kontestatorbg 10.10.11, 10:38 Pracownicy ministerstwa chyba otwieraja szampany :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sierzant_nowak Ani Fedak ani PSL to nie moja bajka... 10.10.11, 10:44 ale od kiedy to trzeba byc poslem, zeby moc byc ministrem? Odpowiedz Link Zgłoś
kontestatorbg Re: Polska to nie UK, tutaj minister moze byc spo 10.10.11, 10:56 I wierzycie że Pawlak da ministerstwo komuś kto nie został posłem?? Taaa jasne Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: Ani Fedak ani PSL to nie moja bajka... 10.10.11, 10:57 Są kraje, gdzie wprost nie wolno być jednym i drugim. Nie wiem, czy nie mają racji. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: To b. dobra wiadomość gdyż 10.10.11, 10:58 ta Pani i jej pomysły na to żeby przetransferować pieniądze z otwartych funduszy do KRUS (korzystając z pośrednictwa ZUs) wołały o niebiańską pomstę i ta właśnie się dokonała. Odpowiedz Link Zgłoś
trevik Za wcześnie na radość 10.10.11, 11:15 Bardzo chciałbym pozbyć się pani Fedak z rządu i mam nadzieję, że to się stanie, ale też wiem, że w wypadku zaistnienia koalicji PO-PSL ten ostatni będzie bronił przede wszystkim pani Fedak na tym stanowisku ministerialnym, potem nie będzie dłuuuuugo nic. Fedak jest szkodnikiem wybitnym dla interesów przynajmniej 70% społeczeństwa a przy tym jest to personalnie osoba sympatyczna - nawet na tym forum widziałem nicki, które nie kibicują PSLowi a kibicują Fedak. T. Odpowiedz Link Zgłoś