Dodaj do ulubionych

Doda zwiewa z Polski

22.01.12, 05:12
Wcale się nie dziwię, bo dopadło ją polskie kretyństwo katolickie. Wystarczy na ich mordy popatrzyć, żeby się wynieść z kraju nad Wisłą. Niestety, nie każdy moze sobie na to pozwolić.

polska.newsweek.pl/doda-dla-newsweeka--uciekajcie-z-tego-kraju-,87505,1,1.html
Obserwuj wątek
    • hordol a gdzie tyle co w polsce zarobi? 22.01.12, 06:03
      nie bój sie, nie zwieje.
      a jesli nawet to wielkiej straty nie ma.
      • zabieocko Re: a gdzie tyle co w polsce zarobi? 22.01.12, 06:36
        wiecej miejsca dla kasi tusk będzie
        • wachmistrz_soroka Re: a gdzie tyle co w polsce zarobi? 22.01.12, 07:11
          W Polsce nikt cię nigdy nie doceni! Tutaj nie będziesz mógł się rozwijać, zawsze będą ciągnąć cię do szeregu i porównywać do innych. Tutaj nigdy nie będziesz miał żadnego wsparcia i nigdy nie będziesz mógł czuć się sobą.

"Święte słowa".
          • klara551 Re: a gdzie tyle co w polsce zarobi? 22.01.12, 23:43
            Ależ tę panią Polacy już przecenili jak nie modny ciuch. Ostatnie kilka lat to już nie piosenkarka a piłeczka pingpongowa co odbija się od skandalu ,czy artykułu o skandalu do kolejnego pokazania a to zadka,a to nogi . Toto się raczej zwija,bo i publiki na koncertach brakuje i płyt nikt nie chce. Czas zwinąć interes i najłatwiej powiedzieć ,że Polska i Polacy są be.
            • zomozadwa Re: a gdzie tyle co w polsce zarobi? 23.01.12, 00:58
              klarciu, idź już stąd
              czytać bajki o leninie
              przewiązane czerwoną wstążeczką...
      • cwiercinteligentzpis Powinni oskarżyć połowe biskupów za mówiwnie ze 22.01.12, 07:04

że zwolennicy aborcji to mordecy.
    • hordol a majtki zabiera ze sobą? 22.01.12, 07:07

• cwiercinteligentzpis Nie. Będziecie musieli wąchać michalikowe. 22.01.12, 07:14
      • machu.pichu Re: a majtki zabiera ze sobą? 22.01.12, 19:04
        majtek to ona chyba nie posiada. biedna jest.
      • x2468 Re: a majtki zabiera ze sobą? 22.01.12, 20:34
        Jesteś zainteresowana?Zgłoś sie do Caritasu dostaniesz parę mało używanych.
      • zomozadwa Re: a majtki zabiera ze sobą? 23.01.12, 00:59
        mordol,
        nie martw się,
        będziesz mógł walić konia
        do jej zdjęć w necie.
    • haen2010 Przypomniałem sobie 22.01.12, 08:54
      Jak się ściskała i buziaczkowała z Tuskiem AD 2007, przed pierwszym zwycięstwem platfusow. Nie tylko mnie oświecenie naszło.
      • kaczyjar Re: Przypomniałem sobie 22.01.12, 19:12

Tu całuje Tuska.

cdn10.se.smcloud.net/t/pics/thumbnails/2010/01/17/Doda_Lech_3_65x65_crop_rozmiar-niestandardowy.jpg
    • menellito Rewelacja 22.01.12, 08:56
      dla mnie tez pani Doda jest autorytetem
      • axel-bis Re: moje zyczenie .... 22.01.12, 09:08
        Szerokiej drogi i niech już nie wraca
        bo jak ją widzę to mi się coś w bebechach przewraca .
        • haen2010 Re: moje zyczenie .... 22.01.12, 09:11
          Nawróć się na marychę. Grzybki bardziej szkodzą.
        • adam111115 Re: moje zyczenie .... 22.01.12, 11:08
          axel-bis napisał:

> Szerokiej drogi i niech już nie wraca
          > bo jak ją widzę to mi się coś w bebechach przewraca .

Aha, ty z tych co mają erekcję na widok ojca muchomora, co nie?
        • x2468 Re: moje zyczenie .... 22.01.12, 20:37
          Są gusty i guściki.Jeden woli Dodę a inny Fotygę.To dobrze nie będziemy się kłócić.
      • lumpior Re: Rewelacja 22.01.12, 10:19
        menellito napisał:

> dla mnie tez pani Doda jest autorytetem
        Szczególnie w temacie silikonowych piersi?
    • trevik Nie pajacuj... 22.01.12, 10:06
      Doda ma problem:
      1) mało się o niej ostatnio pisze, ergo, Doda czuje, że jej gwiazda gaśnie. "Znikając" próbuje się ratować.
      2) Tylko dlatego, że skandalizowała w tak purytańskim kraju jak Polska udało się jej zrobić karierę, ergo, polskiej bigoterii w dużej mierze zawdzięcza karierę. Za granicą konkurencja w kategorii "skandalistki" jest znacznie większa a pokazywanie tego i owego plus bulwersujące wypowiedzi nie mają takiej siły przebicia jak tutaj - mała nadzieja, że uda jej się za granicami kraju coś zwojować.

Nie wiem, czy aż tak łatwo "łykasz" ( trudno mi Ciebie o to podejrzewać ), czy też piszesz o tym, bo chcesz dowalić obecnemu rządowi,

T.
      • haen2010 Re: Nie pajacuj... 22.01.12, 12:45
        Głupiejesz i pajacujesz właśnie ty, trevik. Co innego skandalizowanie celebrytki, ktorej zawód polega na utrzymywaniu popularności, a co innego skazywanie prawomocnym wyrokiem za banalną, i wcale nie taką głupią, wypowiedź.

W Bibli dużo tego wina i nadprzyrodzonych, metafizycznych opisów, w ktore religia nakazuje bezwzględnie wierzyć.
    • smalltownboy Re: Doda zwiewa z Polski 22.01.12, 10:18
      Ale to nie ma nic wspólnego z tym czy innym rządem. Po prostu Doda opisuje mentalność naszego polskiego społeczeństwa.
      Czemu tak jest, że za granicą Polak Polaka podkopie, świnię podłoży, donos napisze? Inne narody sobie pomagają, wspierają się, a u nas mówią, żeby za granicą przebywać jak najdalej od innych krajanów.
      A w Polsce jak jest? Jeśli ktoś się dorobi pracując ciężko to zaraz staje się wrogiem otoczenia, złodziejem, kombinatorem i cwaniakiem. I idą donosiki do urzędu skarbowego i innych instytucji. Czy Wy zdajecie sobie sprawę ile anonimów trafia do różnych instytucji?
      Widocznie Bismarck miał rację mówiąc, że dajcie Polakom władzę a sami się wykończą. I tak się niestety dzieje.
      • a-lfa Re: Doda zwiewa z Polski 22.01.12, 10:31
        Pozostaje życzyć Jej powodzenia. Choć trudno jej bedzie bo choc jej "wyczyny" mogły bulweroswac tych czy tamtych w Polsce to wedle stadadów zachodu Doda jest grzeczna i spokojna.
    • erte2 Re: Doda zwiewa z Polski 22.01.12, 10:25
      Z pożytkiem dla poziomu piosenki w Polsce...
    • wiosnaludzikow Re: Doda zwiewa z Polski 22.01.12, 10:46
      haen2010 napisał:

> Niestety, nie każdy m
      > oze sobie na to pozwolić.
      Stad te patologiczne frustracje ?
      Jak na razie to lewactwo i skrywane totalitarne tendencje rowniez aktualnej wladzy sa rzeczywiscie niebezpieczne ale widziec wszystko jako spisek sowietow jak Antek lub jako spisek Kosciola czy katolikow to chorobliw patologia .
    • wielkur Niestety, doznała moherowego linczu ! 22.01.12, 11:38
      Charakterystyka katolego mohera :
      1. wiek z reguły powyżej 50 lat,
      2. wykształcenie mniej niż średnie,
      3. przymulona sylwetka i kretyński wyraz twarzy,
      4. całkowity brak samodzielnego myślenia i logicznego analizowania faktów
      5. nienawiść do wszystkiego co niekatolickie,
      6. mściwość, obłuda i zakłamanie,
      7. często występujące demencja, schizofrenia, bezwiednie moczenie się i oddawanie kału.
      • lumpior Re: Niestety, doznała moherowego linczu ! 22.01.12, 11:45
        muzyka.interia.pl/teledyski/teledysk/big-cyc-moherowe-berety,14928
      • marta_sk alez to profil widzow programu Tomka Lisa 22.01.12, 11:55
        przynajmniej punkty 1, 2, 4 - tak wychodzi z dokladnych badan telemetrycznych, nie wnikajac w genetyke i fizjologie - chociaz pewnie tutaj tez by byla duza zgodnosc
    • ukos Rzeczywiście chamski kraj 22.01.12, 11:50
      Na stronce wskazanej przez link wyskakuje okienko, które można zamknąć tylko przez odświeżenie strony. Nieważne więc, co na niej jest, od razu odechciewa się czytać.
    • mis-s Re: Doda zwiewa z Polski 22.01.12, 12:13
      haen2010 napisał:

> Wcale się nie dziwię, bo dopadło ją polskie kretyństwo katolickie. Wystarczy na
      > ich mordy popatrzyć, żeby się wynieść z kraju nad Wisłą. Niestety, nie każdy m
      >
      > polska.newsweek.pl/doda-dla-newsweeka--uciekajcie-z-tego-kraju-,87505,1,1.html

no proszę, nie wiadomo kiedy,nie wiadomo jak Doda doczekała się rangi "wodza",w myśl zasady"prowadź wodzu"
    • cookies9 Re: Doda zwiewa z Polski 22.01.12, 12:16
      Krzyż na drogę:-) O jedną ,pożal się boże,gwaiazdę mniej...ciekawe co bedzie robić?
      spiewać do kotleta...?:-)
    • ukos Została skazana za poglądy 22.01.12, 12:22
      Polski sąd skazał tę osobę za wyrażenie poglądu, że dzieła takiego jak Biblia nie da się napisać inaczej niż pod wpływem substancji odurzających. Pogląd jak pogląd, można się z nim nie zgadzać, można dyskutować, prywatnie można nawet znienawidzić kogoś za jego wyrażanie. Sąd jednak zakazał wyrażania takiego poglądu pozbawiając podsądną konstytucyjnie gwarantowanego prawa obywatelskiego! Ten wyrok to coś niebywałego, przejaw skrajnego katolibańskiego zaczadzenia instytucji nie dość, że państwowej, to jeszcze mającej stać na straży swobód. Katolicy w Polsce powinni się dobrze zastanowić czy naprawdę chcą sojusznika takiego jak sędzia wydający taki wyrok (dobra okazja dla PO, żeby się zdystansować). Na szczęście nie jest to wyrok prawomocny. Na miejscu Dody, której osiągnięcia artystyczne nie robią na mnie (i chyba nie tylko na mnie), mówiąc delikatnie, szczególnego wrażenia, nie opuszczałbym kraju, tylko zorganizował wielką kampanię w obronie praw człowieka (naturalne miejsce w Ruchu Palikota) znajdując sobie dodatkową rolę publiczną, kto wie czy nie ważniejszą niż kariera piosenkarska.
      • zomozadwa Re: Została skazana za poglądy 23.01.12, 01:13
        dobrze powiedziane.
    • rickky Re: Doda zwiewa z Polski 22.01.12, 12:31
      Wg mnie, Doda tylko w Polsce mogła zrobić karierę, jaką zrobiła.
      Za granicą, aby zrobić karierę w show-biznesie, trzeba jakieś zdolności, jakiś talent jednak posiadać.
      Ci, którzy dadzą uwieść się słowami "idolki", mogą żałować.
      • x2468 Re: Doda zwiewa z Polski 22.01.12, 20:42
        Skąd ty to możesz wiedzieć? Byleś choć raz za granica powiatu?
    • machu.pichu wspaniale, jaka ulga 22.01.12, 19:03
    • douglasmclloyd Za granicą nik jej chały nie kupi 22.01.12, 19:11
      Zaraz wróci
    • ayran Radem Majdan też.... 22.01.12, 19:11
      ... zamierza grać w Barcelonie, bo jest trzeźwym realistą zdającym sobie sprawę, że w Realu raczej nie ma szans z Casillasem.
    • camille_pissarro może także Palikotownie przemknie myśl 22.01.12, 19:15
      o emigracji ;))), to dopiero byłaby ulga...
    • wlodekbar Re: Doda zwiewa z Polski 22.01.12, 21:50
      Niech sobie zwiewa.
      A w Polsce niech zostana przede wszystkim ci artysci, ktorzy poza wytresowanym vocalem/wokalem maja ducha i kulture. Tacy z mlodego pokolenia tez sa, ale jest ich stanowczo za malo.
    • syn-syna Re: Doda zwiewa z Polski 22.01.12, 22:21
      Wcale się nie dziwię, bo dopadło ją polskie kretyństwo katolickie. Wystarczy na
      > ich mordy popatrzyć, żeby się wynieść z kraju nad Wisłą. Niestety, nie każdy m
      No to fajnie! Bedzie miejce wolne u czubkow dla Paliknota czy Niesiolowskiego.
    • dr.krisk Się pochlastamy z rozpaczy, normalnie! 22.01.12, 23:30
      Cóż za strata....
      Polska bez Dody to nie ten sam kraj. Będziesz miał daleko na jej koncerty :))
    • wiatr.slonca jest zapotrzebowanie na spiewaczke burdelowa 23.01.12, 06:03
      i uliczna w Barcelonie. w sam raz sie nada.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka