twoje oburzenie na słowa BYDLO które padło z ust "prof" ???? Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: a kiedy jest odwrotnie to co wtedy piszesz? 02.08.11, 12:46 Ale nie jest odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gold.lachon Re: a kiedy jest odwrotnie to co wtedy piszesz? 02.08.11, 12:56 mietowe_loczki napisała: > Ale nie jest odwrotnie. "prof" niepochlebnie wypowiadał sie o narodzie ktory dał mu wikt i opierunek a ten z "wdzięczności" nazwał go ...bydłem! ot kultura! > Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: a kiedy jest odwrotnie to co wtedy piszesz? 02.08.11, 13:00 O niejakim Lechu Kaczyńskim też powinno się pisać "prof".A mieszkał on w szambie o czym zawiadomił Rydzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: a kiedy jest odwrotnie to co wtedy piszesz? 02.08.11, 13:25 Trudno się w tej POPiSowej wojnie wyznać,czy PiS to bydło a PO nierogacizna? Czy odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: a kiedy jest odwrotnie to co wtedy piszesz? 02.08.11, 13:32 Bartoszewski nie wypowiadał się o narodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: a kiedy jest odwrotnie to co wtedy piszesz? 02.08.11, 13:35 mietowe_loczki napisała: > Bartoszewski nie wypowiadał się o narodzie. > Ale o współrodakach,a jest w/g W Bartoszewskiego bydła,coś ok 7 milionów Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: a kiedy jest odwrotnie to co wtedy piszesz? 02.08.11, 13:45 No jeżeli te 7 mln nie widzi nic złego w buczeniu na cmentarzu... Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: a kiedy jest odwrotnie to co wtedy piszesz? 02.08.11, 13:46 No jeżeli te 7 mln nie widzi nic złego w buczeniu na cmentarzu... Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: a kiedy jest odwrotnie to co wtedy piszesz? 03.08.11, 08:40 gold.lachon napisał: > > "prof" niepochlebnie wypowiadał sie o narodzie ktory dał mu wikt i opierunek a > ten z "wdzięczności" nazwał go ...bydłem! ot kultura! > > > Na cmentarzu się tak wyraził? Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: A jednak bydło 02.08.11, 12:38 To godzi w godność każdej polskiej krowy.Nie porównuj tego czegoś na Powązkach z poczciwymi krasulami. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Ja dla takich mam określenie:mendowszy. 02.08.11, 13:10 alistair-p napisał: > To godzi w godność każdej polskiej krowy.Nie porównuj tego czegoś na Powązkach > z poczciwymi krasulami. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Ja dla takich mam określenie:mendowszy. 02.08.11, 13:17 Bydło zawsze "muczy" na nierogaciznę. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Ja dla takich mam określenie:mendowszy. 02.08.11, 13:23 Ci co gwizdali na Powązkach zachowywali sie jak brzemienne mendy na mokrym chooju. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Ja dla takich mam określenie:mendowszy. 02.08.11, 13:32 Prof dr hab nauk weterynaryjnych W Bartoszewski:PiS to bydło! Mgr historii D Tusk:Pedofil to nie człowiek.A co na to zootechnik M Olejnik? Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Ja dla takich mam określenie:mendowszy. 03.08.11, 08:52 zoil44elwer napisał: > Prof dr hab nauk weterynaryjnych W Bartoszewski:PiS to bydło! Mgr historii D Tu > sk:Pedofil to nie człowiek.A co na to zootechnik M Olejnik? > Prezes Kaczyński: Ślązacy to opcja niemiecka... A ty co na to Ecik? Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: A jednak bydło 02.08.11, 13:28 Kolejna hucpa z podpuszczenia PiS. Dlaczego oni tacy są? Dlaczego nie potrafią uszanowac pamieci? Skąd w tych ludziach tyle nienawisci! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj jak to skąd? 03.08.11, 07:58 wanda43 napisała: > Kolejna hucpa z podpuszczenia PiS. Dlaczego oni tacy są? Dlaczego nie potrafią > uszanowac pamieci? Skąd w tych ludziach tyle nienawisci! NIe wiesz? On zaraża:dtp-service.pl/foto/kaczor/kaczor-1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
kamil.ran [...] 02.08.11, 13:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
8macek Re: A jednak bydło 02.08.11, 13:32 uważam, że nazwanie PiSowców bydłem jest bardzo obraźliwe dla bydła. dla mnie są to po prostu zwykłe debile w czysto medycznym znaczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: A jednak bydło 02.08.11, 13:38 Gdyby w jakimkolwiek cywilizowanym państwie polityk powiedział o 7-8 milionach swoich rodaków "Bydło",byłby skończony. Odpowiedz Link Zgłoś
8macek Re: A jednak bydło 02.08.11, 13:48 zoil44elwer napisał: > Gdyby w jakimkolwiek cywilizowanym państwie polityk powiedział o 7-8 milionach > swoich rodaków "Bydło",byłby skończony. tu się zgadzam całkowicie. polityk taki byłby skończony bo natychmiast zniszczyliby go obrońcy praw zwierząt, którzy porównanie PiSdogłowych debili do bydła uznaliby za uwłaczające bydłu. i każdy rozsądny człowiek musiałby im przyznać rację :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: A jednak bydło 02.08.11, 13:39 jasne, mnie sie podoba okreslenie pisdogłowi. Odpowiedz Link Zgłoś
inna57 Re: A jednak bydło 02.08.11, 13:39 Obraźliwe dla bydła, które ze swej natury jest pożyteczne. Pisowcy i ich wyznawcy niestety nie. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: A jednak bydło 02.08.11, 13:54 Hipotetycznie/J Kaczyński:Na Platformie jest bydło! Ale była by burza! Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski_0 A jednak bydlak 03.08.11, 07:11 Okreslanie przez abiturienta (gdziez mu tam do tytulu naaukowego; nawet maatury nie skonczyl) Bartoszewskiego zatrudnionych w MSZ-cie Fotygi ludzi z wyksztalceniem i kultura (nie 220 agentow, jak za Sikorrskiego) "dyoplomatolkami" tudziez stwierdzenie, ze troska op pamieec o poleglym Prezydencie RP Lechu Kacuzynskim to nekrofilia, pozwala mi na nazwanie starego pierdoly i glupka Bartoszzewskiego Bydlakiem indris napisał: > Sposób zachowania się fanów PiS 1 sierpnia na Powązkach wobec Władysława Bartos > zewskiego, weterana Powstania, uzasadnia użycie wobec nich słowa bydł > o. Odpowiedz Link Zgłoś
atak_bezecny Nie obrażaj bydła 03.08.11, 10:54 bydło jest pozyteczne w odróżnieniu od chamów pisich Odpowiedz Link Zgłoś