Dodaj do ulubionych

Biedroń kontra Miller

18.08.11, 16:26
Muszę przyznać - majstersztyk w wykonaniu Palikota.
Biedroń wystartuje w okręgu z którego wystartuje też Miller - Gdynia.
Niezły pojedynek się zapowiada - "Essential killing" kontra działacz homoseksualny, polski Milk.

"To będzie pasjonujące starcie partyjnego betonu w osobie Millera i nadziei na nową Polskę, jaką reprezentuje Biedroń" - ocenił Palikot.
Obserwuj wątek
    • zoil44elwer Re: Biedroń kontra Miller 18.08.11, 16:51
      Biedroń reprezentuje Nową Polskę?! A gdyby Napieralski dał mu Jedynkę też byłby reprezentował?
      • agnostic5 Re: Biedroń kontra Miller 18.08.11, 17:21
        Grześ nie dał i nabił głosów Januszowi.

Fajny wybór - "Essential killing" kontra Biedroń.

Beton partyjny kontra działacz mniejszości
        • simera16 Re: Biedroń kontra Miller 18.08.11, 17:24
          agnostic5 napisał:

> Grześ nie dał i nabił głosów Januszowi.
          >
          > Fajny wybór - "Essential killing" kontra Biedroń.
          >
          > Beton partyjny kontra działacz mniejszości
          >
          Stawiam na "beton", bo "twardszy", a i socjotechniki uczyło go życie, a nie szkoły... ;)
          • agnostic5 Re: Biedroń kontra Miller 18.08.11, 17:28
            "Essential killing" startował ostatnio z Samoobrony i poległ w "czerwonej" Łodzi.

Co on ma wspólnego z Gdynią, grzybowy Grześ raczy wiedzieć.
            • zoil44elwer Re: Biedroń kontra Miller 18.08.11, 17:42
              agnostic5 napisał:

> "Essential killing" startował ostatnio z Samoobrony i poległ w "czerwonej" Łodz
              > i.
              >
              > Co on ma wspólnego z Gdynią, grzybowy Grześ raczy wiedzieć.
              >
              Facet z Łodzi był marynarzem(matem) w łodzi podwodnej.
            • simera16 Re: Biedroń kontra Miller 18.08.11, 17:53
              agnostic5 napisał:

> "Essential killing" startował ostatnio z Samoobrony i poległ w "czerwonej" Łodz
              > i.
              >
              > Co on ma wspólnego z Gdynią, grzybowy Grześ raczy wiedzieć.
              >
              No właśnie... W "czerwonej Łodzi" z ramienia Samoobrony... A co ma ze świętokrzyskim wspólnego Kempa? Taki sam deal...
          • richard51 Re: Biedroń kontra Miller 18.08.11, 17:35
            simera16 napisał:

> Stawiam na "beton", bo "twardszy", a i socjotechniki uczyło go życie, a nie szk
            > oły... ;)

Ja mam problem,cokolwiek powiem za Millerem zostanę posadzony o bycie "betonem" cokolwiek
            powiem przeciw Biedroniowi,być może zostanę posadzony o to,że jestem homofobem.

Miller ma plusy i minusy na swoim koncie i jakby nie było jest dojrzałym politykiem.
            Biedroń prócz kilkoma krzykliwymi kampaniami o poszanowaniu mniejszości niczym mnie specjalnie nie przekonał.
            Kiedy nie dostał dobrego miejsca w stajni Napieralskiego wszedł natychmiast do innej stajni i brutalnie zaatakował szefa partii. Palikot postanowił na tym zbić kapitał.

Gdybym miał głosować nie oddałbym głosu ani na Millera ani na Biedronia.
            • simera16 Re: Biedroń kontra Miller 18.08.11, 17:56
              richard51 napisał:

>
              > Ja mam problem,cokolwiek powiem za Millerem zostanę posadzony o bycie "betonem"
              > cokolwiek
              > powiem przeciw Biedroniowi,być może zostanę posadzony o to,że jestem homofobem.
              >
              > Miller ma plusy i minusy na swoim koncie i jakby nie było jest dojrzałym polity
              > kiem.
              > Biedroń prócz kilkoma krzykliwymi kampaniami o poszanowaniu mniejszości niczym
              > mnie specjalnie nie przekonał.
              > Kiedy nie dostał dobrego miejsca w stajni Napieralskiego wszedł natychmiast do
              > innej stajni i brutalnie zaatakował szefa partii. Palikot postanowił na tym zb
              > ić kapitał.
              >
              >
              > Gdybym miał głosować nie oddałbym głosu ani na Millera ani na Biedronia.
              >
              Całkowicie się z Tobą zgadzam, a dywagacje o szansach obu panów traktuję czysto po akademicku...
        • zoil44elwer Re: Biedroń kontra Miller 18.08.11, 17:40
          Biedroń utopi się w Gdyni.Jeszcze tydzięń temu chciał być posłem SLD a dziś pluje na swych dawnych przyjaciół światopoglądowych.Tęczowy wojownik?
        • remez2 Re: Biedroń kontra Miller 18.08.11, 17:46
          agnostic5 napisał:

> Beton partyjny kontra działacz mniejszości
          Nazywanie 'betonem partyjnym" faceta, który wynegocjował naprawdę dobre warunki wstąpienia do UE, to jednak przegięcie.
          L. Miller nie jest bohaterem mojej bajki ale co cesarskie ....

• agnostic5 Re: Biedroń kontra Miller 18.08.11, 17:48
            No tak, wysłał nasze wojska do Iraku i Afganistanu,a na Mazurach pozwalał poszaleć CIA.

Miłość do Moskwy zastąpił miłością do USA. Tak z niego "Essential killing".
            • remez2 Re: Biedroń kontra Miller 18.08.11, 17:54
              > a na Mazurach pozwalał poszaleć CIA.
              Masz dowody czy tak sobie powtarzasz?
              > Miłość do Moskwy zastąpił miłością do USA.
              Powinieneś to uważać za plus. I ma jeszcze jedną zaletę - zwraca długi, czego o wielu "bohaterach" nie można powiedzieć.
          • simera16 Re: Biedroń kontra Miller 18.08.11, 18:01
            remez2 napisał:

>
            > Nazywanie 'betonem partyjnym" faceta, który wynegocjował naprawdę dobre warunki
            > wstąpienia do UE, to jednak przegięcie.
            > L. Miller nie jest bohaterem mojej bajki ale co cesarskie ....
            >
            >
            Miałem onegdaj przyjemność rozmowy z Millerem i twierdzę, że jest on ze starej PZPRowskiej szkoły, plus aparatczykowskie zaprawienie w boju, że o umiejętności stosowania socjotechniki nie wspomnę... Uprzedzę może ataki, że ze mnie stary "komuch"... Nie, nie jestem "komuchem" a rozmowa była przy tzw. "okazji"...
            • remez2 Re: Biedroń kontra Miller 18.08.11, 18:05
              I po jednej rozmowie wystawiasz tak jednoznaczną opinię? No, no.
              PS - imponuje Twoja znajomość tematu - "ze starej PZPRowskiej szkoły", "aparatczykowskie zaprawienie w boju". ;-)
              • simera16 Re: Biedroń kontra Miller 18.08.11, 18:08
                remez2 napisał:

> I po jednej rozmowie wystawiasz tak jednoznaczną opinię? No, no.
                > PS - imponuje Twoja znajomość tematu - "ze starej PZPRowskiej szkoły", "aparatc
                > zykowskie zaprawienie w boju". ;-)
                >
                Ta rozmowa to taka wisienka do tego co widzę, czytam, słucham... Jeśli jedyne twoje zastrzeżenia to styl mojej wypowiedzi, wnoszę że z treścią się zgadzasz... ;D
                • remez2 Re: Biedroń kontra Miller 18.08.11, 18:15
                  > Ta rozmowa to taka wisienka do tego co widzę, czytam, słucham...
                  I po jednej rozmowie 'przy okazji" ..
                  > Jeśli jedyne twoje zastrzeżenia to styl mojej wypowiedzi, wnoszę że z treścią się zgadzasz... ;D
                  Nie chodzi o styl. O znajomość spraw od których się odżegnujesz. Ja nie znam ani gościa, ani pojęć którymi z imponująca łatwością operujesz, trudno mi więc zgadzać się lub nie. -:)
                  PS - ja mam do niego inne zastrzeżenia, stąd nie jest z mojej bajki.
                  • simera16 Re: Biedroń kontra Miller 18.08.11, 18:22
                    remez2 napisał:

> > Ta rozmowa to taka wisienka do tego co widzę, czytam, słucham...
                    > I po jednej rozmowie 'przy okazji" ..
                    > > Jeśli jedyne twoje zastrzeżenia to styl mojej wypowiedzi, wnoszę że z tre
                    > ścią się zgadzasz... ;D
                    > Nie chodzi o styl. O znajomość spraw od których się odżegnujesz. Ja nie znam an
                    > i gościa, ani pojęć którymi z imponująca łatwością operujesz, trudno mi więc zg
                    > adzać się lub nie. -:)
                    > PS - ja mam do niego inne zastrzeżenia, stąd nie jest z mojej bajki.
                    >
                    Więc w czym rzecz, że rozmowa z nim potwierdziła wcześniejszy mój osąd jego osoby? Co do słów których używam... W czasach mojej młodości był "Jacek i Agatka", "Ptyś i Balbina", "Bonanza" oraz transmisje z obrad Plenum KC, czy też Zjazdu, a w ramach rozrywki transmisje z dożynek w roli głównej z Cyrankiewiczem i Gomułką... Osłuchałem się po prostu... :-D
                    • remez2 Re: Biedroń kontra Miller 18.08.11, 18:33
                      To wiele wyjaśnia. ;-)
                      --------------
            • richard51 Re: Biedroń kontra Miller 18.08.11, 18:06
              simera16 napisał:

> Miałem onegdaj przyjemność rozmowy z Millerem i twierdzę, że jest on ze starej
              > PZPRowskiej szkoły, plus aparatczykowskie zaprawienie w boju, że o umiejętności
              > stosowania socjotechniki nie wspomnę..

Myślę,że on specjalnie nigdy tego nie ukrywał z jakiej jest szkoły.Dla mnie ma to drugorzędne znaczenie.Prócz pewnych minusów,wg. mnie był dobrym premierem.Jako polityk jest co najmniej o klasę wyżej niż politycy prawicy czyli PO czy PiS.
              • simera16 Re: Biedroń kontra Miller 18.08.11, 18:12
                richard51 napisał:
                >
                >
                > Myślę,że on specjalnie nigdy tego nie ukrywał z jakiej jest szkoły.Dla mnie ma
                > to drugorzędne znaczenie.Prócz pewnych minusów,wg. mnie był dobrym premierem.Ja
                > ko polityk jest co najmniej o klasę wyżej niż politycy prawicy czyli PO czy PiS
                > .
                Oczywiście, że tak.... Sprawności uprawiania polityki nie można mu odmówić. Abstrahując od treści jego wypowiedzi, formy ci nowi politycy powinni się od takich jak on, Oleksy, Kwaśniewski, Jaruzelski i inni uczyć...
                • haen2010 Miller weźmie bęcki w tym okręgu 18.08.11, 18:53
                  Nie przemawia do mnie, że jest jakimś superpolitykiem. Gdyby tak było, to nie wziął by okropnych bęcek na swoich śmieciach w Łodzi, cztery lata temu. Był tak samo rozpoznawalny jak obecnie. Dodatkowo dzisiaj jest desantowcem.

W tym okręgu dwie kobity wzięły mandaty, Senyszyn dużo więcej na retoryce antykościelnej. Tę w stu procentach opanował Ruch Palikota, o wiele bardziej wiarygodny. SLD prawie ją całkowicie zarzucił na rzecz propagandy antytuskowej. Ta w tym okręgu nie przejdzie.

A Biedroń? Weźmie albo nie porcję należną Palikotowi. Przy czym wcale nie jest pewna jego wygrana w wyborach. Miejscowi mogą głosować na dalsze miejsca listy. Ale w skali kraju ten alians Palikotowi na pewno się opłaci.
                  • simera16 Re: Miller weźmie bęcki w tym okręgu 18.08.11, 18:59
                    haen2010 napisał:

> Nie przemawia do mnie, że jest jakimś superpolitykiem. Gdyby tak było, to nie w
                    > ziął by okropnych bęcek na swoich śmieciach w Łodzi, cztery lata temu. Był tak
                    > samo rozpoznawalny jak obecnie. Dodatkowo dzisiaj jest desantowcem.
                    >
                    > W tym okręgu dwie kobity wzięły mandaty, Senyszyn dużo więcej na retoryce antyk
                    > ościelnej. Tę w stu procentach opanował Ruch Palikota, o wiele bardziej wiarygo
                    > dny. SLD prawie ją całkowicie zarzucił na rzecz propagandy antytuskowej. Ta w t
                    > ym okręgu nie przejdzie.
                    >
                    > A Biedroń? Weźmie albo nie porcję należną Palikotowi. Przy czym wcale nie jest
                    > pewna jego wygrana w wyborach. Miejscowi mogą głosować na dalsze miejsca listy.
                    > Ale w skali kraju ten alians Palikotowi na pewno się opłaci.
                    <>
                    Wziął "bęcki", bo się sqrwił i startował z listy SO... Nie jest superpolitykiem, ale jest starym politycznym ćwikiem, z którym akademicka wiedza Biedronia raczej szans nie ma... Prawdopodobnie obaj skończą te wybory "na tarczy"...
    • qqazz Czym tutaj się podniecać? 18.08.11, 17:42
      Miller moze zdobędzie kilka tysiecy głosów Biedroń jak przekroczy 1000 to bedzie już jego sukces.

pozdrawiam
    • green_feldkurat_katz Stawiam na Millera 18.08.11, 17:47
      Z przykrością, ale jego wygrana jest nieunikniona. Biedroń rzucony pośród marynarzy... Może jego sny się spełniają..., kto wie...
      • richard51 Re: Stawiam na Millera 18.08.11, 17:51
        green_feldkurat_katz napisał:

> Z przykrością, ale jego wygrana jest nieunikniona. Biedroń rzucony pośród maryn
        > arzy... Może jego sny się spełniają..., kto wie...

Bo marynarzowi żadna ...... się nie urwie,a jak się urwie to już po........
      • zoil44elwer Re: Stawiam na Millera 18.08.11, 17:59
        Mat Miller służył w Marynarce Wojennej (Gdynia-Oksywie)
      • tw_wielgus Re: Stawiam na Millera 18.08.11, 18:08
        Stary partyjny wyjadacz kontra właściwie kto?
        Co Pan Biedroń ma wspólnego z polityką?
        • richard51 Re: Stawiam na Millera 18.08.11, 18:11
          tw_wielgus napisał:

> Stary partyjny wyjadacz kontra właściwie kto?
          > Co Pan Biedroń ma wspólnego z polityką?

Dlatego pytałem czy Januszek pije czy ćpa.Myślę,że jedno i drugie.
        • l_zaraza_l Re: Stawiam na Millera 18.08.11, 18:47
          tw_wielgus napisał:

> Stary partyjny wyjadacz kontra właściwie kto?
          > Co Pan Biedroń ma wspólnego z polityką?

Nic. I to dobrze. Jest działaczem społecznym i kandyduje do Sejmu, gdzie nie ma prowadzić walki politycznej a zajmować się sprawami Polaków - społeczeństwa.
          Bardzo przyzwyczailiśmy się do polityków. Nie sposób sobie wyobrazić, by w naszym imieniu występował ktoś bez odleżyn od styropianu a przecież minęło już 30 lat! Przecież właśnie o to chodziło - o ruchy oddolne, samorządne społeczeństwo, które nie wymaga inie oczekuje odgórnego sterowania, społeczeństwo, które kreuje swoją rzeczywistość z wykorzystaniem demokratycznych narzędzi (Sejm, Senat, Prezydent) i nie jest wciąż skazane na godzenia się z zaistniała, "upichconą" przez zwalczających się wzajemnie polityków sytuacją.
          • tw_wielgus Re: Stawiam na Millera 18.08.11, 20:19
            Biedroń jest działaczem społecznym..?! Zaskoczyłaś mnie tą informacją.
    • humbak Re: Biedroń kontra Miller 18.08.11, 17:49
      A kto planuje zastrzelić Biedronia?:)
      • richard51 Re: Biedroń kontra Miller 18.08.11, 17:52
        humbak napisał:

> A kto planuje zastrzelić Biedronia?:)

Może nie zastrzelić,ale zestrzelić
        • agnostic5 Re: Biedroń kontra Miller 18.08.11, 17:54
          Zobaczymy, ale pojedynek ciekawy.

Ja "Essential killingowi" wielkiego wyniku nie wróże. Jakby startował z Żyrardowa...
          • green_feldkurat_katz Spox, na sentymentalnej nucie pojedzie 18.08.11, 17:59
            wiadomosci.wp.pl/kat,1349,title,Sentymentalna-wizyta-premiera-Millera,wid,274124,wiadomosc.html
        • remez2 Re: Biedroń kontra Miller 18.08.11, 17:56
          Ustrzelić.
          • zoil44elwer Re: Biedroń kontra Miller 18.08.11, 18:04
            Odstrzelić(omlet)
    • richard51 Re: Biedroń kontra Miller 18.08.11, 17:55
      agnostic5 napisał:

"To będzie pasjonujące starcie partyjnego betonu w osobie Millera i nadziei na nową Polskę, jaką reprezentuje Biedroń" - ocenił Palikot.

Mocne jak powielone żyletki w bigosie.Tak się zastanawiam czy Janusz pije czy ćpa?
      • green_feldkurat_katz Re: Biedroń kontra Miller 18.08.11, 18:01
        Jak ta nowa Polska ma być personifikowana przez Biedronia to ja dziękuję...
        • zoil44elwer Re: Biedroń kontra Miller 18.08.11, 18:09
          Reprezentant Nowej,Palikotowej Polski? Rainbow Warior?
          • green_feldkurat_katz Re: Biedroń kontra Miller 18.08.11, 18:13
            Palikot ze sztucznym ch..., obok Biedroń, w tle nadzieja na nową Polskę.... Żeby tu jakiegoś product placement nie było bo się KRRiTv zbiesi, wszak nowe rozporządzenie szykuje...
            • richard51 Re: Biedroń kontra Miller 18.08.11, 18:15
              green_feldkurat_katz napisał:

> Palikot ze sztucznym ch..., obok Biedroń, w tle nadzieja na nową Polskę.... Żeb
              > y tu jakiegoś product placement nie było bo się KRRiTv zbiesi, wszak nowe rozpo
              > rządzenie szykuje...

Daj już spokój bo muszę czyścić monitor.
              • kzet69 Re: Biedroń kontra Miller 19.08.11, 19:36
                richard51 napisał:
                >Daj już spokój bo muszę czyścić monitor.

Tak cię rozśmieszyło gwałcenie kobiet na lubelskim komisariacie i zmuszanie studentki przez policjanta do ssania sztucznego penisa na terenie obozu w Majdanku?
                • richard51 Re: Biedroń kontra Miller 19.08.11, 19:42
                  kzet69 napisał:

> richard51 napisał:
                  > >Daj już spokój bo muszę czyścić monitor.
                  >
                  > Tak cię rozśmieszyło gwałcenie kobiet na lubelskim komisariacie i zmuszanie stu
                  > dentki przez policjanta do ssania sztucznego penisa na terenie obozu w Majdanku
                  > ?

Nie,absolutnie nie to.Tu Palikot miał 100% racji.
                  Generalnie ja się zgadzam z tym co obecnie mówi Palikot,tylko mu nie wierzę.Ot cały mój problem.
                  • kzet69 Re: Biedroń kontra Miller 19.08.11, 19:47
                    Problem fakt. Ja mu wierzę bo program Palikota to 95% sensownych planów i projektów i trochę populistycznej papki, którą się podniecają media. Na dodatek na listach ludzie nowi, pełno prywatnych przedsiębiorców, ludzie młodzi, studenci, przedstawiciele grup wykluczonych i zero zgranych polityków i spadów z innych partii. Ta mieszanka jest bardzo obiecująca. Oczywiście jeszcze nie rządzenie ale świeży powiew wnieść może.

A robienie podśmichywań z akcji Palikota ze sztucznym penisem jest po prostu niesmaczne, bo to był krzyk rozpaczy krzywdzonych kobiet.
                    • richard51 Re: Biedroń kontra Miller 19.08.11, 19:51
                      > A robienie podśmichywań z akcji Palikota ze sztucznym penisem jest po prostu ni
                      > esmaczne, bo to był krzyk rozpaczy krzywdzonych kobiet

Mam nadzieję,że mi tego nie zarzucasz.
                    • zoil44elwer Re: Biedroń kontra Miller 20.08.11, 08:39
                      Pełno prywatnych przedsiębiorców i przedstawiciele wykluczonych.Wykluczonych przez tych prywatnych przedsiębiorców? Mieszanka obiecująca,swary i tarcia w tym Ruchu Palikota.
                      • kzet69 Re: Biedroń kontra Miller 20.08.11, 10:49
                        "Swary i tarcia" ??? Bywasz na spotkaniach RP że wiesz o jakowyś? RP jest rzeczywiście mieszanką zarówno liberalizmu gospodarczego jak i światopoglądowego, dlatego obecność na listach osób odnoszących sukcesy jako przedsiębiorcy w niczym nie zakłóca obecności przedstawicieli mniejszości. Nowoczesne państwo musi być liberalne zarówno w kwestiach gospodarczych jak i światopoglądowych. Wolność to jest wolność...
                        • zoil44elwer Re: Biedroń kontra Miller 20.08.11, 11:02
                          Wykluczeni to mniejszość? Tak na marginesie,liberalizm światopoglądowy to wolność wyznania,nawet katolickiego a nie atakowanie Kościoła rzymsko-katolickiego.Zwłaszcza przez faceta który onegdaj był ultrakatolicki.Pan Janusz P miota się światopoglądowo od ściany do ściany,zresztą partyjnie też.
                          • kzet69 Re: Biedroń kontra Miller 20.08.11, 11:10
                            zoil44elwer napisał:

> Wykluczeni to mniejszość?

Z zasady, jeśli wykluczeni stają się większością, to w systemie demokratycznym przestają być wykluczonymi, taki paradoks.

Tak na marginesie,liberalizm światopoglądowy to wolno
                            > ść wyznania,nawet katolickiego a nie atakowanie Kościoła rzymsko-katolickiego

Światopogląd to nie tylko religia, przynajmniej w wolnym świecie...

Z
                            > właszcza przez faceta który onegdaj był ultrakatolicki.

Nigdy nie był, sponsorował jedynie pismo, które w założeniu miało być otwarte na różne nurty chrześcijańskie, tylko na Terlikowskim się nie poznał.

Pan Janusz P miota się ś
                            > wiatopoglądowo od ściany do ściany,zresztą partyjnie też.

Partyjnie? Niby jak? RP jest kontynuacją obietnic PO, z których ta w imię populizmu się nie wywiązała.
    • ukos Pojedynek dewiantów n/t 18.08.11, 18:31
      • simera16 Re: Pojedynek dewiantów n/t 18.08.11, 18:43
        Co jest dla ciebie u obu tych ludzi dewiacją?
      • zoil44elwer Re: Pojedynek dewiantów n/t 18.08.11, 18:44
        Poseł W Kula z PO wolał zostać radnym sejmiku woj łódzkiego z dietą 1000 PLN miesięcznie niż pozostać w Sejmie z dietą 12 razy większą.A aktualni kandydaci na posłów obrażają się na partie i jej szefów gdy dostaną miejsce w środku partyjnej listy wyborczej.
        • simera16 Re: Pojedynek dewiantów n/t 18.08.11, 18:53
          zoil44elwer napisał:

> Poseł W Kula z PO wolał zostać radnym sejmiku woj łódzkiego z dietą 1000 PLN mi
          > esięcznie niż pozostać w Sejmie z dietą 12 razy większą.A aktualni kandydaci na
          > posłów obrażają się na partie i jej szefów gdy dostaną miejsce w środku partyj
          > nej listy wyborczej.
          >
          To co opisujesz powyżej, to forma dewiacji w twoim rozumieniu...tak?
    • lump-1 Re: Biedroń kontra Miller 18.08.11, 19:19
      agnostic5 napisał:

> Muszę przyznać - majstersztyk w wykonaniu Palikota.
      > Biedroń wystartuje w okręgu z którego wystartuje też Miller - Gdynia.
      > Niezły pojedynek się zapowiada - "Essential killing" kontra działacz homoseksua
      > lny, polski Milk.
      >
      > "To będzie pasjonujące starcie partyjnego betonu w osobie Millera i nadziei na
      > nową Polskę, jaką reprezentuje Biedroń" - ocenił Palikot.

>

Jeżeli Biedroń = nadzieja to ja dziękuję.
    • marta_sk Palikot moze otwierac ta "nowa Polske" nie czekaja 18.08.11, 19:46
      c na wybory

Pan Biedron wyraznie zafascynowany swoim nowym chlopakiem ale tu nie chodzi o nowa Polske a raczej tylko o nowa dupe
      • kzet69 Re: Palikot moze otwierac ta "nowa Polske" nie cz 19.08.11, 19:37
        Kosz śmieciu.
    • humbak A tak a propos Milka- offtopic 19.08.11, 19:44
      www.youtube.com/watch?v=eZiB66BraPo
      Nie wiem czy można powiedzieć że to w ramach relaksu, ale co tam:)
    • kiemlicz88 Re: Biedroń kontra Miller 19.08.11, 21:15
      Żaden z nich nie wejdzie do Sejmu.
    • 4.marouder.eu A ktorys z nich dostanie sie do Sejmu?:) 19.08.11, 23:41
      Wedle wszelkiego prawdopodobienstwa zaden z nich do Parlamentu sie nie dostanie, bowiem nic nie maja do zaproponowania mieszkancom miasta, z ktorego startuja.
    • indris Może paść pytanie o Irak... 20.08.11, 10:44
      ...i Miller jest ugotowany.
      • zoil44elwer Re: Może paść pytanie o Irak... 20.08.11, 11:05
        W tym rzecz że udział Polski w amerykańskich awanturach arabskich popierany jest przez wszystkie partie.Tylko Samoobrona była chlubnym wyjątkiem.
        • agnostic5 Re: Może paść pytanie o Irak... 20.08.11, 16:14
          Irak, Afganistan, Szymany.

Panie Essential Killing - już dziękujemy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka