bikej5 19.09.11, 13:45 i Kluzikowa? To są mocne nazwiska,szalenie rozpoznawalne i przez wszystkich szanowane. Efekt mógłby być piorunujący. Mam na myśli słupki sondażowe-oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taziuta Re: A czy jeździ z Tuskiem Arłukowicz 19.09.11, 13:53 bikej5 napisała: > i Kluzikowa? > > To są mocne nazwiska,szalenie rozpoznawalne i przez wszystkich szanowane. > > Efekt mógłby być piorunujący. > Mam na myśli słupki sondażowe-oczywiście. Arłukowicz to celebryta, a jako taki nie wart chwili uwagi. Można się tylko dziwić dlaczego partie w ogóle po takich sięgają, przeca z góry wiadomo, że ich osobista popularność bliższa im od popularności partii, z list której startują... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: A czy jeździ z Tuskiem Arłukowicz 19.09.11, 14:25 taziuta napisał: > bikej5 napisała: > > > i Kluzikowa? > > > > To są mocne nazwiska,szalenie rozpoznawalne i przez wszystkich szanowane. > > > > Efekt mógłby być piorunujący. > > Mam na myśli słupki sondażowe-oczywiście. > > Arłukowicz to celebryta, a jako taki nie wart chwili uwagi. Można się tylko dzi > wić dlaczego partie w ogóle po takich sięgają, przeca z góry wiadomo, że ich os > obista popularność bliższa im od popularności partii, z list której startują... > :/ Jeżdżąc Tuskbusem( nie mylić z gimbusem) stałby się jeszcze popularniejszy.Mógłby potem wystąpić jako juror w Mam Talent. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: A czy jeździ z Tuskiem Arłukowicz 19.09.11, 14:29 Nie ponieważ zajmuje się wykluczonymi z ... SLD ---------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: A czy jeździ z Tuskiem Arłukowicz 19.09.11, 14:48 remez2 napisał: > Nie ponieważ zajmuje się wykluczonymi z ... SLD Czyli wykluczono z SLD ludzi szczególnej troski. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: A czy jeździ z Tuskiem Arłukowicz 19.09.11, 15:04 veglie napisał: > Czyli wykluczono z SLD ludzi szczególnej troski. Wyrażanej przez przyjaźnie nastawiony POPiS. ------------ Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: Słupki dla PO są najważniejsze.:)/nt 19.09.11, 15:08 no właśnie,i ponoć do gimbusa będą zapraszania tylko ci politycy ,którzy się dobrze kojarzą. Na przykład taki Rostowski,ale gdzie mu tam do moich pupilów!;) To się pytam-kiedy i gdzie pojawią się Arłukowicz i Kluzikowa? Chyba nie zostaną wykluczeni? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 A w gospdarce "słupy"dla PO są najważniejsze.:)/nt 19.09.11, 15:12 -------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
adams96 Re: A czy jeździ z Tuskiem Arłukowicz ale karierow 19.09.11, 15:05 karierowiczow i bezideowcow Pan premier nie zabrał do kłamobusu. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: A czy jeździ z Tuskiem Arłukowicz ale kariero 19.09.11, 15:41 adams96 napisał: > karierowiczow i bezideowcow Pan premier nie zabrał do kłamobusu. Jeździ sam z kierowcą? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: A czy jeździ z Tuskiem Arłukowicz ale kariero 19.09.11, 15:55 > Jeździ sam z kierowcą? To o jednego za dużo. -------------- Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: A czy jeździ z Tuskiem Arłukowicz ale kariero 19.09.11, 16:09 remez2 napisał: > > Jeździ sam z kierowcą? > To o jednego za dużo. Masz rację ale lemingi na ustawkę z kierowcą nie przyjdą.;) Odpowiedz Link Zgłoś