wujcio44 06.11.11, 10:54 Naprawdę to co mówi jest kompletną głupotą. Człowiek nie ma pojęcia, chce tylko narobić bydła. www.cire.pl/item,57983,1,0,0,0,0,0,ruch-palikota-o-zaniechaniach-pawlaka-ws-odnawialnych-zrodel-energii.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lionold Re: Palikot bredzi. 06.11.11, 11:09 Nie od dziś. U nas jednak im kto bardziej bredzi tym jest ciekawszy - dla mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: Palikot bredzi. 06.11.11, 11:24 Robię w tym biznesie. Strasznie mnie wkur....a niekompetencja. Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Palikot bredzi. 06.11.11, 11:37 Ponieważ się na tym nie znam, poproszę o komentarz i uzasadnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Palikot bredzi. 06.11.11, 12:01 Przeczytałam, ale poproszę o streszczenie i uzasadnienie twojej wypowiedzi jak dla idioty, wtedy przekażę posłowi RP;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: Palikot bredzi. 06.11.11, 12:17 1. UE nie dotuje produkcji energii z OZE. 2. Państwa UE decydują suwerennie o sposobach dofinansowania albo nie dofinansowywania energii z OZE. 3. Nikt nie wie jakie są kary za niewypełnienie limitów produkcji z OZE. 4. Prawdopodobnie będziemy mieli dużą nadróbkę w wykonaniu limitu. Dlatego zmiana Prawa Energetycznego obetnie Świadectwa Pochodzenia. 5. Jak chcesz wiedzieć, co to są Prawa Majątkowe, czyli Świadectwa Pochodzenia, , to przeczytaj ustawę Prawo Energetyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Palikot bredzi. 06.11.11, 11:47 "Byle głośno,byle głupio-ludzie to kupią"(W Młynarski) Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: Palikot bredzi. 06.11.11, 12:20 zoil44elwer napisał: > "Byle głośno,byle głupio-ludzie to kupią"(W Młynarski) Jestem zszokowany, ale całkowicie się z Tobą zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: Palikot bredzi. 06.11.11, 12:31 Gdybyś nie skąsała tego co przeczytałaś, to nadmieniam, że poyebały się palikotom ustawa Prawo Energetyczne z KPD ( Krajowy Plan Działań), wymaganym przez UE i uchwalonym w terminie (grudzień 2010). Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Palikot bredzi. 06.11.11, 12:57 Postępują zgodnie z hasłem: "pomiędzy Bugiem a Nysą to najmądrzejsi my soM" Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Jezeli RP bredzi 06.11.11, 15:53 To dlaczego gumofilce mordę w kuble trzymają, a wygadany Piechociński nawet się nie zająknął. MG coś bredzi o konsultacjach spolecznych. Może bys się tak zajął przewalem cukrowym i wyjasnił, dlaczego to mamy najdroższy cukier na świecie? O tych złodziejach i moczymordach z PSL wszyscy mają dość jednolity pogląd. Odpowiedz Link Zgłoś
zdrowy.rozsadek.81 Re: Jezeli RP bredzi 06.11.11, 16:18 > Może bys się tak zajął przewalem cukrowym i wyjasnił, dlaczego to mamy najdrożs > zy cukier na świecie? Bo daliśmy sobie narzucić kwoty cukrowe z Kolchozu Europejskiego Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Jezeli RP bredzi 06.11.11, 17:20 Wujcio, dzięki za wytłumaczenie, ale dla 99% posłow z RP to i tak za skomplikowane;-) Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Palikot bredzi. 06.11.11, 17:35 Targetem RP nie są ludzie inteligentni ani fachowcy tylko chamowate ciemniaki. Palikot chcąc zdobyc ich głosy musi trzymac odpowiedni "poziom kulturalno-merytoryczny" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś