agnostic5 27.08.11, 08:03 Mam nadzieję na poważną debatę o Polsce. Dzisiaj o 19.00 w studiu MTV - Doda i Donald Tusk. Mam nadzieję, że premier przyjdzie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
richard51 Re: Poważna debata o Polsce 27.08.11, 08:12 agnostic5 napisał: > Mam nadzieję na poważną debatę o Polsce. Dzisiaj o 19.00 w studiu MTV - Doda i > Donald Tusk. > Mam nadzieję, że premier przyjdzie... Ciekawsza by była z Kubą Wojewódzkim..... Nie wiesz przypadkiem,kto wygrał tę wczorajszą debatę?Jakoś media milczą na ten temat. Po zakończeniu 4 lata temu debaty Tusk-Kaczyński zanim Tusk opuścił studio już ogłoszono jego zwycięstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Poważna debata o Polsce 27.08.11, 08:16 Nie oglądałem. Wolę Cyrk Monty Pythona. Ale chodzą słuchy, że Gugała - jako jedyny był dobrze przygotowany do rozmowy. Widocznie każdy kraj demokratyczny musi przejść w swoim czasie okres Cicioliny. Po nazwiskach na wielu listach partyjnych jest oczywistym, że taki okres w Polsce nastał. Odpowiedz Link Zgłoś
amadeo214 Re: Poważna debata o Polsce 27.08.11, 08:16 W TV TRWAM debata Rydzyk-Palikot na temat: Jak ukrasc miliony Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Poważna debata o Polsce 27.08.11, 08:14 agnostic5 napisał: > Mam nadzieję na poważną debatę o Polsce. Dzisiaj o 19.00 w studiu MTV - Doda i > Donald Tusk. > Mam nadzieję, że premier przyjdzie... > Donald ma Tolę,Gochę i Kachę na głowie więc nie ma głowy do Dody,więc będzie robił tylko debaty o debatach. Odpowiedz Link Zgłoś
richard51 Re: Poważna debata o Polsce 27.08.11, 08:20 Następne debaty: Fedak-Kopacz, Rostowski-Sikorski, Grad-Grabarczyk , Niesiołowski-Mucha będzie ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Śmiejecie się 27.08.11, 08:39 Ale wczorajszy dzień bezlitośnie obnażył prawdę o naszych zeszmaconych i zasmarkanych politykach, którym naród powierzył rządy w państwie. To drobna żuleria, nie klasa polityczna do której mają aspiracje. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Śmiejecie się 27.08.11, 08:43 Tyle zysku co w pysku będzie miał Palikot ze swojej słownej ofensywy.Powiedzenie że:Mowa jest srebrem ale milczenie złotem,okazuje się potem Odpowiedz Link Zgłoś