Dodaj do ulubionych

Poważna debata o Polsce

27.08.11, 08:03
Mam nadzieję na poważną debatę o Polsce. Dzisiaj o 19.00 w studiu MTV - Doda i Donald Tusk.
Mam nadzieję, że premier przyjdzie...
Obserwuj wątek
    • richard51 Re: Poważna debata o Polsce 27.08.11, 08:12
      agnostic5 napisał:

> Mam nadzieję na poważną debatę o Polsce. Dzisiaj o 19.00 w studiu MTV - Doda i
      > Donald Tusk.
      > Mam nadzieję, że premier przyjdzie...

Ciekawsza by była z Kubą Wojewódzkim.....
      Nie wiesz przypadkiem,kto wygrał tę wczorajszą debatę?Jakoś media milczą na ten temat.
      Po zakończeniu 4 lata temu debaty Tusk-Kaczyński zanim Tusk opuścił studio już ogłoszono jego zwycięstwo.
      • agnostic5 Re: Poważna debata o Polsce 27.08.11, 08:16
        Nie oglądałem. Wolę Cyrk Monty Pythona. Ale chodzą słuchy, że Gugała - jako jedyny był dobrze przygotowany do rozmowy.

Widocznie każdy kraj demokratyczny musi przejść w swoim czasie okres Cicioliny.
        Po nazwiskach na wielu listach partyjnych jest oczywistym, że taki okres w Polsce nastał.
      • amadeo214 Re: Poważna debata o Polsce 27.08.11, 08:16
        W TV TRWAM debata Rydzyk-Palikot na temat:
        Jak ukrasc miliony
    • zoil44elwer Re: Poważna debata o Polsce 27.08.11, 08:14
      agnostic5 napisał:

> Mam nadzieję na poważną debatę o Polsce. Dzisiaj o 19.00 w studiu MTV - Doda i
      > Donald Tusk.
      > Mam nadzieję, że premier przyjdzie...
      >
      Donald ma Tolę,Gochę i Kachę na głowie więc nie ma głowy do Dody,więc będzie robił tylko debaty o debatach.
      • richard51 Re: Poważna debata o Polsce 27.08.11, 08:20
        Następne debaty:
        Fedak-Kopacz, Rostowski-Sikorski, Grad-Grabarczyk , Niesiołowski-Mucha
        będzie ciekawie.
    • haen2010 Śmiejecie się 27.08.11, 08:39
      Ale wczorajszy dzień bezlitośnie obnażył prawdę o naszych zeszmaconych i zasmarkanych politykach, którym naród powierzył rządy w państwie. To drobna żuleria, nie klasa polityczna do której mają aspiracje.
      • zoil44elwer Re: Śmiejecie się 27.08.11, 08:43
        Tyle zysku co w pysku będzie miał Palikot ze swojej słownej ofensywy.Powiedzenie że:Mowa jest srebrem ale milczenie złotem,okazuje się potem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka