mike.recz 09.09.11, 14:43 w moim życiu przybliżające mnie do poznania całej prawdy oraz zniszczenia wielkiej ściemy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 14:46 Gratulacje! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kontestatorbg Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 14:47 obstawiłes u buka zwycięstwo PO?? Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 14:48 Loda kupiłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 14:49 raczej ścierkę od Sakiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Ścierkę z kwiatkami ;) 09.09.11, 14:53 wujaszek_joe napisał: > raczej ścierkę od Sakiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 15:00 Skoro jestem aktywnym uczestnikiem fan klubu red. Sakiewicza na tym forum to wręcz nie wypada nie wesprzeć GO finansowo. Co więcej mogłem się dowiedzieć z art. innego mojego ulubieńca, rzecznika solidarnych 2010, że te syreny: www.tvnwarszawa.pl/archiwum/28415,1648766,0,1,20_milionow_na_mowiace_syreny,wiadomosc.html będą wykorzystywane do... "Samueljrp Czy ktoś mi wytłumaczy czemu w centrum W-wy zainstalowano nowoczesne,potężne syreny? Ma to jakiś związek z nowelizacją ustawy o s.wojennym?" Ten cytat to z twittera sprzed jakiegoś czasu lecz artykulik z GPC w tej samej tonacji. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 15:04 To dzisiaj już jakaś gołde czy anwad głosiły, że zaraz po wyborach będzie stan wojenny bo zakupiona jakieś działka do walki z tłumem. Teraz rozumiem skąd ta "wiedza" :) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Jak tak, to trzeba było zainwestować więcej. 09.09.11, 15:08 mike.recz napisał: > Skoro jestem aktywnym uczestnikiem fan klubu red. Sakiewicza na tym forum to wr > ęcz nie wypada nie wesprzeć GO finansowo. Jeden egzemplarz tylko? Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Jak tak, to trzeba było zainwestować więcej. 09.09.11, 15:12 ave.duce napisała: > mike.recz napisał: > > > Skoro jestem aktywnym uczestnikiem fan klubu red. Sakiewicza na tym forum > to wr > > ęcz nie wypada nie wesprzeć GO finansowo. > > Jeden egzemplarz tylko? Wstyd! Przyznaję się do winy, wyrażam skruchę i obiecuję poprawę oraz klęczenie na grochu w kącie przez godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Jak tak, to trzeba było zainwestować więcej. 09.09.11, 15:13 No! Oby tylko Pielo jakiejś nagany Ci nie dał. Z wpisem do akt. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Jak tak, to trzeba było zainwestować więcej. 09.09.11, 22:36 oj, nie jesteś zdeterminowany. klęczenie na grochu(czas nieistotny) i rączki w górze. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Jak tak, to trzeba było zainwestować więcej. 09.09.11, 22:40 behemot17-13 napisał: > oj, nie jesteś zdeterminowany. klęczenie na grochu(czas nieistotny) i rączki w > górze. Wyprostowane czy ugięte w łokciach? Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Jak tak, to trzeba było zainwestować więcej. 09.09.11, 22:48 najważniejsze, humor i dystans. dlatego lubię ludzi, wyłączając nawiedzonych ideowców. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Te syreny będą uruchomione, kiedy pierwsze nasze 09.09.11, 23:07 rotacyjne "patrioty" zostaną uzbrojone. No, żeby ostrzec Warszawiaków, że są już uzbrojone i nie całkiem wiadomo w co polska załoga może trafić, więc niech szukają najbliższego schronu. Albo chociaż do metra niech wieją?! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lump-1 Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 14:53 Kupiłeś 50 centymów.:) Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 14:57 Chłonna chociaż? Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 15:02 wylogowany.pielegniarz napisał: > Chłonna chociaż? Janek Pospieszalski opowiadający o molestowaniu Erniego i Berta z "Ulicy Sezamkowej" przez homoseksualistów jest bardzo chłonny. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: A jaka stopa zwrotu? 09.09.11, 15:03 mariner4 napisał: > Tego brukowca? > M. Zabij, pobij ale tej informacji i tam ode mnie nie wydobędziesz. Po prostu nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Pisałeś o inwestycji........... 09.09.11, 15:21 Zgadza się. Światłe myśli na przykład Rymkiewicza z jakimi miałem się okazję zapoznać z całą pewnością zaowocują w przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
aaneta Re: A jaka stopa zwrotu? 09.09.11, 16:06 mariner4 napisał: > Tego brukowca? Sprawdzę wieczorem, ale już teraz obstawiam, że porównywalna z innymi niezależnymi wydawnictwami ze stajni Sakiewicz&co, czyli pełne półki niesprzedanych egzemplarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 15:02 mike.recz napisał: > w moim życiu przybliżające mnie do poznania całej prawdy oraz zniszczenia wielk > iej ściemy. Widać, że diler fajnie ci zareklamował procha ale coś tani, więc zastanów się nim zarzucisz. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 15:04 l_zaraza_l napisała: > mike.recz napisał: > > > w moim życiu przybliżające mnie do poznania całej prawdy oraz zniszczenia > wielk > > iej ściemy. > > Widać, że diler fajnie ci zareklamował procha ale coś tani, więc zastanów się n > im zarzucisz. > Nie słuchałem i już zarzuciłem. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 15:04 nawet,jak nie da się czytać,to może nada się do mycia okien:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 15:06 cookies9 napisała: > nawet,jak nie da się czytać,to może nada się do mycia okien:-) Ależ wypraszam sobie! Miałbym się pozbawić takiej radości? W życiu! Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 15:14 mike.recz napisał: > cookies9 napisała: > > > nawet,jak nie da się czytać,to może nada się do mycia okien:-) > > Ależ wypraszam sobie! Miałbym się pozbawić takiej radości? W życiu! Przeczytać,policzyć do dziesięciu i wymyć okna,póki farba świeża:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: GPC? 09.09.11, 16:42 A ja tam sobie w ramkę oprawię i nad łóżkiem powieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 15:09 Znicz i to nie olimpijski a cmentarny postawiony na platformie to patriotycznie i biznesowo opłacalny strzał w 10. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekwojtek44 Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 15:22 a oceniałem cię na więcej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Ciekawe, czy Gazecie Polskiej 09.09.11, 16:18 nie spadnie poczytalność ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Ciekawe, czy Gazecie Polskiej 09.09.11, 16:27 chateau napisał: > nie spadnie poczytalność ;-) > Żeby spadła, trzeba ją najpierw mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Ciekawe, czy Gazecie Polskiej 09.09.11, 16:43 ave.duce napisała: > chateau napisał: > > > nie spadnie poczytalność ;-) > > > > Żeby spadła, trzeba ją najpierw mieć. Cóż za jaskrawy przykład forumowych szykan oraz przemysłu pogardy i nienawiści. Co więcej traktowania opozycji jak chrześcijan w Rzymie. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Ciekawe, czy Gazecie Polskiej 09.09.11, 17:06 Sorki, już lecę/idę do Canossy! Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Ciekawe, czy Gazecie Polskiej 09.09.11, 17:26 A widzisz! Jednak trzeba było posłuchać i nie zarzucać bo już Cie bierze ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 22:08 Dlaczego nie ma gołych bab?! Krzyżówka jest, program TV też, a gdzie baby?!!! Przeinwestowałem :-( Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 22:34 Nie mów? Sami faceci? Coś niszowe to pisemko. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 22:35 chateau napisał: > Nie mów? Sami faceci? Coś niszowe to pisemko. > No bo na kwestii płci łapę trzyma Janek Pospieszalski więc cycków nie uświadczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 22:41 cichy właściciel z ulicy srebrnej też za cyckami podobno nie przepada. Może Sakiewicz mu chociaż jakiegos kociaka na rozkładówce poswięci? Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 22:44 Racja. Ekscytują się gołą (w ich pojęciu) prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 22:56 Ciekawy jest za to zestaw reklam: www.high-tech.banzaj.pl/Kamera-Looxcie-gadzet-dla-fanow-serwisow-spolecznosciowych-15364.html Gerber Bear Grylls Ultimate Survival Kit 0701 195,00zł Zestaw survivalowy stworzony do przetrwania w niebezpiecznych miejscach. Wrzuć do swojego plecaka i miej nadzieję, że nigdy go nie będziesz musiał użyć. Jeśli jednak przyjdzie Ci go użyć masz gwarancję, że masz wszystko to czego potrzebujesz aby przetrwać. www.cqbtactical.pl/gerber-bear-grylls-ultimate-survival-0701-p-2927.html www.industrialrev.com/mealkit.html Oni chyba naprawdę Rząd na Wychodźctwie z siedzibą w Chicago chcę utworzyć;) Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: To zdecydowanie najlepiej zainwestowane 1,80 09.09.11, 23:05 Widziałem :-) Niszowe gadżety dla czytelników niszowej gazety, standard. Tylko się doczepię do Gerber Bear Brylls. Sprzęt jak sprzęt, ale sugerowanie, żeby to nosić w plecaku (i szukać po ciemku, albo dać sobie ukraść z plecakiem - zależnie w jakich warunkach się survivaluje) nieco mnie ubawiło. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus czy ... Codziennie 09.09.11, 22:58 będziesz inwestował?? Fuj! Papier toaletowy tańszy i skuteczniejszy jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: czy ... Codziennie 10.09.11, 11:34 Znać całą prawdę i walczyć w wielką ściemą czy nie, oto jest pytanie! Odpowiedz Link Zgłoś