axyzaa 10.02.12, 08:05 na stanowisko w COS w swoim regionie wbrew pozorom nie jest znany z fryzjerskiego zacięcia, tylko, że przez kilka lat zasiadał w jury Miss Nastolatek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnostic5 Re: Pan Wieczorek - protegowany Pani Minister Muc 10.02.12, 08:11 Zna się na ładnych kobietach. Stanowisko należało mu się jak psu micha. Odpowiedz Link Zgłoś
lika78 Re: Pan Wieczorek - protegowany Pani Minister Muc 10.02.12, 08:26 Jeszcze lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Pan Wieczorek - protegowany Pani Minister Muc 10.02.12, 13:56 agnostic5 napisał: > Zna się na ładnych kobietach. Stanowisko należało mu się jak psu micha. > I ma od metra fakultetów. Nie zapominaj o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Pan Wieczorek - protegowany Pani Minister Muc 10.02.12, 08:34 A w jaki sposób udało ci się ustalić, z czego w regionie lubelskim znany jest Marek Wieczorek? Zrobiłaś jakieś badania, czy też masz bez tego znakomitą orientację na temat lubelskiego Who is Who? Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila to nie ja ustalałam tylko TVN24 10.02.12, 09:23 aywięc do nic z tymi pytaniami. widziałam materiał- Pan Wiwczorek wcale się tego nie wypierał. Twoim zdaniem to coś złego, że przez kilka lat zasiadał w jury miss nastolatek, że tak go bronisz? Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: to nie ja ustalałam tylko TVN24 10.02.12, 09:28 Ja go ani nie bronię, ani nie atakuję, a jedynie powątpiewam, by fakt zasiadania w jury regionalnego konkursu miss (nastolatek, puszystych, matek, czy tp.), dobywającym się zapewne raz w roku, miał być przyczynkiem do regionalnej sławy. W szczególności nie widzę powodu, by się tego wypierać. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Tak, tak 10.02.12, 09:31 miss nastolatek a miss puszystych matek lepiących pierogi to to samo dla buhaja marzącego o sławie. nie osmieszaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Tak, tak 10.02.12, 09:37 Szczerze mówiąc, nie znam ani jednego buhaja marzącego o sławie,stąd nie pozostaje mi nic innego, jak zdać się na twoje doświadczenie w tej mierze. Zresztą moje wątpliwości dotyczą czegoś zupełnie innego, co napisze po raz trzeci - nie przypuszczam, by w regionie lubelskim pan Wieczorek był sławny dlatego, że raz w roku zasiadał w jury miss nastolatek. A twoje kolejne 'kontry" w żaden sposób tego nie uprawdopodobniają. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Tak, tak 10.02.12, 09:50 Jeśli mam być szczera, to 40-letni facet który kilka lat z rzędu zasiada w komisji "miss nastolatek" jest mocno podejrzany. Zasiadłbyś w takiej komisji? Co byś pomyslał o własnym ojcu, który by zasiadl w takiej komisji. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Tak, tak 10.02.12, 10:15 Ja nie mam żadnych formalnych kompetencji do zasiadania w takim konkursie, co innego mój ojciec, gdyby żył, to jako lekarz mógłby autorytatywnie wypowiadać się na temat prawidłowości budowy anatomicznej uczestniczek. Jeśli chodzi o Wieczorka, lokalnego przedsiębiorcy w branży "salony piękności", www.bazamedyczna.net/mij_sp_j_marek_wieczorek_i_wspolnicy_20651.html to po pierwsze rozumiem sens marketingowy i autopromocyjny takiego uczestnictwa w jury, po drugie nie dziwię się specjalnie organizatorom. To o wiele łatwiej wytłumaczyć, niż nominację na wicedyrektora COS. Odpowiedz Link Zgłoś
lika78 Re: Tak, tak 10.02.12, 11:07 ex.mila napisała: > Jeśli mam być szczera, to 40-letni facet który kilka lat z rzędu zasiada w komi > sji "miss nastolatek" jest mocno podejrzany. Zasiadłbyś w takiej komisji? Co by > ś pomyslał o własnym ojcu, który by zasiadl w takiej komisji. he he, dobre... ja tu widzę niejakiego czarka mończyka z ballady o lekkim zabarwieniu eritycznym... Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Tak, tak 10.02.12, 12:05 lika78 napisała: > ex.mila napisała: > > > Jeśli mam być szczera, to 40-letni facet który kilka lat z rzędu zasiada > w komi > > sji "miss nastolatek" jest mocno podejrzany. Zasiadłbyś w takiej komisji? > Co by > > ś pomyslał o własnym ojcu, który by zasiadl w takiej komisji. > > he he, dobre... ja tu widzę niejakiego czarka mończyka z ballady o lekkim zabar > wieniu eritycznym... Ich nie przekonasz... Odpowiedz Link Zgłoś
lika78 Re: Tak, tak 10.02.12, 12:08 ex.mila napisała: > Ich nie przekonasz... dzień Bry przede wszystkim:) Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Tak, tak 10.02.12, 12:15 lika78 napisała: > ex.mila napisała: > > > Ich nie przekonasz... > > dzień Bry przede wszystkim:) > Bry Kilka razy wchodził tu ktoś z zewnątrz i mówił 9nie do mnie, do koleżanki) co ty tu robisz, przecież to forum w 90% składa się z partyjnych naganiaczy. Myslałam, ze wiem którzy to ci naganiacze, oni byli tacy oczywiści,(nie wymienię tych oczywistych, bo każdy wie) i że zawsze poznam, ale nie przewidziałam, że są bardziej subtelni, który wykładają się dopiero na obronie takich ludzi jak ten powyzej. Nawet n ie wiedzą, czy należą do partii, ale najważniejsze, że są protegowanymi kogoś kto do tej partii należy. I już tracą zdolność samodzielnego myślenia. To chore. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Tak, tak 10.02.12, 14:27 No właśnie. Bo przecież gdybym nie był partyjnym naganiaczem, to zgodziłbym się z tobą skwapliwie, że człowiek, który zasiadał w jury konkursów miss nastolatek z pewnością musi być zboczeńcem. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Tak, tak 10.02.12, 14:44 ayran napisał: > No właśnie. Bo przecież gdybym nie był partyjnym naganiaczem, to zgodziłbym się > z tobą skwapliwie, że człowiek, który zasiadał w jury konkursów miss nastolate > k z pewnością musi być zboczeńcem. Myślę, ze nie jesteś partyjnym naganiaczem, ale nie powinieneś obrażać się na to, że w oczach innych na takiego wyglądasz. Nie przypominam sobie, żebys napisał jeden krytyczny post wobec PO, tak samo jak nie napisał remez wobec SLD, czy Haen wobec Palikota. Ale to połowa problemu - jak wątek krytyczny wobec SLD - remez się stawia w ordynku, wobec Palikota - Haen i Kzet, wobec PO - etta i Ty. Tak więc sam sobie jesteś winny, albo rób co robisz i pozwól innym to oceniać Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Tak, tak 10.02.12, 16:25 Moja "twórczość" na forum zapewne nie zasługuje na to, by pamiętać ją zbyt dokładnie, na szczęście sam w miarę dobrze pamiętam co piszę, a jak zapomnę to mogę łatwo znaleźć, ponieważ posługuję się jednym jedynym nickiem. No więc zdarzało mi się pisać z niezadowoleniem o działaniach PO i Tuska (na przykład przy okazji dymisji Ćwiąkalskiego), a zwłaszcza o niektórych ludziach PO, choćby takich jak Pitera, Chlebowski (jeszcze kiedy był szefem klubu), czy śp. Karpiniuk, że nie wspomnę o Piskorskim, również w czasach kiedy był członkiem. W bieżącym wątku natomiast napisałem o trzech rzeczach, które - dla jasności - ujme w punktach: 1.) Wątpię, by pan Wieczorek był powszechnie znany w swoim regionie (lubelskim) przede wszystkim z tego, że zasiadał (raz na rok) w jury miss nastolatek; 2.) Biorąc pod uwagę jego kwalifikacje i doświadczenie, jego udział w jury akurat takiego konkursu wydaje się dość logiczny i (last but not least); 3.) budzi znacznie mniej wątpliwości niż jego nominacja na wicedyrektora COS (ten ostatni punkt zawiera w gruncie rzeczy krytyczną ocenę kolejnego polityka PO, jakim jest Joanna Mucha. Nie obrażam się o nazwanie mnie partyjnym propagandzistą, bo jest to na tyle absurdalny zarzut, że obrażanie się byłoby równie absurdalne. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Tak, tak 10.02.12, 16:49 Jane. Nie odpowiada - nie wie co powiedzieć, czyli winny. Odpowiada, czyli winny, bo się tłumaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Tak, tak 10.02.12, 16:53 ayran napisał: > Jane. Nie odpowiada - nie wie co powiedzieć, czyli winny. Odpowiada, czyli winn > y, bo się tłumaczy. Dobra. Wygraleś. Jesteś niezwykle obiektywnym obserwatorem sceny politycznej, i nigdy nikogo nie nazwałeś nikogo "głupim". Moja wina. Przepraszam, i życzę powodzenia w dalszym szerzeniu idei pluralizmu i obiektywizmu, która zwie się Platforma Obywatelska. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Tak, tak 10.02.12, 16:59 To nieprawda, że nikogo nie nazwałem głupim. Wręcz przeciwnie - i to nie raz. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Tak, tak 10.02.12, 17:21 ayran napisał: > To nieprawda, że nikogo nie nazwałem głupim. Wręcz przeciwnie - i to nie raz. I to nieprawda że byś się tego nie wyparł gdyby nie było na to fizycznych dowodów. Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryddezgryz Re: Tak, tak 10.02.12, 12:10 A kto to są ich? Jeszcze wczoraj zachwycałaś się Panem ayranem..a dziś co? Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Tak, tak 10.02.12, 12:16 zygfryddezgryz napisał: > A kto to są ich? Jeszcze wczoraj zachwycałaś się Panem ayranem..a dziś co? -Naucz się czytać ze zrozumieniem. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Tak, tak 10.02.12, 15:19 zygfryddezgryz napisał: > Nauczę się.... Kłaniam Bez kłaniania poproszę. Wbrew pozorom nie mam zamiaru wstępować do wasze pisowskiej paczki. Twojej i dirloffa (obecnie sowietologa) Odpowiedz Link Zgłoś
sowietolog Re: Tak, tak 10.02.12, 18:41 > Bez kłaniania poproszę. Wbrew pozorom nie mam zamiaru wstępować do wasze pisows > kiej paczki. Twojej i dirloffa (obecnie sowietologa) Miluś, wypraszam sobie. Nie jestem w żadnej tutejszej czy innej "pisowskiej paczce". Na marginesie. Bywając na tym forum zaczynam się czuć jak Żyd z przyszytą Gwiazdą Dawida na ramieniu. Skąd ta maniera u niektórych, potrzeba tworzenia "pisowskiego getta ławkowego"? Ta antypisowska histeria doprowadziła już do tego, że krytycy posunięć rządu Tuska/partii PO tłumaczą się przed resztą forumowiczów, że nie są "pisowcami". To jakaś groteska. Poza tym, jak dobrze wiesz, nie ukrywam się pod różnymi nickami. Już tamtego pierwszego wieczora/nocy, gdy przyjąłem nick "sowietolog", pisałem - także Tobie - że dirloff dostał bana za pisanie o WSI... Ok, a tak w ogóle to Bry;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryddezgryz Re: Tak, tak 10.02.12, 23:25 Wypraszam sobie ..nie jestem z nikim w żadnej paczce.... a nawet jeśli kiedyś wstąpię to tam gdzie Pani nie będzie....z powodów wiadomych oczywiście...Kłaniam Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Pan Wieczorek - protegowany Pani Minister Muc 10.02.12, 16:06 axyzaa Ja rozumiem że posiadaczka mało nachalnej urody jest po pierwsze: potwornie wku...ona urodą Pani Minister, a po drugie: że takie nastolatki są zarazy takie ładne. Ale nie przejmuj się, z wiekiem brak urody staje się mniej dokuczliwy a skleroza pozwala zapomnieć o upokorzeniach z tym związanych. Już niedługo !!! Taki stary kawał: W tramwaju narąbany facet nie mogąc ustać na nogach co i rusz kładzie się na jakieś kobicie. Ta wkońcu nie wytrzymuje i syczy: - Pan jest pijany! Facet na to: - A ppanii jest brzydka... - Pan jest bardzo pijany ! - A ppaani jest bardzo brzydka... - Pan jest pijany jak świnia !!! - A jja jutroo bęędęe trzeźwy.... Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Pan Wieczorek - protegowany Pani Minister Muc 10.02.12, 16:16 erte2 napisał: > axyzaa > Ja rozumiem że posiadaczka mało nachalnej urody jest po pierwsze: potwornie wku > ...ona urodą Pani Minister, a po drugie: że takie nastolatki są zarazy takie ła > dne. Ale nie przejmuj się, z wiekiem brak urody staje się mniej dokuczliwy a sk > leroza pozwala zapomnieć o upokorzeniach z tym związanych. Już niedługo !!! > Ta posiadaczka nienachalnej urody to ja? Nie skomentuję tego, bo bardzo lubię i szanuję Twoją małżonkę, która już kilka lat temu mogła moją urodę ocenić. zawiedziona..nie, nie Panem. Panią. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila A jeśli chodzi o nastolatki 10.02.12, 16:22 to mam nastoletnią córkę i nie wyobrażam sobie, żeby paradowała w kostiumie kąpielowym czy to przed Panem wieczoerkiem czy przed Panem. I wbrew Pana chorym wyobrażeniom nie pałam do niej nienawiścią, ze ma zgrabniejszą kibić. Więcej - jestem szczęsliwa jak widzę ją w moich ciuchach antysystemowych sprzed dwudziestu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Pan Wieczorek - protegowany Pani Minister Muc 10.02.12, 16:52 A supermarkecie D Tusk z córką,podchodzi do nich nastolatka:Proszę o autograf. Masz coś do pisania pyta się premier? Ja chcę autograf Kasi,pan mnie nie interesuje odpowiada nastolatka. Odpowiedz Link Zgłoś
sowietolog Re: Pan Wieczorek - protegowany Pani Minister Muc 10.02.12, 18:44 > A supermarkecie D Tusk z córką,podchodzi do nich nastolatka:Proszę o autograf. > Masz coś do pisania pyta się premier? > Ja chcę autograf Kasi,pan mnie nie interesuje odpowiada nastolatka. Donald, ojciec własnej córki, znanej blogerki i celebrytki, Kasi...? Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Pan Wieczorek - protegowany Pani Minister Muc 10.02.12, 18:11 ex.mila Napisałem ot tak, w przestrzeń i naprawdę nic nie wiem o Twojej urodzie; powiem więcej - nawet specjalnie wiedzieć nie chcę. No i weź łaskawie pod uwage fakt że ja swoją żoną nie jestem (ze względów dość oczywistych) - w związku z tym i kryteria urody możemy mieć inne. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Pan Wieczorek - protegowany Pani Minister Muc 10.02.12, 18:16 Napisałeś ot tak w przestrzeń? A nie, ze chciałeś mnie obrazić? Gdybym w to uwierzyła odebrałbyś mi resztę godności. Niedoczekanie. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Pan Wieczorek - protegowany Pani Minister Muc 10.02.12, 16:26 W tramwaju pijany facet haftnął na panią w synszylach. Ty świnio! Jaaa śświnnnia,a pani to jak wygląda? Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Tak wiem - zazdroszczę Minister Musze urody 10.02.12, 17:57 dlatego powstał ten wątek. Erte2 nieoceniony. Odpowiedz Link Zgłoś
smmuga Re: Tak wiem - zazdroszczę Minister Musze urody 10.02.12, 18:45 Czy zazdroscisz jej również głupoty, nepotyzmu i niekomptencji? Odpowiedz Link Zgłoś
sowietolog Re: Tak wiem - zazdroszczę Minister Musze urody 10.02.12, 18:45 Tak na marginesie, napiszę jako facet, że Mucha wiele straciła (w kwestii urody, wizerunkowej), wraz z nową fryzurą. W krótkich włosach wygląda o wiele gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś