Dodaj do ulubionych

JAN MARIA PIOTR WLADYSLAW ROKITA

IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.05.04, 09:25
To prawda, ze zona Wladka jest umoczona w jakas afere? Nie ogladalem wczoraj
sejmu, ale podobno Lepper znowu w amoku pijackim jechal po Rokicie - tzn. po
jego zonie - o co mu chodzilo? Swoja droga Ci Rokitowie to niezle ziolka, co
andriju vel lepper wejdzie na mownice to ma na nich haka... hehe..
Obserwuj wątek
    • ayran Re: JAN MARIA PIOTR WLADYSLAW ROKITA 28.05.04, 10:27
      Tak, młody przyjacielu z interdyscyplinarnego centrum modelowania.
      Żona Rokity, przebrana za taliba, lądowała w Klewkach na łące należącej do
      Wieczerzaka.
      • basia.basia Re: JAN MARIA PIOTR WLADYSLAW ROKITA 28.05.04, 10:30
        ayran napisał:

> Tak, młody przyjacielu z interdyscyplinarnego centrum modelowania.
        > Żona Rokity, przebrana za taliba, lądowała w Klewkach na łące należącej do
        > Wieczerzaka.

A on sam to jakiś potwór! Procesów ma tyle, że niedługo
        będzie musiał zaopatrzyć się w łóżko polowe i zamieszkać
        w Krakowskim sądzie. Właśnie zgłosili swoje pretensje
        Łapiński i Nauman oraz Wieczerzak. Kto następny?
        • Gość: Mlody Re: JAN MARIA PIOTR WLADYSLAW ROKITA IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.05.04, 13:43
          Czyli Wladek Rokita zrownal sie poziomem z Andrju vel Lepperem. Ciekawe czy tez
          bedzie olewac rozprawy sadowe i jego absencja bedzie rownie porownywalna z
          Andrju. Hmm... fajnie by jeszcze bylo jakby Wladek Rokita wytoczyl proces
          Andrju - podobno Lepper sie tego caly czas domada. To by byla szopka. Ale fakt -
          wszystko na to wskazuje, ze panowie powinni chyba zamieszkac w sadzie...
          • Gość: Jacho Re: JAN MARIA PIOTR WLADYSLAW ROKITA IP: *.crowley.pl 28.05.04, 16:11
            Chciałbyś ciołku żeby Rokita zrównał sie z Lepperem, ale niestety muszę cię
            rozczarować poziom głupoty i prymitywizmu Leppera jest tak wysoki że biedny Jaś
            Marysia nie ma szans nawet w najbliższej dziesięciolatce go dogonić. Poprcie
            Dla Leppera spada na łep na szyję i nie pomaga mu rzucanie błotem w Rokitę -
            wręcz odwrotnie - im więcej Lepper pluje, tym popparcie bardziej mu spada! już
            ma TYLKO 11%!!! a będzie jeszcze mniej... byle tak dalej he, he...
            Samoobrona - partia chłopska, która chłopów ma w głeboko w
            du...pie! "Wykształcone" koleżanki posłanki nie kwapią się aby pomagać biedym
            rolnikom by zdążyli na czas złożyć wnioski o dopłaty bezpośrednie z UE, Lepper
            i jego partia ma gdzieś czy ten prosty chłop dostanie pieniądze z Unii czy nie,
            Lepperowni bardziej zależy na tym, żeby nie dostał!!! bo niezadowolony chłop to
            elektorat Leppera, a chłop któremu Unia da żywą gotówkę już tak chętnie nie
            będzie łykał głodnych kawałków o "złodziejach" którymi od lat Lepper go karmi.
            Sprawy kryminalne Leppera mają się nijak (został skazany prawomocym wyrokiem)
            do nagonki na Rokitę, choćby Lepper stanął na głowie i zaklaskał uszami, to nie
            jest w stanie przejąć władzy w Polsce! dlaczego? dlatego że ludzie już sie na
            nim poznali, skończy jak "prawdziwy mężczyzna" niejaki Lesio Miller, albo
            jeszcze gorzej he, he.....
    • kataryna.kataryna Re: JAN MARIA PIOTR WLADYSLAW ROKITA 28.05.04, 10:33
      Gość portalu: Mlody napisał(a):

> To prawda, ze zona Wladka jest umoczona w jakas afere? Nie ogladalem wczoraj
      > sejmu, ale podobno Lepper znowu w amoku pijackim jechal po Rokicie - tzn. po
      > jego zonie - o co mu chodzilo? Swoja droga Ci Rokitowie to niezle ziolka, co
      > andriju vel lepper wejdzie na mownice to ma na nich haka... hehe..

Jeśli tak mówi Lepper to musi to być prawda. Tak jak to, że pamięta wydarzenie,
      które miało miejsce 9 lat przed jego narodzeniem, oraz to, że nie złożył
      jeszcze wniosku o dopłaty mimo, że urzędniczka z ARiMR taki wniosek osobiście
      przyjęła.
      • venus99 Re: JAN MARIA PIOTR WLADYSLAW ROKITA 28.05.04, 14:31
        przewodniczący pamieta wszystko bo jest genialny.
        • Gość: Mlody Re: JAN MARIA PIOTR WLADYSLAW ROKITA IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.05.04, 14:38
          Przewodniczacy rowniez bierze przyklad ze swojego kolegi Wladka Rokity. Wladek
          potrafi opluc kazdego, kto mysli innaczej od niego i Andrju przeja jego
          taktyke...
          • ayran Re: JAN MARIA PIOTR WLADYSLAW ROKITA 28.05.04, 14:54

> Przewodniczacy rowniez bierze przyklad ze swojego kolegi Wladka Rokity.
            Wladek
            > potrafi opluc kazdego, kto mysli innaczej od niego i Andrju przeja jego
            > taktyke...

Rozumiem, młody człowieku z centrum modelowania, że ty przyłączasz się do
            lepperowego opluwania Rokity z tego powodu, że myślisz tak samo?
            • Gość: Mlody Re: JAN MARIA PIOTR WLADYSLAW ROKITA IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.05.04, 15:09
              > Rozumiem, młody człowieku z centrum modelowania, że ty przyłączasz się do
              > lepperowego opluwania Rokity z tego powodu, że myślisz tak samo?

cogito ergo sum... generalnie uwazam, ze nie warto brac przykladu z jakiegos
              chlopka pijaczyny czy tez innego prostaczka, o mentalnosci Kalego, (ja opluc
              dobrze, mnie opluc zle) ktorego iq = 89... ale chyba w tym poscie nie mielismy
              ustalac moich wzorcow do nasladowania.
              • ayran Re: JAN MARIA PIOTR WLADYSLAW ROKITA 28.05.04, 15:25

> cogito ergo sum... generalnie uwazam, ze nie warto brac przykladu z jakiegos
                > chlopka pijaczyny czy tez innego prostaczka, o mentalnosci Kalego, (ja opluc
                > dobrze, mnie opluc zle) ktorego iq = 89...
                > ale chyba w tym poscie nie mielismy
                > ustalac moich wzorcow do nasladowania.

Niechcący twoje wzorce same się ujawniły - na przykład dawanie wiary bzdurom
                typu Klewki-style, o ile tylko są one na temat nielubianego przez ciebie
                polityka. Czyli - mówiąc w skrócie - wzorzec ten odpowiada profilowi typowego
                wyborcy samoobrony.
                • Gość: Mlody Re: JAN MARIA PIOTR WLADYSLAW ROKITA IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.05.04, 15:41
                  > Niechcący twoje wzorce same się ujawniły - na przykład dawanie wiary bzdurom
                  > typu Klewki-style, o ile tylko są one na temat nielubianego przez ciebie
                  > polityka. Czyli - mówiąc w skrócie - wzorzec ten odpowiada profilowi typowego
                  > wyborcy samoobrony.

Tak. Juz mnie zaszufladkowales. Identyczne jak Twoj idol. Ja w przciwienstwie
                  do Ciebie nie klasyfikuje ludzi na podstawie, ze zacytuje
                  sp.J.Kaczmarskiego "ten z nami ten przeciw nam". Cale szczescie, ze zyjemy w
                  demokratycznym kraju i ludzie Twojego pokroju nie musza mi dyktowac wzorcow do
                  nasladowania... to juz przerabialismy.
                  • ayran Re: JAN MARIA PIOTR WLADYSLAW ROKITA 28.05.04, 16:01

> Tak. Juz mnie zaszufladkowales. Identyczne jak Twoj idol.

Wiesz kto jest moim idolem? I on cię zaszufladkował?

> Ja w przciwienstwie
                    > do Ciebie nie klasyfikuje ludzi na podstawie, ze zacytuje
                    > sp.J.Kaczmarskiego "ten z nami ten przeciw nam".

No - chyba że trafi na nielubianego przez Ciebie polityka - wtedy szufladkujesz
                    aż miło.

> Cale szczescie, ze zyjemy w
                    > demokratycznym kraju i ludzie Twojego pokroju nie musza mi dyktowac wzorcow
                    do
                    > nasladowania... to juz przerabialismy.

Masz rację - nie jestem zmuszony do dyktowania ci jakichkolwiek wzorców. Sam je
                    sobie wybierasz.
                    • Gość: Mlody Re: JAN MARIA PIOTR WLADYSLAW ROKITA IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.05.04, 16:09
                      ayran napisał:

> Gość portalu: Mlody napisał(a):
                      >
                      > > Tak. Juz mnie zaszufladkowales. Identyczne jak Twoj idol.
                      >
                      > Wiesz kto jest moim idolem? I on cię zaszufladkował?

uff... widzisz juz jak to jest przypiac komus latke, ja przynajmniej rzucam
                      aluzjami, a ty wywaliles wprost, ze jestem fanem samoobrony

>
                      > > Ja w przciwienstwie
                      > > do Ciebie nie klasyfikuje ludzi na podstawie, ze zacytuje
                      > > sp.J.Kaczmarskiego "ten z nami ten przeciw nam".
                      >
                      > No - chyba że trafi na nielubianego przez Ciebie polityka - wtedy
                      szufladkujesz

patrz, wyzej

>
                      > aż miło.
                      >
                      > > Cale szczescie, ze zyjemy w
                      > > demokratycznym kraju i ludzie Twojego pokroju nie musza mi dyktowac wzorco
                      > w
                      > do
                      > > nasladowania... to juz przerabialismy.
                      >
                      > Masz rację - nie jestem zmuszony do dyktowania ci jakichkolwiek wzorców. Sam
                      je
                      >
                      > sobie wybierasz.
                      • ayran Re: JAN MARIA PIOTR WLADYSLAW ROKITA 28.05.04, 16:14

> > > Tak. Juz mnie zaszufladkowales. Identyczne jak Twoj idol.

> > Wiesz kto jest moim idolem? I on cię zaszufladkował?

> uff... widzisz juz jak to jest przypiac komus latke, ja przynajmniej rzucam
                        > aluzjami, a ty wywaliles wprost, ze jestem fanem samoobrony

Błąd. Ja tylko - w sposób, który okazał się dla ciebie nadmiernie zawoalowany,
                        zwróciłem uwagę, że twoje zdanie zawiera błąd logiczny.
                        • Gość: Mlody Re: JAN MARIA PIOTR WLADYSLAW ROKITA IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.05.04, 16:29
                          Nie mozesz postepowac identycznie jak Twoj aluzoryczny idol?
                          • ayran Re: JAN MARIA PIOTR WLADYSLAW ROKITA 28.05.04, 16:39

> Nie mozesz postepowac identycznie jak Twoj aluzoryczny idol?

Rozumiem, że twoje literówki to nie literówki tylko przejaw nieokiełznanej
                            młodzieńczej fantazji ujawniającej się nadzwyczajną więc zolnością do tworzenia
                            nowych słów i nadawania im nieodgadnionych dla innych odcieni znaczeniowych?
                            • Gość: Mlody Re: JAN MARIA PIOTR WLADYSLAW ROKITA IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.05.04, 16:48
                              ayran napisał:

> Gość portalu: Mlody napisał(a):
                              >
                              > > Nie mozesz postepowac identycznie jak Twoj aluzoryczny idol?
                              >
                              > Rozumiem, że twoje literówki to nie literówki tylko przejaw nieokiełznanej
                              > młodzieńczej fantazji ujawniającej się nadzwyczajną więc zolnością do
                              tworzenia
                              >
                              > nowych słów i nadawania im nieodgadnionych dla innych odcieni znaczeniowych?

ok. mozesz zganc to na barki mojej mlodzinczej fantazji
                              Nie mozesz postepowac identycznie jak Twoj aluzyjny idol?
    • douglasmclloyd Re: JAN MARIA PIOTR WLADYSLAW ROKITA 28.05.04, 14:42

> To prawda, ze zona Wladka jest umoczona w jakas afere? Nie ogladalem wczoraj
      > sejmu, ale podobno Lepper znowu w amoku pijackim jechal po Rokicie - tzn. po
      > jego zonie - o co mu chodzilo? Swoja droga Ci Rokitowie to niezle ziolka, co
      > andriju vel lepper wejdzie na mownice to ma na nich haka... hehe..

Wszystkie haki pochodzą z Klewek. Lepper ma tam wytwórnię.
      • Gość: thuia Re: JAN MARIA PIOTR WLADYSLAW ROKITA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 15:18
        Młody chciał jak sądze tylko przekazac że po Rokicie spodziewać należy sie
        więcej niz po Lepperze. Takie coś i nic wiecej
        • ayran Re: JAN MARIA PIOTR WLADYSLAW ROKITA 28.05.04, 15:26
          Gość portalu: thuia napisał(a):

> Młody chciał jak sądze tylko przekazac że po Rokicie spodziewać należy sie
          > więcej niz po Lepperze. Takie coś i nic wiecej

Czyli - jak rozumiem - Rokita nie sprostał tym wymaganiom, bo Lepper nabluzgał
          na jego żonę?
    • Gość: chłopie Re: JAN MARIA PIOTR WLADYSLAW ROKITA IP: *.net.autocom.pl 28.05.04, 15:30
      Nie bądź naiwny -pytać wolno. Za raz Lepper zapyta Rokity czy on zabił Pyjasa.
      Matoły powiedzą "może nie zabił ale coś w ty może być" A głupi Rokit będzie się
      ciągał po sądach.
    • Gość: matrix Re: JAN MARIA PIOTR WLADYSLAW ROKITA IP: *.226.33.115.Dial1.Dallas1.Level3.net 28.05.04, 16:45
      A ty jestes na tyle inteligentny,ze nawet sie nie domyslasz,kto mu te haki
      dostarcza???????????????????????????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka