Dodaj do ulubionych

Łowy rozpoczete

12.11.11, 19:40
www.youtube.com/watch?v=iEJn3SvnQlY&feature=youtu.be
Obserwuj wątek
    • kzet69 Re: Łowy rozpoczete 12.11.11, 19:43
      Czemu dublujesz wątki? Jest juz jeden z ponad 50 wpisami...
      • wkkr A to przepraszam 12.11.11, 19:44
    • wkkr Komentarz z youtube 12.11.11, 20:06
      "Byłem świadkiem całego zajścia, szedłem z kamerą na przodzie, grupa chciała obejść blokadę lewaków i dołączyć do marszu, na co wyskoczyły psy tajniaki w kamizelkach i zamiast tylko zablokować grupę, skierować ją inną ulicą to po prostu zaczęli ich napieprzać - to wyglądało jak zasadzka gestapo."
      ===============
      Oznacza to że policja używała prowokatorów.
      Zupełnie jak w stanie wojennym...
      • zoil44elwer Re: Komentarz z youtube 12.11.11, 20:09
        Od czasów carskiej Ochrany aż do ery ABWery zasady postępowania te same.Sprawdzone i skuteczne.
        • wkkr Teraz to pewnie lanie będą rozpoczynać 12.11.11, 20:13
          od pobicia tych z kamerkami :)
          • zoil44elwer Re: Teraz to pewnie lanie będą rozpoczynać 12.11.11, 20:18
            Za komuny by oskarżyć milicjanta trzeba było 10 odważnych świadków gotowych zeznawać przed sądem.Dziś i 100 nagrań z kamerek to za mało by oskarżyć policjanta o łamanie prawa.
      • marouder_gov Na demonstracjach to policje nalezy bic, Abstrakt! 13.11.11, 04:19
        Nie sadze abys ty zechcial w dwmonstracjach uczestniczyc, ale przynajmniej dzieci naucz!
        • wkkr marudny 13.11.11, 07:47
          1) Gdybym tam był to na 100% oberwał bym od tych tajniaków. Wiesz co to stereotyp... krótkie włosy.... ciężkie buty.... itd...
          2) Taki bezpośredni strzał z gazu w twarz mógłby mnie zabić.... Mi naprawdę niewiele trzeba by doszło do skurczu oskrzeli....
    • hordol Re: Łowy rozpoczete 12.11.11, 20:27
      lh6.googleusercontent.com/-WM0oA7VlJW8/Tr7DXaPmYYI/AAAAAAAAAtM/V-4q11scL7w/s640/piesgowobij_apel.jpg
      • zoil44elwer Re: Łowy rozpoczete 13.11.11, 07:45
        Po schwytaniu niech sądzi go sędzia Kryże! A co z zatrzymanymi robi ten bohatyr jeżeli na ulicy w biały dzień tak postępuje?
    • hordol policja odpowiada...... 12.11.11, 20:33

"Na jednym z filmów widać także jak za przyzwoleniem policji ściga i bije jednego z zatrzymanych człowiek bez munduru. - Prawdopodobnie może to być nasz funkcjonariusz - odpowiedział Karczyński"
      • zoil44elwer Re: policja odpowiada...... 13.11.11, 04:15
        Prawdopodobnie?! Tenże Karczyński w TVP3: "Nasi" policjanci zostali zaatakowani.To byli też "nie nasi" policjanci? Tenże Karczyński w TVP3: Władze Warszawy "zdelegalizowały" Marsz Niepodległości.Więc Marsz jest już nielegalny! Potem okazało się że nikt nie "delegalizował",skąd więc wiedział i dlaczego Karczyński podawał kłamliwe informacje w publicznej TV? Było nie było młodszy inspektor(major) Policji a nie jakiś sierżant.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka