pan_ryj_zapijaczony_banow_26 01.02.12, 17:13 Kolejarze wygrywają z zimą. Nie będzie powodu, zeby Grabarczyka do dymisji! No to moze chociaż Zdrojewskiego na wniosek PiS-BiS? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wachmistrz_soroka Re: A PiSim znów wiatr w oczy! 01.02.12, 17:25 pan_ryj_zapijaczony_banow_26 napisał: > Kolejarze wygrywają z zimą. > Nie będzie powodu, zeby Grabarczyka do dymisji! > No to moze chociaż Zdrojewskiego na wniosek PiS-BiS? Zatrzymałeś się w 2011 roku? Nic do ciebie nie dotarło? Odpowiedz Link Zgłoś
regulaeiuris Re: A PiSim znów wiatr w oczy! 01.02.12, 18:12 PIS dał na msze o większe mrozy -może coś się posypie Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: A PiSim znów wiatr w oczy! 01.02.12, 18:51 regulaeiuris napisał: > PIS dał na msze o większe mrozy -może coś się posypie Naczelny idiota (PST) dopilnuje! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Piszę o dniu dzisiejszym, a konkretnie o ataku 01.02.12, 18:14 wachmistrz_soroka napisał: > pan_ryj_zapijaczony_banow_26 napisał: > > > Kolejarze wygrywają z zimą. > > Nie będzie powodu, zeby Grabarczyka do dymisji! > > No to moze chociaż Zdrojewskiego na wniosek PiS-BiS? > > > > > Zatrzymałeś się w 2011 roku? Nic do ciebie nie dotarło? Tuska mroza na POoskę! Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re: Piszę o dniu dzisiejszym, a konkretnie o atak 01.02.12, 18:23 zapijaczony_ryj napisał: > wachmistrz_soroka napisał: > > > pan_ryj_zapijaczony_banow_26 napisał: > > > > > Kolejarze wygrywają z zimą. > > > Nie będzie powodu, zeby Grabarczyka do dymisji! > > > No to moze chociaż Zdrojewskiego na wniosek PiS-BiS? > > > > > > > > > > Zatrzymałeś się w 2011 roku? Nic do ciebie nie dotarło? > > Tuska mroza na POoskę! Grabarczyka nie odwołają,bo Tusk już się go pozbył podobnie jak wielu innych.Wymieniać czy sam dasz radę? Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: Piszę o dniu dzisiejszym, a konkretnie o atak 01.02.12, 18:29 Spróbuj wymienić tych, których pozbył się Pan Prezes. Nie wiem tylko, czy wolno zamieszczać takie długie posty? Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re: Piszę o dniu dzisiejszym, a konkretnie o atak 01.02.12, 18:30 zgred-zisko napisał: > Spróbuj wymienić tych, których pozbył się Pan Prezes. Nie wiem tylko, czy wolno > zamieszczać takie długie posty? Nie wiem dlaczego mnie zadajesz tę wyliczankę? Jeszcze do Ciebie nie dotarło,że zarówno PiS jak i PO traktuję tak samo? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Srul cię 01.02.12, 19:04 wachmistrz_soroka napisał: > zapijaczony_ryj napisał: > > > wachmistrz_soroka napisał: > > > > > pan_ryj_zapijaczony_banow_26 napisał: > > > > > > > Kolejarze wygrywają z zimą. > > > > Nie będzie powodu, zeby Grabarczyka do dymisji! > > > > No to moze chociaż Zdrojewskiego na wniosek PiS-BiS? > > > > > > > > > > > > > > > Zatrzymałeś się w 2011 roku? Nic do ciebie nie dotarło? > > > > Tuska mroza na POoskę! > > > > Grabarczyka nie odwołają,bo Tusk już się go pozbył podobnie jak wielu innych.Wy > mieniać czy sam dasz radę? posrula! Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re: Srul cię 01.02.12, 19:20 Co właściwie chciałeś mi powiedzieć? Jeszcze raz,spokojnie bez emocji. Odpowiedz Link Zgłoś