Dodaj do ulubionych

Czy wystarczająco będziemy nienawidzić?

27.08.11, 16:27
I bać się straszliwego Kaczora, żeby 9 października oddać masowo głosy na Bubka-Tuska?

Muszę się przyznać, że dla tego nieszczęsnego frajer nie żywię już żadnych emocji. Może trochę współczucia zmieszanego z pogardą, bo sami sobie taki los sprokurowali. I nieszczęście na niewinnych sprowadzili.

Ale sztabowcy Tuska i ich ekipa na forach mają niezłą zagwozdkę.
Obserwuj wątek
    • zoil44elwer Re: Czy wystarczająco będziemy nienawidzić? 27.08.11, 16:51
      Jak się przez 4 lata mówi o Jarkaczu że to wyjątkowy nieudacznik,że nie jest do niczego zdolny,to będzie trudno postraszyć takim Jarkaczem nawet przedszkolaka.No i Polacy już się zorientowali że Tusk żyje z tego że zwalcza Jarkacza ale tak by go zachować przy życiu i dobrym zdrowiu.Bez PiSa nie ma sukcesów(?) Tuska.
      • richard51 Re: Czy wystarczająco będziemy nienawidzić? 27.08.11, 17:00
        zoil44elwer napisał:

> Jak się przez 4 lata mówi o Jarkaczu że to wyjątkowy nieudacznik,że nie jest do
        > niczego zdolny,to będzie trudno postraszyć takim Jarkaczem nawet przedszkolaka
        > .No i Polacy już się zorientowali że Tusk żyje z tego że zwalcza Jarkacza ale t
        > ak by go zachować przy życiu i dobrym zdrowiu.Bez PiSa nie ma sukcesów(?) Tuska
        > .

Dużo ludzi daje się jednak nabrać na bajeranckie zagrywki Tuska.Bez PiSu jednak i Kaczora do ludzi to bajeranctwo dotarło prędzej,a tak Tusk daje im iluzje.
        Kaczor oczywiście jest szkodliwy,ale wcale nie mniej niż Tusk.
    • mariner4 Poziom Gołdy..... 27.08.11, 17:08
      M.
      • haen2010 Re: Poziom Gołdy..... 27.08.11, 17:29
        Dopiero po napisaniu tego krótkiego postu wpadł mi w oko ten artykulik. Słowo.

wyborcza.pl/1,75248,10181867,Jak_Platforma_chce_sprowokowac_PiS.html
        Widocznie lubisz jak ktoś tobą cynicznie manipuluje. Ja takich facetów mam gdzieś, nie po to mam swój rozum żeby mi z niego cudzy śmietnik robić.
        • cwiercinteligentzpis Re: Poziom Gołdy..... 28.08.11, 08:40
          haen2010 napisał:

> Dopiero po napisaniu tego krótkiego postu wpadł mi w oko ten artykulik. Słowo.

Jak będziesz rzygał to te swoje słowo dołóż do wybroczyn.
        • mariner4 Mną nikt nie manipuluje 28.08.11, 11:42
          Ja za priorytet uważam uwalenie PiS. Wszystko inne jest drugorzędne.
          Co do Ciebie. Ja nie ufam ludziom, którzy z gorliwością neofity atakują dawnych idoli.
          Ja generalnie nie wierzę partiom, jak zresztą całemu społeczeństwu, bo partie z niego wyrastają. Nie mam idoli, nie entuzjazmuję się Tuskiem. Kaczora nienawidzę, tak jak całe jego plemię.
          Będę głosował na PO, bo to moim zdaniem mniejsze zło. Palikot to folklor polityczny.
          M.
    • hal9000 Re: Czy wystarczająco będziemy nienawidzić? 27.08.11, 17:25
      I bać się straszliwego Kaczora, żeby 9 października oddać masowo głosy na Bubka-Tuska?

Dzięki Tobie wiemy, że program ruchu Palikota to tylko obrzydzanie PO, antyklerykalizm i to właściwie wszystko. A Palikot pokazał w komisji przyjazne państwo, że w konkretnej pracy się nie sprawdza. Tak więc wybacz, ale Ruch Palikota nie ma według mnie nic do zaoferowania.
      • porannakawa01 Re: Czy wystarczająco będziemy nienawidzić? 27.08.11, 21:04
        hal9000 napisał:

> I bać się straszliwego Kaczora, żeby 9 października oddać masowo głosy na Bu
        > bka-Tuska?

>
        > Dzięki Tobie wiemy, że program ruchu Palikota to tylko obrzydzanie PO, antykler
        > ykalizm i to właściwie wszystko. A Palikot pokazał w komisji przyjazne państwo,
        > że w konkretnej pracy się nie sprawdza. Tak więc wybacz, ale Ruch Palikota nie
        > ma według mnie nic do zaoferowania.

Wydaje się, że nie chce ci się zajrzeć do dokumentacji tej komisji i małym wysiłkiem jedziesz cudzymi opiniami usiłującymi zdyskredytować i komisje, i samego Palikota.
        Lenistwo czy nasilenie złej woli u Ciebie?
        • hal9000 Re: Czy wystarczająco będziemy nienawidzić? 28.08.11, 00:26
          Wydaje się, że nie chce ci się zajrzeć do dokumentacji tej komisji i małym wysiłkiem jedziesz cudzymi opiniami usiłującymi zdyskredytować i komisje, i samego Palikota.

Po początkowym zrywie było wyhamowanie. A może coś mi umknęło?

www.polityka.pl/rynek/ekonomia/1508824,1,sukcesy-i-porazki-sejmowej-komisji-posla-palikota.read
    • ogniemi Panie Palikot, już nic Pan nie zdoła. 27.08.11, 21:13

Bo Tusk ma takie działa: Panzerfaust PO
      • zoil44elwer Re: Panie Palikot, już nic Pan nie zdoła. 28.08.11, 07:08
        Kogo Palikot jeszcze nie zaatakował?
    • hordol palikot słynny z gumowego ch...a 27.08.11, 21:35
      i to wszystko
      • haen2010 Re: palikot słynny z gumowego ch...a 27.08.11, 21:39
        Cały twój intelekt w nim się zmieści.
        • hordol a jak tam palikotowi altruistyczni "studenci" 27.08.11, 22:05
          dalej janusza wspomagaja?
      • zoil44elwer Re: palikot słynny z gumowego ch...a 28.08.11, 07:10
        Poglądy też ma jak z gumy,bardzo rozciągliwe.Od OZONU po Fakty i Mity!!
    • lump-1 Re: Czy wystarczająco będziemy nienawidzić? 27.08.11, 21:45
      haen2010 napisał:

> I bać się straszliwego Kaczora,

a któż się boi Panaprezesa oprócz jego własnych przydupasów ?
      Hofman i Poręba już są do odstrzału a reszta boi się głośno oddychać.
    • cymber.gaj Re: Czy wystarczająco będziemy nienawidzić? 27.08.11, 22:28
      haen2010 napisał:

> I bać się straszliwego Kaczora, żeby 9 października oddać masowo głosy na Bubka
      > -Tuska?

Coraz bardzie jesteś podobny do Matki Kurki, która sprzedała się Kaczyńskiemu ze jakieś niezbyt duże pieniądze i się tego nie wstydziła. Z zachowaniem wszelkich propoporcji oczywiście.
      • zoil44elwer Re: Czy wystarczająco będziemy nienawidzić? 28.08.11, 07:18
        Emeryci i studenci ze Wschodniej Ściany wpłacali po 20 67s PLN na konto komitetu wyborczego J Palikota by został posłem.A on ich potem olał zrzekając się mandatu poselskiego.W tych wyborach emeryci i studenci nie tylko nie dadzą ani grosza ale także nie zagłosują na niego.
      • richard51 Re: Czy wystarczająco będziemy nienawidzić? 28.08.11, 08:19
        cymber.gaj napisał:

> haen2010 napisał:
        >
        > > I bać się straszliwego Kaczora, żeby 9 października oddać masowo głosy n
        > a Bubka
        > > -Tuska?
        >
        > Coraz bardzie jesteś podobny do Matki Kurki, która sprzedała się Kaczyńskiemu z
        > e jakieś niezbyt duże pieniądze i się tego nie wstydziła. Z zachowaniem wszelki
        > ch propoporcji oczywiście.
        >

Bloger ,o którym mówisz nie sprzedał się Kaczyńskiemu,on tylko zrozumiał kim jest Tusk mimo,że należał go jego zwolenników.
        Jest krytyczny wobec PiS i Kaczyńskiego,za często go czytam,dlatego proszę nie pisz kłamstw.
    • wos9 Tym wątkiem już ostatecznie mnie przekonałeś,że 28.08.11, 01:05
      nie chodzi ci o Palikota, tylko o WYGRANĄ Kaczyńskiego.

haen2010 napisał:

> I bać się straszliwego Kaczora, żeby 9 października oddać masowo głosy na Bubka
      > -Tuska?
      >
      > Muszę się przyznać, że dla tego nieszczęsnego frajer nie żywię już żadnych emoc
      > ji. Może trochę współczucia zmieszanego z pogardą, bo sami sobie taki los sprok
      > urowali. I nieszczęście na niewinnych sprowadzili.
      >
      > Ale sztabowcy Tuska i ich ekipa na forach mają niezłą zagwozdkę.
      • 1_marouder.eu Sadzisz, ze Hieniek to kaczy kret?:))/nt 28.08.11, 02:58
        • zoil44elwer Re: Sadzisz, ze Hieniek to kaczy kret?:))/nt 28.08.11, 07:29
          Heniek to kochaś rozdający pocałunki śmierci.
      • haen2010 Re: Tym wątkiem już ostatecznie mnie przekonałeś, 28.08.11, 05:36
        Och nie, droga wos. To jest podstawowe pytanie o skuteczność programu wyborczego i politycznego platformy dla Polski. Dla mnie osobiście alternatywa Kaczor-Donald jest rownoważna alternatywie typu syfilis-tryper. Zmuszony dokonać takiego wyboru zdecydowanie opowiadam się za poczciwym tryperkiem.

Ale przecież wszystkim wiadomo, że wolę pozostać zdrowy i dlatego swój głos oddam na Ruch Palikota. To wybór ze wszech miar racjonalny, bo Banda Czworga dalej zamierza łupić Polskę do spółki z Watykanem bez zbędnych ceregieli. Ruch Palikota na pewno ten proceder ma zamiar wyhamować, a przynajmniej ujawniać i piętnować.

Uważam też, że nienawiść obecnych "elit" do Ruchu Palikota ma własnie ściśle takie materialne podstawy. Tu Banda Czworga jest wyjątkowo zgodna w swojej katolickiej nienawiści. Nawet obłuda SLD przepadła przy takich pryncypiach.

Poza tym, mój wybór wcale nie wzmacnia bandy Kaczora, wręcz przeciwnie, daje większą gwarancję że PiS nie obdarzy wszystkich Polaków syfilisem. Choćby do spółki z Napieralskim.

To wybór optymalny w dzisiejszych czasach.
        • zoil44elwer Re: Tym wątkiem już ostatecznie mnie przekonałeś, 28.08.11, 07:05
          Wrogość Palikota do wszystkich,od SLD po Krk daje gwarancję że nie wejdzie jego RP do Sejmu.
          • haen2010 Re: Tym wątkiem już ostatecznie mnie przekonałeś, 28.08.11, 07:41
            Jezeli całe SLD to Napieralski to masz rację, emerycie. Palikot tego nie utożsamia. A ja się z nim całkowicie zgadzam, że Napieralski asswhoole jest.

Myslę, że po jego wykończeniu Palikot zgodnie z planem przejmie liberalną, laicką lewicę po całości pod swoim oświeconym kierownictwem. Jego plan to wybory 2015. Stosunkowo młody, ma czas na strategiczne myślenie.
            • zoil44elwer Re: Tym wątkiem już ostatecznie mnie przekonałeś, 28.08.11, 08:28
              Przecież Napieralski to potencjalnie może być sojusznikiem Palikota.Jeżeli chce zniszczyć SLD to działa na własną szkodę.Jeżeli jego antyklerykalizm jest szczery.W co osobiście wątpię uważając że to tylko jego mroczna strategia.
              • haen2010 Re: Tym wątkiem już ostatecznie mnie przekonałeś, 28.08.11, 08:38
                zoil44elwer napisał:

> Przecież Napieralski to potencjalnie może być sojusznikiem Palikota.Jeżeli chce
                > zniszczyć SLD to działa na własną szkodę.Jeżeli jego antyklerykalizm jest szcz
                > ery.W co osobiście wątpię uważając że to tylko jego mroczna strategia.

Napieralski jest za głupi na partnera Palikota. Mógłby nim być Kalisz lub Wojtuś Olejniczak.

Poza tym, ten facet ma kompleksy i ma zadatki na paranoiczną osobowość. Przy wielkich ambicjach politycznych, żądzy władzy i jej blichtru przede wszystkim.
                • zoil44elwer Re: Tym wątkiem już ostatecznie mnie przekonałeś, 28.08.11, 08:48
                  Palikot:Zmiażdżę SLD !!Więc nie biega mu tylko o zniszczenie Grzesia ,ale SLD.A co do "ateistów" antyklerykałów:donatora tacowego(minimum 50 zetów) Kalisza i byłego ministranta oraz deklarującego coniedzielne uczestnictwo w mszach świętych,ale alianci!?
    • kaczydolek Zlo i klamstwo kacze będziemy nienawidzić. 28.08.11, 01:52
      • 1_marouder.eu "Gramatykow" sie naucz:)/nt 28.08.11, 02:57
    • 1_marouder.eu Ja w zadnym wypadku:) 28.08.11, 02:56
      Oddam glos na korwinistow:)
    • fastwinter.5 Re: Czy wystarczająco będziemy nienawidzić? 28.08.11, 11:54
      haen2010 napisał:

> -Tuska?
      >

dlaczego zaraz nienawidzić..??
      Kaczora się ignoruje nie nienawidzi,a już tym bardziej boi...!!???
      Nieudacznika się bać...???Chyba żartujesz..!!!

• haen2010 Re: Czy wystarczająco będziemy nienawidzić? 28.08.11, 12:06
        fastwinter.5 napisała:

> haen2010 napisał:
        >
        > > I bać się straszliwego Kaczora, żeby 9 października oddać masowo głosy na
        > Bubka -Tuska?

> dlaczego zaraz nienawidzić..??
        > Kaczora się ignoruje nie nienawidzi,a już tym bardziej boi...!!???
        > Nieudacznika się bać...???Chyba żartujesz..!!!

Nie piszę o tobie i o mnie. Piszę o koszmarach dręczących platfusów, które mają się udzielić większość narodu. Mi Kaczor kalafiorem wisi.

www.tvn24.pl/12690,1715437,0,1,pis-wygra-czasem-takie-koszmary-mnie-drecza,wiadomosc.html

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka