Dodaj do ulubionych

Zwolennicy narkotyków to trzon ruchu Palikota

23.09.11, 11:33
Okazuję się,że kadry są wyjątkowo mizerne...
nie dziwie się,że Palikot stara się ukryć swoich kandydatów przed opinią publiczną...

wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,10335910,Nieznani_wroclawscy_kandydaci_znanego_Janusza_Palikota.html
Obserwuj wątek
    • chateau Sam jesteś trzonem. 23.09.11, 11:37
      Żeby takie bezmyślne teksty sadzić.
      • polskawbudowie Jest kolejna kandydatka z Wrocławia 23.09.11, 11:37
        wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,10340683,Karmila_kury_marihuana.html
        • chateau Re: Jest kolejna kandydatka z Wrocławia 23.09.11, 11:44
          Przeczytałeś zalinkowany przez siebie tekst?
          I nadal nie widzisz bezsensowności swojego wątku?

Depenalizacja posiadania _określonych_ ilości substancji psychoaktywnych (w tym marihuany) to krok ku normalności. Po prostu.
          • polskawbudowie Re: Jest kolejna kandydatka z Wrocławia 23.09.11, 11:51
            Ale wiesz,że to twoje zdanie, a wiele osób ma skrajnie przeciwne?
            A co do linku to chyba oczywiste,że to żart w kontekście tego,ze ci ludzie tez są z wrocławskich list:)
            • chateau Re: Jest kolejna kandydatka z Wrocławia 23.09.11, 12:04
              > Ale wiesz,że to twoje zdanie, a wiele osób ma skrajnie przeciwne?

Oczywiście nic tak nie leczy z uzależnienia jak więzienie, prawda? :p
              • polskawbudowie Re: Jest kolejna kandydatka z Wrocławia 23.09.11, 12:06
                Odpowiadasz pytaniem na pytanie...
                • chateau Re: Jest kolejna kandydatka z Wrocławia 23.09.11, 12:07
                  Ale to nie ja zacząłem :-)
                  Nie szukaj źdźbła w oku itd.
      • polskawbudowie A to kto? 23.09.11, 11:38
        "Dwa miejsca przypadły natomiast przedstawicielom inicjatywy Wolne Konopie, znanej z przeprowadzania marszów na rzecz legalizacji marihuany - z numerem 7 startuje Anna Siedlaczek, z 21. miejsca Marcin Szczęsny."

Więcej... wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,10335910,Nieznani_wroclawscy_kandydaci_znanego_Janusza_Palikota.html#ixzz1YlcCxijE
    • simera16 Re: Zwolennicy narkotyków to trzon ruchu Palikota 23.09.11, 11:40
      No i co w związku z tym? Masz dylemat, czy na nich głosować?
      • polskawbudowie Re: Zwolennicy narkotyków to trzon ruchu Palikota 23.09.11, 11:50
        Ja nie mam, tego możesz być pewien. Natomiast wyręczam Palikota w informowaniu potencjalnych wyborców, kogo ma na listach. Działam na rzecz społeczeństwa obywatelskiego. Pan Janusz myślę,że jest mi wdzięczny.
    • obraza.uczuc.religijnych Lub: zwolennicy legalizacji niektórych narkotyków 23.09.11, 11:40

• polskawbudowie Re: Lub: zwolennicy legalizacji niektórych narkot 23.09.11, 11:52
        Masz rację. Zwolennicy legalizacji niektórych narkotyków.
    • ultimate.strike Re: Zwolennicy narkotyków to trzon ruchu Palikota 23.09.11, 11:54
      PIS ma o wiele lepsze kadry, kibole Lecha, Legii, Wisły, Cracovii itd. Co więcej, oni się są żadnymi zwolennikami narkotyków, oni sa tylko dillerami.
      • polskawbudowie Re: Zwolennicy narkotyków to trzon ruchu Palikota 23.09.11, 12:07
        Przynajmniej PiS stawia na ludzi o zdolnościach organizacyjnych:)
        • simera16 Re: Zwolennicy narkotyków to trzon ruchu Palikota 23.09.11, 12:13
          polskawbudowie napisał:

> Przynajmniej PiS stawia na ludzi o zdolnościach organizacyjnych:)
          >
          Tak, to prawda... Nikt nie potrafi tak organizować prowokacji politycznych jak PiS... Zapewne dlatego na listach PiS są Kamiński (ochlaptus), Święczkowski, agent "Tomek" (żigolo)...
    • lump-1 Re: Zwolennicy narkotyków to trzon ruchu Palikota 23.09.11, 11:57
      Nie wiem co łykasz, wąchasz albo wstrzykujesz ale jazdy masz niezłe.:)
      • cics Re: Zwolennicy narkotyków to trzon ruchu Palikota 23.09.11, 12:01
        A czy pomyśleliście jak wysokie dochody miałby budżet z akcyzy na konopie ? Lepiej niż gaz łupkowy .
        • lump-1 Re: Zwolennicy narkotyków to trzon ruchu Palikota 23.09.11, 12:05
          Plus vat od prostytutek..:)
      • polskawbudowie Faktycznie, Palikot ma fajny elektorat:) 23.09.11, 12:10
        Na pewno nie takie jazdy, jak ten zwolennik Palikota:)
        www.youtube.com/watch?v=fFHR68eTCYo
        • simera16 Re: Faktycznie, Palikot ma fajny elektorat:) 23.09.11, 12:15
          polskawbudowie napisał:

> Na pewno nie takie jazdy, jak ten zwolennik Palikota:)
          > www.youtube.com/watch?v=fFHR68eTCYo
          >
          Miał 18 lat? Miał... O co ci więc biega...?
          • polskawbudowie Re: Faktycznie, Palikot ma fajny elektorat:) 23.09.11, 12:21
            Po prostu gratuluje.Warto by sprawdzić, czy nie jest gdzieś na listach wyborczych RPP.
        • lump-1 Re: Faktycznie, Palikot ma fajny elektorat:) 23.09.11, 12:22
          Ostrożnie .
          W kancelarii prezydenta Kaczyńskiego pracował handlarz koką.
          Czy z tego wynika, że Kaczyński zatrudniał tylko handlarzy ?
          • polskawbudowie Re: Faktycznie, Palikot ma fajny elektorat:) 23.09.11, 12:34
            A gdzie powiedziałem,ze tylko taki elektorat?To by było śmieszne.
            • lump-1 Re: Faktycznie, Palikot ma fajny elektorat:) 23.09.11, 12:40
              Fakt "trzon" to nie całość.
              Ja tutaj obsługuję wiadro z zimną wodą.:)
              • polskawbudowie Re: Faktycznie, Palikot ma fajny elektorat:) 23.09.11, 12:44
                :)
    • humbak Re: Zwolennicy narkotyków to trzon ruchu Palikota 23.09.11, 12:44
      Gdyby tylko to było problemem RP... Przecież w tym między innymi jest problem naszej demokracji że w sejmie ciągle te same g robiące gęby.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka