Dodaj do ulubionych

Poreczenie Buzka

IP: *.dip.t-dialin.net 04.07.01, 16:24
Jak to moglo sie stac ze szef zadu umial poreczyc za oficera oraz poswiecic
ministra a nie potrawil kiedys wstawic sie za swoim wicepremierem ???????
czyzby temu oficerowi byl cos winny??
Obserwuj wątek
    • Gość: kac Re: Poreczenie Buzka IP: *.gazeta.pl 04.07.01, 16:28
      a moze po prostu nasz super koordynator wie cos
      czego premier bardzo nie chcial by upublicznic...
      Swoja droga to ciekawe, kto tylko ma konflikt z
      nieogolonym panem w sweterku zaraz traci teke....

KAC
      • Gość: maurycy Re: Poreczenie Buzka IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 04.07.01, 18:34
        Nic dodać nic ująć. Kto naprawdę rządzi Polską?
        • Gość: ziutek Re: Poreczenie Buzka IP: *.kedzierzyn.sdi.tpnet.pl 04.07.01, 19:36
          Gość portalu: maurycy napisał(a):

> Nic dodać nic ująć. Kto naprawdę rządzi Polską?

Niektórzy twierdzą że Zydzi, inni że Niemcy, masoni, komunisci, kler, cyklisci etc. (tu dopisz swoje..........).
          Tak na prawdę to ci co zarządzają informacją. Są ponad czasowii kierują się tylko swoim interesem. Przeżywają
          wiele formacji społeczno-politycznych, bo wiedzą dużo o przywarach ludzkich. Każdy z nas ma w swoim życiorysie
          cos czego się głęboko wstydzi i chciałby zachować na dnie duszy. A jesli ktos inny o tym wie? Co wtedy bys zrobił?
          Czy na pewno podnosiłbys wysoko czoło?
          Ci ludzie skupiają się tam, gdzie przepływa strumień brudnych informacji o innych. Pamiętacie z kim zadarł wicepremier
          Tomaszewski zanim dostał watpliwa teczką?
          I nie zastanawiaj się zbyt głęboko, bo może i do ciebie kiedys przyjdą smutni panowie (niekoniecznie w czarnych
          swetrach) i bedziesz musiał wybrać między złym a gorszym.

• Gość: robert W tym kraju robi sie coraz lepiej IP: *.rasserver.net 04.07.01, 19:46
        jestem na wakacjach w usa i czytam dzisiaj gazete az mnie dreszcz przelecial
        jak przeczytalem ze kaczynski jest zdymisjonowany niedobrze mi sie robi jka
        widez buzka i caly ten aws ja rzadza kaczynski to jedyny czlowiek ktory
        rozprawil sie przestepczoscia ale u nas w kraju to nic nie znaczy coraz lepiej
        oby tak dalej panie premierze trzymac jak teraz
        • Gość: maurycy Re: W tym kraju robi sie coraz lepiej IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 04.07.01, 20:11
          Kaczyński sie NIE ROZPRAWIŁ z przestępczością oligarchiczną, dotknął jedynie
          czubka góry lodowej.
          • Gość: Hiacynt Kto poręczy za Buzka IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 04.07.01, 20:24
            Gość portalu: maurycy napisał(a):

> Kaczyński sie NIE ROZPRAWIŁ z przestępczością oligarchiczną, dotknął jedynie
            > czubka góry lodowej.

Czy rację ma Kamiński: słaby polityk, mały człowiek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka