Dodaj do ulubionych

Mercina: "dowód osobisty mojego męża sfałszowany"

31.08.11, 12:28
Dostała nadpalony, a w dokumentach był on opisany jako nieuszkodzony. Pewnie agenci FSB na ten prawdziwy dowód biorą lewe kredyty, a biedna Mercina będzie jej spłacać do końca życia ze swojej ipn-owskiej pensyjki.
Obserwuj wątek
    • lionold Re:Mercina:"dowód osobisty mojego męża sfałszowany 31.08.11, 15:19
      Prokuratorzy RP - EKSHUMOWAĆ Mertę! A propo's. Czy Merta pochodzi od włoskiego słowa "omerta" ?
      • kzet69 Re:Mercina:"dowód osobisty mojego męża sfałszowan 31.08.11, 15:37
        Wczoraj Wasserman, dzisiaj Merta, ciekawe czy starczy im nieboszczyków do 9 października...
        • piotr7777 Merta, ewentualnie Merta 31.08.11, 19:29
          ...więcej szacunku mimo wszystko.
          Ja też o św. Barbarze Śląskiej mógłbym pisac "Blidzina", ale tego nie robię.
          To, co robi autor wątku, jest dla mnie wstrętne.
          • cillian1 Re: Merta, ewentualnie Merta 31.08.11, 19:35
            piotr7777

a po co niszczyć DO? Zwłaszcza po śmierci? A może on przeżył (znów spisek)?
            Kolejna chce dostać więcej kasy, albo więcej bluzgów od ludzi, co mają dość smoleńskich trupów!
          • klara551 Re: Merta, ewentualnie Merta 31.08.11, 21:16
            Sformułowanie Mercina nie jest zbyt eleganckie,ale bez wątpienia kiedyś używane. A po za tym nie ma porównania z pańskim po chamsku ironicznym określeniu zmarłej p. Blidy,bo Mercina/żona Merty/ jest ŻYWA!
    • niegracz Kopacz zapewni że wszystko jest w porządku 31.08.11, 21:23
      i że byli przy tym polscy specjalisci
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka