alistair-p 05.08.11, 23:04 Nie wiem czy z tego powodu zostanie bohaterem i okaże się,że był mędrcem.A znam przypadki,że po smierci mierny polityk zostawał wybitnym mężem stanu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoil44elwer Re: Lepper zabił się samotnie...... 05.08.11, 23:13 Jak kończą życie trybuni ludowi którzy weszli na Trybunę Główną,kufajkę zamienili na garnitur od Armaniego ale potem musieli znów wejść w gumofilce? Zazwyczaj smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Lepper zabił się samotnie...... 05.08.11, 23:24 Tak to jest, jak się bogom próbuje podpieprzyć ambrozję. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Lepper zabił się samotnie...... 06.08.11, 00:27 To co robił i cchciał zyskac,jest mało wazne.Mnie interesuje,czy zostanie męczennikiem.W tym jesteśmy dobrzy,a przynajmniej spora część polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Lepper zabił się samotnie...... 06.08.11, 00:39 Gdyby TO zrobił będąc KIMŚ,byłby męczennikiem.A że zrobił TO teraz będąc nikim,nikt nie będzie wspominał człowieka przegranego,jednego z wielu w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Lepper zabił się samotnie...... 06.08.11, 00:45 Jestem gotów się załozyć :-)) Beatyfikujemy nie lepszych od niego,tyle tylko,że zgineli w wypadku. Odpowiedz Link Zgłoś