Dodaj do ulubionych

Wyszkoleni prowokatorzy. To policja biła?

14.11.11, 22:56
pietkun.nowyekran.pl/post/37618,wyszkoleni-prowokatorzy-to-policja-bila
Nie jest to wykluczone, ciekawe jak sprawa się bedzie rozkręcała.

"Policjanci doskonale wiedzieli po co idą na Marsz Niepodległości. Tajniacy poprzebierani w ubrania sugerujące, że są z rzekomych bojówek, dali się nagrać, kiedy się przebierali. Dali się nagrać, kiedy namawiali do burd. Policjanci w mundurach i z tarczami krzyczący „jebać kiboli” i wnoszący okrzyki w stronę zwykłych obywateli też się dali nagrać...
...Tolerowanie rzucania obelg „faszyści” w stronę osób starszych, często byłych żołnierzy Armii Krajowej, czy kilkuletnich dzieci było ze strony policji pilnującej manifestacji przekroczeniem uprawnień.
Tylko, że policjanci poszli znacznie dalej. Prowokowali awantury, przebierali się za uczestników Marszu Niepodległości – to niektórzy, bo inni udawali, że są z kontrmanifestacji lewackich."

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • green_feldkurat_katz Re: Wyszkoleni prowokatorzy. To policja biła? 14.11.11, 23:02
      Nijak się nie będzie rozwijała. Szczytem demokracji będzie, jak tego potencjalnego mordercę kopiącego po głowie wydalą z policji. Normalny człowiek już by miał areszt tymczasowy za coś takiego, a pan policjant na zwolnieniu lekarskim jest i przesłuchać go nie można... K... mać...
      • dirloff Re: Wyszkoleni prowokatorzy. To policja biła? 14.11.11, 23:23
        Zwolnienie było potrzebne na gwałt, ponieważ pewnie trwa "uzgadnianie" najwygodniejszej i najb. dla owego policjanta "wersji wydarzeń" i jego zeznań...
        • mike.recz Re: Wyszkoleni prowokatorzy. To policja biła? 14.11.11, 23:43
          dirloff napisał:

> Zwolnienie było potrzebne na gwałt, ponieważ pewnie trwa "uzgadnianie" najwygod
          > niejszej i najb. dla owego policjanta "wersji wydarzeń" i jego zeznań...

A tak z czystej ciekawości nie interesuje Cię jak ta banda skinów znalazła się na ulicy Poznańskiej, co robiła wcześniej, skąd wracała itp?

Mnie akurat bardzo to interesuje. Gość, który ucieka przed policją i zostaje złapany mija lokal Hoang Long na ulicy ul. Poznańskiej 5 w Warszawie.
          www.youtube.com/watch?v=bre7xWAWtKs (0.33 minuty nagrania)
          Czy ta grupa, którą rozgania policja wraca z zadymy, idzie na zadymę
          czy może próbuje wywołać kolejną. Ci policjanci nie ruszyliby na nich
          tak całkowicie bez powodu. Tam coś musiało być na rzeczy.

Podkreślam: Nie bronię tego policjanta, który zdecydowanie przekroczył swoje uprawnienia.
          • dirloff Re: Wyszkoleni prowokatorzy. To policja biła? 14.11.11, 23:51
            Jasne, że interesuje. I na to wygląda, że prewencja wraz z tajniakami "naszła" na idących znad przeciwka jakichś "bojówkarzy". Bojówkarze stają dęba i biegiem zawracają. Prewencja goni i dopada nielicznych; w tym tajniak tego jednego, którego potem kopie. To możliwe, i - powtarzam - na to wygląda.

Jednak pojawiają się pytania. Czy na pewno to byli bojówkarze? A nawet jeżeli, czy "wypada" kopać leżącego, wyżywać się? Poza tym, po co w ogóle i "jakim prawem" są tam tajniacy i ganiają z prewencją po ulicach? Tajniak powinien stać, filmować i co najwyżej zawiadomiać "centralę", co i jak, a nie szarpać się z bojówkarzami. Takie akcje pownny "przynależeć" wyłącznie prewencji lub umundurowanym.
            • woda_woda Wstydź się, dirloff. 14.11.11, 23:54
              Zamiast stawać po stronie polskiej policji przeciwko bnadytom, bronisz bandytów. "Patriota" z Bożej łaski.
              • dirloff Re: Wstydź się, dirloff. 15.11.11, 00:03
                > Zamiast stawać po stronie polskiej policji przeciwko bnadytom, bronisz bandytów
                > . "Patriota" z Bożej łaski.

Chyba totalitarnie pojmujesz patriotyzm; jako kopanie leżącego zatrzymanego przez policjanta-tajniaka czy agenta spec-służby po cywilnemu.

Natomiast Boga w to nie mieszaj.
            • mike.recz Mój stosunek do przekroczenia uprawnień 15.11.11, 00:18
              zaznaczyłem bardzo wyraźnie ale jak widzę mam do czynienia ze specem od szkoleń policji
              prawie tak świetnego jak Ziemkiewicz na ostatniej debacie Radia Roxy.

Pal głupa dalej, rozrób dokonywanych przez kilka tysięcy bandytów od Sakiewicza nie zakrzyczysz.
              • qqazz Re: Mój stosunek do przekroczenia uprawnień 15.11.11, 00:27
                Chłopie jak tam by było kilka tysiecy chetnych do walki bandytów to z warszawskiej Policji zostałyby tylko wióry. Przestań wypisywac głupoty.

pozdrawiam
                • simera16 Re: Mój stosunek do przekroczenia uprawnień 15.11.11, 05:34
                  qqazz napisał:

> Chłopie jak tam by było kilka tysiecy chetnych do walki bandytów to z warszawsk
                  > iej Policji zostałyby tylko wióry
                  . Przestań wypisywac głupoty.
                  >
                  >
                  >
                  Tak myślisz? Toś w błędzie...
                  • qqazz Re: Mój stosunek do przekroczenia uprawnień 15.11.11, 10:26
                    Chciałbym się mylić, ale lepiej zebysmy nie musieli się przekonywać kto ma racje.

pozdrawiam
                • mike.recz Re: Mój stosunek do przekroczenia uprawnień 15.11.11, 16:40
                  qqazz napisał:

> Chłopie jak tam by było kilka tysiecy chetnych do walki bandytów to z warszawsk
                  > iej Policji zostałyby tylko wióry. Przestań wypisywac głupoty.
                  >
                  >
                  > pozdrawiam

Dlaczego więc kibol potwierdza moje słowa?

www.drogalegionisty.fuckpc.com/index.php?option=com_content&view=article&id=936%3A111111-marsz-niepodlegoci-w-warszawie&catid=39%3Apozasportowe&Itemid=91
                  Jest 6:00 rano, można w końcu zasiąść do napisania kilku słów o 11.11. Na gorąco, na zmęczeniu, ale czynię to z przyjemnością. Jesteśmy po długo oczekiwanym i jeszcze dłużej nakręcanym Marszu Niepodległości. Było, że tak powiem – hucznie :-). Liczby incydentów nie sposób przybliżyć i całościowa relacja z 11.11.11 jest mało możliwa… Po Warszawie chodziły grupki tysiąc osobowe, kilkusetosobowe, kilku itp. Każda miała swoje przygody, starcia, czy bieganki. Tak jak się spodziewałem – w Stolicy była wojna, a psy znowu nie panowały nad niczym (co mnie rzecz jasna nie martwi).
              • dirloff Re: Mój stosunek do przekroczenia uprawnień 15.11.11, 01:11
                > zaznaczyłem bardzo wyraźnie

Tu się zgadzamy.

ale jak widzę mam do czynienia ze specem od szkoleń
                > policji
                > prawie tak świetnego jak Ziemkiewicz na ostatniej debacie Radia Roxy.

Powtarzam pytanie. Jaki jest sens i logika w ganiany się po ulicach i braniu udziału w walkach NIEUMUNDUROWANYCH tajniaków? Przecież to nie "chirurgiczna" akcja kontrolowanego kupna drugów, broni, treści pedofilskich, materiałów rozszczepialnych, czy podobnej prowokacji policji lub spec-służb, lecz ganianie się prewencji z pałkami i tarczami z bojówkarzami kibolskimi czy lewackimi? Gdzie tu ten sens, ta logika? Przecież w wirze walki taki tajniak kopiący kogoś sam mógłby dostać w d. od prewencji!
                Jedyne, co z tego mamy w konsekwencji, to internetowe śledztwa polegające na interpretacji danych chuliganów czy prowokatorów i już jednego "wyśledzonego", który zaraz pewnie wyleci dyscyplinarnie i będzie miał sprawę.

> Pal głupa dalej, rozrób dokonywanych przez kilka tysięcy bandytów od Sakiewicza
                > nie zakrzyczysz.

No i kto tu rżnie głupa? JAKIE KILKA TYSIĘCY? JAKICH BANDYTÓW? OD JAKIEGO SAKIEWICZA? Kilka czy kilkanaście tysięcy to było na Marszu. Spokojnie przeszło i rozeszło czy rozjechało się do domów. Tych bojówkarzy do było kilkuset w kilkudziesięcioosobowych grupkach. Kilka tysięcy to by rozniosło Warszawę! I oczywiście wszystko ci się kojarzy z przysłowiową d. Maryni, z Sakiewiczem. Przecież na Marszu większość to była panorama prawicowych partii, partyjek i org. SKONFLIKTOWANYCH z PiSem czy konkurencyjnych dla PiSu!

Macie na tym forum już jakąś paranoję PiS i Sakiewicza...
                • mike.recz Re: Mój stosunek do przekroczenia uprawnień 15.11.11, 16:42
                  forum.gazeta.pl/forum/w,28,130686878,130707703,Re_Moj_stosunek_do_przekroczenia_uprawnien.html
                • mike.recz Od jakiego Sakiewicza się pytasz? 15.11.11, 16:45
                  niezalezna.pl/18926-polska-kibolska-nie-magierowska
          • qqazz Re: Wyszkoleni prowokatorzy. To policja biła? 15.11.11, 00:26
            mike.recz napisał:
            Ci policjanci nie ruszyliby na nich
            > tak całkowicie bez powodu. Tam coś musiało być na rzeczy.

Oczywiscie, że by ruszyli czujac swoja przewagę i mając za jedyny powód chec spuszczenia przypadkowej grupce prewencyjnego wpierd..u, to sie zdarza przy takich zabezpieczeniach, policjanci szykuja się na rozpedzanie zadymy i też buzuja w nich hormony agresji którą czasami wyładowują na tym na kim popadnie, a najłatwiej na przypadkowym przechodniu czy kims kto został z tyłu i nie zdążył uciec.

pozdrawiam
    • boblebowsky Re: Wyszkoleni prowokatorzy. To policja biła? 14.11.11, 23:08
      qqazz napisał:

> rel="nofollow">pietkun.nowyekran.pl/post/37618,wyszkoleni-prowokatorzy-to-policja-bila
      > Nie jest to wykluczone, ciekawe jak sprawa się bedzie rozkręcała.

Proszę cię, nie bądź śmieszny.
      • qqazz Re: Wyszkoleni prowokatorzy. To policja biła? 14.11.11, 23:18
        Nie jestem, taki sposób działania jest czasami stosowany przez Policje na całym świecie, w naszym kraju swego czasu był normą i łatwo tutaj o fachowców z doświadczeniem. W walkach z "kibolami" tez stosuje się takie sztuczki żeby sprowokować przeciwnika i prewencyjnie spacyfikować.
        Oczywiście póki co nie przesadzam o tym, że tak faktycznie było ale nie wykluczam takiej możliwości.

pozdrawiam
    • dirloff Re: Wyszkoleni prowokatorzy. To policja biła? 14.11.11, 23:22
      Rzeczywiście, ta sprawa - czyli "wyszukiwanie" i "ukazywanie" policyjnych prowokatorów - nabiera tempa. Pojawiają się kolejne "twarze" najagresywniejszych prowokatorów. Często ignorowanych przez prewencję czy wręcz poklepywanych przez niektórych policjantów z prewencji. Jak ten kopiący leżącego. Facet jest niby od piątku na chorobowym. Ma mieć zgłoszenie do prokuratury, sprawę karną.

Wszystko to nie tylko dzięki nagraniom telewizyjnym wrzucanym do sieci, ale także "dzięki" upowszechnieniu się tel. kom. z kamerami i małym, kompaktowym cyfrówkom.

Dziwi jednak skala tych "prowokacji" i ta medialna wrzutka z rzekomym zdelegalizowaniem marszu przez Gronkiewicz-Waltz. Dalej mamy póżniejsze zgłoszenie nowelizacji przepisów przez Komorowskiego oraz następnego dnia ujawnienie projektu takiej nowelizacji zrobionego przez... Gronkiewicz-Walt. Niby przypadki, ale składają się niczym puzzle w zgrabną całość. Wszystko wygląda tak, jakby władzy bardzo było na rękę to zdarzenie. Pretekst do przykręcenia śruby i znacznego utrudnienia spodziewanych strajków, protestów i manifestacji przed w przypadku katastroficznego rozwoju sytuacji w Unii i Polsce w roku przyszłym, następnym?

• behemot17-13 Re: Wyszkoleni prowokatorzy. To policja biła? 14.11.11, 23:40
        epilog. po wieloletnich walkach, prowokacjach, knowaniach, zdobyto Brukselę, zaanektowano Rosję do Unii (polskiej) oraz zagoniono Chińczyków z ich badziewiem do brzegów Żółtej Rzeki. może nie w następnym roku, ale za jakiś czas. pasuje?.
        • dirloff Re: Wyszkoleni prowokatorzy. To policja biła? 14.11.11, 23:44
          A zaraz po powyższym, w 2012r. przylatuje Nibiru i rozwala Błękitną Planetę...
      • 3alfa.alfa Re: Wyszkoleni prowokatorzy. To policja biła? 14.11.11, 23:57
        dirloff napisał:

> Rzeczywiście, ta sprawa - czyli "wyszukiwanie" i "ukazywanie" policyjnych prowo
        > katorów - nabiera tempa. Pojawiają się kolejne "twarze" najagresywniejszych pro
        > wokatorów.
        A może to tylko ćwiczenia przed Euro w warunkach prawie naturalnych?
        • qqazz Re: Wyszkoleni prowokatorzy. To policja biła? 15.11.11, 00:17
          Ćwiczenie we wzniecaniu prowokacji?
          Na euro przyjada głównie niedzielni kibice ktorzy po meczu to co najwyzej popija piwa i pospiewają wiec faktycznie zeby się wykazac i zgarnac nagrode trza bedzie prowokować.
          Gdyby mieli przyjechać prawdziwi zadymiarze i stadionowi bandyci szukajacy bójek to po euro w Policji z przyczyn zdrowotnych zwolniłoby się kilkanaście albo i kilkadziesiąt tysięcy etatów.

pozdrawiam
          • 3alfa.alfa Re: Wyszkoleni prowokatorzy. To policja biła? 15.11.11, 00:30

qqazz napisał:

> Ćwiczenie we wzniecaniu prowokacji?
            > Na euro przyjada głównie niedzielni kibice ktorzy po meczu to co najwyzej popij
            > a piwa i pospiewają wiec faktycznie zeby się wykazac i zgarnac nagrode trza bed
            > zie prowokować.
            > Gdyby mieli przyjechać prawdziwi zadymiarze i stadionowi bandyci szukajacy bóje
            > k to po euro w Policji z przyczyn zdrowotnych zwolniłoby się kilkanaście albo i
            > kilkadziesiąt tysięcy etatów.
            >
            >
            > pozdrawiam

Fachowo to sie taka akcja nazywa:
            Ćwiczenia w tłumieniu demonstracji z użyciem pozorantów
            Oczywiście z odpowiednim kryptonimem, np Kibol 2011
    • mike.recz Czytałem wcześniej Pietkuna ale w większości jest 14.11.11, 23:26
      to zwyczajny bełkot bez żadnych konkretów. I nie jest to jego pierwszy tekst w tym samym stylu.
      Mocne tezy i sformułowania, wiele oskarżeń ale konkretów brak. Z jeden strony takie działanie
      jest dobre ponieważ zmusza władzę do tłumaczeń ale w istocie jest próbą dupokryjki dla wszelakiej maści zadymiarzy i bydlactwa.
    • 3alfa.alfa Re: Wyszkoleni prowokatorzy. To policja biła? 14.11.11, 23:54
      qqazz napisał:

> pietkun.nowyekran.pl/post/37618,wyszkoleni-prowokatorzy-to-policja-bila
      > Nie jest to wykluczone, ciekawe jak sprawa się bedzie rozkręcała.
      >
      > "Policjanci doskonale wiedzieli po co idą na Marsz Niepodległości. Tajniacy pop
      > rzebierani w ubrania sugerujące, że są z rzekomych bojówek, dali się nagrać, ki
      > edy się przebierali. Dali się nagrać, kiedy namawiali do burd. Policjanci w mun
      > durach i z tarczami krzyczący „jebać kiboli” i wnoszący okrzyki w s
      > tronę zwykłych obywateli też się dali nagrać...
      > ...Tolerowanie rzucania obelg „faszyści” w stronę osób starszych, c
      > zęsto byłych żołnierzy Armii Krajowej, czy kilkuletnich dzieci było ze strony p
      > olicji pilnującej manifestacji przekroczeniem uprawnień.
      > Tylko, że policjanci poszli znacznie dalej. Prowokowali awantury, przebierali s
      > ię za uczestników Marszu Niepodległości – to niektórzy, bo inni udawali,
      > że są z kontrmanifestacji lewackich."
      >
      >
      > pozdrawiam

Wystarczy przejrzeć filmy wideo z Placu Konstytucji. Prowokatorzy tak atakowali policję żeby jakiejkolwiek szkody im nie zrobić. To samo z niemieckimi bandytami. Wyglądało to raczej na ochronę tej dziczy a nie próbę zaprowadzenia spokoju, co zresztą objawiło się po wypuszczeniu tych bandytów na wolność
      • boblebowsky Re: Wyszkoleni prowokatorzy. To policja biła? 14.11.11, 23:58
        >
        > Wystarczy przejrzeć filmy wideo z Placu Konstytucji. Prowokatorzy tak atakowali
        > policję żeby jakiejkolwiek szkody im nie zrobić. To samo z niemieckimi bandyta
        > mi. Wyglądało to raczej na ochronę tej dziczy a nie próbę zaprowadzenia spokoju
        > , co zresztą objawiło się po wypuszczeniu tych bandytów na wolność

Oczywiście. A zniszczone radiowozy i parę rozwalonych policyjnych łbów tylko to potwierdzają:)))
        • 3alfa.alfa Re: Wyszkoleni prowokatorzy. To policja biła? 15.11.11, 00:14
          boblebowsky napisał:

> >
          > > Wystarczy przejrzeć filmy wideo z Placu Konstytucji. Prowokatorzy tak ata
          > kowali
          > > policję żeby jakiejkolwiek szkody im nie zrobić. To samo z niemieckimi ba
          > ndyta
          > > mi. Wyglądało to raczej na ochronę tej dziczy a nie próbę zaprowadzenia s
          > pokoju
          > > , co zresztą objawiło się po wypuszczeniu tych bandytów na wolność
          >
          >
          > Oczywiście. A zniszczone radiowozy i parę rozwalonych policyjnych łbów tylko to
          > potwierdzają:)))

Bandziora z POlicji łatwo rozpoznać po kamizelce POlicyjnej w jednej kieszeni i białej kominiarce w drugiej, reszta umundurowania taka sama, dżinsy i ciemna kurtka. Co do podpalania samochodów przez POlicyjnych bandytów tez sa dowody
          • boblebowsky Re: Wyszkoleni prowokatorzy. To policja biła? 15.11.11, 00:18
            > Bandziora z POlicji łatwo rozpoznać po kamizelce POlicyjnej w jednej kieszeni i
            > białej kominiarce w drugiej, reszta umundurowania taka sama, dżinsy i ciemna k
            > urtka. Co do podpalania samochodów przez POlicyjnych bandytów tez sa dowody

A ja dysponuje dowodami, żeś największym głupkiem tego forum:)))))))
            • jimmypage Oj tam Policja 15.11.11, 00:31
              jakaś publiczna zrzutka na słownik orto? :)

www.policja.waw.pl/portal/pl/1/16588/Wpadli_na_demontarzu_dachu.html
            • 3alfa.alfa [...] 15.11.11, 00:31
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • wkkr Przedstaw je 15.11.11, 11:13
              przeciwnym razie uznam żeś czołowy kiep tego forum!
              • boblebowsky Re: Przedstaw je 15.11.11, 15:44
                wkkr napisał:

> przeciwnym razie uznam żeś czołowy [url=http://pl.wikipedia.org/wiki/Kiep]kiep[
                > /url] tego forum!

Widzę że masz z alfą wiele wspólnego:)) Cóż, pozostaje mi tylko pogratulować.
                • wkkr Alfy nie znosze ale 15.11.11, 16:49
                  twoja odpowiedź była tak idiotyczna, że nie można był jej ot tak sobie zostawić.
                  Uczciwość przed samym sobą nie pozwoliła mi nie zareagować.
                  • boblebowsky Re: Alfy nie znosze ale 15.11.11, 17:01
                    wkkr napisał:

> twoja odpowiedź była tak idiotyczna, że nie można był jej ot tak sobie zostawić
                    > .
                    > Uczciwość przed samym sobą nie pozwoliła mi nie zareagować.

Moja odpowiedź była adekwatna do tego co ten kretyn wypisuje, ale widzę że w swoim wpisie poniżej próbujesz się z nim ścigać. Pytam zatem, gdzie są DOWODY na to że samochody podpalili sami policjanci? DOWODY, a nie co ci się tam wydaje, albo se przypuszczasz!
                    • wkkr Powiedziałem ci że ja nie wierza w to że 15.11.11, 17:11
                      jakikolwiek Policjant byłby zdolny do podpalenia służbowego samochodu!
                      Mi jako państwowcowi, człowiekowi przestrzegającemu prawa aż do obrzydzenia coś takiego w głowie się nie mieści!
                      PS
                      Nawet nie wiesz jakiego szoku doznałem gdy zobaczyłem policjanta kopiącego po głowie człowieka nie stawiającego żadnego oporu!!!!! A mimo to i tak uważam że to jest odosobniony przypadek!
              • boblebowsky A może twierdzisz 15.11.11, 15:48
                że są dowody na to, że samochody dziennikarzy podpalali policjanci?
                • wkkr Policjanci nie podpalai samochodow dziennikarzy 15.11.11, 16:53
                  Jednak w TVN pokazywali policjantów zupełnie biernie przyglądających się płonącemu samochodowi TVN z odległości 30-40 m.
                  Z relacji dziennikarza wynikało że policjanci nie zareagowali na sam fakt podpalania.
                  Ja zaś z relacji kogoś kto był na pl Na rozdrożu wiem że TVN postawił swój wóz w odległości ok 200 m od policji.
                  No i kto tu kłamie?
                  • boblebowsky Re: Policjanci nie podpalai samochodow dziennikar 15.11.11, 16:58
                    wkkr napisał:

> Jednak w TVN pokazywali policjantów zupełnie biernie przyglądających się płonąc
                    > emu samochodowi TVN z odległości 30-40 m.
                    > Z relacji dziennikarza wynikało że policjanci nie zareagowali na sam fakt podpa
                    > lania.
                    > Ja zaś z relacji kogoś kto był na pl Na rozdrożu wiem że TVN postawił swój wóz
                    > w odległości ok 200 m od policji.
                    > No i kto tu kłamie?

I ty tak na poważnie? Załamujesz mnie:((((

Co innego przyczyny braku reakcji na te podpalenia, których może być całe mnóstwo, a co innego twierdzenie że podpaleń dokonali policjanci, że od dowodach na ten czyn tylko wspomnę.
                    Dostrzegasz tę subtelną różnice???
                    • wkkr W to nie chce mi się wierzyć, ale 15.11.11, 17:01
                      w czasie konferencji prasowej organizatorów marszu ktoś z redakcji Nowego Ekranu twierdził że posiada materiały na których widać jak policjant podpala swój samochód.
                      Raz jeszcze powtórzę, nie wierzę w to.
        • wkkr Re: Wyszkoleni prowokatorzy. To policja biła? 15.11.11, 11:09
          boblebowsky napisał:
          > Oczywiście. A zniszczone radiowozy i parę rozwalonych policyjnych łbów tylko to
          > potwierdzają:)))
          ==================
          A to ciekawe zganienie. Do tej pory nie mogę zrozumieć dlaczego zwykli policjanci np. z drogówki parkowali swoje samochody bezpośrednio przy placu konstytucji.
          Przecież kto jak kto ale oni powinni zdawać sobie sprawy z tego co z takim samochodem może zrobić rozjuszony tłum...
          • wielkur Re: Wyszkoleni prowokatorzy. To policja biła? 15.11.11, 15:40
            Tak, tak jak wpadłeś na to że policjanci zniszczyli 4 telewizyjne wozy transmisyjne w tym jeden spalili, zniszczyli sobie 14 radiowozów aby nie mieć pieniędzy na premie, spalili 3 samochody prywatne, oraz uszkodzili 17 pozostałych, pogryźli trotuar na Placu Konstytucji oraz namówili niemieckich przybyszów aby zaatakowali przemarsz historyczny na Nowym Świecie.
            Poza tym spalili wóz TVN24 na Placu na Rozdrożu bo nie lubią Moniki.
            Byłbym zapomniał, oczywiście pobili i okradli kilkunastu fotoreporterów.
            Nieźle kombinujesz, myśl tak dalej i nawet wiem do czego dojdziesz i gdzie zajdziesz.
            • wielkur To jeszcze nie wszystko :))) 15.11.11, 15:42
              Jeszcze dotkliwie pobili 40 swoich kolegów z branży.
              • wkkr Lubisz się wydurniać? 15.11.11, 16:55
            • wkkr A gdzie ja coś takiego napisałem? 15.11.11, 16:54
              Pajacu gdybys znal wszystkie moje wypowiedzi od 11 listopada to wiedzial bys jak bardzo się mylisz.
          • boblebowsky Re: Wyszkoleni prowokatorzy. To policja biła? 15.11.11, 16:05
            > A to ciekawe zganienie. Do tej pory nie mogę zrozumieć dlaczego zwykli policjan
            > ci np. z drogówki parkowali swoje samochody bezpośrednio przy placu konstytucji
            > .
            > Przecież kto jak kto ale oni powinni zdawać sobie sprawy z tego co z takim samo
            > chodem może zrobić rozjuszony tłum..

Oczywiście, powinni zostawić samochody na podmiejskich parkingach i na miejsce demonstracji udać się piechotą.
            • wkkr Nie wiem co powinni robić z samochodami, ale 15.11.11, 17:04
              zostawianie ich bez opieki kilkadziesiąt metrów od miejsca gdzie za godzinę lub dwie będzie gorąco nie świadczy o dużej roztropności.
    • wkkr Tego nie można odpuśicć 15.11.11, 10:31
      pamiętacie Słupsk? Tam policjant pobił śmiertelnie nastolatka na oczach tłumu. Zamieszki wybuchły po tym jak policja ogłosiła że dzieciak zmarł bo wpadł na słup boło ewidentnym łgarstwem.
      Teraz okazuje się że człowiekowi pobitemu przez policjanta stawiane są zarzuty natomiast bijący policjant jest na zwolnieniu bo pewnie w trakcie bicia uszkodził sobie rękę i nikt o nic go nie oskarża. Czy Policja to Policja czy mafia?
      ======
      "Pobitemu przez policjanta człowiekowi postawiono zarzuty. Policjant, który kopał go w twarz jest na zwolnieniu lekarskim. Ma uszkodzoną rękę."
    • neoretronick Bzdury wypisujesz ! Nie przedstawiłeś ani jednego 15.11.11, 10:34
      dowodu na prowokację Policji.
      Z przedstawionych nagrań kompletnie nic nie wynika.
      Nie powtarzaj bzdur za oszczerczym, sympatyzującym z pidactwem i bydłem "nowym ekranem".
      • qqazz Re: Bzdury wypisujesz ! Nie przedstawiłeś ani jed 15.11.11, 10:51
        Nim ponownie zabierzesz się za wymianę opinii proponuję troche popracowac nad kulturą słowa, bo póki co nie wypada zwyczajnie odpowiadac na twoje wypociny.

pozdrawiam
        • oficjalny_ateista Facet pierdoły wypisujesz. 15.11.11, 10:54
          Portal który nie klęka.
          • qqazz Re: Facet pierdoły wypisujesz. 15.11.11, 10:57
            To po co odpisujesz?

pozdrawiam
            • wkkr Bo ma parcie na klawiature n/t 15.11.11, 11:01
              • neoretronick To ty masz w temacie parcie na klawiaturę 15.11.11, 11:10
                Policz ile napisałeś postów na temat burd w Warszawie.
                • wkkr nie ilość, ale jakość się liczy n/t 15.11.11, 11:46
          • wkkr Ty zaś jesteś krynicą mądrosci n/t 15.11.11, 11:00

• neoretronick Wypisywanie bredni na publicznym forum 15.11.11, 11:13
              ... na temat innych jest oszczerstwem, a oszczerstwo jest przestępstwem.
              Też należy się z tym liczyć.

PS.
              Sprawdź co na ten temat mówi Kodeks Karny.
              • wkkr Uważasz ze okreslenie 15.11.11, 11:15
                ciebie jako "krynica mądrości" uwłacza twojej czci?
                =======
                • neoretronick Piszesz nie na temat. 15.11.11, 11:17
                  Napisałem ci o oszczerstwie.
                  Przejrzyj dokładnie swoje wpisy z ostatnich czterech dni.
                  • wkkr Zalinkuj prosze to co 15.11.11, 11:34
                    uważasz za oszczerstwa.
                    • oficjalny_ateista Co on ma zalinkować tobie ? Pół forum ? 15.11.11, 14:55
                      Portal który nie klęka.
                      • wkkr Jak zwykle agresja 15.11.11, 14:59
                        gdy brak argumentów.
      • wkkr Narazie to ty 15.11.11, 11:00
        zachcowujesz sie jak bydło.
        • neoretronick Re: Narazie to ty 15.11.11, 11:16
          wkkr napisał:
          > zachcowujesz sie jak bydło.

Ja staram się pisać zawsze prawdę i w odróżnieniu od ciebie nikogo nie nazywam bydłem.
          • wkkr No tak, jak ty nazwyać kogos bezpodstawnie bydło 15.11.11, 11:38
            to dobrze,
            ale jak ciebie nazywać bydło za to że innych nazywać bydło to źle.
            ===
    • oficjalny_ateista Niby co z tego materiału ma wynikać ? 15.11.11, 10:48
      Dwóch facetów poszło do Komendy Stołecznej Policji i usiłują wszcząć awanturę z rzecznikiem prasowym nie przedstawiając ani jednego dowodu na prowokację policji. Przedstawiają jakieś zdjęcia z których kompletnie nic nie wynika. Z reszty wideo na stronie portalu też kompletnie nic nie wynika poza tym, że komentarze są naciąganie, że aż śmiech ogarnia.
      • qqazz Re: Niby co z tego materiału ma wynikać ? 15.11.11, 10:56
        Z samego materiału moze i niewiele, niemniej wnioski do prokuratury maja wpływać na dniach i raczej bedą obszerniejsze niz treść artykułu.
        O tutaj jest fajny filmik na przykład:
        www.youtube.com/watch?v=iEJn3SvnQlY&feature=related
        Ciekawe jak sprawa sie rozwinie i czy i ile ciekawego materiału się pojawi w najblizszym czasie.

pozdrawiam
        • neoretronick Z twojego tematu też niewiele wynika, ... 15.11.11, 11:19
          ... poza tym, że pomówiłeś o przestępcze działanie Policję.
          • wkkr Narazie mozna mówic tylko o pozaprawmnych 15.11.11, 11:41
            zachowanianiach niektórych policjantów.
            PS
            A ty gdzie i dla kogo pracujesz?
      • wkkr Człowieku czy ty nie rozumiesz że 15.11.11, 11:05
        władzy trzeba patrzeć na ręce bez względu jakiej barwy są jej sztandary!?

• neoretronick Trzeba patrzeć na ręce ale nie można .... 15.11.11, 11:07
          ... rzucać oszczerstw.
          Oszczerstwo jest przestępstwem.
          • wkkr Gdzie i kiedy kogoś oczerniam? 15.11.11, 11:16
            zalinkuj proszę lub zamilcz.
          • qqazz Re: Trzeba patrzeć na ręce ale nie można .... 15.11.11, 11:16
            Ciekawe, ze nikt nie ma najmniejszych zastrzeżeń do działania Policji w innych miastach, bo manifestacji w całym kraju było wiecej i nigdzie poza Warszawą nie było zadym.

pozdrawiam
            • wkkr Nawet w wawie globalnie działania policji nalezy 15.11.11, 11:39
              uznać za prawidłowe i udane. Jednak parę zdarzeń godnych jest uwagi prokuratora.
              • qqazz Re: Nawet w wawie globalnie działania policji nal 15.11.11, 11:50
                Ludzie którzy widzieli to działanie na żywo i bynajmniej nie są zwolennikami hipotezy którą przytoczyłem, maja na ten temat odmienne zdanie, ponoć nieudolnosć i brak przygotowania wiekszości młodych funkcjonariuszy aż raziła momentami po oczach.

pozdrawiam
                • wkkr Ja swoje zdanie wyrobiłem na podstawie tego co 15.11.11, 11:55
                  widziałem w sieci oraz relacji osób które był w głównym nurcie marszu i tak naprawdę działań policji oraz burd kibolstwa nie widziały.
                  • qqazz Re: Ja swoje zdanie wyrobiłem na podstawie tego c 15.11.11, 12:03
                    No to też słyszałem, że żeby zobaczyć czy usłyszeć burdy idąc w głównym nurcie marszu to trzeba było zejsć na obrzeża, ale kilku kolegów ze zwykłej ciekawości poszło zobaczyc przygotowania funkcjonariuszy do ew. działania a przy okazji popatrzyli tez z boku na Policję w działaniu.

pozdrawiam
                    • wielkur I oczywiście twoi koledzy widzieli jak policjanci 15.11.11, 15:26
                      przygotowywali się do robienia burd i bili się z umundurowaną policją, aby ta nie poszła na bezrobocie.
                      PS.
                      Nieźle to wykombinowałeś z pomocą półgłówków.
                  • oficjalny_ateista wkkr siejesz zamęt na forach 15.11.11, 14:53
                    i na niejednym mają ciebie po dziurki w nosie. Pieprzysz coś od rzeczy nie mając wiedzy i w kółko powtarzasz brednie dla udowodnienia wcześniej założonych tez. Zamiast za politykę, weź się lepiej za odrabianie lekcji - klasówki czekają.
                    • wkkr Udowodnij swoje tezy lub 15.11.11, 14:59
                      milcz.
    • haen2010 Znając cynizm i perwersję Tuska 15.11.11, 11:03
      Oraz jego doradców uważam tezę za bardzo prawdopodobną. Ilość poszlak jest duża, począwszy pd ukrywania planu manifestacji, a skończywszy na minimalnej liczbie ukaranych z tzw czapy.

Inna sprawa, że "faszyści" wleźli w to jak w sztylet z masło, w przeciwieństwie do "lewactwa". Ten "niemiecki" incydent na Krakowskim też był jakiś idiotyczny, podobnie jak przeszukanie lokalu Krytyki i natychmiastowy eksport Niemców za Odrę bez żadnych konsekwencji.
      • qqazz Re: Znając cynizm i perwersję Tuska 15.11.11, 11:11
        Warszawa to specyficzne miasto, tutaj wyjatkowo duzo zadymiarzy ktorzy lubia sobie podymic dla samej zadymy, kazdy powód dla nich dobry, w innych miastach takie grupy sa nierzutujacym marginesem tutaj potrafia narzucać kierunek działań, jak się nasłuchali o tym ze będą zadymy to przyszli podymić wystarczył jeden prowokator zeby rozruszac towarzystwo, policjanci też byli przygotowani na zadyme wiec nawet jak by jej nie było to treba by było znaleźć jakieś grupy do zaatakowania pod byle pretekstem, nie ma zatrzymań nie ma nagród przecież.
        Tyle marszów było w całej Polsce i nigdzie poza Warszawą nie było żadnych problemów.

pozdrawiam
        • haen2010 Re: Znając cynizm i perwersję Tuska 15.11.11, 11:27
          O tyle specyficzne, że stolica z jej wszelkimi wadami. Zjeżdża tu się hołota z całej Polski od sejmu i rządu począwszy. Kibole również.
          • qqazz Re: Znając cynizm i perwersję Tuska 15.11.11, 11:38
            Kibole spoza stolicy pojawiaja się tutaj tylko na meczach ligowych a w piatek nie było żadnego, zresztą do robienia zadym nie sa do niczego potrzebni, warszawscy świetnie je organizuja w swoim własnym gronie, a to powyrywaja krzesełka na pustym stadionie na Litwie, a to zdemoluja Starówke z okazji zdobycia przez Legie tytułu, całe szczęście że nie ma już takich akcji jak kilkanaście lat temu kiedy podpalili budynki klubowe bodaj na Polonii.
            Takich ekscesów na taką skalę nie ma nigdzie indziej tylko w miejscach w których pojawiaja się kibole Legii obojetnie czy z przeciwnikami czy sami.

pozdrawiam
    • neoretronick Re: Wyszkoleni prowokatorzy. To policja biła? 15.11.11, 11:05
      qqazz napisał:
      > "Policjanci doskonale wiedzieli po co idą na Marsz Niepodległości. Tajniacy pop
      > rzebierani w ubrania sugerujące, że są z rzekomych bojówek, dali się nagrać, ki
      > edy się przebierali. Dali się nagrać, kiedy namawiali do burd.

Tajniacy jak to ty określasz nie przebierają się i występują zawsze po cywilnemu.
      A skąd wiesz że ci w kamizelkach namawiali się do burd ?
      Będziesz musiał to udowodnić albo dopowiedzieć przed prawem za oszczerstwo.

Policjanci w mun
      > durach i z tarczami krzyczący „jebać kiboli” i wnoszący okrzyki w s
      > tronę zwykłych obywateli też się dali nagrać...

A gdzie ty słyszałeś i widziałeś policjantów aby tak krzyczeli ?
      Też będziesz musiał to udowodnić.

> ...Tolerowanie rzucania obelg „faszyści” w stronę osób starszych, c
      > zęsto byłych żołnierzy Armii Krajowej, czy kilkuletnich dzieci było ze strony p
      > olicji pilnującej manifestacji przekroczeniem uprawnień.
      > Tylko, że policjanci poszli znacznie dalej. Prowokowali awantury, przebierali s
      > ię za uczestników Marszu Niepodległości – to niektórzy, bo inni udawali,
      > że są z kontrmanifestacji lewackich."

Też będziesz musiał to udowodnić, bo z materiału, który przedstawiłeś wcale to nie wynika.
      Przygotuj materiały, bo będą ci pewnie bardzo potrzebne.
      • qqazz Oj biednyś Ty biedny 15.11.11, 11:20
        Tyle juz klepiesz w tą klawiaturę i nie zauwazyłeś że tytuł wątku jest pytaniem a nie stwierdzeniem a tekst pierwszego wątku to wklejone co ciekawsze fragmenty z linka.
        Oj nie tylko nad kulturą musisz popracować, nie tylko a egzamin gimnazjalny zbliza się wielkimi krokami.

pozdrawiam
        • oficjalny_ateista Bezstronne muszę przyznać że nie masz racji 15.11.11, 14:28
          Nie masz racji, ponieważ w świetle orzeczeń Sądu Najwyższego pytanie sugerujące też może nosić znamiona oszczerstwa. I tutaj zgadzam się z neoretronickiem, że twój temat w treści własnie takie znamiona posiada chyba, że udowodnisz tezy jakie postawiłeś. Musisz poprzeć je faktami i to nie powołując się na jednostkowe przypadki. Walisz ogólnie w całą Policję więc sugerujesz, że to dowództwo zaplanowało i realizowało niezgodne z prawem działania.
          • zoil44elwer Re: Bezstronne muszę przyznać że nie masz racji 15.11.11, 16:45
            Dowództwo Policji jest odpowiedzialne za niezgodne z prawem działania policji.Zrzucanie winy na "niesforne" jednostki to dziecinna wymówka.
            • qqazz Re: Bezstronne muszę przyznać że nie masz racji 15.11.11, 16:57
              W systemie zhierarchizowanym przełożony zawsze jest odpowiedzialny za działania podwładnych, co nie zmienia tego, ze pewne działania moga być "prywatna" inicjatywą nadgorliwych albo za mocno nabuzowanych podwładnych na co przełozony wyzszego szczebla czasem nie ma wpływu, moze tylko ukarać.

pozdrawiam
          • qqazz Re: Bezstronne muszę przyznać że nie masz racji 15.11.11, 16:46
            Owszem mam racje bo tylko rozpowszechniam treści które sa dostępne na portalu internetowym gwoli rozwiniecia dyskusji w temacie, a komentowanie tychze to święte prawo kazdego.
            Swoja drogą jak możesz uważać za poważnego dyskutanta kogos kto nawet tego nie dostrzegł?

pozdrwaiam
      • wkkr Re: Wyszkoleni prowokatorzy. To policja biła? 15.11.11, 11:42
        neoretronick napisał:
        > Będziesz musiał to udowodnić albo dopowiedzieć przed prawem za oszczerstwo.
        ====
        Reprezentujesz Policję?
      • zoil44elwer Re: Wyszkoleni prowokatorzy. To policja biła? 15.11.11, 13:34
        Stróże "prawa":Oznakowany stróż przytrzymuje ofiarę by tajny,nieoznakowany stróż mógł zadawać jej celne kopniaki w głowę? Widząc tą scenę można domyślać się jak wyglądały inne działania policji w tym dniu na ul Warszawy.Tak a propos,jeżeli policja w biały dzień,na ulicy tak się zachowuje to aż strach pomyśleć jak traktują ludzi w murach komisariatów.Od 4 lat coraz częściej Antanta "POmyłkowo" wpada do mieszkań niewinnych ludzi rzucając ich(starców,dzieci) na glebę trzymając ich pod lufą długiej broni.SB tak robiło?
        • oficjalny_ateista Re: Wyszkoleni prowokatorzy. To policja biła? 15.11.11, 14:37
          Jeśli to był policjant po cywilnemu, to faktycznie przekroczył uprawnienia i żywot jego w organach powinien być krótki. Nie wiemy co się wydarzyło przed tą sytuacją. Dlaczego kilkunastu osobników policjanci gonili. Na pewno nie za niewinne uśmiechy.
          • wkkr Masz klopoty z precepcją? 15.11.11, 15:02
            przyjrzyj się uważnie za zobaczysz co działo się bezpośrednio przed atakiem policji
          • zoil44elwer Re: Wyszkoleni prowokatorzy. To policja biła? 15.11.11, 15:05
            Trzy w jednym tajniaku:Prokurator-Sędzia-Kat !!??Omnibus?
    • fiu-bzdziu2010 Re: co za bzdura 15.11.11, 12:49
      sugerujesz,ze zrobili sobie sparing we własnym policyjnym gronie na Placu Konstytucji?? z jednej strony policjanci z drugiej policjanci-przebierancy??
      albo, że prowokacyjnie podpalali samochody na Placu na Rozdrożu??
      i na dodatek się sami się poranili w ilości 40 osób??!!!
      Totalna bzdura!!
      no to możesz pisać powieści s-f
      • zoil44elwer Re: co za bzdura 15.11.11, 13:39
        Ten tajniak odniósł rany kopiąc w głowę manifestanta czy ów manifestant potraktował "z byka" nożyczkę gliny?
        • takitamsobie Mam pytanie 15.11.11, 14:01
          Dlaczego do chwili obecnej na stronie Stołecznej Policji wisi ten artykuł:

www.policja.waw.pl/portal/pl/1/16588/Wpadli_na_demontarzu_dachu.html
          Wstyd jak nie wiem. A wisi już ponad dzień.

Przepraszam za off topa :)
        • oficjalny_ateista Możesz wyjaśnić skąd wiesz że to był tajniak ? 15.11.11, 14:39
          Jak na razie Komenda Stołeczna Policji tego nie potwierdza.
          Ponoć ten kopany uderzył jego dziewczynę w twarz.
          • zoil44elwer Re: Możesz wyjaśnić skąd wiesz że to był tajniak 15.11.11, 15:02
            Potwierdziła,ustami swego rzecznika płk Karczyńskiego.Wszczęto postępowanie dyscyplinarne i złożono doniesienie do Prokuratury.
          • wkkr Przacujesz dla Policji? 15.11.11, 15:04
            dlaczego robisz zamęt na forum?

policyjni.gazeta.pl/Policyjni/1,91152,10638205,Policja_potwierdza__To_funkcjonariusz_kopal_demonstranta.html
            • zoil44elwer Re: Przacujesz dla Policji? 15.11.11, 15:17
              Legia Naddunajska to haniebny epizod polskiego oręża i zasady:Za wolność Waszą i Naszą.Z rozkazu Napoleona tłumili powstanie na San Domingo(Haiti)tak jak szwoleżerowie Kozietulskiego pod Samosierrą czy współcześnie polscy komandosi w Iraku i Afganistanie,LWP w czasie inwazji na Czechosłowację(1968) czy WP (z A Hitlerem-on Sudety)Zaolzie w 1938.
          • wkkr Albo jesteś pacynkarzem, albo 15.11.11, 15:07
            jesteś tajniakiem.
            Nick założyłeś dzisiaj. Obrzydliwie sie bawisz.
            • oficjalny_ateista W odróżnieniu od ciebie ja mam aktywowany profil 15.11.11, 15:29
              i tam możesz zasięgnąć informacji od kiedy jestem na forum.
              • wkkr Tak, aktywny profili i zero historii 15.11.11, 16:57
                forumowej.
                Spadaj pacynkarzu lub prowokatorze.
          • wkkr neoretronicki? 15.11.11, 15:08
            to by pasowało....
    • wielkur Poleciałeś za daleko. 15.11.11, 15:21
      Moim zdaniem bzdura. Policja robi rozróbę żeby mieć więcej robot i na dodatek sama siebie bije.
      Widzisz w tym wszystkim jakiś sens i logikę ?
      • zoil44elwer Re: Poleciałeś za daleko. 15.11.11, 15:27
        To były tylko ćwiczenia(szkoleniowe)!
        • wielkur A na kiedy planowane są prawdziwe manewry ? 15.11.11, 15:32
          :)))
          • zoil44elwer Re: A na kiedy planowane są prawdziwe manewry ? 15.11.11, 16:31
            Jak PO po wykończeniu PiS i SLD będzie miała większość konstytucyjną i zmieni konstytucję.
      • qqazz Re: Poleciałeś za daleko. 15.11.11, 15:41
        1. To nie Ja poleciałem, Ja tylko wkleiłem link do artykułu z neta.
        2. Swój swojemu krzywdy nie zrobi ale zawsze mozna w ten sposób podkręcic towarzystwo z boku.
        3. Nie ma udanej akcji (czyli pacyfikacji) nie ma nagród, bo kto da nagrode za zabezpieczenie demonstracji na której nic się nie działo?
        4. Tak na dokładke to pamietaj, że pojazdy Policji tak jak TVNu sa ubezpieczone i za zniszczenie wpada wiecej kasiury niz one sa warte.

pozdrawiam
        • wielkur Więcej ci nic nie napiszę 15.11.11, 16:10
          Wyraziłem swoje zdanie w twoim w temacie ( mam takie prawo ) i go nie zamierzam zmieniać.
          W związku z tym dalsze wypisywanie się tutaj uważam za bezcelowe.
          Pozostańmy przy swoich zdaniach.
          • qqazz Re: Więcej ci nic nie napiszę 15.11.11, 16:25
            alez w tym watku własnie o to chodzi o wymiane opinii i ew. dołozenie jakichś dowodów na poparcie albo obłozenie tez postawionych w linku.
            w każdym razie dziękuje za wpis.

pozdrawiam
        • zoil44elwer Re: Poleciałeś za daleko. 15.11.11, 16:36
          Lech W:Wsadzić tych bandytów do obozów pracy na 10 lat i niech odrobią straty poniesione przez Policję i TVN.10 lat po 2 grosze za godzinę?
    • zoil44elwer Re: Wyszkoleni prowokatorzy. To policja biła? 15.11.11, 16:29
      Prokuratura wzywa poszkodowanego,potraktowanego kopniakami w głowę przez "stróża prawa" by DOBROWOLNIE się zgłosił do Prokuratury bo inaczej zidentyfikują go policjanci na podstawie filmu na Yotube.Tajniak ma zranioną rękę i zwichniętą nogę.Za atak głową nóg i rąk policjanta grozi do 10 lat pozbawienia wolności!
      • qqazz Re: Wyszkoleni prowokatorzy. To policja biła? 15.11.11, 16:42
        no to juz jest postępowanie o przekrosczenie uprawnień przez funkcjonariusza a prokuratura ma obowiazek dotrzeć do wszelakich dowodów w tym do poszkodowanego.

pozdrawiam
        • zoil44elwer Re: Wyszkoleni prowokatorzy. To policja biła? 15.11.11, 16:50
          Ale prokurator mógł by użyć innego słowa niż:WZYWA! W dodatku z ostrzeżeniem iż w razie niestawiennictwa będzie doprowadzony przez policją,może nawet przez tego tajniaka?
          • qqazz Re: Wyszkoleni prowokatorzy. To policja biła? 15.11.11, 16:59
            A co ma prosić, zapraszać na kawkę?
            Prokurator zawsze wzywa a stawiennictwo jest obowiązkowe. Nie byłes nigdy wzywany do prokuratury?

pozdrawiam
            • zoil44elwer Re: Wyszkoleni prowokatorzy. To policja biła? 15.11.11, 17:06
              UBi SB mnie wzywało łomotem w drzwi o 6 rano.Gdy ten skopany bojąc się nie stawi się na wezwanie,to temu tajnemu bandycie upiecze się?/Nie ma trupa nie ma zbrodni!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka