Dodaj do ulubionych

To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 PLN

09.09.11, 14:43
w moim życiu przybliżające mnie do poznania całej prawdy oraz zniszczenia wielkiej ściemy.
Obserwuj wątek
    • ave.duce Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 14:46
      Gratulacje! :)
    • kontestatorbg Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 14:47
      obstawiłes u buka zwycięstwo PO??
    • dupetek Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 14:48
      Loda kupiłeś?
      • wujaszek_joe Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 14:49
        raczej ścierkę od Sakiewicza
        • ave.duce Ścierkę z kwiatkami ;) 09.09.11, 14:53
          wujaszek_joe napisał:

> raczej ścierkę od Sakiewicza
        • mike.recz Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 15:00
          Skoro jestem aktywnym uczestnikiem fan klubu red. Sakiewicza na tym forum to wręcz nie wypada nie wesprzeć GO finansowo. Co więcej mogłem się dowiedzieć z art. innego mojego
          ulubieńca, rzecznika solidarnych 2010, że te syreny: www.tvnwarszawa.pl/archiwum/28415,1648766,0,1,20_milionow_na_mowiace_syreny,wiadomosc.html
          będą wykorzystywane do...

"Samueljrp Czy ktoś mi wytłumaczy czemu w centrum W-wy zainstalowano nowoczesne,potężne syreny? Ma to jakiś związek z nowelizacją ustawy o s.wojennym?"

Ten cytat to z twittera sprzed jakiegoś czasu lecz artykulik z GPC w tej samej tonacji.
          • l_zaraza_l Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 15:04
            To dzisiaj już jakaś gołde czy anwad głosiły, że zaraz po wyborach będzie stan wojenny bo zakupiona jakieś działka do walki z tłumem. Teraz rozumiem skąd ta "wiedza" :)
          • ave.duce Jak tak, to trzeba było zainwestować więcej. 09.09.11, 15:08
            mike.recz napisał:

> Skoro jestem aktywnym uczestnikiem fan klubu red. Sakiewicza na tym forum to wr
            > ęcz nie wypada nie wesprzeć GO finansowo.

Jeden egzemplarz tylko? Wstyd!
            • mike.recz Re: Jak tak, to trzeba było zainwestować więcej. 09.09.11, 15:12
              ave.duce napisała:

> mike.recz napisał:
              >
              > > Skoro jestem aktywnym uczestnikiem fan klubu red. Sakiewicza na tym forum
              > to wr
              > > ęcz nie wypada nie wesprzeć GO finansowo.
              >
              > Jeden egzemplarz tylko? Wstyd!

Przyznaję się do winy, wyrażam skruchę i obiecuję poprawę oraz klęczenie na grochu w kącie przez godzinę.
              • ave.duce Re: Jak tak, to trzeba było zainwestować więcej. 09.09.11, 15:13
                No! Oby tylko Pielo jakiejś nagany Ci nie dał. Z wpisem do akt.
              • behemot17-13 Re: Jak tak, to trzeba było zainwestować więcej. 09.09.11, 22:36
                oj, nie jesteś zdeterminowany. klęczenie na grochu(czas nieistotny) i rączki w górze.
                • mike.recz Re: Jak tak, to trzeba było zainwestować więcej. 09.09.11, 22:40
                  behemot17-13 napisał:

> oj, nie jesteś zdeterminowany. klęczenie na grochu(czas nieistotny) i rączki w
                  > górze.

Wyprostowane czy ugięte w łokciach?
                  • behemot17-13 Re: Jak tak, to trzeba było zainwestować więcej. 09.09.11, 22:48
                    najważniejsze, humor i dystans. dlatego lubię ludzi, wyłączając nawiedzonych ideowców. pozdro.
          • kaczy_mozdzek Te syreny będą uruchomione, kiedy pierwsze nasze 09.09.11, 23:07
            rotacyjne "patrioty" zostaną uzbrojone.

No, żeby ostrzec Warszawiaków, że są już uzbrojone i nie całkiem wiadomo w co polska załoga może trafić, więc niech szukają najbliższego schronu.
            Albo chociaż do metra niech wieją?!
            :)))
    • lump-1 Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 14:53
      Kupiłeś 50 centymów.:)
    • wylogowany.pielegniarz Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 14:57
      Chłonna chociaż?
      • mike.recz Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 15:02
        wylogowany.pielegniarz napisał:

> Chłonna chociaż?

Janek Pospieszalski opowiadający o molestowaniu Erniego i Berta z "Ulicy Sezamkowej" przez homoseksualistów jest bardzo chłonny.
    • mariner4 A jaka stopa zwrotu? 09.09.11, 15:01
      Tego brukowca?
      M.
      • mike.recz Re: A jaka stopa zwrotu? 09.09.11, 15:03
        mariner4 napisał:

> Tego brukowca?
        > M.

Zabij, pobij ale tej informacji i tam ode mnie nie wydobędziesz. Po prostu nie wiem.
        • mariner4 Pisałeś o inwestycji........... 09.09.11, 15:17
          więc spytałem.
          M.
          • mike.recz Re: Pisałeś o inwestycji........... 09.09.11, 15:21
            Zgadza się. Światłe myśli na przykład Rymkiewicza z jakimi miałem się okazję zapoznać z całą pewnością zaowocują w przyszłości.
      • aaneta Re: A jaka stopa zwrotu? 09.09.11, 16:06
        mariner4 napisał:
        > Tego brukowca?

Sprawdzę wieczorem, ale już teraz obstawiam, że porównywalna z innymi niezależnymi wydawnictwami ze stajni Sakiewicz&co, czyli pełne półki niesprzedanych egzemplarzy.
    • l_zaraza_l Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 15:02
      mike.recz napisał:

> w moim życiu przybliżające mnie do poznania całej prawdy oraz zniszczenia wielk
      > iej ściemy.

Widać, że diler fajnie ci zareklamował procha ale coś tani, więc zastanów się nim zarzucisz.
      • mike.recz Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 15:04
        l_zaraza_l napisała:

> mike.recz napisał:
        >
        > > w moim życiu przybliżające mnie do poznania całej prawdy oraz zniszczenia
        > wielk
        > > iej ściemy.
        >
        > Widać, że diler fajnie ci zareklamował procha ale coś tani, więc zastanów się n
        > im zarzucisz.
        >
        Nie słuchałem i już zarzuciłem.
    • cookies9 Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 15:04
      nawet,jak nie da się czytać,to może nada się do mycia okien:-)
      • mike.recz Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 15:06
        cookies9 napisała:

> nawet,jak nie da się czytać,to może nada się do mycia okien:-)

Ależ wypraszam sobie! Miałbym się pozbawić takiej radości? W życiu!
        • cookies9 Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 15:14
          mike.recz napisał:

> cookies9 napisała:
          >
          > > nawet,jak nie da się czytać,to może nada się do mycia okien:-)
          >
          > Ależ wypraszam sobie! Miałbym się pozbawić takiej radości? W życiu!

Przeczytać,policzyć do dziesięciu i wymyć okna,póki farba świeża:-)
    • douglasmclloyd GPC? 09.09.11, 15:06
      Głupia Polska Cipa
      • mike.recz Re: GPC? 09.09.11, 16:42
        A ja tam sobie w ramkę oprawię i nad łóżkiem powieszę.
    • zoil44elwer Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 15:09
      Znicz i to nie olimpijski a cmentarny postawiony na platformie to patriotycznie i biznesowo opłacalny strzał w 10.
      • wojtekwojtek44 Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 15:22
        a oceniałem cię na więcej :))
    • chateau Ciekawe, czy Gazecie Polskiej 09.09.11, 16:18
      nie spadnie poczytalność ;-)
      • ave.duce Re: Ciekawe, czy Gazecie Polskiej 09.09.11, 16:27
        chateau napisał:

> nie spadnie poczytalność ;-)
        >

Żeby spadła, trzeba ją najpierw mieć.
        • mike.recz Re: Ciekawe, czy Gazecie Polskiej 09.09.11, 16:43
          ave.duce napisała:

> chateau napisał:
          >
          > > nie spadnie poczytalność ;-)
          > >
          >
          > Żeby spadła, trzeba ją najpierw mieć.

Cóż za jaskrawy przykład forumowych szykan oraz przemysłu pogardy i nienawiści. Co więcej traktowania opozycji jak chrześcijan w Rzymie.
          • ave.duce Re: Ciekawe, czy Gazecie Polskiej 09.09.11, 17:06
            Sorki, już lecę/idę do Canossy!
          • l_zaraza_l Re: Ciekawe, czy Gazecie Polskiej 09.09.11, 17:26
            A widzisz! Jednak trzeba było posłuchać i nie zarzucać bo już Cie bierze ;)))
    • indeed4 Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 22:08
      Dlaczego nie ma gołych bab?! Krzyżówka jest, program TV też, a gdzie baby?!!!

Przeinwestowałem :-(
      • chateau Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 22:34
        Nie mów? Sami faceci? Coś niszowe to pisemko.
        • mike.recz Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 22:35
          chateau napisał:

> Nie mów? Sami faceci? Coś niszowe to pisemko.
          >
          No bo na kwestii płci łapę trzyma Janek Pospieszalski więc cycków nie uświadczysz.
          • wujaszek_joe Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 22:41
            cichy właściciel z ulicy srebrnej też za cyckami podobno nie przepada.
            Może Sakiewicz mu chociaż jakiegos kociaka na rozkładówce poswięci?
          • chateau Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 22:44
            Racja. Ekscytują się gołą (w ich pojęciu) prawdą.
            • mike.recz Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 22:56
              Ciekawy jest za to zestaw reklam:
              www.high-tech.banzaj.pl/Kamera-Looxcie-gadzet-dla-fanow-serwisow-spolecznosciowych-15364.html
              Gerber Bear Grylls Ultimate Survival Kit 0701 195,00zł
              Zestaw survivalowy stworzony do przetrwania w niebezpiecznych miejscach. Wrzuć do swojego plecaka i miej nadzieję, że nigdy go nie będziesz musiał użyć. Jeśli jednak przyjdzie Ci go użyć masz gwarancję, że masz wszystko to czego potrzebujesz aby przetrwać.
              www.cqbtactical.pl/gerber-bear-grylls-ultimate-survival-0701-p-2927.html
              www.industrialrev.com/mealkit.html
              Oni chyba naprawdę Rząd na Wychodźctwie z siedzibą w Chicago chcę utworzyć;)
              • chateau Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 23:05
                Widziałem :-)

Niszowe gadżety dla czytelników niszowej gazety, standard.

Tylko się doczepię do Gerber Bear Brylls. Sprzęt jak sprzęt, ale sugerowanie, żeby to nosić w plecaku (i szukać po ciemku, albo dać sobie ukraść z plecakiem - zależnie w jakich warunkach się survivaluje) nieco mnie ubawiło.
    • sclavus czy ... Codziennie 09.09.11, 22:58
      będziesz inwestował??
      Fuj!
      Papier toaletowy tańszy i skuteczniejszy jest....
      • mike.recz Re: czy ... Codziennie 10.09.11, 11:34
        Znać całą prawdę i walczyć w wielką ściemą czy nie, oto jest pytanie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka