Dodaj do ulubionych

A jednak bydło

02.08.11, 12:29
Sposób zachowania się fanów PiS 1 sierpnia na Powązkach wobec Władysława Bartoszewskiego, weterana Powstania, uzasadnia użycie wobec nich słowa bydło.
Obserwuj wątek
    • gold.lachon a kiedy jest odwrotnie to co wtedy piszesz? 02.08.11, 12:33
      indris napisał:

> Sposób zachowania się fanów PiS 1 sierpnia na Powązkach wobec Władysława Bartos
      > zewskiego, weterana Powstania, uzasadnia użycie wobec nich słowa bydł
      > o
      .

POkaz twoje oburzenie na słowa BYDLO które padło z ust "prof" ????
      • mietowe_loczki Re: a kiedy jest odwrotnie to co wtedy piszesz? 02.08.11, 12:46
        Ale nie jest odwrotnie.
        • gold.lachon Re: a kiedy jest odwrotnie to co wtedy piszesz? 02.08.11, 12:56
          mietowe_loczki napisała:

> Ale nie jest odwrotnie.

"prof" niepochlebnie wypowiadał sie o narodzie ktory dał mu wikt i opierunek a ten z "wdzięczności" nazwał go ...bydłem! ot kultura!
          >
          • alistair-p Re: a kiedy jest odwrotnie to co wtedy piszesz? 02.08.11, 13:00
            O niejakim Lechu Kaczyńskim też powinno się pisać "prof".A mieszkał on w szambie o czym zawiadomił Rydzyk.
            • zoil44elwer Re: a kiedy jest odwrotnie to co wtedy piszesz? 02.08.11, 13:25
              Trudno się w tej POPiSowej wojnie wyznać,czy PiS to bydło a PO nierogacizna? Czy odwrotnie.
          • mietowe_loczki Re: a kiedy jest odwrotnie to co wtedy piszesz? 02.08.11, 13:32
            Bartoszewski nie wypowiadał się o narodzie.
            • zoil44elwer Re: a kiedy jest odwrotnie to co wtedy piszesz? 02.08.11, 13:35
              mietowe_loczki napisała:

> Bartoszewski nie wypowiadał się o narodzie.
              >
              Ale o współrodakach,a jest w/g W Bartoszewskiego bydła,coś ok 7 milionów
              • mietowe_loczki Re: a kiedy jest odwrotnie to co wtedy piszesz? 02.08.11, 13:45
                No jeżeli te 7 mln nie widzi nic złego w buczeniu na cmentarzu...
              • mietowe_loczki Re: a kiedy jest odwrotnie to co wtedy piszesz? 02.08.11, 13:46
                No jeżeli te 7 mln nie widzi nic złego w buczeniu na cmentarzu...
          • simera16 Re: a kiedy jest odwrotnie to co wtedy piszesz? 03.08.11, 08:40
            gold.lachon napisał:
            >
            > "prof" niepochlebnie wypowiadał sie o narodzie ktory dał mu wikt i opierunek a
            > ten z "wdzięczności" nazwał go ...bydłem! ot kultura!
            > >
            >
            Na cmentarzu się tak wyraził?
    • alistair-p Re: A jednak bydło 02.08.11, 12:38
      To godzi w godność każdej polskiej krowy.Nie porównuj tego czegoś na Powązkach z poczciwymi krasulami.
      • wos9 Ja dla takich mam określenie:mendowszy. 02.08.11, 13:10
        alistair-p napisał:

> To godzi w godność każdej polskiej krowy.Nie porównuj tego czegoś na Powązkach
        > z poczciwymi krasulami.
        • zoil44elwer Re: Ja dla takich mam określenie:mendowszy. 02.08.11, 13:17
          Bydło zawsze "muczy" na nierogaciznę.
          • alistair-p Re: Ja dla takich mam określenie:mendowszy. 02.08.11, 13:23
            Ci co gwizdali na Powązkach zachowywali sie jak brzemienne mendy na mokrym chooju.
            • zoil44elwer Re: Ja dla takich mam określenie:mendowszy. 02.08.11, 13:32
              Prof dr hab nauk weterynaryjnych W Bartoszewski:PiS to bydło! Mgr historii D Tusk:Pedofil to nie człowiek.A co na to zootechnik M Olejnik?
              • simera16 Re: Ja dla takich mam określenie:mendowszy. 03.08.11, 08:52
                zoil44elwer napisał:

> Prof dr hab nauk weterynaryjnych W Bartoszewski:PiS to bydło! Mgr historii D Tu
                > sk:Pedofil to nie człowiek.A co na to zootechnik M Olejnik?
                >
                Prezes Kaczyński: Ślązacy to opcja niemiecka... A ty co na to Ecik?
    • zapijaczony_ryj Re: A jednak bydło 02.08.11, 12:48
      PiS_bydło
      • zoil44elwer Re: A jednak bydło 02.08.11, 12:57
        PO-nierogacizna?
    • wanda43 Re: A jednak bydło 02.08.11, 13:28
      Kolejna hucpa z podpuszczenia PiS. Dlaczego oni tacy są? Dlaczego nie potrafią uszanowac pamieci? Skąd w tych ludziach tyle nienawisci!
      • zapijaczony_ryj jak to skąd? 03.08.11, 07:58
        wanda43 napisała:

> Kolejna hucpa z podpuszczenia PiS. Dlaczego oni tacy są? Dlaczego nie potrafią
        > uszanowac pamieci? Skąd w tych ludziach tyle nienawisci!

NIe wiesz?
        On zaraża:dtp-service.pl/foto/kaczor/kaczor-1.jpg
    • kamil.ran [...] 02.08.11, 13:31
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • 8macek Re: A jednak bydło 02.08.11, 13:32
      uważam, że nazwanie PiSowców bydłem jest bardzo obraźliwe

dla bydła.
      dla mnie są to po prostu zwykłe debile w czysto medycznym znaczeniu.
      • zoil44elwer Re: A jednak bydło 02.08.11, 13:38
        Gdyby w jakimkolwiek cywilizowanym państwie polityk powiedział o 7-8 milionach swoich rodaków "Bydło",byłby skończony.
        • 8macek Re: A jednak bydło 02.08.11, 13:48
          zoil44elwer napisał:
          > Gdyby w jakimkolwiek cywilizowanym państwie polityk powiedział o 7-8 milionach
          > swoich rodaków "Bydło",byłby skończony.

tu się zgadzam całkowicie.
          polityk taki byłby skończony bo natychmiast zniszczyliby go obrońcy praw zwierząt, którzy porównanie PiSdogłowych debili do bydła uznaliby za uwłaczające bydłu.
          i każdy rozsądny człowiek musiałby im przyznać rację :-)
      • wanda43 Re: A jednak bydło 02.08.11, 13:39
        jasne, mnie sie podoba okreslenie pisdogłowi.
      • inna57 Re: A jednak bydło 02.08.11, 13:39
        Obraźliwe dla bydła, które ze swej natury jest pożyteczne. Pisowcy i ich wyznawcy niestety nie.
        • zoil44elwer Re: A jednak bydło 02.08.11, 13:54
          Hipotetycznie/J Kaczyński:Na Platformie jest bydło! Ale była by burza!
    • lionold Re: Bydło 03.08.11, 06:58
      codziennie coraz bardziej ufajdane!
    • silesiusmonachijski_0 A jednak bydlak 03.08.11, 07:11
      Okreslanie przez abiturienta (gdziez mu tam do tytulu naaukowego; nawet maatury nie skonczyl) Bartoszewskiego zatrudnionych w MSZ-cie Fotygi ludzi z wyksztalceniem i kultura (nie 220 agentow, jak za Sikorrskiego) "dyoplomatolkami" tudziez stwierdzenie, ze troska op pamieec o poleglym Prezydencie RP Lechu Kacuzynskim to nekrofilia, pozwala mi na nazwanie starego pierdoly i glupka Bartoszzewskiego Bydlakiem

indris napisał:

> Sposób zachowania się fanów PiS 1 sierpnia na Powązkach wobec Władysława Bartos
      > zewskiego, weterana Powstania, uzasadnia użycie wobec nich słowa bydł
      > o
      .
    • mariner4 PiSowcy to swołocz. 03.08.11, 08:37
      Bydło.
      M.
    • atak_bezecny Nie obrażaj bydła 03.08.11, 10:54
      bydło jest pozyteczne w odróżnieniu od chamów pisich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka