Gość: .. Re: Wydalić imama? IP: *.utc.com 21.05.04, 13:47 Co do Amerykanow wiekszosc pacolewakow stosuje odpowiedzialnosc zbiorowa.. Ci sami pacochlewaki wzgledem islamistow sa wyjatkowo delikatni.. czy to znaczy,ze pacyfisci-lewacy popieraja terroryzm?= wydalic ich razem z immamem!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... gdyby to chodzilo o ksiedza w Jemenie... IP: *.utc.com 21.05.04, 13:51 ..to rozmawialibysmy o jego pogrzebie-i taka to jest kulturowa roznica pomiedzy nami a ta islamska dzicza!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Malo tego- o wydalenie staralaby sie ambasada IP: *.ifn-magdeburg.de 21.05.04, 13:58 polska - bo tak to jest w takich sprawach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Wydalić imama? IP: *.bartoszyce.com.pl / 213.73.9.* 21.05.04, 14:05 czy islam popiera terroryzm? czy pragnie śmierci niewiernych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo81 A POLSCY TATARZY? IP: *.tele2.pl 21.05.04, 14:06 mamy ich pod Bialymstokiem niezlą gromadke i to od 400 lat? i co jak wynika z policyjnych statystych tam i mniej kradną i mordują, bardzo spokojna okolica(w przeciwieństwie do Bialegostoku)..pozdrawiam naszych Tatarów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titt Re: Islam alternatywa IP: *.botany.gu.se 21.05.04, 14:29 Oczywiscie ze jest alternarywa. Tak jak alternatywa smierci przez powieszenie jest otrucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cham Re: Wydalić imama? IP: *.adsl.hansenet.de 21.05.04, 14:35 Brawo. Wyslac jednego do domu dla przykladu. Jesli sie poddamy bedzie jak w Niemczech. Tu skrajni muzulmani otwarcie mowia o slusznosci zamachow terrorystycznych na niewinnych ludzi. Niektorzy politycy uwazaja ta za wolnosc slowa, a mi wydaje sie ze to poprostu parodia demokracji. Polacy nie zrobcie bledow Niemcow!. Nie bedzcie zbyt poblazliwi i nie ulegajcie strachowi przed rzekomymi obroncami praw czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bayern Re: Wydalić imama? IP: *.dip.t-dialin.net 21.05.04, 15:29 spadaj oszolomie za Bug, co tu u nas szukasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senman Re: Wydalić imama? IP: *.ey.com.pl / *.ey.com.pl 21.05.04, 14:35 Islam receptą na korupcję i zepsucie... Buhaha!!! Człowieku zastanów się i popatrz na listę krajów o największej korupcji. Pakistan, muzułmańskie kraje Afryki, Indonezja, Egipt - nie, nie tam nie ma korupcji... I panuje powszechna szczęśliwość. Stary każda religia sprzeciwia się korupcji, kradzieżom itp. I wszystkie są lekceważone... Odpowiedz Link Zgłoś
al_paga Nie wierzcie Arabom!!! - Historia z dzieciństwa 21.05.04, 14:48 Opowiem Wam pewną historię z mego dzieciństwa. Jako kilkunastoletni chłopak przebywałem przez kilka lat w jedym z krajów zachodniej Europy. Miałem tam styczność z moimi rówieśnikami z różnych krajów świata. Pewnego razu poznałem nowego "kolegę" - Araba. Chłopak był mniej więcej w moim wieku (12-14 lat) i bardzo podobały mu się różne rzeczy, które miałem w swoim pokoju. Któregoś razu podczas jego (i moich kolegów z innych państw) wizyty zniknęła nagle jedna z tych rzeczy. Moje podejrzenia padły natychmiast na niego. Zwróciłem się więc do mojego "kolegi" Araba z zapytaniem, gdzie jest ta rzecz. On, uśmiechając się i patrząc mi prosto w oczy, odpowiedział, że nic o tej rzeczy nie wie, w żadnym razie jej nie wziął i nawet mogę przejrzeć jego kieszenie. Oczywiście odpuściłem, bo nie chciałem wyjść na kogoś "niekoleżeńskiego". Jednak przy nastęnej wizycie rówieśników i tego "koleżki" w moim pokoju zniknął mój piękny naręczny zegarek. Bardzo szybko spostrzegłem jego brak i znów moje podejrzenie padło na tego arabskiego "kolegę". Ostro się go zapytałem, czy wie coś o zegarku. Ten, podobnie jak poprzednio, tylko się rozbrajająco uśmiechnął patrząc mi prosto w oczy i odparł, że nie ma pojęcia, gdzie zegarek mógł się podziać, ale jak jestem taki "niegodziwec", to mogę przejrzeć jego kieszenie, po czym podniół ręce do góry, dając mi wolny dostęp do swoich kieszeni. Tym razem, choć miałem tylko 13 lat, już nie byłem takim frajerem jak uprzednio. Sięgnąłem ręką do jego kieszeni i wyciągnąłem stamtąd swój zegarek. Od tego czasu nie wierzę żądnemu Arabowi i dobrze na tym wyszedłem, co i Wam - drodzy forumowicze radzę. Jeśli natomiast chodzi o tę konkretną sytuację z Jemeńczykiem, to myślę, że śmiesznie by było, żeby POLSKIE PAŃSTWO musiało się tłumaczyć z jakichkolwiek decyzji deportacyjnych ("POLSKIE PAŃSTWO" ma brzmieć GODNIE!). Po prostu, każdy Arab w Polsce jest tylko i wyłącznie GOŚCIEM, niech się tak czuje i adekwatnie do tego zachowuje! Al Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irena Kiedy wojsko i bezpieka rzadza w kraju IP: *.dip.t-dialin.net 21.05.04, 14:49 jezeli facio byl w Polsce 14 lat, musial tu byc na jakiejs podstwie, obowiauzuje przciez w Polsce chyba prawo dla cudzoziemcow i zasady prawne ich przebywania w naszym pieknym kraju, wydalenie w kazdym europejskim kraju jest regulowane tez odpowiednimi przepisami i niedopomyslenia Na zachodzie jest tajna akcja Urzedu Bezpieczenstwa i wydalenie z dnia nadzien obcokrajowca. Te powolywynie sie na bardzo tajne i bardzo wielkie zagrozenia, to tak pod publiczke, trzeba cos robic, bo cala ABW przypomina mi Patrot Act II w Stanach. Znam to z komuny, bylo takie haslo: Pssst...Twoj wrog czuwa.. Jordanczk powinien sie odwolac do Sadu Europejskiego i Polska powinna mu zwrocic wyszstkie koszty zwiazane z bezprawnym wydaleniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeneon czegos nie rozumie IP: *.dip.t-dialin.net 21.05.04, 15:03 jezeli pan z ABW sam przyznaje ze inwigilacja osob religinych, to smierc polityczna, ale jednak tajne wiadomosci uprawniaja go do stawiania zarzutu wspolpracy z organizacjami terrorystycznymi, to zachodzi chyba logiczne pytanie skad pan z ABW ma te informacje. Czy dostarczyl mu sam oskarzony? chyba nie stad prosty wniosek ze byl jako wysoki wyzanwca isalmu podstepnie sledzony. No prosze panstwa inkwizycja? czy rowniez nie macza w tym palcy metropolita poznanski, dlatego jest sparaw taka tajna? Ale lepiej sie juz nie pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
al_paga Re: Kiedy wojsko i bezpieka rzadza w kraju 21.05.04, 15:09 Gość portalu: Irena napisał(a): > jezeli facio byl w Polsce 14 lat, musial tu byc na jakiejs podstwie, obowiauzuj > e > przciez w Polsce chyba prawo dla cudzoziemcow i zasady prawne ich przebywania w > naszym pieknym kraju, wydalenie w kazdym europejskim kraju jest regulowane tez > odpowiednimi przepisami i niedopomyslenia Na zachodzie jest tajna akcja Urzedu > Bezpieczenstwa i wydalenie z dnia nadzien obcokrajowca. > Te powolywynie sie na bardzo tajne i bardzo wielkie zagrozenia, to tak pod > publiczke, trzeba cos robic, bo cala ABW przypomina mi Patrot Act II w Stanach. > Znam to z komuny, bylo takie haslo: Pssst...Twoj wrog czuwa.. > Jordanczk powinien sie odwolac do Sadu Europejskiego i Polska powinna mu zwroci > c > wyszstkie koszty zwiazane z bezprawnym wydaleniem. Czy ty naprawdę jesteś taka naiwna? Prawo stałego pobytu nie nabywa się dośmiertnie. Każde państwo może cofnąć taką klauzulę wobec każdego obcokrajowca, któremu udziela gościnności i której to gościnności tenże obcokrajowiec nadużywa. Proponuję: szanujmy się bardziej jako kraj i naród i szanujmy bardziej nasz system jurysdykcyjny, wtedy i nas będą szanować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adwokat Re: Kiedy wojsko i bezpieka rzadza w kraju IP: *.dip.t-dialin.net 21.05.04, 15:16 to bezprawie, nie mozna ciebie wyrzucic z Polski dlatego ze pochodzisz zza Buga i wyznajesz wiare prawoslawna i byles jak lepper w odwiedzinach w Moskiwe, gdzie spotkale s sie z swiatowymi terrorystami. Kapito? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zobacz Re: Kiedy wojsko i bezpieka rzadza w kraju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 18:05 Dodam tylko, że bezpieka roiła się od dużej ilości zatrudnionych tam Żydów. Najwyraźniej siedzą tam w dalszym ciągu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anb Re: Kiedy wojsko i bezpieka rzadza w kraju IP: *.it / 62.233.189.* 21.05.04, 22:01 niechże się P.Irena obudzi i nie pisze bzdur.Ludzie czy nie rozumiecie,że bezpieczeństwo naszego kraju jest naprawdę ważniejsze niż łzy nad bezczelnym (bo ostatecznie nie proszonym) gościem,ktory domaga się specjalnego traktowania.Domaganie się od sluzb chroniących nasze państwo dowodów -i uzasad\niania (przecież rzadko realizowanych) deportacji jest rozpaczliwie chore Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Wydalić imama? IP: *.zar.vectranet.pl / 213.77.5.* 21.05.04, 14:51 Islam sam sobie jest winny.Religia w imię ,której się zabija nie szanuje się innej religii.Imam sam sobie jest winny,gdyż krytykował nas za wojne wIraku.Teraz może jechać do siebie itam wygłaszać swoje złote myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda O północy się zjawili, jacyś dwaj cywili... IP: *.gdynia.mm.pl 21.05.04, 15:15 Nie będę osądzał Ammara, bo go zwyczajnie nie znam. Nie mogę też go ocenić na podstawie jego czynów i słów, bo nie przedstawiono dowodów, ba, nawet zarzutów. Sytuacja, w której wyrzuca się człowieka z kraju bez uzasadnienia, urąga pojęciu państwa prawa. Zwolenników wyrzucenia ostrzegę jedynie, że jutro mogą zostać aresztowani na kilka miesięcy bez uzasadnienia. W trosce o bezpieczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zobacz Re: O północy się zjawili, jacyś dwaj cywili... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 17:59 Bezpieczeństwu obywatela w Polsce bardziej zagraża policjant nie odróżniający amunicji, niż Ahmed Ammar czy inny Arab w Polsce. Takie są fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny Re: Wydalić imama? IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.05.04, 15:25 Skoro tak uważasz to może pojedziesz do np. Iranu i stamtąd coś napiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu pouczyc i wydalic IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 21.05.04, 15:35 Nie ma tak, ze facety w przescieradlach moga tu rozstawiac wszystkich po katach. Dosyc uleglosci w imie "tolerancji" itd. Sprobujcie w jego kraju robic to co on tu. Jesli nie poderzna wam gardla to czujcie sie wybrani. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zobacz Re: pouczyc i wydalic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 18:02 Arab to nie Żyd. Arabowie żadnej szkody Polsce nie uczynili. Nie można tego samego powiedzieć o Żydach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Wydalić imama? IP: 195.215.5.* 21.05.04, 15:40 moja opinia:wywalic muzulmanina!predzej czy pozniej odpali jakas bombe a wtedy bedzie za pozno.zreszta jak kazdy muzulmanin Musi pomoc swoim ziomkom jak do niego sie zwroca o "pomoc".wtedy powiedza:- pomoz nam przewiezc to i to w to i tamto miejsce,a jak nie to ci rodzine rozwalimy? - i jak myslicie odmowi??hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingaaa Re: Wydalić imama? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 15:41 nie rozumie tylko tajności w sytuacji kiedy komuś pozostawia sie tydzień na wyniesienie z kraju w którym mieszka,żyje. Powody takich dezycji winny być znane, nie mówię o jakiś super tajnych dowodach, ale myślę że osoba bezpośrednio zainteresowana winna znać zarzuty pod swoim adresem, skoro zapadł wyrok. Jednosobowy. Anonimowy etc...Jeszcze trochę i zrobi sie istna nagonka, tego typu akcje przypominaja mi 68 rok. A ponoć zyjemy w demokratycznym kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa A UNIWERSYTECCY MARKSIKSIŚCI POKROJU SONNTAG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 15:44 albo Chomsky'ego, poprą każdą hucpę przeciw własnemu państwu. W Poznaniu znależli się "obrońcy polskiej demokracji" popierający faceta znanego wywiadowi USA z kontaktów z terrorystami, na zasadzie, że kapitał jest gorszy nawet od islamskiego terroryzmu. Szkoda tylko, że nie pojadą do Arabii Saudyjskiej aby sprawdzić, czy zdążyliby dłużej obszczekiwać tamtejsze państwo dłużej niż przez minutę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zobacz Re: A UNIWERSYTECCY MARKSIKSIŚCI POKROJU SONNTAG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 17:46 Ewcia, Arab nic ci zrobi. Prędzej zginiesz od kuli policjanta, który nie odróżnia naboju ostrego od gumowego. Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy. Taka jest statystyka, jak do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
peter.jezioro GW jak pejsiate media w usa zaczyna propagande 21.05.04, 15:50 anty arabska. stosuja te same metody wiazania arabusow z terrrystami. ja ma jednego kandydata na terrroryste - SZARON (SS)- gazetko wyborcza moze sie nim zajmiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astra Demokracja jest bezradna IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 21.05.04, 16:00 Chlopcy mowia o podrzynaniu gardel, podkladaniu bomb jako "odpowiedz na zepsucie." Jak juz opanuja jakis kraj to nigdy nie pozwola na jakas tolerancje niewiernych. A my tutaj o odwolywaniu sie do sadow, prawach czlowieka i innych sprawach z ktorych oni sie smieja do rozpuku. Wystarczy porownac ilosc meczetow wybudowanych na calym swiecie przez Arabie Saudyjska z iloscia kosciolow wybudowanych w Arabii. I tak trwa wytezony dialog. Oni o biciu kobiet my ze maja do tego prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zobacz Re: Demokracja jest bezradna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 17:38 Głupcze, tu nie chodzi o konflikt religjny. Chociaż dyżurni dyskutanci usilnie pracują nad narzuceniem takiego poglądu. Tu nie chodzi o meczety, nawet nie o islam. Żydzi napadli na Palestynę, aby zrabować ziemię palestyńską. Amerykanie w Iraku kombinują jak podłączyć się do kurka z ropą naftową. Ważną rolę odgrywają też ograniczone tam zasoby wody. Ahmeda Ammara chcą wywalić, aby zaznaczyć, że w Polsce rządzi Żyd i żaden Arab nie będzie tu bezpieczny. Choćby był święty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANka Spamer IP: *.ifn-magdeburg.de 21.05.04, 19:26 do mnie napisales to samo. Jak uprawiasz propagande to sie nie len przynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zobacz Re: GW jak pejsiate media w usa zaczyna propagand IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 17:41 Pozdrawiam wszystkich Arabów w Polsce. Zapewniam, że macie tu wielu przyjaciół. Protestuję przeciwko wydalaniu z Polski kogokolwiek za to, że krytykuje Żydów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Wydalić imama? IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 21.05.04, 16:23 Niestety lepiej teraz się pomylić aniżeli potem żałować że byliśmy zbyt pobłażliwi. Myślę że Sąd ewentualnie po odwołaniu wyjaśni sprawę . Smutne ale trzeba sie narazie pożegnać - pa bracie muzułmanie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztiwi Re: Wydalić imama? IP: 212.69.67.* 21.05.04, 16:24 Ceregiela sie z tymi arabami. Trzeba bylo wziac przyklad z naszych amerykanskich przyjaciol, wsadzic go w tiurmu, potorturowac ze 3 miesiace, nikogo o tym nie informowac a potem wyslac do jemenu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asceza Re: Wydalić pseudo-polakow IP: *.dip.t-dialin.net 21.05.04, 16:36 nie wiem, ale przed wojna takiego chamstwa w Polsce nie bylo, to chyba stalo sie ze wzgledu na przesiedlenie tej ciemnoty zza Buga do warszawy i lodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zobacz Re: Wydalić pseudo-polakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 17:26 Miałeś na myśli import Żydów z ZSRR do Polski. To ja się zgadzam. Obdarzano ich też zaraz wysokimi stanowiskami w Urzędach Bezpieczeństwa i innych władzach. Ja myślę, że oni do dzisiaj siedzą w ABW. Oni,albo ich potomkowie. Mają władzę jeszcze ze Stalinowskiego nadania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gag Re: Wydalić pseudo-polakow IP: 62.111.199.* / *.crowley.pl 21.05.04, 18:23 Do "warszawiaka" ! Po wojnie warszawiaków niestety już nie było.Dzisiejsi to mieszkańcy okolicznych wiosek u których podziwiam pełne przystosowanie do miejskich warunków i takie "stołeczne" zadęcie.Ludzie z za Buga wnieśli do centrum Polski wielowiekową kulturę pewne pozytywne cechy społeczne wykształcone na skutek stałego zagrożenia najpierw przez carat a potem bolszewię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EM Re: Wydalić imama? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.05.04, 16:45 nie pieprz głupot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: Wydalić imama? IP: 207.229.0.* 21.05.04, 17:06 Nie wydalic. Zastzelic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zobacz Re: Wydalić imama? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 17:20 Zastrzelić Freda! Za głupotę. A Ahmed Ammar to człowiek inteligentny. Przesyłam mu pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: Wydalić imama? IP: 207.229.0.* 21.05.04, 17:39 W dupie byles, gowno wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zobacz Re: Wydalić imama? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 17:55 Głupcze, tu nie chodzi o konflikt religjny. Chociaż dyżurni dyskutanci usilnie pracują nad narzuceniem takiego poglądu. Tu nie chodzi o meczety, nawet nie o islam. Żydzi napadli na Palestynę, aby zrabować ziemię palestyńską. Amerykanie w Iraku kombinują jak podłączyć się do kurka z ropą naftową. Ważną rolę odgrywają też ograniczone tam zasoby wody. Ahmeda Ammara chcą wywalić, aby zaznaczyć, że w Polsce rządzi Żyd i żaden Arab nie będzie tu bezpieczny. Choćby był święty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: Wydalić imama? IP: 207.229.0.* 21.05.04, 18:41 Arab swiety? Zartujesz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zasrany mahomet Maniej ty arabskie gowno! Islam trzeba tepic jak IP: *.union01.nj.comcast.net 21.05.04, 17:25 szczury. A takich jak ty zabijac z rodzinami i krewnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parch Re: Maniej ty arabskie gowno! Islam trzeba tepic IP: 194.240.231.* 21.05.04, 18:21 Swieta prawda, Pleni sie ten szajs okrutnie. Zobacz we Francji islam wyznaje 30 % obywateli. Islam ich zaleje i zdlawi swieta wojna. Imam przez 14 lat chyba rodzil ten doktorat i urodzil siatke al-kaidy.W finlandii wykryto terrorystow ktorzy chcieli uszkodzic trwale elektrownie atomowa. Przytulajcie tego imama, smarujcie mu dupe specmiodkiem a w Polsce poleca tez fabryki, mosty i co tam jeszcze. Od 100 lat nigdy nie dotrzymali zadnej umowy - zob palestyczykow. Na studiach mialem kilku arabow wspoluczestnikow -> zawsze klamali, nigdy nie przyszli na umowiona godzine , oszukiwali choc nie musieli. Wieszac i tepic bo nas powiesza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Wydalić imama? IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 21.05.04, 17:27 Lepiej wywalic 10 "niewinnych "z Polski,niz zbierac trupy po zamachach. Pracowalem z kilkunastoma muslim, i wiezcie mi jesli zaczelo sie rozmawiac na temat wiary i do tego zartowac,to oni naprawde byli gotowi zabic(jeden kolega dostal nozem)Nie twierdze ,ze tacy sa wszyscy? ale tych ktorych spotkalem gotowi byliby zabic,jak dostaliby takie polecenie,Na punkcie allacha oni sa CHORZY. Najwiekszy krzykacz z LPR jest przy nich nikim. Dmuchaj na zimne,a ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zobacz Re: Wydalić imama? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 17:50 Pozdrawiam wszystkich Arabów w Polsce. Zapewniam, że macie tu wielu przyjaciół. Protestuję przeciwko wydalaniu z Polski kogokolwiek za to, że krytykuje .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patton DUCHOWNY Z WIELKOPOLSKI? CO TO JEST? IP: *.union01.nj.comcast.net 21.05.04, 17:31 To sie w glowie nie miesci jak te szczury muzulmanskie przenikaja. Czysta groza. Wypalic to OGNIEM I MIECZEM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zobacz Re: DUCHOWNY Z WIELKOPOLSKI? CO TO JEST? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 17:47 Pozdrawiam wszystkich Arabów w Polsce. Zapewniam, że macie tu wielu przyjaciół. Protestuję przeciwko wydalaniu z Polski kogokolwiek za to, że krytykuje Żydów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dhimmi Re: DUCHOWNY Z WIELKOPOLSKI? CO TO JEST? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.05.04, 18:33 Ja tez pozdrawiam wszystkie Polskie kobiety w burkach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rk Re: Wydalić imama? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 21.05.04, 17:56 co za bzdury, podobnie komuchy myślały, że mają lekarstwo na całe zło tego świata... Odpowiedz Link Zgłoś