Dodaj do ulubionych

Według GW Kaczyński jedynym politykiem w Polsce

04.10.11, 16:59
Zapraszam do wejścia na stronę główną wybiórczej:
wyborcza.pl/0,0.html
80 procent komentarzy z hasłem Kaczyński w tytule. I dalej to samo:
Oto same tytuły z pierwszej strony dzisiejszej;
"zapasy w błocie Jarosława Kaczyńskiego"
"Kaczyński siebie nie przeskoczy"
"Orzeł Kaczyńskiego"
'Przychodzi Kaczyński i poucza Lisa"
"Wystarczy być na przykład Kaczyńskim"
I to tylko artykuły z Kaczyńskim w tytule, bo obok tego masa innych o pisie.
Macie swoje rzetelne, obiektywne medium-wybiórcza, ta nazwa powstała nie bez powodu.
A tę stronę polecam zapisac sobie. Będzie co pokazywac dzieciom, gdy pytać się będą o następców medialnych Trybuny Ludu.
Obserwuj wątek
    • jon_ze_wsi Słuchaj, a co mają robić, jak przyszedł taki 04.10.11, 17:02
      Kaczyński i pozbierał im z piaskownicy zabawki?
      • polskawbudowie Re: Słuchaj, a co mają robić, jak przyszedł taki 04.10.11, 17:08
        Z drugiej strony jakie to fajne zadanie. Przychodzisz z rana do redakcji i piszesz sobie paskudny tekścik o Kaczyńskim. I tak od kilku tygodni nie interesujesz się niczym co dzieje się na świecie i w Polsce. Tylko to zadanie i kaska na koniec miesiąca. Być "dziennikarzem" wybiórczej to jest życie...tylko pewnie ciężko potem w lustro im spojrzeć, ale kaska jakoś wynagrodzi skvrwione sumienie.
    • mariner4 Ja się z tymi poglądami zgadzam. 04.10.11, 17:08
      A co, nie wolno mi? Czy nie mam prawa kupować i czytać takiej gazety, jak GW?
      Tak własne było w PRL i tak sobie Kaczor wyobraża Polskę jego marzeń. Czytaj sobie GP, ND do woli. Mnie to nie przeszkadza.
      Ja nie lubię PiS i jego zwolenników, ale niech ktoś znajdzie choć jeden mój post w którym nawołuje do zamknięcia tych gazet.
      M.
      • polskawbudowie Re: Ja się z tymi poglądami zgadzam. 04.10.11, 17:10
        A czy ja nawołuje do zamknięcia GW?Pisze tylko o jej "obiektywizmie". Niech sobie piszą co chcą, nawet 100 procent artykułów niech będzie o złym Kaczyńskim, tylko niech nie udają bezstronnych, demokratycznych dziennikarzy.
        A GP nie czytam.
        • mariner4 Za mało pro PiSowski? 04.10.11, 17:11
          To czytaj "Fakt". Jeszcze łatwiejszy.
          M.
          • polskawbudowie Re: Za mało pro PiSowski? 04.10.11, 17:15
            Ach zapomniałem, nie rozumiesz zbyt wiele i ten temat jest za trudny. Spokojnie. Jeszcze pare dni i odpoczniesz, będziesz mógł wrócić do przerwanej nauki w zaocznym gimnazjum:)
    • dupetek No paCZaj Pan 04.10.11, 17:12
      Siemm okazuje, że GW jest tubą partyjną PiSdziactwa:) Która gazeta popiera naprawdę PO?
      • polskawbudowie Re: Koszerna 04.10.11, 17:15
        popiera PO i Izrael. Reszta ma znaczenie drugorzędne.
        • dupetek Re: Koszerna 04.10.11, 17:17
          Ja myślę jednak że Rzepa! Nawet w dzisiejszym sondażu ogłosiła, że PO ma 46%
    • sclavus Re: Według GW Kaczyński jedynym politykiem w Pols 04.10.11, 17:24
      ... skoro się wpycha, rozpychając się łokciami, na afisz... - cóż chcieć?
      Ma to na własne życzenie!!
      Ba! Robi wszystko, żeby na tym afiszu się zasiedzieć... :D:D:D
      • polskawbudowie Re: Według GW Kaczyński jedynym politykiem w Pols 04.10.11, 20:48
        Ale powiedz mi tak uczciwie-czy naprawdę uważasz,że to normalne,że podobno najbardziej poczytna gazeta w Polsce, z tradycją solidarnościową i tak obnosząca się swoim etosem obiektywności i rzetelności, z pogardą patrząca na gazety prawicowe nie pisze dosłownie nic nt. partii rządzącej, jej lidera, nie zadaje żadnych dociekliwych pytań ani jemu ani koalicjantowi, ani nikomu innemu tylko zatrudnia wszystkich swoich dziennikarzy,żeby pisali Kaczyńskim?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka